FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.704.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
C3c1l kaže...

odi kupi malo coinsa da dobijem na tvoj racun jos kojeg igraca ;)

Žalosno je kaj na svoj račun ni contracts nisi sposoban kupiti već ti se sve mora pokloniti...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
C3c1l kaže...

odi kupi malo coinsa da dobijem na tvoj racun jos kojeg igraca ;)

Žalosno je kaj na svoj račun ni contracts nisi sposoban kupiti već ti se sve mora pokloniti...

aha, zato imam 50 sezona odigrano a nisam eura dao ekipi za coinse ;)

bolje se poklopi sa usima i sa toliko god u guzici nadji zivot dok jos mozes ;)

@antiljano

moguce je, ipak nisam tako velika sajberzvezda kao ti u svijetu fife

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 15:16 (C3c1l).
13 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

@antiljano

moguce je, ipak nisam tako velika sajberzvezda kao ti u svijetu fife

Zahvaljujem, ali aludirati na to da netko tebi sa druge strane svijeta isključi ruter taman toliko da izgubiš je toliko apsurdna da neznam ni kako si mogao na to uopce pomislit.

13 godina
17 godina
C3c1l kaže...

50 odigranih sezona i nekome govoriš da si nađe život dok može? Ako ne trošiš na coinse kupi si bar neku lutku na napuhavanje. Zna biti uzbudljivije nego kad zabiješ u futu...

Usput, vidim da ti uopće nije jasno zašto netko troši novce na pointse ili coinse. No s obzirom na tvoje stanje, nema potrebe ti objašnjavati kad ionako nećeš shvatiti..

Ja bih se po ušima poklopio samo da okolo besplatno žicam igrače i još se time hvalim ali dok za svoj pošteno zarađeni novac kupujem ono što me veseli nemam razloga za sram....

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 17:27 (movie).
13 godina
movie kaže...
C3c1l kaže...

50 odigranih sezona i nekome govoriš da si nađe život dok može? Ako ne trošiš na coinse kupi si bar neku lutku na napuhavanje. Zna biti uzbudljivije nego kad zabiješ u futu...

Usput, vidim da ti uopće nije jasno zašto netko troši novce na pointse ili coinse. No s obzirom na tvoje stanje, nema potrebe ti objašnjavati kad ionako nećeš shvatiti..

pa nemojte se svađat oko ovog smeća od igre

17 godina
antiljano27 kaže...

Zahvaljujem, ali aludirati na to da netko tebi sa druge strane svijeta isključi ruter taman toliko da izgubiš je toliko apsurdna da neznam ni kako si mogao na to uopce pomislit.

Ljudi na daljinski iskljuće atomsku centralu a kako ne bi onda jedan ruter?

13 godina
neaktivan
FIFA 14

hoce se placat world cup dlc?

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Naravno da hoce, nije EA lud :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Naravno da hoce, nije EA lud :D

Bez živciranja, zadnji je izašao samo za konzole tako da će većini biti sasvim svejedno..

15 godina
FIFA 14

Ste sigurni da će biti DLC? Čitao sam nešto da će možda biti full igra ko u dobrim starim danima mužnje para.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Ste sigurni da će biti DLC? Čitao sam nešto da će možda biti full igra ko u dobrim starim danima mužnje para.

Zadnji WC je bio full igra koja se mogla kupiti za konzole dok je zadnji euro bio DLC koji se opet mogao skinuti s PS storea uz postojeću igru. Kako će biti za WC u brazilu, ne znam ali nije teško za pretpostaviti kako neće propustiti priliku za solidnom zaradom i lansirati novu igru 14.5...

13 godina
neaktivan
movie kaže...

kupi si bar neku lutku na napuhavanje.

hahah,  to mi kaze tko? covijek od koliko? 40+ koji non stop visi na forumu?

budem pitao dannya da ti nadje mjesto moderatora pa da mozes odmah brisati ove nebuloze koje tipkas, da bar sluzis svrsi ;)

nemoras se zahvaljivati, sve je ok. to ti bude poklon za bozic. pusa bok {#}

@antiljano

a i ti si popio svu pamet svijeta pa znas na sto sam ja aludirao?

sto mi imamo pametne ljude oko sebe, cak i misli neki citaju.

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 8:03 (C3c1l).
17 godina
C3c1l kaže...

hahah,  to mi kaze tko? covijek od koliko? 40+ koji non stop visi na forumu?

budem pitao dannya da ti nadje mjesto moderatora pa da mozes odmah brisati ove nebuloze koje tipkas, da bar sluzis svrsi ;)

nemoras se zahvaljivati, sve je ok. to ti bude poklon za bozic. pusa bok {#}

Već kad si dobar s dannyem pitaj ga ima li kojeg igrača đabalaka? Naravno, na moj račun..  Nije beg cicija. I da, ako i dalje budeš bezobrazan iskopčat ću ti modem. Samo čekam da povedeš iako sam svjestan da je to teško dočekati..

13 godina
neaktivan
FIFA 14

imas neke posebne zelje sto bi zelio uredjivati uz fifa temu?

mozda, kupi/prodaj ili da te ubacim odmah na index da cistis komentare o cirilici,srbima,vidosevicu?

mozda i tamo nadjes nekog da mu uplatis kintu za coinse, odmah spojis ugodno s korisnim ;)

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

mozda, kupi/prodaj ili da te ubacim odmah na index da cistis komentare o cirilici,srbima,vidosevicu?

mozda i tamo nadjes nekog da mu uplatis kintu za coinse, odmah spojis ugodno s korisnim ;)

Nemam se namjeru prepucavati s asocijalnim tipom koji ne može prihvatiti šalu već odmah počinje vrijeđati. Spominjanjem čirilice i srba odmah vidim s kakvim likom imam posla. Zaboravio si samo dodati komunjare, djecu jugooficira, jugonostalgičare, homiće i lezbe pa da ti legitimacija bude potpuna. Žalim sredinu u kojoj si odrastao i ljude koji su te pokušali očito neuspješno odgojiti..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
C3c1l kaže...

Nemam se namjeru prepucavati s asocijalnim tipom koji ne može prihvatiti šalu već odmah počinje vrijeđati. Spominjanjem čirilice i srba odmah vidim s kakvim likom imam posla. Zaboravio si samo dodati komunjare, djecu jugooficira, jugonostalgičare, homiće i lezbe pa da ti legitimacija bude potpuna. Žalim sredinu u kojoj si odrastao i ljude koji su te pokušali očito neuspješno odgojiti..

sala?

nema tu sale, ti se ne salis od kad si poklapao ostale ljude koji su se makli sa ove teme koju vodite vas par sajberzvezda.

ja ti gusta nedam i to nema veze sa ovim sto si sad ti shvatio kao vrijedjanje.

biti ce da si i ti bio ZA, dojdi malo kod mene u Istru pa da vidis koliko smo asocijalni i kako smo odgojeni.

bio bi kruha gladan da nema nas tako da bolje ckomi i ne vuci me za jezik jugonostalgicaru jer ovo nije tema di ces ti mene i moj odgoj prozivati.

tipkat cemo se dok prijatelj deni ne stane  na kraj pa cemo pokupit kartone ali ne brini, necu ti ostati duzan. {#}

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 11:24 (C3c1l).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja i dalje samo ne kužim o kakvim sajberzvijezdama ti pričaš. Igram fifu koliko i ti, možda i manje sudeći po ovih 50-ak sezona naspram mojih 30-ak, jedino šta mi možda, vjerojatno, malo bolje ide pa si dobio takav dojam.

Zadnji šou sličan ovome smo imali s alenkom kojeg si uzdizao nakon što ti je dao igrača kojeg je zaradio varanjem ljudi. I onda još se javno hvališ kako si od najvećeg varalice tu sa foruma dobio nešto na poklon. Eto upravo to dovoljno govori o tebi, uz navedeno od moviea.

I tek toliko da nebude OT, evo momčadi s kojom sam uspio do polufinala silver kupa sa ea foruma:

6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Zadnji šou sličan ovome smo imali s alenkom kojeg si uzdizao nakon što ti je dao igrača kojeg je zaradio varanjem ljudi. I onda još se javno hvališ kako si od najvećeg varalice tu sa foruma dobio nešto na poklon. Eto upravo to dovoljno govori o tebi, uz navedeno od moviea.

jer ti naravno nebi uzeo igraca da ti ga netko poklanja? haha

prije koji tjedan kad je upravo on uzeo suareza onda si zazmirio?

dvolicna ste vi neka druzina, ha?

i da se razumijemo, uzeo bi ponovno ;)

[19xx]C3c1l
14 godina
C3c1l kaže...
antiljano27 kaže...

Ok, znaci movie plati vise od 2 miliona coinsa, lik ga zajebe, i tih 2 miliona podjeli vama, i ti na kraju imas obraza uzet nešto šta je drugi platio i jos provocirat ovdje?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 14

a i ti si u toj druzini ?

ima vas taman da referendum raspisete {#}

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

oćete vi posebnu temu za svađanje (tj. ti C3CiL il kako se već zoveš, nije ni bitno)?? doduše, moderatori bi to trebali obrisat

edit: za početak je najjednostavnije ignorat cecila, a dalje ćemo vidit :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 15:23 (ManOfTheMatch141).

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Boli moderatore tuki i za ovog pacijenta i za onog drugog sta lupa TD na svaki post. A ovaj je iz neke udruge ili nesto sa posebnim potrebama.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Boli moderatore tuki i za ovog pacijenta i za onog drugog sta lupa TD na svaki post. A ovaj je iz neke udruge ili nesto sa posebnim potrebama.

a šta ćeš, to ti je tako...ni pp njima ne pomaže, znam jer sam jednom zbog nečeg također iz ove teme slao Danny_HR-u pp al mi nije odgovorio, a bome ni napravio -.-

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 15:39 (ManOfTheMatch141).
13 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...
SimeKZ kaže...

a šta ćeš, to ti je tako...ni pp njima ne pomaže, znam jer sam jednom zbog nečeg također iz ove teme slao Danny_HR-u pp al mi nije odgovorio, a bome ni napravio -.-

Možda čovjek nevoli tužibabe, na svaku sitnicu... Stisnite zube i muški podnesite palac dole.

Znate onu???

"Sve je super i sve je za 5, kad si muško i voliš nogomet"...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 15:50 (KODAK17).
12 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Možda čovjek nevoli tužibabe, na svaku sitnicu... Stisnite zube i muški podnesite palac dole.

Znate onu???

"Sve je super i sve je za 5, kad si muško i voliš nogomet"...

ta je odlična, a i moramo podnest taj palac dole, živcira me al ajd... 

17 godina
C3c1l kaže...

Prva ti je greška što uspoređuješ neusporedivo.

Nije sramota uzeti nešto u poštenoj igri od poštenog čovjeka, sramota je uzeti nešto od prevaranta što je ukradeno. Više nas je ovdje dijelilo i igrače i coinse. Dijelili smo ono što je naše, nismo nikoga prevarili pa onda peglali imidž dijeleći ukradeno. To kaj ti to ne možeš razlikovati druga je stvar. Na ovom forumu upoznao sam mnoge krasne ljude. Ne bih volio nekoga izostaviti pa neću navoditi imena.

Mnogi su mi posuđivali i igrače i coinse. Mnogima sam ja posuđivao i igrače i coinse. Sve je bilo na povjerenju a da se nikada nismo prije sreli. Ima ovdje ljudi s kojima se ne slažem ali i njih cijenim jer imaju stav koji ne mijenjaju i stoje iza njega. Uz sve to i oni su časni i pošteni, nisam stekao dojam da su prevaranti.  I da se razumijemo, znam da bi uzeo ponovno. Jednostavno, takav si čovjek i to se ne da promijeniti.. ja osobno od prevaranta nikad ne bih ništa uzeo..

15 godina
FIFA 14

Svaki dan postaje sve teže i teže pregledavati ovu temu trijezan.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima netko prijedlog za momčad do 120k? hvala

aadds
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

evo ga, balavac se javio. 

prije nego progovoris naucis se kulturi i obrisi sline.

do sada sve sto si tu napisao je vrijeđanje, malo se zamisli prije nego izlajes jer bi te jezicina mogla kostat u zivotu, i vec kad si me nazvao pacijentom, da, imam pacijenta i to nekog iz tvoje kuce svaku vecer ;)

@movie

sam sebi skaces u usta, nisi imao posla sa prevarantima?

koliko si puta od njega kupovao coinse? nije da ga branim, nego nemoj baljezgat ti jadan ovo ono jer te zajebo neki mulac.

koji si đavao isao uopce kupovat? mogao si i chit kupit pa mirna bosna.

[19xx]C3c1l
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice