FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.699.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Fifa 14
Hexfire kaže...

Ustvari je puno veći problem assisted nego sama brzina. Mislim da zbog toga igra prvenstveno izgleda tako brzo. Definitivno bi ga trebali skroz maknuti i ostaviti samo manual i semi assisted. Al naravno, Ameri bi gunđali zašto da ciljaju točno u svog suigrača.

E da su samo ameri takvi, pa pitaj ljude ovdje na kojim postavkama igraju {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
Fifa 14

koliko sam vidio mni pes nije ništa sporiji isto fliper

1 4 hvala 0
14 godina
ak75 kaže...

koliko sam vidio mni pes nije ništa sporiji isto fliper

ma daj ovaj PES 2014 (kao i svaki drugi do sad) je sporina. Uvijek trebaš u postavkama postavit na +1 da bi brzina bila ok, jer ovak je sve ko u slow motionu...

Maurer
17 godina
dreammaker kaže...

Naravno i onda trolanje kako su dodavanja precizna, udarci perfektni i tako dalje i tako bliže...ne kužim ljude? Ako im je sve presavršeno i igra vuće na arkadu pa stavi sve na manual  i riješio si stvar. Pa da vidim hoćeš li svakim centaršutom muriela pogoditi u čelo ili će svaki udarac muriela završiti u devedeset?

17 godina
Fifa 14

Nove formacije u FUT-u

http://fifasoccerblog.com/blog/fut14-to-feature-9-new-formations/

4-2-3-1 (2) 

4-4-2 (2) 

4-1-2-1-2 (2) 

4-1-4-1 

4-5-1 (2) 

4-3-3 (2)Hold 

4-3-3 (3) Defend

4-3-3 (4) Attack

4-3-3 (5) False 9

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 21:54 (movie).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Naravno i onda trolanje kako su dodavanja precizna, udarci perfektni i tako dalje i tako bliže...ne kužim ljude? Ako im je sve presavršeno i igra vuće na arkadu pa stavi sve na manual  i riješio si stvar. Pa da vidim hoćeš li svakim centaršutom muriela pogoditi u čelo ili će svaki udarac muriela završiti u devedeset?

Upravo to!

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Nove formacije u FUT-u

Ima sada jako interesantnih formacija. Pogotovo nova 4-2-3-1, 4-1-2-1-2, 4-1-4-1... bit će opet istraživanja a super je kaj nema više kartica formacija pa će se ćešće moći mijenjati a da ne dođeš na prosjački štap...

4-3-3 false 9 :D

al ce se ipak pepova 4-1-4-1 igrat.

BTW. 

Also confirmed: your Consumables Pile will be UNLIMITED.

17 godina
Fifa 14

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tESg1SmnMzg

kvalitetan video koji nam pokazuje current gen fifu

Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina

mogli bi u FIFI 14 ultimate team preimenovat u ultra defensive team i dodati mod za pacewhorse "Run Forrest Run" {#}

13 godina
Fifa 14

Odlicno je ovo kako izgleda. I ovo u futu da ne moras vise mjenjati formacije igracima je takoder odlicno. I ovo sa 4231 sa krilima i ostalo. Bit ce opet godina dana FIFE... :)

Nek mi netko objasni, koja je normalna brzina igre onda ? Ja ne razumijem tu brzinu o kojoj vi pricate. Mozes ti nju plesti 25min pa ce ti bit sporo, ili samo piciti prema naprijed pa ce ti bit brzo... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 20:24 (SimeKZ).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

Nemoj širiti dezinformacije. Nije to pepova formacija već krunina. Kruno je obožava ko mamić čokoladu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 20:31 (movie).
16 godina
Fifa 14

Logo i kit generator bi bio odličan dodatak FUT-u. Umjesto što koristimo dresove drugih klubova. 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Logo i kit generator bi bio odličan dodatak FUT-u. Umjesto što koristimo dresove drugih klubova. 

O tome sam razmišljao... zakaj ne bi imao svoj dres sa svojim logom i svojom reklamom?  Prije dosta godina u pesu sam mogao sam ispisivati reklame po dresovima i to mi je bilo super..

13 godina
neaktivan

Svidja mi se 4-1-2-1-2 (2), mislim da ce mi to bit formacija u novom FUT-u :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
movie kaže...
CroChef kaže...

Nemoj širiti dezinformacije. Nije to pepova formacija već krunina. Kruno je obožava ko mamić čokoladu...

steta sto nema Ademija u FUTu, jedini pravi defenzivni vezni...

i zamisili da imas Kruninu karticu :D bio bi ziher moj trener 

17 godina
Fifa 14

FIFA14 ocjene igrača

Fino napredovali igrači bayerna

Bayern: 
Neuer (86)
Lahm (87)
Boateng (81)
Dante (84)
Alaba (81)
Schweinsteiger (88)
Martinez (84)
Thiago (81)
Kroos (84)
Müller (85)
Götze (85)
Robben (88)
Ribery (90)
Mandzukic (83)

Dortmund: 
Weidenfeller (83)
Großkreutz (76)
Hummels (85)
Subotic (82)
Schmelzer (78 )
Gündogan (85)
Mkhitaryan (81)
Sahin (81)
Bender (81)
Błaszczykowski (83)
Reus (85)
Aubameyang (80)
Lewandowski (86)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 21:47 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Next-Gen Gameplay trailer...

edit. sad vidim da je ovo ono što smo vidjeli već jučer, a maloprije na Twitteru najavljuju kao da je nešto novo.

Šta je ovo next gen ???

Pa lol izgleda skoro ko trenutna Fifa, igrači i dalje plastično gumeni. Jbt lewandowski ima tjelo ko rambo a malu glavu, iako nije on jedini koji tako izgleda u fifi...Vidim modeli su loši i u next gen veziji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 23:27 (Praetorian1).
15 godina
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

Next-Gen Gameplay trailer...

edit. sad vidim da je ovo ono što smo vidjeli već jučer, a maloprije na Twitteru najavljuju kao da je nešto novo.

Šta je ovo next gen ???

Pa lol izgleda skoro ko trenutna Fifa, igrači i dalje plastično gumeni. Jbt lewandowski ima tjelo ko rambo a malu glavu, iako nije on jedini koji tako izgleda u fifi...Vidim modeli su loši i u next gen veziji.

Koga boli *urac za grafiku.. tlako

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Nove formacije u FUT-u

4-2-3-1 (2

4-4-2 (2) 

4-1-2-1-2 (2) 

4-1-4-1 

4-5-1 (2) 

4-3-3 (2)Hold 

4-3-3 (3) Defend

4-3-3 (4) Attack

4-3-3 (5) False 9

Jaooo...to sam cekao...boldana ce definitivno biti moja formacija {#}

l'architetto
17 godina
Praetorian1 kaže...

Šta je ovo next gen ???

Prvo, podigni si rezu. Nemoj gledati u 144p jer stvarno izgleda loše. Možeš steći dojam da je lošije od fife13. Probaj na 720p ili još bolje na 1080p gdje filmić stvarno izgleda sjajno. Primjetio si da u filmiću imamo raznih kadrova tako da kadar iz žablje perspektive ne može naglasiti glavu. Ona je najdalja točka gledanja pa je i logično da je manja nego što bi to bilo iz ptičje perspektive kad bi bila nenormalno velika. S kamerom možeš raditi puno trikova. Ovisno o kutu čovjeka produžiti ili skratiti.. Čudo jedno. Nego kad si posložiš rezu obrati pažnju na stadione, publiku, travu, igrače... sve izgleda sjajno. Toliko sjajno da se negdje u sebi grizeš od muke.... nadam se da će ti PC demo za pes pomoći da se smiriš i opustiš..

13 godina
neaktivan
samo mi je glupo sto su nex gen stavili samo za nove konzole,dok pes 14 jede fifu pre samog izlaska sto se tice next gen zxa PC,i iskreno ovo su namerno uradili sa ovim trejlerom da bi se kupovala nova konzola jer nenormalno je uradjen ovaj trejler za fifu 14 next gen,znaci najezio sam se.......kao sto kazes stadioni i publika extra....
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
samo mi je glupo sto su nex gen stavili samo za nove konzole,dok pes 14 jede fifu pre samog izlaska sto se tice next gen zxa PC,i iskreno ovo su namerno uradili sa ovim trejlerom da bi se kupovala nova konzola jer nenormalno je uradjen ovaj trejler za fifu 14 next gen,znaci najezio sam se.......kao sto kazes stadioni i publika extra....

Tko koga jede i kako će ga pojesti vidjet ćemo po izlasku obje igre na tržište... do tada možemo biti više ili manje objektivni te više ili manje drukati za pojedinu igru.. no kao i svake godine tržište će reći svoje

13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

4-2-3-1 (2

Jaooo...to sam cekao...boldana ce definitivno biti moja formacija {#}

Koristim i sada tu formaciju, i uvijek me je hebalo to kaj nemrem stavit lm/rm kad u stvarno životu te pozicije i jesu lm/rm odnosno lw/rw i evo sad su to napokon omogucili. No problem u ovo cijeloj priči je to što ce postat jako popularna ta formacija jer je do sada dosta ljudi odbijalo to igrat zbog manjka pacea u CAM pozicijama :/ 

13 godina
Fifa 14

Nece niti biti bitno sta vecina koristi kad nema vise formacije na igracima... sta je genijalna stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Iskreno, trailer ko trailer... Može to izgledati kak god odlično, ali ne govori ništa o samoj igri. Čemu toliki hype nakon toga, nije mi jasno.

Ajd napokon da maknu tu glupost s formacijama. I bilo bi bolje da sam možeš posložiti formaciju kao u PES-u i da opet nisi kažnjen zbog toga, ali ajde i ovo je napredak. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Iskreno, trailer ko trailer... Može to izgledati kak god odlično, ali ne govori ništa o samoj igri. Čemu toliki hype nakon toga, nije mi jasno.

Ajd napokon da maknu tu glupost s formacijama. I bilo bi bolje da sam možeš posložiti formaciju kao u PES-u i da opet nisi kažnjen zbog toga, ali ajde i ovo je napredak. 

Kako ne govori ništa? Pa zar niste na osnovu dva filmića loše kvalitete i nekoliko fotki utvrdili da će ove godine pes pojesti fifu, da je to konačno to itd, itd? Budi pošten pa reci. Nakon svega izrećenog tamo ti ovdje nekome govoriš o hypeu kojeg ovdje uopće nema. Malo mi je to smiješno, pogotovo jer pratim obje teme pa vidim kaj pojedinci pišu i kakva mjerila imaju. Mala rasprava o novostima u futu kojeg ionako ne igraš i svakodnevno vrijeđaš, kao i igrače koji ga igraju nije nikakav hype. Pa normalno da su ljudi zadovoljni nekim promjenama. I naravno, ako trailer dobro izgleda, zašto bi netko na to zatvarao oči poput tebe i to negirao. Napravili su sjajne dvije minute i ništa više. Ljudi komentiraju kaj su vidjeli a ne kakva će igra biti...

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Jucer sam tek poslije zalosti na Maksimiru stigao sagledati pregrst novih informacija i clipova...nema sta, bit ce ovo interesantna sezona...

Ekipa iz EA je fantasticno slozila trailer za nex.gen Fifu 14. Sa graficke strane mi se svidja ona fora sa stadionima +koreografija, kao i to sto klupa sa rezervnim igracima nece biti prazna... sto vise, na njoj ce sjediti igraci koji lice na sebe u potpunosti...dalje...trailer je dosta tmuran kada je u pitanju prikaz tekme koja se igra nocu. Stvarno neznam zasto EA forsira tu vrstu osvjetljenja...ista stvar je i sa FIFOM 12 i 13 i zbog toga nevolim igrati u vecernjem terminu, jer je teren nekako tmuran, tamno zelen...

Ono sto se da naslutiti je to sto cemo sada 3d travu primjecivati svakom promjenom kuta kamere te puno realnije proslave igrca takdjer popraceno kamerom iz vise kutova(ovo je neka moja pretpostavaka).

Kada je gameplay u pitanju odmah se da primjetiti da se igraci prirodnije krecu. Nije toliko drasticno, ali osjeti se razlika. Ona dva clipa kada Aguero i Mess postizu gol, konacno sam osjetio da ta lopta ima let...nekako ljepse osjedne u gol iako mislim da to moze jos bolje ali osjeti se napredak definitivno... treba jos sve proanalizirati, kada izadje demo...za sada sluti na dobro. Brzina gameplay-a, reakcije igraca kao i izvodjenje finti... o tome nista dok se neproba igra sa gamepad-om u rukama.

Zali Boze samo sto su svojom politikom degradirali PC igrace...jer ako sve bude "sensational" kao sto je najavljeno, bojim se da necu moci izdrzati i (NE)kupiti konzolu samo radi PES-a i FIFE {#} 

l'architetto
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 11:49 (KODAK17).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Kako ne govori ništa? Pa zar niste na osnovu dva filmića loše kvalitete i nekoliko fotki utvrdili da će ove godine pes pojesti fifu, da je to konačno to itd, itd? Budi pošten pa reci. Nakon svega izrećenog tamo ti ovdje nekome govoriš o hypeu kojeg ovdje uopće nema. Malo mi je to smiješno, pogotovo jer pratim obje teme pa vidim kaj pojedinci pišu i kakva mjerila imaju. Mala rasprava o novostima u futu kojeg ionako ne igraš i svakodnevno vrijeđaš, kao i igrače koji ga igraju nije nikakav hype. Pa normalno da su ljudi zadovoljni nekim promjenama. I naravno, ako trailer dobro izgleda, zašto bi netko na to zatvarao oči poput tebe i to negirao. Napravili su sjajne dvije minute i ništa više. Ljudi komentiraju kaj su vidjeli a ne kakva će igra biti...

A što prikazuje lol. Pa to je trailer. Kakve veze ima što dobro izgleda. Isto ko da kažeš kak kutija super izgleda, pa će sigurno i igra valjati.

Hype u onoj temi je van kontrole već dugo. Čak se i smeće potezi kao neizdavanje dema za PC prije izlaska igre, ne smatra problemom, a do prije dva dana su svi čekali demo ko dolazak mesije. Al to nema nikakve veze s ovom temom. I odj s tim prozivanjem mene. Nađi jedan post gdje tvrdim da će PES ove godine pojesti FIFU.

I kud si sad skočio na FUT bokte? Pričam o next gen verziji o kojoj se još uvijek ne zna ništa konkretno, osim da će se dresovi gužvati rofl. A već se tu priča kak će next gen FIFA biti nešto neviđeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

A što prikazuje lol. Pa to je trailer. Kakve veze ima što dobro izgleda. Isto ko da kažeš kak kutija super izgleda, pa će sigurno i igra valjati.

Hype u onoj temi je van kontrole već dugo. Čak se i smeće potezi kao neizdavanje dema za PC prije izlaska igre, ne smatra problemom, a do prije dva dana su svi čekali demo ko dolazak mesije. Al to nema nikakve veze s ovom temom. I odj s tim prozivanjem mene. Nađi jedan post gdje tvrdim da će PES ove godine pojesti FIFU.

I kud si sad skočio na FUT bokte? Pričam o next gen verziji o kojoj se još uvijek ne zna ništa konkretno, osim da će se dresovi gužvati rofl. A već se tu priča kak će next gen FIFA biti nešto neviđeno.

Zamijenio sam te s jednim drugim likom pa sam obrisao post, moja greška..

No ne slažem se da vlada neka euforija. Ljudi samo komentiraju kaj vide a vide da trailer lijepo izgleda i to je to... Znači, komentira se trailer a ne sama igra. I da, ako kutija lijepo izgleda zašto bi se to negiralo i kakve to ima veze sa samom igrom? Kutija je jedan proizvod a igra sasvim drugi... baš kao i ovaj trailer...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 11:26 (movie).
15 godina
movie kaže...

Zamijenio sam te s jednim drugim likom pa sam obrisao post, moja greška..

No ne slažem se da vlada neka euforija. Ljudi samo komentiraju kaj vide a vide da trailer lijepo izgleda i to je to... Znači, komentira se trailer a ne sama igra. I da, ako kutija lijepo izgleda zašto bi se to negiralo i kakve to ima veze sa samom igrom? Kutija je jedan proizvod a igra sasvim drugi... baš kao i ovaj trailer...

Pa poanta kutije je ista kao i trailera. Da izgleda lijepo i privuće kupce. Ne znam baš, meni izgleda kao da je hype porastao čisto jer sad imamo trailer next gena. Uglavnom nebitno, nek se veseli tko hoće. Vidjet ćemo druge godine dal će išta valjati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice