FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.698.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Fifa 14
Ma zapravo sam govorio o Originu, jer nigdje drugdje se ne moze naruciti Ultimate Edition osim na njemu

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

isto ko i PES...10/11.9.....bolje da ni nisu dali demo...

0 1 hvala 0
15 godina
Re: Fifa 14
HDesignz kaže...

A daj mi molim te objasni zašto bi trebao isprobavati igru preko tjedan dana?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Fifa 14

prije je bilo puno bolje, dobio si nekad i po 2 demo-a, i saslušali su šta trebaju napravit da se poboljša igra, ovo ovako samo bubnu tjedan dana unaprijed i to je to 99% je to finish proizvod a to je ipak fifa(isto vrijedi i za pes) i bit će bugova da boli glava....

0 2 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Bugova uvijek ima. Ali ono sa 2-3 dema je bzvz bilo. Ovako nemaju sta mjenjati, nece se klinci zaliti na tempo i ostale gluposti. Kakvu su napravili nek bude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HDesignz kaže...

prije je bilo puno bolje, dobio si nekad i po 2 demo-a, i saslušali su šta trebaju napravit da se poboljša igra, ovo ovako samo bubnu tjedan dana unaprijed i to je to 99% je to finish proizvod a to je ipak fifa(isto vrijedi i za pes) i bit će bugova da boli glava....

to je glupost, to se onda ne može nazvati demo, nego alpha. Demo je završni kod igre, da možeš isprobati kakav će biti finalni proizvod. I uopće neznam o čemu pričaš ovo za 2 dema, jedini takav slučaj je bio sa PES-om prošle godine kad su nam dali demo sredinom 7. mjeseca, što je totalno glup i nelogičan potez jer to nije demo, nego neka pre-alpha.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
HDesignz kaže...

Možeš mi objasniti kako je to isto ako fifa izlazi tjedan dana nakon izlaska pesa? Imat ćeš točno 17 dana za isprobavanje demoa? Premalo?  Tako je svake godine. Demo 2 tjedna prije izlaska igre.

Mislim da je i ovih sedam dana za pes sasvim dovoljno za isprobati igru iako za prave fanove ovo možda izgleda razočaravajuće.  Druga je stvar što smo svi nestrpljivi pa bi igru htjeli isprobati što prije...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 11:32 (movie).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
HDesignz kaže...

to je glupost, to se onda ne može nazvati demo, nego alpha. Demo je završni kod igre, da možeš isprobati kakav će biti finalni proizvod. I uopće neznam o čemu pričaš ovo za 2 dema, jedini takav slučaj je bio sa PES-om prošle godine kad su nam dali demo sredinom 7. mjeseca, što je totalno glup i nelogičan potez jer to nije demo, nego neka pre-alpha.

meni više odgovara da demo dođe ranije jer znam da radi posla itd neću stići dovoljno odigrat fifu ni pes da odlučim koji naslov ću kupit, a radi se o tome ako kasnim s bilo kojom igrom ako ju kupim da mi nema smisla počet FUT ili MLO a prvenstveno se iz tih razloga uzima nogoš...

13 godina
neaktivan

Pomalo decki...ovaj demo sta cemo dobit...nije zavrsni kod, nego ce bit build vjerovatno sa gamescoma koji nije zavrsni( ako tamo bude bilo da se moze igrat ).

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
neaktivan

Malo mi je smiješno što stavljaju tottenham, mislim ovaj Bale hype je izmaknuo svakoj kontroli. -.-

Why so serious?
17 godina
Fifa 14

Next gen FIFA 14 golovi

messi

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wvqIo-iPzrA

aguero

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MODkASduYko

Počelo se igrati na sajmu tako da će sve više i više filmića pristizati. Ovo izgleda lijepo...

edit:

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 13:38 (movie).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Fifa 14

Next-Gen Gameplay trailer...

edit. sad vidim da je ovo ono što smo vidjeli već jučer, a maloprije na Twitteru najavljuju kao da je nešto novo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 14:34 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 14

Nove prekrasne fotke stadiona... stvarno impresivno izgleda..

http://fifasoccerblog.com/blog/new-fifa-14-next-gen-screenshots-show-living-worlds/

i malo gameplaya

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 15:33 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Nove prekrasne fotke stadiona... stvarno impresivno izgleda..

http://fifasoccerblog.com/blog/new-fifa-14-next-gen-screenshots-show-living-worlds/

i malo gameplaya

Sto se tice stadiona odlicni :) CAMP NOU ! a sto se tice gamplaya,po mom misljenju prebrz,ostalo je sve skoro slicno kao u Fifa 13,ali sve u svemu nije lose {#}

13 godina
Fifa 14

Nemoj brkati Season i FUT - u seasonu je brzina taman u FUT.u je prebrzo to se slazem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Nemoj brkati Season i FUT - u seasonu je brzina taman u FUT.u je prebrzo to se slazem...

pa on komentira ovaj video iznad, to nije FUT.

13 godina
Fifa 14

A jbg citam na brzinu. Pa niti ovo gore nije brzo, ja ne znam koliko bi to sporo trebalo biti da bude dobro ? 

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

A jbg citam na brzinu. Pa niti ovo gore nije brzo, ja ne znam koliko bi to sporo trebalo biti da bude dobro ? 

Iskreno ono gore je dosta brze od trenutnog seasona..samo ova primanja u par situacija je preusporena slazete li se?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
Nidzo95 kaže...

Sto se tice stadiona odlicni :) CAMP NOU ! a sto se tice gamplaya,po mom misljenju prebrz,ostalo je sve skoro slicno kao u Fifa 13,ali sve u svemu nije lose {#}

Ne znam zašto ta fama o brzini? Gledam sada gameplay iz one druge igre i po čemu je to sporije od viđenog u ovogodišnjoj fifi?

Osim što ima duginu crtu iznad glava igrača i ispod nogu igrača te odvratne točkice pri izvođenju prekida koji ne pridonose realnosti po čemu je ovaj gameplay realniji glede brzine od onog iznad u fifi. Meni je to podjednaka brzina. Pokreti su prenaglašeni. No da to izgleda neusporedivo bolje od do sada viđenog od konamia, izgleda..  Na kraju krajeva ne znamo kako su si igrači poštimali gameplay. Možda im je presporo pa su ubrzali, možda dođe sljedeći pa im bude prebrzo pa uspore... tko će znati..

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KcDVcjuf-UM

Kaj je ovo sporije od futa? Baines šprinta ko lud? Dodavanja meni prebrza. Pogle akciju na 6.12. Sve je munjevito, na kraju je takav i centaršut i udarac glavom po golu..

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j5MKlfLSAgM#t=321

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 18:03 (movie).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Iako sam ove godine igrao(kupio) fifu sada mi definitivno pes izgleda puno bolje. Ova next gen fifa, očekivao sam puno više, al izgleda da ću to više dobiti sa pesom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 17:02 (marcus1950).
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Iako sam ove godine igrao(kupio) fifu sada mi definitivno pes izgleda puno bolje. Ova next gen fifa, očekivao sam puno više, al izgleda da ću to više dobiti sa pesom.

Vise?PES tek sad pocinje licit na FIFU 12...tj tek sad su dosli u korak s njom, a FIFA 14 opet odmice dalje na nex-gen, znaci opet ista prica ce bit...dok PES stigne FIFU ili se bar priblizi dosta doc ce nove konzole opet...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Ličiti na fifu 12? Ne daj Bože{#}Šta vas toliko žulja kad ljudi hvale novi pes? Svatko ima svoje mišljenje i kupit će ono što voli. Imam fifu 12 i 13 i pes 12. Pes 13 ne bi uzeo ni da mu nude besplatno koliko mi je loš. Fifu nema šanse igrati osim na ps4, a to čemo još vidjeti kakav će gameplay biti. Svaka čast stadioni i grafika kad igraći kao da imaju turbo u guzici. Meni nije problem brzina igre več to kako se igraći brzo okreću, nerealno skroz. Zato za ps3 svakako prednost dajem PES14{#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Ličiti na fifu 12? Ne daj Bože{#}Šta vas toliko žulja kad ljudi hvale novi pes? Svatko ima svoje mišljenje i kupit će ono što voli. Imam fifu 12 i 13 i pes 12. Pes 13 ne bi uzeo ni da mu nude besplatno koliko mi je loš. Fifu nema šanse igrati osim na ps4, a to čemo još vidjeti kakav će gameplay biti. Svaka čast stadioni i grafika kad igraći kao da imaju turbo u guzici. Meni nije problem brzina igre več to kako se igraći brzo okreću, nerealno skroz. Zato za ps3 svakako prednost dajem PES14{#}

Realno gledano ne zulja me PES jer sam i sam nekad bio zagrizeni PES-ovac koji nije mogao vidijeti FIFU...al realno...sve ono sta su nekad bile odlike PES-a danas su FIFE...ni novi engine koliko sam gledao PES 14 nece puno pomoc...istina FIFA je malo prebrza..al PES zato, jos uvijek izgleda ukocen, zastarijel, reakcije golmana, lopte, golova...ruka na srce, nisu ni blizu jos uvijek FIFI. Jao kao trenutno igrac FIFE od 2009 godine i sam zelim da PES bude sto bolji, jer to moze bit samo bolje za nas...zdrava konkuncija je dobra, a najvise mi korisnici bi onda izvukli iz toga...

13 godina
neaktivan
Fifa 14

bojim se da će fifa14 biti fliper tj. gameplay prebrz bar za sad tako izgleda nadam se da griješim ili se samo tiješim

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
ak75 kaže...

bojim se da će fifa14 biti fliper tj. gameplay prebrz bar za sad tako izgleda nadam se da griješim ili se samo tiješim

Mislim da to Ameri rade, to je onaj njihov run&gun stil igre. Sa tim su počeli od lani. . .samo da ostave opciju korigiranja brzine, ali opet meni je fut toliko zarazan da mislim da mi ništa neće smetati....

17 godina
marcus1950 kaže...

Pa pogle na ovim filmićima kako se munjevito okreću na pesu? To ti je realno?  Frajer smjer mijenja brzinom munje kao NLO?  Da ne govorim kako su dodavanja brza kao na fliperu i začuđujuće precizna?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 18:07 (movie).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

movie nezanima me usporedba sa pes-om to je nekada bila simulacija a sada smijurija već samo ukazujem da ova brzina gameplaya na fifi također pravi arkadu od igre

0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Ustvari je puno veći problem assisted nego sama brzina. Mislim da zbog toga igra prvenstveno izgleda tako brzo. Definitivno bi ga trebali skroz maknuti i ostaviti samo manual i semi assisted. Al naravno, Ameri bi gunđali zašto da ciljaju točno u svog suigrača.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
marcus1950 kaže...

Pa pogle na ovim filmićima kako se munjevito okreću na pesu? To ti je realno?  Frajer smjer mijenja brzinom munje kao NLO?  Da ne govorim kako su dodavanja brza kao na fliperu i začuđujuće precizna?

Ovo je najbolje opisan gameplay Fife. No, osim gameplaya igra je sačinjena i od mnogih modova, kako online tako i offline. Iskreno, PES mi djeluje zanimljivije što se samog gameplaya tiče, ali Fifini tjedni updateovi rostera, FUT, CO OP Seasons, realnije ocjenjeni igrači itd su dobar razlog za njen odabir i ove godine..

šumski put je bio ravan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice