FIFA 14-World Cup online

poruka: 274
|
čitano: 31.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 14-World Cup online
carmichael kaže...

Produzi malo rok, ja jos dvije utakmice moram odigrat a zadnja dva dana se ne javljaju protivnici kad sam ja online oni nisu, danas je bilo dogovoreno s Kizom koji je onda nestao i ni traga ni glasa mu, a za rok kazes dan prije, produzi ga subote recimo

Tko je nestao, pogledaj moju sliku malo.. http://puu.sh/6TCuL.png

I da, slažem se za rok.. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 0:27 (KiCo77).
12 godina
KiCo77 kaže...
carmichael kaže...

Produzi malo rok, ja jos dvije utakmice moram odigrat a zadnja dva dana se ne javljaju protivnici kad sam ja online oni nisu, danas je bilo dogovoreno s Kizom koji je onda nestao i ni traga ni glasa mu, a za rok kazes dan prije, produzi ga subote recimo

Tko je nestao, pogledaj moju sliku malo.. http://puu.sh/6TCuL.png

I da, slažem se za rok.. 

Nakon tog sam ti poslao jos 13 poruka, rekao sam moze, da, idemo, jesi tu, tri puta te pozvao na prijateljsku ali ni traga ni glasa, valjda je nesto Origin zeznuo onda

17 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Kolumbija-Španjolska... Obojica ste online. Odigrajte sad i to je to. U slučaju poraza Španjolci se opraštaju od turnira.

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14-World Cup online

hahahaha stvarno? Ja sam do 23:00 bio tamo i onda sam odustao xD

Mah, svako malo mi uopce ne ucitava friend listu,

kad sam igrao sa češkom također mi nije bio online, al sam ga vidio u igri i pošto se inace znamo (van origina) smo odigrali.

Samo nekuzim kakve su ovo gluposti da mi poruke ne dolaze -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LESkO kaže...

Ovaj drugar CrO_KiCo77 je stalno offline. 

Pisem ovde jer se nadam da bar ovo cita, pa da zna da veceras mogu oko 00h da igram, ili sutra ujutru, do 12h da zavrsimo. U drugom slucaju, meni je svejedno da li cu biti prvi ili drugi u grupi, jedino sto pretpostavljam da Spaniji moze da znaci moja pobeda vs Kolumbije (u slucaju da bude tako)...

Ae na origin

11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Ja tu, ali te ne vidim? 

Pa sad ne znam da li ti opet baguje origin ili stvarno nisi tu? 

edit: Odigrali smo - Belgija 0 : 0 Kolumbija

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 11:23 (LESkO).

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14-World Cup online

Origin {#}

Kolumbija 0 : 0 Belgija

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

PRODUŽEN JE ROK ZA ODIGRATI UTAKMICE GRUPE DO 15.02.2014. DO 20 SATI..ALI OVO OZBILJNO SHVATITE. SVE NEODIGRANE UTAKMICE ĆE SE ŽDRIJEBOM RIJEŠAVAT.

www.fifa-onlineliga.com.hr
14 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Ručno resetiranje routera preko web browsera je 100% način za otklanjanje problema s povezivanjem u frendly matchevima...poželjno je da oba igrača to naprave jer se ne zna kod kojeg routera je problem...meni je pomoglo...

Znači ono u browser upišete 192.168.1.1 ili neku drugu adresu ovisno o modelu routera i onda vam se pojavi username password izbornik (obično je Administrator username i Administrator pass) ali ne mora bit (ako imate knjižicu od routera tu vam je sve lijepo napisano...i dalje u opcijama nađete restart router...nije dovoljno samo disconect interneta napravit ! Pozz

Ega...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14-World Cup online

BTW Opet mi nemoze ucitat friend listu, carmichael kad ti mozes odigrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14-World Cup online

Spain 1:4 Columbia

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14-World Cup online

i ja sam danas imao problema sa listom.Prokleti EA

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

UPISANO

12 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Uruguay - Finland 2:0

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Vedadinho87 kaže...

Uruguay - Finland 2:0

Kakva je ovo utakmica?????

12 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Ne znam kakva je, ovaj mi s uruguayem rekao da odigramo. Znaci nije validan rezultat?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Cote d' Ivoire 0 - 0 Peru

El CapitanO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Vedadinho87 kaže...

Ne znam kakva je, ovaj mi s uruguayem rekao da odigramo. Znaci nije validan rezultat?

Nije. Jer playoff se igra kad završi grupna faza

12 godina
protjeran

UPISANO

ODIGRATI JOŠ MORAJU DO 15.02.2014, 20.00 SATI:

GRUPA A

CZECH REPUBLIC(nidjoPro)-SPAIN(1carmichael1)

GRUPA C

INDIA(antiljano27)-POLAND(matekws)

GRUPA F

FRANCE(Mehinho)-RUSSIA(C3c1l)

Ukoliko ne odigrate do roka pisat će se službeni rezultati 0:0, a ukoliko dostavite slikane dokaze da se protivnik nije javio pisat će se 3:0.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 21:21 (filomen).
14 godina
neaktivan
filomen kaže...
Vedadinho87 kaže...

Nije. Jer playoff se igra kad završi grupna faza

ma odigrali smo jer sam ja trebao da idem na put danas, pa ne bi bio tu, al je ipak put otkazan...urugvaj india 0:0, pise ti, samo ne citas

13 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Nešto se slabo čujem sa Poljskom zadnjih par dana, ali smo pričali prije 4-5 i dogovorili u doglednim danima utakmicu, pa ga evo pozivam i ovako ako slučajno ne vidi na originu da odigramo. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Dajem Španjolskoj 3:0 jer ja nemam vremena za odigrat tu utakmicu.

0 0 hvala 0
12 godina
nidjoPro kaže...

Dajem Španjolskoj 3:0 jer ja nemam vremena za odigrat tu utakmicu.

Nebitno je vise, prosli su protivnici vec :)

12 godina
protjeran

1/8 FINALA ODIGRATI DO 20.02.2014. DO 20,00 SATI

12 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Šta je sa utakmice Uruguay- Finland? Igramo li ponovo ili ?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Da ponovo se igra. Ono je neregularno odigrano.

13 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Nakon što si mi dao Indiju jer mi je tako naravno grah pao, sad si me izbacio iz natjecanja jer se meni protivnik ne javlja. I namjerno sam objavio tu na forumu da bude još transparentnije. No dobro, sljedeći put cu se potrudit da dodjem kod protivnika kući i natjeram ga da sjedne za komp i odigra protiv mene pa možda i bude nešto. I izvrsno si organizatoru to i perfidno odigrao uopće ne objavivši što je sa tom utakmicom protiv Poljske. 

Svaka čast!

5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam u toku ali nemogućnost odigravanja mečeva nebi trebala bit presudna kod dodjeljivanja bodova pogotovo ako su ti bodovi bitni za prolaz jednom od igrača,a da se o tom "neodigravanju" meča ne očituju obe strane...

Ako je problem tehničke prirode o tome naravno isto obavijestiti ovdje na forumu(možda možemo pomoći)...

O "perfidnom odigravanju" nebi puno,ali razumijem da je antiljano27 možda malo isfrustriran ovakvim razvojem događaja kod neodigravanja ovog matcha,pa se malo "zaletia" :-) ...

Ako imate volje možete i glasati pa da demokratski donesemo odluku ako naš dragi adminstrator nema ništa protiv?

11 Treba odigrati match !
0 Ne treba, odluka je donešena !
Ega...
13 godina
neaktivan
GabrielEga kaže...

Nisam u toku ali nemogućnost odigravanja mečeva nebi trebala bit presudna kod dodjeljivanja bodova pogotovo ako su ti bodovi bitni za prolaz jednom od igrača,a da se o tom "neodigravanju" meča ne očituju obe strane...

Ako je problem tehničke prirode o tome naravno isto obavijestiti ovdje na forumu(možda možemo pomoći)...

O "perfidnom odigravanju" nebi puno,ali razumijem da je antiljano27 možda malo isfrustriran ovakvim razvojem događaja kod neodigravanja ovog matcha,pa se malo "zaletia" :-) ...

Ako imate volje možete i glasati pa da demokratski donesemo odluku ako naš dragi adminstrator nema ništa protiv?

Nisam se ništa zaletio, nego jednostavno nije u redu da on na takav način nekoga izbaci iz turnira. Još sam napomenuo par postova prije da sam se dogovorio sa Matekom ali ga nema, zaposlen je dečko i nema veze. I naravno, radije bi igrao protiv njega pa da se organizira rok, nego da prođem odmah dalje jer njega nema. Sustav biranja ekipa je bio užasno loš, ekipa koje su na WC nije bilo, a bilo je npr. Novog Zelanda i Indije, biralo se kako je tko došao, umjesto da se svi skupe i svi imaju iste šanse za nekog dobit itd itd itd. 

I ja se slažem da treba odigrati utakmicu, a ovo da je odluka donešene - to nema veze sa vezom, odluka koje je donešena je potpuno protiv NJEGOVIH pravila i kriva. 

15 godina
FIFA 14-World Cup online

neka se utakmica odigra !

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice