Imaš kaj protiv ?
Nažalost, protiv tebe još uvijek ništa efikasno.
O čemu se točno radi ovdje?
Imaš kaj protiv ?
Imaš kaj protiv ?
On je mućki provokator.
Ti si jedan lažov, ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lažova i kao jednog od vodečih falsifikatora svega
e ljudi, kad snimim neki gol, mogu pogledat samo u replay theatre-u ili ga spremi u avi negdje na komp?
A jbg, baš imam 3 snimke gore pa sam mislio postavit da se smijemo malo. Nemam legalnu dvanaesticu :)
Official soundtrack.
Piše da su ovo slike s konzolaške verzije. Mada će na pc-u izgledat 100x bolje.
Informacije vezane uz online komponentu:
-New Live Season: The weekly updates of Live Season will get improved and will have new add ons to make it more realistic like: rankings, injuries, suspensions, transfers and loans.
- Head-to-Head: The popular online mode will have a new system of divisions where you can unlock trophies and XP points in case of victories. With this new improved feature you will be able to choose your opponents according to their geographical location!Another important thing is that your tactics and formations will now be recorded and you will no longer be forced to redo your tactics between each match!
- Facebook: The famous social network will be integrated in the FIFA 13 Online System and you will be able to post comments and results directly on your Timeline
I novi komentatorski dvojac.
The commentators will be available in the Latin American version of FIFA 13 that will be distributed in Argentina, Colombia, Mexico, Chile, Venezuela and Panama
Sanchez dobio pravo lice u igri, možda će napokon biti pokriveni svi veći klubovi u tom dijelu, to su radili presporo dosad. Nije baš ključna stvar, ali popravlja ukupni dojam kad igraš.
Čisti sumnjam. Večinu malih igrača koje pređu u veće klubove poput njega će dobit takav tretman.
Moram priznati da mi se sviđaju poboljšanja u Head to headu i Live season paketu. Jedva čekam!
I ove godine se igra Fifa
evo upravo prednarucio na originu :) ove godine igram sa vama sa pc-a, fifu 12 sam halo na xboxu, al ima vise ekipe iz hrvatske na pc-u, pa sam se odlucio za komp
*KRIVA TEMA
Koji vam je vrag, kupovat rusku verziju kad je sad 50% popusta na originu na bf3?
Moram priznat da ne razumijem
kupis fifu za komp (cca 160kn) i gamepad od xbox-a koristis na kompu i sve kontrole ce ti stimati
znaci nikako nemou ovaj original gamepad od xboxa pretvoriti pomocu emulatora ili necega da je za pc..jel moguce da je original tako jeftin?!?
¸Da, ja sam kupio preko Ebaya i radi savršeno. Preporuka
kupis fifu za komp (cca 160kn) i gamepad od xbox-a koristis na kompu i sve kontrole ce ti stimati
znaci nikako nemou ovaj original gamepad od xboxa pretvoriti pomocu emulatora ili necega da je za pc..jel moguce da je original tako jeftin?!?
¸Da, ja sam kupio preko Ebaya i radi savršeno. Preporuka
Znači taj košta 80-ak kn i sve fino funkcionira.. Samo mi je bitno da su tipke okej. Možda i kupim kroz par dana, 2 komada :D
meni je takav riknuo za 2mj. Konstantno je igrač trčao prema dolje i kada si u meniju stalno lista prema dolje... Na priceangels sam naletio na akciju originalinh kontrolera (žičanih) i platio sam 118kn... Evo već skoro godinu dana šljaka ko novi... nažalost za sada ih nema u ponudi, ali ovo smeće s ebaya ja ipak ne bih uzimao. Pogledaj recimo ovaj http://www.tinydeal.com/wired-controller-for-xbox360-p-8835.html ovo je slično mom gamepadu
meni je takav riknuo za 2mj. Konstantno je igrač trčao prema dolje i kada si u meniju stalno lista prema dolje... Na priceangels sam naletio na akciju originalinh kontrolera (žičanih) i platio sam 118kn... Evo već skoro godinu dana šljaka ko novi... nažalost za sada ih nema u ponudi, ali ovo smeće s ebaya ja ipak ne bih uzimao. Pogledaj recimo ovaj http://www.tinydeal.com/wired-controller-for-xbox360-p-8835.html ovo je slično mom gamepadu
jel http://www.tinydeal.com/wired-controller-for-xbox360-p-8835.html ovo original..?
Da.
Ah baš dok sam mislio naručit, vidim da više nije 999 rupija, nego 1499...
Pa nije ni to loše. 170 kn otprilike
164kn
Ja sam narucio ovog s Ebaya i već oko 9 mjeseci ga imam, te radi savršeno
164kn
A ipak ako je prije bilo 999, to je bilo 110kn...
164kn
Da nisam uzeo za 100 onomad, uzeo bih ju i za 160 bez razmišljanja. I ovo je prava cijena s obzirom koliko hrvate pljačkaju algoritam i ostali distributeri. Alo, mi plaćamo igru jednako kao i recimo Austrijanac ili Nijemac. A kod njih standard cca 3x veći.
Ovo mi je prva legalna igra u životu (osim onih koje sam dobio uz grafičku :D) i nevjerujem da ću u RH ikada kupiti igru legalnu. Ovako ću se spajat na indisjki proxy fino i derat na pre-order i hvatat izdavače na krivoj nozi.
Oni hvataju nas na krivoj nozi već 10 godina. :)))
Da nisam uzeo za 100 onomad, uzeo bih ju i za 160 bez razmišljanja. I ovo je prava cijena s obzirom koliko hrvate pljačkaju algoritam i ostali distributeri. Alo, mi plaćamo igru jednako kao i recimo Austrijanac ili Nijemac. A kod njih standard cca 3x veći.
Ovo mi je prva legalna igra u životu (osim onih koje sam dobio uz grafičku :D) i nevjerujem da ću u RH ikada kupiti igru legalnu. Ovako ću se spajat na indisjki proxy fino i derat na pre-order i hvatat izdavače na krivoj nozi.
Kakve ima veze standard s cijenom igre? Nijemci imaju 3x veći standard od nas pa ne plaćaju mercedesa 3x skuplje ili recimo panasonic plazmu. Cijena za europu je takva, plus minus razlika u pedeveu, carini i to je to...
kako ne? nije isto plaća od 500€ (mi) i 1000€ (njemacka), a igra kosta isto u nas kao i u njih...
164kn
Tebe nije nitko dosad uhvatio na krivoj nozi, sam kažeš da nisi nikada kupio original igru.
Kakve ima veze standard s cijenom igre? Nijemci imaju 3x veći standard od nas pa ne plaćaju mercedesa 3x skuplje ili recimo panasonic plazmu. Cijena za europu je takva, plus minus razlika u pedeveu, carini i to je to...
Nema standard veze sa cijenom, ali utječe na mogućnosti kupnje igre.
Nećemo valjda o ovim stvarima lamentirati?
164kn
Tebe nije nitko dosad uhvatio na krivoj nozi, sam kažeš da nisi nikada kupio original igru.
PA ja nisam budala koju će uhvatit na krivoj nozi. Govorim generalno, recimo da ih kupujem zajedno sa ostalima, hipotetski.