FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.251.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
FIFA 13

Rekli su i za Diablo 3 da je sigurno kupovat ruske ključeve, pa vidi ih sad. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

evo samo da potvrdim onu kupnju preko Indijskog proxyija

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
lnova65 kaže...

koliko dodje preko indije?

15 godina
FIFA 13

160 kn otprilike

0 0 hvala 0
14 godina

Napravio bih preorder odmah sad da mi kažu da neću više 80 puta vidjeti: opponent left the match ili connection has been lost, prije nego pronađe jednu tekmu u FUT-u. Ali da je bonus fora, je.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Napravio bih preorder odmah sad da mi kažu da neću više 80 puta vidjeti: opponent left the match ili connection has been lost, prije nego pronađe jednu tekmu u FUT-u. Ali da je bonus fora, je.

to ti je do nat type (firewall) i kad ljudi pobijegnu,meni na ps3 stoji open i pojavi se samo opponent left the match(logicno kad pobijegnu),inace sliku sam stavio da se vidi design novih fut karata

15 godina
neaktivan
FIFA 13

To ćeš stalno viđat i susretat se s time jel ima opcije za rage quit ili obično kada netko gubi.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dobro izgledaju nove sličiće u UT :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FIFA 13

ako ce netko narucivat preko indijskog origina, neka mi se javi za jednu uslugu, koju cu mu i platiti dodatno.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Bonus,bonusss.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Iako igram PES, htio bi uzet i fifu (preko indije). Zanima me ako narucim preko indije jel cu dobit ove dodatke...

Svidja mi se ovaj UT mod kojeg bi volio probat na PCu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

Jbg, ja sam isto kupio ali ne sjećam se dal sam stavio prave billing info {#}

Mislim da sam stavio neki grad u Indiji, adresu od nekog hotela i tako to..  (Baš kao što je i ekipa na BF3 topicu radila). Naravno, vlastiti email je napisan, dobio sam sve potvrde i u originu mi slika isto ovako izgleda. 

15 godina
Lepi_Borko kaže...
lnova65 kaže...

Mislim da sam stavio neki grad u Indiji, adresu od nekog hotela i tako to..  (Baš kao što je i ekipa na BF3 topicu radila). Naravno, vlastiti email je napisan, dobio sam sve potvrde i u originu mi slika isto ovako izgleda. 

Mene je jedino bunilo sta pise fifa soccer kada sam kupio al sam sredio promjenom jezika na enleski(UK)
13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Lepi_Borko kaže...
lnova65 kaže...

Mene je jedino bunilo sta pise fifa soccer kada sam kupio al sam sredio promjenom jezika na enleski(UK)

hm..

pa meni i dalje piše FIFA Soccer 13. Kak si to promjenio i di?

Jel bitno uopće?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

meni pise na 12 fifa soccer 12,uk vam je fifa 12/13,a usa vam je fifa soccer 12/13

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Htio bih uzeti ovih dana Fifu 13, pa ako je netko tako velikodušan ovdje da mi uzme Fifu 13 preko Indije¨! {#}

Ja mu uplatim pare na račun, a on meni da key na email (bez prijevare!), najbolje bi bilo da mi to onaj koji je kupio preko Indije, ali ako možei netko

drugi, zašto ne! {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

meni pise na 12 fifa soccer 12,uk vam je fifa 12/13,a usa vam je fifa soccer 12/13

To je  onda sve isti k.. jel tak? Bitno je da mi je pisao engleski jezik kada sam kupovao. 

14 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...
Logigamer kaže...

To je  onda sve isti k.. jel tak? Bitno je da mi je pisao engleski jezik kada sam kupovao. 

da (samo si promijeni u originu pod setting eng gb )

13 godina
FIFA 13

imam 1 pitanje dali je istina da ce u fifi 13 biti namjestene takticke zamisli iz stvarnosti tipa da ce celzi igrat na kontru barca pas igru i tak dalje..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

imam 1 pitanje dali je istina da ce u fifi 13 biti namjestene takticke zamisli iz stvarnosti tipa da ce celzi igrat na kontru barca pas igru i tak dalje..??

Ne znam jel istina, ali ako bude nešto takvo, pozdravljam. Samo da ne bude prisutno čisto eto tako, da se ima.

Nisam puno pratio zbivanja, čekam FIFA13 pa šta bude bit će. Oduševila me igra, uvijek sam ju pljuvao ko zagriženi fan PES franšize ali nakon 10 godina valjda morao sam preći na EA. Napravili su pravi proizvod, a PES je nepovratno odsrljao u propast sa svoji glupostima. 

Trpio sam ih do 2011 ali šta je previše previše je.

Šta god bude u FIFA13, siguran sam da će super funkcionirat. Ma samo neka stave nove transfere i rješe pitanje duplih paseva i finesse udaraca, ja prezadovoljan. 

Ne može ipak Matri svaki finesse udarac utjerat u raljone. {#}

13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Lepi_Borko kaže...
Logigamer kaže...

da (samo si promijeni u originu pod setting eng gb )

Rješio sam i to. Sad se samo strpit do tog kraja rujna. 

14 godina
tomislavivic kaže...

Ne vidim poantu ovoga pošto unutar igre već imaš opcije za kontru, posjed itd. Samo bi se puno zajebavali, a ništa koristi. I kad si već uzeo Chelsea za primjer, pa ne igraju oni protiv svih momčadi kontraški, zašto bi to bila default taktika.

17 godina
FIFA 13

Nadam se da će ova FIFA bit dobro optimizirana za ATI grafe,

jer FIFU 12 ne mogu nikak' igrat kak' se spada,

svakakve fixeve sam pokušavao, čak sam smanjio rezoluciju

na 800x600 i ništa, i dalje ima stuttering.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Probaj bez vsynca. Tad dobim oko 90-100 fps-a ali s vsyncom točno varira 59-60.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

a kak se namjesti da igras na posjed kontru i sli u ovoj fifi..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

a kak se namjesti da igras na posjed kontru i sli u ovoj fifi..??

Na normalnom gamepadu (normalan nije gamepad iz Konzuma za 30 kuna + krema za sunčanje), sa strelicama se bira između taktika. 

13 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Nadam se da će ova FIFA bit dobro optimizirana za ATI grafe,

jer FIFU 12 ne mogu nikak' igrat kak' se spada,

svakakve fixeve sam pokušavao, čak sam smanjio rezoluciju

na 800x600 i ništa, i dalje ima stuttering.

U jbt, pojma nisam imao.. Ja imam x3, gf gt240 i 4 g ram. Full detalji, pegla bez problema, reza je max moguća kaj mi monitor daje 1400x1050 (4:3 {#})

14 godina
neaktivan
FIFA 13

neznam dali da fifu 13 igram na kompu ili xboxu..sto mi vi preporucate..fifu 12 sam igrao na xboxu, ali to me kosta igra+xbox live na odredeno vrijeme...a ako necu kupovati fifu 13 za xbox, onda ce mi stajati i skupljati prasinu jer nista drugo ne igram..a i sada sam dobio konfu 7850 2gb,8gb rama,i5 3450..jedino sto me brine je kako ce biti sa kontrolama za joystick? izgleda da cu prodati onda xbox :/

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

neznam dali da fifu 13 igram na kompu ili xboxu..sto mi vi preporucate..fifu 12 sam igrao na xboxu, ali to me kosta igra+xbox live na odredeno vrijeme...a ako necu kupovati fifu 13 za xbox, onda ce mi stajati i skupljati prasinu jer nista drugo ne igram..a i sada sam dobio konfu 7850 2gb,8gb rama,i5 3450..jedino sto me brine je kako ce biti sa kontrolama za joystick? izgleda da cu prodati onda xbox :/

ako ništa drugo ne igraš na xbox-u, onda kupi za PC, jer ti se ne isplati plaćati xbox live samo za jednu igru. Što se tiče kontrola, preporučujem ti da kupiš Xbox gamepad za PC, tako će ti biti automatski namještene kontrole za svaku igru, ne trebaš ih namještati, a i već si naviknut otprije na taj gamepad pošto imaš xbox, biti će ti sve isto kao da igraš na konzoli.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 23:42 (antimadridista).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice