FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.252.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13
Lepi_Borko kaže...
Volos kaže...
Lepi_Borko kaže...
David87 kaže...
strbi kaže...
Lepi_Borko kaže...
David87 kaže...

Ah baš dok sam mislio naručit, vidim da više nije 999 rupija, nego 1499... {#}

Pa nije ni to loše. 170 kn otprilike

164kn {#}

A ipak ako je prije bilo 999, to je bilo 110kn...

Da nisam uzeo za 100 onomad, uzeo bih ju i za 160 bez razmišljanja. I ovo je prava cijena s obzirom koliko hrvate pljačkaju algoritam i ostali distributeri. Alo, mi plaćamo igru jednako kao i recimo Austrijanac ili Nijemac. A kod njih standard cca 3x veći. 

Ovo mi je prva legalna igra u životu (osim onih koje sam dobio uz grafičku :D) i nevjerujem da ću u RH ikada kupiti igru legalnu. Ovako ću se spajat na indisjki proxy fino i derat na pre-order i hvatat izdavače na krivoj nozi.

Oni hvataju nas na krivoj nozi već 10 godina. :)))

Tebe nije nitko dosad uhvatio na krivoj nozi, sam kažeš da nisi nikada kupio original igru.

PA ja nisam budala koju će uhvatit na krivoj nozi. Govorim generalno, recimo da ih kupujem zajedno sa ostalima, hipotetski. 

Spasio si nas ostale budale, hvala {#}

Da si kojim slučajem ti kupio original igru sve bi propalo, cijeli sistem bi se urušio...

Btw. imaš upravo sad na http://store.steampowered.com/ akciju, na kojoj se možeš opustiti i kupiti koju original kvalitetnu igru za par eurića...{#}

13 godina
neaktivan

Spasio si nas ostale budale, hvala {#}

Da si kojim slučajem ti kupio original igru sve bi propalo, cijeli sistem bi se urušio...

Btw. imaš upravo sad na http://store.steampowered.com/ akciju, na kojoj se možeš opustiti i kupiti koju original kvalitetnu igru za par eurića...{#}

Pa nisam ja to tu napisao da nekome pametujem jbt, boli me ona stvar tko kupuje igre orignal. Ti si prvi bio ironičan na moj komentar.

Napisao sam onima koje to zanima, zašto bi nešto platio 50 eura kad mogu 13?  

I znam da je akcija, razmišljam si kupit nešto iz zezancije, al ne igram igre više, nemam vremena. Odigram FIFA12 2-3 tekme dnevno kolko stignem. Šta si se zapjenio bezveze? 

13 godina
neaktivan

No dobro, da skratim. Ljudi, postoji način da igru legalno dobijete za 150 kn umjesto za 350. Lako se može izračunati koja je bolja opcija. {#} Samo toliko..

15 godina
FIFA 13
Dajte ljudi već 5 stranica pišete tko je gdje kupio igru i za koliko novca. Zar je bitno? Uvijek se ponadam da je neka novost objavljena, kad ono šipak.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 22:48 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Dajte ljudi već 5 stranica pišete tko je gdje kupio igru i za koliko novca. Zar je bitno? Uvijek se ponadam da je neka novost objavljena, kad ono šipak.

Sorry Cruyff, case closed! {#}

15 godina
FIFA 13

evo nekoliko novih screenshota. Ovih par slika što vidite sa reprezentacijama su dio Career Modea, od sada je moguće voditi i reprezenatcije u Career Modeu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 12:35 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
FIFA 13
ako bude ovako kako izgleda, nemam nikakvih briga o tome oću li uzet ili ne :)
...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

evo nekoliko novih screeenshota. Ovih par slika što vidite sa reprezentacijama su dio Career Modea, od sada je moguće voditi i reprezenatcije u Career Modeu.

Od svega mi se najviše sviđaju zadnja 2 screenshota sa nekakvim treaning challengesima. Moglo bi biti zabavno. 

15 godina
FIFA 13

mogli su malo kopacke sredit, izgledaju ne prirodno, kao da imaju lopate na nogama 

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
mene zanima kako se kupuju ove stvari iz kataloga, kao što je npr. ovaj stari dres Citya na slici. S kojim bodovima se to kupuje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
mene zanima kako se kupuju ove stvari iz kataloga, kao što je npr. ovaj stari dres Citya na slici. S kojim bodovima se to kupuje?

Možda s daily xp, bar će biti neka korist od toga.

I ove sitnice oko career moda nisu loše, posebno transferi. Daleko je to od genijalnosti Football managera, ali je korak u pravom smjeru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 12:36 (Hexfire).
15 godina
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...

Možda s daily xp, bar će biti neka korist od toga.

baš sam na to i ja mislio, nikakve koristi od tih bodova.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

{#}

1 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
FIFA 13

super izgleda,sigurno radim preord...nadam se da ce ici na ultra sve sa mojom pilom :) pod moj PC mozete pogledati

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moram priznat da ne kužim ovo sa govorenjem.. Nisam baš tolko uvuran u sve to.

strbi, snimi moju pilu.. 

AMD X3 455, 4 GB DDR2, GT 240 grafa.  {#}

Nadam se da neće biti potrebno ulaganje dodatno. Ajde, bar sam igru za badava dobio

14 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...

strbi, snimi moju pilu.. 

Nadam se da neće biti potrebno ulaganje dodatno. Ajde, bar sam igru za badava dobio

kako za badava? :)

13 godina
neaktivan
strbi kaže...
Lepi_Borko kaže...

strbi, snimi moju pilu.. 

Meni je 100 kn za ovakvu igru badava. {#}

14 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...
strbi kaže...
Lepi_Borko kaže...

strbi, snimi moju pilu.. 

Meni je 100 kn za ovakvu igru badava. {#}

to svakako :) meni nesta neradi niti jedan indijski proxy, neznam zasto...morati cu nesto napraviti, makar probati sa drugoga kompa, pa da uzmem za 164kn

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozz ljudovi {#}, meni evo dosadno a i zanima me vase misljenje kako bi pojedini igraci trebali biti ocjenjeni u FIFI 13. Ja cu da napisem svoja predviđanja za igrace omiljenog mi kluba , Bayerna iz Minhena.

PRVIH XI:

Neuer: 87-88 <->Pocetak sezone nije bio bas sjajan, ali kako je sezona odmicala pokazao je svoju klasu...odbrane penala protiv reala i BMG-a opravdavaju ovo 87 a ako bi napredovao sumnjam da bi to islo vise od 88.

Lahm:87-88<->Mnogi se nece sloziti sa mnom medjutim ovdje govorimo o univerzalnom beku koji jednako dobro igra i na lijevoj i desnoj strani, dugo pratim bayern i ne sjecam se da je minimum zadnje 2-3 sezone bio povrijeđen sto znaci da je propustio mali broj/nijednu utakmicu za bayern i reprezentaciju naravno. Igra konstantno dobro i mislim da je on trenutno najbolji bek, a dovoljno govori da je on bio prvi izbor barce za beka (cini mi se to je bila 2008 ili 2009) medjutim znamo kako posluje bayern, tako da se barca zadovoljila alvesom.

Badstuber:83-84 <-> Sjajne igre kako za tim tako i za reprezentaciju, igrac koji ima 22 godine i iza sebe dva finala lige prvaka ( doduse bez uspjeha) dovoljno govori, cijelu sezonu je bio konstantan, to ce najbolje znati oni koji su pratili tekme bundeslige ;) .

Boateng:81-82<->Ovdje nez bas sta da napisem, kako da opravdam ovo. Povrede drugih branica bayerna su ga puno premjestale sa beka na stopera i obrnuto, sve u svemu mislim da je imao dobru sezonu i da ove ocjene ne bi bile nezasluzene.

Alaba:78-81<->Svi znamo kakvu je proslu sezonu imao ovaj 19 ili ce biti 20 godina mladi bek (a takodje i def/cent vezni,  kao i lijevi vezni/krilo), univerzalan igrac. 78 minimalno max 81, najverovatnije da ce ostati na 78. 

Bastian Schweinsteiger:86-87<->Sjajan pocetak sezone ali zatim ozljeda koja ga je dugo udaljila sa terena, nakon toga nije se uspio vratiti u formu  sa pocetka sezone medjutim pruzio je sasvim solidne partije za klub i reprezentaciju tako da mislim da rating nece ici ispod 86 a ni iznad 87.

Luiz Gustavo:81-83<->Sjajan defanzivni vezni, odlicna sezona za njega. Ne moze se pohvaliti sa golovima ili asistencijama, medjutim to i nije njegov posao. On je sjajno radio ono sto je bio njegov posao, a to je presjecanje napada koji idu kroz sredinu. Prekrsaji su uvijek na granici kartona ali sta je tu je, moras jednog pepe-a imati u ekipi ( da se ne uvrijede realovci  {#}). 82 mislim da mu je zagarantirano.

Arjen Robben:87-89<->Sezona za zaborav, promasaji u najbitnijim utakmicama za svoj tim. Ocajne utakmice u reprezentaciji. Skupio je on tu i golova i asistencija ove sezone ali nista znacajno, tome su dobrinjele ozljede sa pocetka sezone.Covjek staklenih nogu. Nize od 87 ne a ni vise od 89 , nadam se 88 za iducu sezonu. 

Toni Kroos:83<->Solidna sezona, tu su neki golovi i asistencije. Vjerujem da zadrzava ovo 83 iz sadasnje fife.

Franck Ribery:89-90<->Sjajna sezona, dosta golova i mnostvo asistencija. Sjajan dribler, definitivno top performer za bayern ove sezone. 89 je sigurno zasluzio a nije daleko ni od 90.

Mario Gomez:88-89<->Također sjajna sezona. Drugi strijelac lige prvaka nakon nedostiznog messija, drugi strijelac bundeslige i drugi (prvi) strijelac eura 2012. 88 mu ne gine a 89 mozda bude poklon od EA.

KLUPA:

Tom Starke: Stigao iz hoffenheima da bude rezervni golman, ne poznajem trenutnu ocjenu iako mislim da je 77 i vjerujem da ce na tome ostati sto on vjerovatno i zasluzuje.

Rafinha:78-80<->Ne bas sjajna sezona za njega. Dobar pocetak sezone, a kasnije je zakazao pa ga je cak i boateng izbacio iz prvih 11.

Dante:79-81<->Pojacanje stiglo iz BMG-a. Nisam pratio Gladbach puno , ali bio je jedan od boljih igraca u prethodnoj kampanji sada vec bivseg kluba.

Xerdan Shaqiri:79-81<->Sjajna sezona za njega, zajedno sa Baselom prosli grupnu fazu lige prvaka, osvojili ligu ako se ne varam. Prilicno sam uvjeren da ce izbaciti nekog igraca iz prvih 11. 79 je vjerovatno njegova ocjena za sljedecu sezonu.

Thomas Muller:82-83<->Igrao je solidno dobro medjutim golovi su ga zaobilazili , samo su ga asistencije spasavale od klupe cijelu sezonu. Ocekuje ga borba za mjesto u prvom timu i nece mu biti nimalo lako. 

Van Buyten:78-80<->Solidna sezona za njega. Povrijedjen vecinu vremena tako da nemam na osnovu cega da mu dam ocjenu.

Mitchell Weiser:67-70<->Najveci njemacki talent. Stigao iz Kolna, sjajan dribler. Ostaje mu samo da to pokaze na terenu.

Emre Can:67-70<->Bayernova skola. Kapiten njemacke reprezentacije do 17 godina (bio). Najbolji opis za njega je hybrid Shweinsteigera i Kroosa. 

Diego Contento:73-76<-> Solidna sezona iza njega, nema se bas nesto puno spomenuti.

Satrao sam se pisajuci ljudi moji. To je moje misljenje za ocjene ovih igraca, dajte komentare kako bi trebali biti ocjenjeni pojedini igraci ostalih klubova. Pisite sta mislite o mojim ocjenama i kako vi mislite da bi trebale izgledati. 

Mozda sam preskocio par igraca, ali to se da nadoknaditi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 9:40 (httpsmaniac).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
FIFA 13

evo ja ću probati za Barçu, neznam koliko su točno ocijenjeni igrači u FIFI 12 jer trenutno nisam na kompu, ali to me ni ne zanima, probati ću napisati realno koliko tko zaslužuje.

V. Valdes -> 84-86 - ništa posebno nije napredovao niti nazadovao ove godine u Barci.

Dani Alves -> 87-89 - ove godine je bio nešto lošiji nego prošlih godina, ali još uvijek među najboljim desnim bočnim igračima svijeta.

Puyol -> 87-89 - kapetan je u godinama, ali još uvijek najbolji stoper u ekipi

Pique -> 86-87 - odigrao ne baš sjajnu sezonu, mislim da bi ovo bila neka relana ocjena.

Busquets -> 86-88 - za mene najbolji zadnji vezni na svijetu, zaslužuje veći rating.

Xavi -> 90-92- za Xavija se sve zna, ne treba ništa posebno pisati

Iniesta -> 92-94 - za mene najbolji igrač na svijetu poslije Messija i Ronalda.

Pedro -> 82-84 - najlošija sezona u Barci.

Alexis Sanchez -> 84-85 - solidno pojačanje prošle sezone.

Messi -> 97-98 - što napisati o njemu? trebaju mu povećati rating za strength, nije on tako fizički slab u duelu.

Mascherano -> 83-85 - postao vrhunski stoper prošle sezone.

David Villa -> 86-87 - za njega stvarno nemam pojma što bi stavio nakon što je bio ozlijeđen skoro cijelu sezonu, pa eto bubam napamet.

Thiago -> 81-83 - dosta napredovao prošle sezone.

Fabregas -> 87-89 - dobra sezona je iza njega.

Jordi Alba -> 83-85 - stvarno neznam što bi stavio z njega, novi igrač, pa sam stavio neku ocjenu baziranu na nastupu na Euru.

Abidal -> 82-83 - nezna se hoće li se uopće vratiti nogometu, ali mislim da je ovaj rating ok.

Adriano -> 80-81 - ok sezona iza njega, ali ništa više od toga.

Tello -> 77-80 - pokazao da ima potencijala u njemu, trebaju mu puno podići speed rating.

Cuenca -> 77-80 - vrijedi isto kao i za Tella.

Montoya -> 76-79 - pokazao da se na njega može računati u budućnosti.

neznam jesam li koga od ovih važnijih zaboravio, kasno je :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 3:45 (antimadridista).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Oce se moci igrati protiv igraca sa konzola? Mislim prije se nesto govorilo da ce se moci, sad ne znam, nisam pratio puno.

Btw. Valdes ne zaslužuje više od 82-83, skroz prosjecan golman, u FIFI 12 su on,Cech i Buffon imali isti rating, ali Cech i Buffon su barem po meni dosta bolji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 3:46 (Jabulani).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Evo napravio sam i ja preorder sa Indijskog Origina, sad treba dočekat kraj 9 mjeseca :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroChef kaže...

{#}

Jedva čekam da izađe. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 8:33 (icecold).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo ja ću probati za Barçu, neznam koliko su točno ocijenjeni igrači u FIFI 12 jer trenutno nisam na kompu, ali to me ni ne zanima, probati ću napisati realno koliko tko zaslužuje.

V. Valdes -> mislim da ce vjerovatno biti 84 ili ce se zadrzati prijasnji  rating 85 , ove sezone nije bio ni po cemu posebnom zapamcen.

Dani Alves ->ova sezona je bila losija nego prosle ali ne u tolikoj mjeri tako da mislim da ce on ostati na 86 i nece ici preko 87.

Puyol -> ozljede su mu unistile sezonu, dugo je bio odsutan tako da mislim da vise od 86 nece imati.

Pique ->slazem se sa tvojom ocjenom 86-87, ovo mu je najlosija sezona kako je stigao u barcu. ja licno mislim da je shakira utjecala na njegovu sezonu u dobroj mjeri {#}

Busquets ->mislim da je za njega najrealnije izmedju 84 i 86, ni po cemu mi se ne istjece bas toliko koliko po dobrom uklapanju u barcin sistem kratkih pasova, a posto nije toliko okretan pretpostavljam da zbog toga igra CDM.

Xavi ->nije ove sezone bas pruzio i pokazao sta sve zna tako da mi izgleda da ce on biti nesto izmedju 89-91.

Pedro ->vecinu utakmica ulazio sa klupe sto dovoljno govori o njegovoj trenutnoj formi, cak i kada se villa povrijedio fabregas je popunjavao prazninu u timu. mozemo ocekivati 82-83.

Alexis Sanchez ->po mom misljenju sjajan igrac, odigrao solidno cijelu sezonu. bit ce nesto između 85-87.

Messi -> sjajna sezona, puno golova i asistencija. predviđam nesto između 95-96. Slazem se za povecanje strenght  ali ne previse, agility i balance bi se trebali pobrinuti da ostane na nogama u duelima.

Mascherano -> prebacivan sa zadnjeg veznog na stopera, vecinu utakmica odigrao na mjestu stopera, na ne bas njemu prirodnoj poziciji. 83-84 po mom misljenju.

Villa -> 86 zbog ozljede. 

Fabregas -> 86-87, sjajan pocetak sezone. dosta golova i asistencija i onda samo odjednom paf , izgubio se . los u drugom dijelu sezone, zato ovaj downgrade.

Jordi Alba -> 81-83, dobra sezona  za njega. Jako dobro odigrao na euru, trenutno jedan od boljih bekova na svijetu.

Iniesta ->93, sjajna sezona za njega. najbolji igrac spanije na euru.

Za ostale mi se nije dalo pisati.

15 godina
FIFA 13

ekipa iz FSB-a je trenutno u središtu EA Sportsa, pa su zaigrali igru u trenutnom stanju i donose detaljan osvrt na Career Mode, novu opciju Skill Gamesa, a tu je čak i mini PC preview, savakako pročitajte.

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-13-skill-games-preview/
http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-13-career-mode-preview/
http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-13-pc-mini-preview-2/

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 10:01 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
FIFA 13

veselim se novim stvarima:

1. u ponudu za igrača drugih klubova mogu biti uključeni i vaši igrači
  2. u Be a Player modu možete postati menadžer poslije vaše nogometne karijere

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razbijach** kaže...

kaga uopce zanima sp u fifi?

14 godina
Logigamer kaže...
razbijach** kaže...

kaga uopce zanima sp u fifi?

One koji traže key generatore na forumu.

17 godina
razbijach** kaže...

Konačno da mogu za igrača ponuditi svog igrača i nešto novca. Ta mogućnost  bila je u pesu davnih dana ali kako to biva sve logično i dobro izbacili su i sada su gdje jesu, nigdje...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice