FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.252.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
KiCo77 kaže...

Prije tjedan dana sam kupio SIF Albu za 320k, sad su jedno 2 strane minimum 650-700k :D

movie kako placas

Kako ti odgovara i koliko tražiš?  Javi mi se na privatnu poruku...

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 12:41 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Danas dobar dan za trade. Kupljen IF Tavano za 20k , Baretto 450 coinsa, Beckford za 250. Još da ih je prodat finih 30-32k zarade

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/149897667

Kenwyne Jones izvozao Chiellinia i Samuela i izbušio Buffona {#}

16 godina
neaktivan
FIFA 13

u 30 utakmica samo jednom NIJE bio chiter!!! Prije mi se nikad nije dogadalo da mi dode jedan citer a ne ovako. Imate li ideju kako da ovo rjesim. Prije nikad sad odjednom nemogu niti jednu odigrat!

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ne znam. Ja cekam da mi odgovore na mail. Silovo sam frajera na chatu da mi resetira DNF ali on to ne moze. Reko mi je da nazovem jedan broj i dam svoj case number i on ce mi srediti. Ma reko ko vas hebe. Mater im hebem koja je to hrpa jada u tom EA. Nije da mu nisam to reko na chatu ali ok :D 

Valjda ce mi resetirati da mogu se spojiti sa nromalnim ljudima. Jer ovo nije normalno. Bacen novac da se moze igrati single player liga i nekada multi kup i to samo nekad. Ostalo nista.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
najbolje je što se liku oji je prvi na coins ljestvici klub zove FC Disconnect...
rugaju im se svi a njih boli ona stvar, jer postoje još ljudi koju kupuju pointse valjda..
Pričam i serem bezveze
13 godina
FIFA 13

Ne mogu vjerovat sad u kupu igram sa nekim likom. Ima ok ekipu, spanjolce. Povede on 1-0 ja ekspresno na 1-2 dolazim i drzim ja to. Frajer eurogolom Falcaa na 2-2. Povede u 80 3-2 i ja odmah sljedeci napad Hamsikom zakucam za 3-3 i frajer DC i koda nije niti odigrano. 

Dokle ce ovo trajat.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Koji šou večeras, divizija 1 - pro clubs, jedna utakmica do kraja i potrebna nam je pobjeda da je osvojimo. Nas trojica samo igrali i reko ajmo, i ko za vraga protivnička momčad ima 8 igrača. Rekli smo nema veze idemo junački izginut, nismo pi*de pa da odustajemo. Krece utakmica i vec nakon 15 minuta sutnem ju sa 20 metara u suprotni kut i veselje, golčina. 5 min poslije, oni zabe gol iz voleja sa 25 metara, predivan gol. Drugo poluvrijeme krene i nekako glupo mi se izodbija lopta i opet gol za nas.

Opet nije ni 5 min prošlo i evo opet njihovog gola. I u 84. iz okreta volej pobjednički gol za titulu u diviziji 1 pro clubs, što nije nimalo lako. Još to dobiva na težini kada se uzme u obzir da smo nas 3 dobili njih 8. Eto morao sam podijelit to jednostavno. 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U planu mi je 4 1 2 1 2 formacija...brazilce...ST Welliton i Love...CAM: Lucas  LM : Basos vjerovatno  RM, razmisljam se dal za onog Rafinhu ili da hulku stavim RM. CDM vjerovatno Ramires obrana dede, santana, danilo na desnom boku i ljevi bok filipe ili alex sandro...sve u svemu pokusavam ubacit igrace koje imam u 4321, odnosno sto vise njih, jer sam naviko...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

U planu mi je 4 1 2 1 2 formacija...brazilce...ST Welliton i Love...CAM: Lucas  LM : Basos vjerovatno  RM, razmisljam se dal za onog Rafinhu ili da hulku stavim RM. CDM vjerovatno Ramires obrana dede, santana, danilo na desnom boku i ljevi bok filipe ili alex sandro...sve u svemu pokusavam ubacit igrace koje imam u 4321, odnosno sto vise njih, jer sam naviko...

Nemoj nikako Bastosa na LM znaci on je toliki promasaja ovaj godine a po ocenama bi trebao biti ok,bolje na to mesto stavis Emersona i vozis ili ako imas para Neymara pa mzoda i robinja  al nikako Bastosa.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

evo ovako, igram fifu 13 vec dugo, od samog izlaska, i vise mi je puko film...znači svaku drugu tekmu u H2H i u pro club seasons kada igram mi se arena freeza, i onda moram restartati fifu i ponovno uci, neznam u cemu je problem...u zadnje vrijeme mi i dosta često, kada udem u pro club seasons za vrijeme utakmice samo disconnect, kako da riješim više taj problem..jel se još nekome to dešava sa arenom i tako disconnect?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
strbi kaže...

evo ovako, igram fifu 13 vec dugo, od samog izlaska, i vise mi je puko film...znači svaku drugu tekmu u H2H i u pro club seasons kada igram mi se arena freeza, i onda moram restartati fifu i ponovno uci, neznam u cemu je problem...u zadnje vrijeme mi i dosta često, kada udem u pro club seasons za vrijeme utakmice samo disconnect, kako da riješim više taj problem..jel se još nekome to dešava sa arenom i tako disconnect?

neznam dal će tebi pomoć al meni se malo malo crashala fifa nisam mogao naći uzrok, i kad sam dao bratu svoj logitech kontroler a sebi kupio novi isto logitech jedino je model noviji prestalo se crashat, a bratu se crasha sa mojim starim kontrolerom. 

15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
strbi kaže...

neznam dal će tebi pomoć al meni se malo malo crashala fifa nisam mogao naći uzrok, i kad sam dao bratu svoj logitech kontroler a sebi kupio novi isto logitech jedino je model noviji prestalo se crashat, a bratu se crasha sa mojim starim kontrolerom. 

reko sam mu i ja najgluplji problem ce bit ^^

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
14 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
strbi kaže...

ma i ja sad igram na nekom starom kontroleru, uglavnom ovaj tjedan bi trebo doci reciever za xbox 360 kontroler, pa cemo vidjeti

16 godina
neaktivan
strbi kaže...

pogledaj jesi li portove sve dobro otvorio, meni se to znalo dogadat i problem je bio bas u njima. Otvorio sam ih bio one sto su bili potrebni ali kod jednog sam unio krivu znamenku pa pokusaj i to

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
14 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...
strbi kaže...

pogledaj jesi li portove sve dobro otvorio, meni se to znalo dogadat i problem je bio bas u njima. Otvorio sam ih bio one sto su bili potrebni ali kod jednog sam unio krivu znamenku pa pokusaj i to

otvoreni su portovi bili, pa sam ih makno...uglavnom vratiti cu ih, za arena freez neznam sta je, to od pocetka, a sa disconnect je mozda i do njih, mater im njihovu

17 godina
FIFA 13

Cijeli ebeni dan me ne može s nikim spojiti? Kaj je to danas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

možda netko zainteresiran za klub? popunjeno, ST, ST, CAM, LM , ostale pozicije slobodne, divizija 7,jucer napravili klub( CroatianRacer- origin id).

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mogu ja RM igrat...
15 godina
neaktivan
FIFA 13

imam jedno pitanje/problem koji me uzasno nervira :D kad sam u areni i radim one trikove/driblinge za neki trik recimo treba povuc gljivu unazad pa je zavrtit lijevo pa desno, al problem nastaje kad igram utakmicu, jer mi je tad unazad ustvari lijevo/desno ovisi na koji gol napadam... recimo da napadam na desnu stranu, tad ja ustvari gljivu moram povuc lijevo, pa je zavrtit prema gore pa onda prema dolje sto je prilicno zbunjujuce, jer od 50 trikova/driblinga ne mozes u sekundi sve u glavi to konvertirat pa mi se u 80% slucajeva desi da napravim neku glupost i neki krivi dribling. jel ima koja caka da te kontrole uvijek budu jednake bez obzira jel mi se igrac krece lijevo-desno, horizontalno. vertikalno, okomito i sta ti ja znam??? :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Suarez u packu :) troll

http://www.futhead.com/fifa/players/6654/

ali pack nakon njega Casillas, pravi :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 17:52 (KiCo77).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A o kom se driblingu radi?????
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
A o kom se driblingu radi?????

općenito svi... ovo sam ja samo bezveze dao primjer... jer kad sam u practice areni onda kamera prati igraca s leđa... i nazad je uvijek nazad :) a kad igram utakmicu ako recimo napadam na desni gol onda mi je unazad na lijevu stranu... sto znaci da za jedan te isti dribling imam "razlicite" kontrole... u areni recimo za stepover right moram gljivu pogurat naprijed i zakrenut za 90° u desno... a u utakmici za to isto moram gljivu pogurat desno i zaokrenut za 90 prema dolje... neznam ti bolje objasnit :P nadam se da kontas sta hocu rec :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
karlo666 kaže...

imam jedno pitanje/problem koji me uzasno nervira :D kad sam u areni i radim one trikove/driblinge za neki trik recimo treba povuc gljivu unazad pa je zavrtit lijevo pa desno, al problem nastaje kad igram utakmicu, jer mi je tad unazad ustvari lijevo/desno ovisi na koji gol napadam... recimo da napadam na desnu stranu, tad ja ustvari gljivu moram povuc lijevo, pa je zavrtit prema gore pa onda prema dolje sto je prilicno zbunjujuce, jer od 50 trikova/driblinga ne mozes u sekundi sve u glavi to konvertirat pa mi se u 80% slucajeva desi da napravim neku glupost i neki krivi dribling. jel ima koja caka da te kontrole uvijek budu jednake bez obzira jel mi se igrac krece lijevo-desno, horizontalno. vertikalno, okomito i sta ti ja znam??? :D

nemože, sve zavisi o kutu kamere i smjeru u kojem se igrač kreće odnosno na koju srtanu je okrenut.

pogledaj

video, arena zna dosta zbuniti ljude, tako da bi bilo dobro da u areni postaviš practice match i samo golmana na suprotnoj strani(onda imaš tele kameru) pa onda vježbaj driblinge. I znam, teško je sve driblinge odjednom pokopčat, daj si vremena za svaki dribling...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 19:40 (Goldmember).
14 godina
neaktivan
Zbog cega su gljivice na xbox labavije u odnosu na PS3,a smatra se jednim od najboljih gamepad-a za fifu????
15 godina
neaktivan
Goldmember kaže...
karlo666 kaže...

nemože, sve zavisi o kutu kamere i smjeru u kojem se igrač kreće odnosno na koju srtanu je okrenut.

pogledaj

video, arena zna dosta zbuniti ljude, tako da bi bilo dobro da u areni postaviš practice match i samo golmana na suprotnoj strani(onda imaš tele kameru) pa onda vježbaj driblinge. I znam, teško je sve driblinge odjednom pokopčat, daj si vremena za svaki dribling...

da... to i je problem... sto sam ja sve driblinge vjezbo u areni :/ a jbg naviknut cu se :)

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li netko za posuditi 10 k coinsa vracam u roku od tjedan dana jer sam u diviziji 4 i trebaju mi novci za reinu contarcte i kaboula

Origin ID:Draksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...

Ima li netko za posuditi 10 k coinsa vracam u roku od tjedan dana jer sam u diviziji 4 i trebaju mi novci za reinu contarcte i kaboula

Ako se dobro sjecam dao sam ti vec 30k...a za tih 10k ti je dosta 1 diviziju osvojit... 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Zasto se ne rzis nekih fundamentalnih pravila? Ako igras sa gold teamom, za odrzavanje drzi uvijek barem 10k...Znaci to ti treba bit "rezervirano" za gold team...

Za 30k koje si dobio mogoa si slozit jako dobru brazilsku momcad...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
drakula789 kaže...

Zasto se ne rzis nekih fundamentalnih pravila? Ako igras sa gold teamom, za odrzavanje drzi uvijek barem 10k...Znaci to ti treba bit "rezervirano" za gold team...

Za 30k koje si dobio mogoa si slozit jako dobru brazilsku momcad...

Rijeseno...Kupio sam Reina brani kao zmaj, a kaboul je ubica s koschelnyem

Origin ID:Draksides
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice