FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13
win4crazzy kaže...

koje vi contracte kupujete i koliko ih opcenito placate, i one fitnesse nemogu skupit para za njih nema sanse, svakih 5 tekmi moram uzet 11 contracta i sve ih platim 200 i ostane mi za kiflu a igraci crknu na terenu.

Kako se vi to rijesili?

Gold sa 28 tekmi kupujem po 700-900 coinsa, ovisi kak se nađe. Uz contract bonus, to mi je 40 tekmi po igraču pa je više manje nemoguće da uđem u probleme.

Fitness kupujem one bronze od 20, za nekih 200-300 coinsa. Ali ne koristim ih pretjerano. Samo za golmana, Xabi Alonsa i Muniaina. Ostali su više manje promjenjivi.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

je štekalo vama jučer prekjučer online?

nikako odigrat online s frendom, svaku tekmu nas izbacuje, ako ne odmah onda nakon 20 min igre, ali većinom odmah u početku.

šta bi to moglo biti?konekcija i jdenom i drugom dobra, fifa 12 radi dobro, a ovo nešto zafrkava.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

a danas ne dam ne izbacuje, nego mi izadje iz igre skroz.

i to u kupu i head to head to head seasons.Dobro koji je to k...?

Dal opet taj origina zahebava ili sta?

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

kako da dobijem te contract bonuse

lnova65

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovaj Real i Bayern M. su tako overpowered da je to smiješno.

everybody lies

0 1 hvala 0
17 godina
hota kaže...

odem ja na trening ali nez da branim golmanom, nece da se baca na stranu, samo onako stoji

Kaj ti nije palo na pamet da pomakneš lijevu i desnu gljivu pa vidiš što će se dogoditi?

17 godina
EraserHead kaže...

a little bit of history repeating:)

Gledam ovog golmana u fifi95 i skužim da je isti kao ovaj u pesu2013. Sve isto, lebdi, pada na jaja, ne može ništa uhvatiti, izaći na loptu, kliže ko na ledu.

Kad su u konamiju htjeli iskopirati golmana u fifi valjda im je netko greškom dao disk s fifom 95 umjesto s fifom 2012... a ništa, više sreće konamiju u sljedećem izvlačenju, kako bi rekla suzana mančić...

13 godina
FIFA 13

A kad dolazi patch za pc?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lnova65 kaže...

kako da dobijem te contract bonuse

Kupiš si što više managera sa contract bonusom. Bronze daju 1%, silver 2%, gold 3%. Svi koje imaš u klubu se međusobno zbrajaju do maksimalnih 50%. Ako imaš max, ugovor od 28 ti daje 42. Jako cool stvar za koju treba i poprilično para, ali dugoročno je jako jako isplativo.

17 godina
Cofinho kaže...

A kad dolazi patch za pc?

pa došao je 12.10?

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Lik mi za Messia trazi 3 milje

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

koje vi contracte kupujete i koliko ih opcenito placate, i one fitnesse nemogu skupit para za njih nema sanse, svakih 5 tekmi moram uzet 11 contracta i sve ih platim 200 i ostane mi za kiflu a igraci crknu na terenu.

Kako se vi to rijesili?

ja ih vise nit nekupujem, kupio sam mozda desetak napocetku i to je bilo dovoljno. Kupovo sam dosta gold packova.

A z sto se tice fitnesa, svaki pol sata stavljam u search 500 coinsa buy now i brzo trazim jel ima onog fitnesa +30 za cijelu ekipu. 

Sad kako imam dosta dobrih igraca poceo sam rotirat ekipu pa mi nit netreba.

16 godina
neaktivan
alenka kaže...

Kaj je to?

EDIT...

Odnosno da se ispravim, pošto nemam pojma o tome.

Molim definicju tog trainera ak nije problem.

Edit 2:

FUJ!

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 19:21 (DadoZG).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

eto za to sto se nemoze igrati online, zato sto nema sanse od citera, koji skupljaju pare pa sad kad bude novi update, nece se moci citati oni puni para, a ja nemam jel nisam mogo osvojiti lige od nji, jer tamo na FUT ima 80% citera, meni je dosadilo, ja iskreno sam sinoc poco koristiti ovo, dovoljno ti 10 minuta da dobijes 10 000 coinsa, i jedan premium gold pack.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Jad i bijeda..

Pa zakaj imaš potrebu ljudima olakšat put do toga da postanu varalice?

Ne žimku...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

@alenka

Daj, editiraj ta dva posta, prejadno je.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 19:54 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Jad i bijeda..

Pa zakaj imaš potrebu ljudima olakšat put do toga da postanu varalice?

Ne žimku...

Neko zeli ovo, naravno demokratija je jel tako, sad ja sam dao pa neka uzme ko hoce, ko nece nemora, kad mogu tamo neki amerikanci portugalci sta ja znam, mozemo i mi naravno iskreno da ti kazem ja i neigram vise fife 13 osim manager carijeru, jel nemoguce je igrati znaci zaista ludilo, a uskoro ce doci patch koji nece dozvoliti ovo, ja imam 500 000 na mom od sinoc sam zaradio, necu vise igrati dok god se nerijesi ovo, dajem ovo da bi mogli uzeti sad pare, pa poslje igrati posteno kao sto ce  i oni, i nema tu sta raspravljatii se, ako ti se svidja uzmi ako ne nemoj.

13 godina
odjavljen
FIFA 13

Ovaj forum ti nije demokracija :D

http://revohd.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

A gledaj ovo na ovome forumu ovdje na ovo temi, ima oko 200 igraca sto igraju fifu, i sad da svi uzmu ovo, ili da niko neuzme, to nece promjeniti nista, jel 20 000 30 000 citera ima tamo na fifi, pa nismo ni mi glupi, sto bi ja lomio se 12 minuta da zavrsim utakmicu kad mogu za 20 sekundi.

0 0 hvala 0
15 godina
alenka kaže...

eto za to sto se nemoze igrati online, zato sto nema sanse od citera, koji skupljaju pare pa sad kad bude novi update, nece se moci citati oni puni para, a ja nemam jel nisam mogo osvojiti lige od nji, jer tamo na FUT ima 80% citera, meni je dosadilo, ja iskreno sam sinoc poco koristiti ovo, dovoljno ti 10 minuta da dobijes 10 000 coinsa, i jedan premium gold pack.

ovo što ti stavaljaš je isto cheat ako nisi shvatio.

alenka kaže...

Neko zeli ovo, naravno demokratija je jel tako, sad ja sam dao pa neka uzme ko hoce, ko nece nemora, kad mogu tamo neki amerikanci portugalci sta ja znam, mozemo i mi naravno iskreno da ti kazem ja i neigram vise fife 13 osim manager carijeru, jel nemoguce je igrati znaci zaista ludilo, a uskoro ce doci patch koji nece dozvoliti ovo, ja imam 500 000 na mom od sinoc sam zaradio, necu vise igrati dok god se nerijesi ovo, dajem ovo da bi mogli uzeti sad pare, pa poslje igrati posteno kao sto ce  i oni, i nema tu sta raspravljatii se, ako ti se svidja uzmi ako ne nemoj.

opa, ti si neki pošteni čiter, svaka čast!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Ja sam sto jesam, znaci ko hoce neka uzme ko nece nemora, al vidim da ste raspolozeni da se raspravljate, a pola ce vas uzeti nego gledaj, odi ti na pravu stranicu gdje su napravili ovo pa govorim to, mislim nemas potrebe meni govoriti.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

alenka-nerazumijem na koji način taj cheat funkcionira niti ne želim. Nema poante igrati FUT i pritom imati puno para zato što se vara. Cijela poanta FUT-a je zarađivanje i sitni pa kasnije i veliki trade-ovi i prodaje. Vjerujem da je postotak ljudi koji koriste bilo kakav način varanja malen i to ti nemože biti alibi. Očigledno imaš problema sa pobjeđivanjem pa tražiš sve ostale načine.

EDIT: igre koje povremeno ne frustriraju(težak gameplay itd.) na bilo koji način brzo dosade. Jučer sam mukom skupio 20k i onda 15k potrošio na dva gold paketica i doživio veliko razočaranje, ali to su te sitne stvari koje mi daju nove izazove.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 19:48 (Đapa club).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nemam problema sa pobjedama, posjeti ea forum, pogledaj leaderboards, pa ces viditi da je 80% citera, jel imaju po 8000 10 000 pobjeda, a moj sccore ti je 270 pobjeda, 20 nerijeseno, i 108 poraza toliko o mom citovanju, al ovaj cit nemoze online nego singl player, zavrsis sezonu za 10 minuta naravno osvojis i dobijes gold pack i 10k.

14 godina
FIFA 13

Alenka je neki opasni haker.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

alenka-nerazumijem na koji način taj cheat funkcionira niti ne želim. Nema poante igrati FUT i pritom imati puno para zato što se vara. Cijela poanta FUT-a je zarađivanje i sitni pa kasnije i veliki trade-ovi i prodaje. Vjerujem da je postotak ljudi koji koriste bilo kakav način varanja malen i to ti nemože biti alibi. Očigledno imaš problema sa pobjeđivanjem pa tražiš sve ostale načine.

EDIT: igre koje povremeno ne frustriraju(težak gameplay itd.) na bilo koji način brzo dosade. Jučer sam mukom skupio 20k i onda 15k potrošio na dva gold paketica i doživio veliko razočaranje, ali to su te sitne stvari koje mi daju nove izazove.

Pa usreci se sa 50 gold packeta dnevno, sta da ti kazem nekima je u krvi biti citer, ja iskreno nevolim ni jednu igricu bez cita igrati osim counter strike, koja god se placa da bi bio jaci tu postoji cit.

16 godina
neaktivan
alenka kaže...

Može to htjet ko hoće, protupravima ovog foruma je širit čitaraj, bar se nadam.

Ak ti smetaju amerikanci čiteri onda ti smetaju i hrvati čiteri.

Najodvratnije kaj možeš napraviti je dijelit čit s ljudima, poticat ih na to samim time što si postao mgučnost.

Molim prvog moda da zbriše video sa nazivom fifa 13 trainer best cheat.... THX.

13 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
alenka kaže...

Može to htjet ko hoće, protupravima ovog foruma je širit čitaraj, bar se nadam.

Ak ti smetaju amerikanci čiteri onda ti smetaju i hrvati čiteri.

Najodvratnije kaj možeš napraviti je dijelit čit s ljudima, poticat ih na to samim time što si postao mgučnost.

Molim prvog moda da zbriše video sa nazivom fifa 13 trainer best cheat.... THX.

Nema potrebe da brise, ovako ce vise privuci posjetitelja, a oni koji su tjeli viditi, i koji su aktivni su vec uzeli, iskreno da ti kazem vec sam dobio 10 poruka kako koristiti program.

16 godina
neaktivan
alenka kaže...

Nema potrebe da brise, ovako ce vise privuci posjetitelja, a oni koji su tjeli viditi, i koji su aktivni su vec uzeli, iskreno da ti kazem vec sam dobio 10 poruka kako koristiti program.

Pa i je problem kaj će privuči gledatelje.. LOL

15 godina
neaktivan
alenka kaže...

Pa usreci se sa 50 gold packeta dnevno, sta da ti kazem nekima je u krvi biti citer, ja iskreno nevolim ni jednu igricu bez cita igrati osim counter strike, koja god se placa da bi bio jaci tu postoji cit.

My global position systems are vocally addressed
13 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
alenka kaže...

Pa i je problem kaj će privuči gledatelje.. LOL

Pa bas zbog tog brisanja nisam stavio video o programu, nego obicni video igra se tekma fife, u diskripciji je sve sto treba.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice