FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.231.761
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
BoobZ kaže...
ej a jutros rano idem pišat i kontam idem prelistat nabrzak ponudu kad ono Juan Mata 4-1-2-1-2 18k nitko nije bidao još minuta do kraja, i dobijem ga za 18 {#}

Ma ja sam sve vise neaktivan i uopce ne pratim market jer sam zadovoljan trenutnom postavom... sve se toliko izmjenjalo da bi mogo samo neku glupost napravit. Pepea sam kupio za 45k jos u 9./10.  mjesecu sada se moze nac i za 15k.

I da naidem na neku dobru ponudu vjerovatno bi ju propustio jer pratim samo skuplje igrace (neke engleze) i osrednje spanjolce (neke).

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Rooney 4-1-2-1-2 135k buy now.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Đapa club kaže...

Sad gledam Agueru je strašno pala cijena, a niti Ronney nije puno bolji. Macion je također sada pod razumnom cijenom ispod 150K.

Ajd Aguero i Maicon vrijede, ali Rooney...imao sam ga par dana i prodao. Suarez je za njega pojam kako je loše napravljen. Šut ni približno kako je na kartici 89, niti jedan udarac izvan 16 mi nije ušao tj branili su ga, a sa Van Persiem i Suarezom kad opališ neće obranit, jako je trom i dribling nema nikakav...čudi me da košta i toliko koliko košta. Al se da zaradit kad naleti povoljno {#}

BTW kupujte si Contracte, dijele se {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 0:44 (BoobZ).
13 godina
neaktivan

Probao pata i hulka u mom teamu..blaga katastrofa obadvoje...hulk imam osjecaj kao da pace nema 90 nego 70...uopce se ne osjeti...pato...isto sporiji nego sta mu statistika govori...welliton odradjuje bolji posao od pata...sve u svemu...obadvoje su stavljeni na prodaju...jedan weliton koj se nadje za sicu kao i eder luis su bolji od ovih "skupih" sranja...

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 4:37 (TheDarkSide).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

znate li koga da kupuje ili prodaje Fifa coinse za stvarni novac 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ne znam gdje te cijene vadite. I kako nadete. Nije mi bas tocno.

pa u AH stavis najmanju cijenu i trazis

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jedini Neuer na AH ispod 100k dodje 75k ... brzo uzmite ga.

0 0 hvala 0
12 godina
mirkossam kaže...

znate li koga da kupuje ili prodaje Fifa coinse za stvarni novac 

koliko coinsa treba?

inače, ovako se zarađuju coinsi npr:

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 11:29 (BoobZ).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li tu itko da igra fifu 13 na ps3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Probao pata i hulka u mom teamu..blaga katastrofa obadvoje...hulk imam osjecaj kao da pace nema 90 nego 70...uopce se ne osjeti...pato...isto sporiji nego sta mu statistika govori...welliton odradjuje bolji posao od pata...sve u svemu...obadvoje su stavljeni na prodaju...jedan weliton koj se nadje za sicu kao i eder luis su bolji od ovih "skupih" sranja...

PO meni je bolji Jorge Enrique od Hulka jer ovaj mi po ocenama ne lici na igraca vec na nekog osrednjeg bronza dok jorge mnogo bolje obavlja posao cak i bolje sa njim dribliam i bolje sutiram ez obzira sto pise za hulka mislim za ocenu suta ko da je obrnuto

12 godina
protjeran
FIFA 13

Evo nedavno sam kupio fifu na amazonu dok je na popustu bila pa da se ukljucim u temu :D

Zasad me zanima samo zasto ponekad kad nadjem mec za protivnika stoji jedan klub i ne mjenja se pa poslije toga dodje da se diskonektao il tako nes?!To se jako cesto zna dogadjati :/

0 0 hvala 0
14 godina
Back777 kaže...

Evo nedavno sam kupio fifu na amazonu dok je na popustu bila pa da se ukljucim u temu :D

Zasad me zanima samo zasto ponekad kad nadjem mec za protivnika stoji jedan klub i ne mjenja se pa poslije toga dodje da se diskonektao il tako nes?!To se jako cesto zna dogadjati :/

Jer EA ima servere koje plaća 5$ mjesečno.

16 godina
FIFA 13

Mene je Defoe iznenadio, jeftino se nađe a zabija bolje od nekih skupljih zvjeri, barem u Engleskoj ekipi...

U DIV 1 vise od pola igraca cini mi se krene sa defanzivnom taktikom, igraju dobro obranu, pa je dosta teze igrat, lahko ja izborim opstanak, ali zasad od titule nista {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 12:19 (frenky17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hexfire kaže...
Back777 kaže...

Jer EA ima servere koje plaća 5$ mjesečno.

brzinski rewiew IF Teića: auklinac {#} još je brži, ball control odličan napokon, šut puuuno bolji, pozicioniranje odlično. Must have za BPL ekipu.

15 godina
FIFA 13

Jucer sam si nabavio account za fifu :) pa ako ko oce da nabacimo koju dodajte me: Chov1ch

btw.. nesvidja mi se bas online igrat jer sam bio u offline-u namjestio 35 na first touch pa je igra bila malo brza i preciznija.. ovdje sad kad igram online mi se previse lopte odbijaju :(

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 20:07 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

BoobZ javi kad prodas Rooneya da vidimo zaradu :P

Ovaj app mi se cini puno bolji od official FUT13, al nije besplatan pa ga nmg isprobat

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ultimatedb.UTT13&hl=hr

Pogotovo ova slika

https://lh5.ggpht.com/7lGY360C9nmwutYRaWrQKzAkq3JnHjh3FeSCMQQ1GJLPgQwmp7xLmvPEJA6cuuTaZ_M

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 13:31 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Super ekipa, ja slažem nešto slično samo u 4-3-3, ali bez trejdanja, sve preko sezona i divizija, i eto ostao u stisci, planirao da ću još imat za aguera sad na kraju nemam nit 20k ahahahaah, ne mogu prodat torresa i teveza u 3-5-2 nikako. 20k ide vec 3 dana i ništa

12 godina
KiCo77 kaže...

BoobZ javi kad prodas Rooneya da vidimo zaradu :P

Ovaj app mi se cini puno bolji od official FUT13, al nije besplatan pa ga nmg isprobat

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ultimatedb.UTT13&hl=hr

Pogotovo ova slika

https://lh5.ggpht.com/7lGY360C9nmwutYRaWrQKzAkq3JnHjh3FeSCMQQ1GJLPgQwmp7xLmvPEJA6cuuTaZ_M

prodao za 135 u roku sat vremena 

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

drakula789 kaže...

12 godina
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...

drakula789 kaže...

Ben Arfi jedno 7-8 komada rijesio jutros :D

13 godina
neaktivan

Pato i hulk razocarali...hulk igrao kao RF umjesto Eder Luisa, a Pato umjesto Wellitona na ST...i obadvoje razocarali...Eder Luis i Welliton su klasa za njih...bar u FUT-u...nadam se da nece Robinho razocarat kojeg planiram stavit na LF...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Pato i hulk razocarali...hulk igrao kao RF umjesto Eder Luisa, a Pato umjesto Wellitona na ST...i obadvoje razocarali...Eder Luis i Welliton su klasa za njih...bar u FUT-u...nadam se da nece Robinho razocarat kojeg planiram stavit na LF...

Meni je Pato dobro igrao, a Hulk je bio katastrofa.

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
TheDarkSide kaže...

Meni je Pato dobro igrao, a Hulk je bio katastrofa.

Cuj, Welliton se bas osjeti da ima 92 pace, i jako dobar ball control, iako mu je samo 80 ball control...dok Pato, imao sam osjecaj kao da ima Pace 70, i uzasan ball control...a za hulka da ne govorim, tako trom, tako nekako bezvezno trci i igra...odma sam vratio Wellitona i Eder Luisa...nadam se da Robinho nece bit razocaranje kao ovo dvoje...a Pato kao najbolji napadac sta se tice brazilca...

14 godina
neaktivan
FIFA 13
Meni je ova Fifa čista arcada, vidim vi se bavite nekim okolnim stvarima nitko više ne spominje gameplay po meni je to jedino bitno!
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
swon kaže...
Meni je ova Fifa čista arcada, vidim vi se bavite nekim okolnim stvarima nitko više ne spominje gameplay po meni je to jedino bitno!

Gameplay smo spominjali ja mislim oko 100 stranica...i vecinom se slozili da je dosta ok, u svakom sllucaju puno bolji od PES-a...tako da ovo je sad vise manje FUT tema xd

12 godina
Reedy kaže...

Super ekipa, ja slažem nešto slično samo u 4-3-3, ali bez trejdanja, sve preko sezona i divizija, i eto ostao u stisci, planirao da ću još imat za aguera sad na kraju nemam nit 20k ahahahaah, ne mogu prodat torresa i teveza u 3-5-2 nikako. 20k ide vec 3 dana i ništa

najveća greška

13 godina
neaktivan

Ako mslis imat bar kako takav team, trejdanje ti ne gine, jer samo igranjem utakmica trebat ce ti 5 godina da zaradis iste pare koj se moze zaradit u tjedan dana...Takoda prvo tejdanjem, onda uzmi igrace koje zelis, slozi team, p aonda kreni igrat:) I naravno uvijek imaj veci kapital, radi contracta fitnessa i tih stvari za team, i naravno kapital da mozes tejdat normalno.

16 godina
FIFA 13

Za kolko bi Podolski mogao otic?

Ugrabio sam jednog u 4-5-1 formaciji za 5700 sam da bi sta zaradio na njemu, jesam po pogrjesio il moze on ici za vise?

Vidim dosta ih se prodaje preko 10-15k, ali niko ne uzima ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice