FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.243.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Možda cijene ovih najpoznatijih igraca nebi isla tako u nebo da nema cheatera...Kako jedan Cristiano Ronaldo moze kostat 5 M? Nitko ko igra pošteno ga nemože priuštit ni da kosta 2-3 puta manje, a jedino ga mogu kupit cheateri tako da nema smisla.

Jucer sam izgubio u finalu onog turnira, a igra sam s našima, primim glupa 2 gola jer lik ima sve neke brzance u napadu, a ja spore u obrani + Turinu na golu :D.

Dođem na početku drugog poluvremena do 2:1 i imam penal u 80. i nekoj, stavim na Vukušica da puca i opalim po sredini, iako sam ima neki osjecaj da ce ostat tu i naravno obrani mi i tako završi utakmica...

Jel postoji uopce Pletikosa u FUT-u? :D Nikako ga nisam vidija na aukciji...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
axest kaže...

http://www.futwiz.com/player-data/2086

14 godina
axest kaže...

Možda cijene ovih najpoznatijih igraca nebi isla tako u nebo da nema cheatera...Kako jedan Cristiano Ronaldo moze kostat 5 M? Nitko ko igra pošteno ga nemože priuštit ni da kosta 2-3 puta manje, a jedino ga mogu kupit cheateri tako da nema smisla.

Jucer sam izgubio u finalu onog turnira, a igra sam s našima, primim glupa 2 gola jer lik ima sve neke brzance u napadu, a ja spore u obrani + Turinu na golu :D.

Dođem na početku drugog poluvremena do 2:1 i imam penal u 80. i nekoj, stavim na Vukušica da puca i opalim po sredini, iako sam ima neki osjecaj da ce ostat tu i naravno obrani mi i tako završi utakmica...

da http://www.futhead.com/fifa/players/2171/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
Volos kaže...

Imate li svoj klub, da se pridružim... 

Jučer sam upravo napustio svoj klub, koji je više manje bio uspješan, no više mi nije bilo zabavno. Sad sam u novom klubu koji je sačinjen od bivših igrača divizije 1. pa ako si iskusan i dosta dobar možemo se dogovorit. Ja više nisam manager tako da nemogu ništa garantirat. 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

još jednom moram naglasit da obožavam bronze engleze. Upravo upiknuo slewa, vidim da je najmanji buy now 25k :D slika govori sama za sebe

1 1 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Uhhh igracine u p.m. taj ne moze zgradu pogodit sa 2m, jedino je dobar za 100m nista vise... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 13

upravo sam si uzeo fifu i skida se. planiram igrat ut, pa me zanima ako mozete za pocetnika, bivseg pes igraca,  predlozit neki dobar tim da si slozim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa i ne ulazim previše u to kakav je igrac, iskreno nit me dira, ja samo znam da cu bit bogatiji za 25k i to je point. 

13 godina
FIFA 13

Obozvama kad kupim premium pack i dobijem 3 silver igraca unutra. Bolje da sam potrosio lovu na dva obicna gold nego na to smece...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Iz kojega isusovog razloga mi je FIFA na cirilici ? 

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
FIFA 13

poz,

imam problem igra mi se crasha kad pokrenem match obicni?, imam orginal

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Iz kojega isusovog razloga mi je FIFA na cirilici ? 

ruska verzija {#}

13 godina
FIFA 13

ma ruska verzija a kupljen sa G2PLAY... rijesio sam :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
Jabulani kaže...

Ma igra je u k*rcu

igra je odlična. uživam igrajući pro clubs sa ekipom. 

Ma ne kažem da je loša igra, ali jednostavno ima toliko glupih stvari da je to katastrofa, jedan od najvecih minusa su serveri i pronalazak igrača u turnirima, ne znam jel do mene, al ne moguce je pronac igraca. Ima dosta glupih stvari, ali i dalje je zabavna igra.

13 godina
FIFA 13

Izgleda da je do tebe, jer vecina nema problema

1 1 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Događa li se i vama da u webappu kad odete na tim i kliknete apply consumable samo baci error i ponovo moraš onda učitati webapp i tako stalno?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

pozz..imam problem kod pokretanja fife13,instaliram igru i stavim crack i kad hocu pokrenuti malo pokaze sliku od mesija i izbaci me..ako netko zna rijesenje nek pomogne.hvala 

0 0 hvala 1
14 godina
maxi1985 kaže...

pozz..imam problem kod pokretanja fife13,instaliram igru i stavim crack i kad hocu pokrenuti malo pokaze sliku od mesija i izbaci me..ako netko zna rijesenje nek pomogne.hvala 

Rješenje košta 150 kuna na originu.

14 godina
FIFA 13

Kako sam dobru tekmu sad odigrao e.. lik me ownao prvih 25 minuta, al zabio je samo 1 gol i vodi me 1:0

Lik ima više šutova,veci posjed lopte...

I onda ja krenem lijepo i do kraja prebacim na 6:1 hahahaha

Casillas mi je imao 15 obrana i to stvarno dobrih, a Modrić se stvarno iskazao sa 2 gola i asistencijom a tek sam ga kupio.

Eo slikica, ovaj prvi Villin gol je njegov, ostalo moje(Forza Fiume).

Moj tim Moj tim
2 2
Desno su moji Desno su moji
Njegov tim Njegov tim
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 16:21 (KiCo77).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Kako sam dobru tekmu sad odigrao e.. lik me ownao prvih 25 minuta, al zabio je samo 1 gol i vodi me 1:0

Casillas mi je imao 15 obrana i to stvarno dobrih, a Modrić se stvarno iskazao sa 2 gola i asistencijom a tek sam ga kupio.

ti si idiot Falcao drzis na klupi :0

Zan klo van dam
14 godina
mad9dog kaže...
KiCo77 kaže...

ti si idiot Falcao drzis na klupi :0

A Benzema mi je u Res-u i? Benzemi mi je isteko contract a necu stavljat drugi kad imam jos 5 napadaca, i sta mi vrijedi vise Falcao sa 80 Fitnessa ili Callejon sa 99? Normalno da mjenjam da mi se igrac odmori. I osobno mi je Callejon dobar bas zbog brzine, i odkad mjenjam samo Callejona/Benzemu i Aguera neam nijednu izgubljenu, nije sve u statsima.

Uostalom imam puno dobrih igraca ( Xavi, Fabregas, Kaka, IF Guardado ) i nemogu igrat sa svima njima.

EDIT: Dobim lika 6:1 i kazes da sam idiot, a sa Falcaom bi mozda bilo 3:1

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 17:26 (KiCo77).
14 godina
KiCo77 kaže...
 odkad mjenjam samo Callejona/Benzemu i Aguera neam nijednu izgubljenu, nije sve u statsima.

Pa i nije sve u statsima, sve je u paceu.

14 godina
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...
 odkad mjenjam samo Callejona/Benzemu i Aguera neam nijednu izgubljenu, nije sve u statsima.

Pa i nije sve u statsima, sve je u paceu.

Aj odigraj s njim jednu pa mi reci rezultat

http://www.futhead.com/fifa/players/1171/

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel to samo meni odjednom u web appu pise da imam 180tak mjesta na trade pile i 400+ consumables?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MBuda kaže...

Jel to samo meni odjednom u web appu pise da imam 180tak mjesta na trade pile i 400+ consumables?!?

Meni pise da imam 1200 consumablesa, ali u stvarnosti to nije tako i to ti je samo prividno, nemozes imat toliko consumb. rec ce ti da je full

BTW otkrio sam jednu korisnu stvar, nez dal je vec tu napisano, ali prije nego sta udjete u igru ako vidite da je neki turcin zivcani odite list members (y na tpkovnici) enter na njegov nick i mute

13 godina
neaktivan
MBuda kaže...

svima to pise, cak i na Xboxu.

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Da li prodaje neko Eslija Kola ili menja za neke igrace?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Boja1996 kaže...

Da li prodaje neko Eslija Kola ili menja za neke igrace?

Koji je to igrač?

16 godina
neaktivan
FIFA 13

sigurno mu je to A.Cole(u chelsea-ju trenutno)

moze mala pomoc oko ulitimate teama, moze pokoji savijet za pocetnika u tom

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

A.Cole (LB)
Igra u Celziju

Dodajte me na originu: stefkersn 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice