FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.146.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

neznam kaj sam stisnul ali kad igram tekmu mi nema one mini mape sa prikazima polja i igrača nego mi sad piše ime iznad igrača a nema mape

znako kak da to vratim

1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 13

U game settings upali radar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 13

Sad sam odigrao doslovno moju najbolju fifu utakmicu ikad! {#}

Moj tim:

Njegov tim:
 Rezultat:
 D.Cisse je definitivno must have, malo košta,a odličan je igrač {#}

EDIT: moj OVR je 79,  njegov 83, a chemistry nam je 100!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 23:14 (KiX777).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

PONUDE ZA MOJE IGRACE???????

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
KiX777 kaže...

Moj tim: Njegov tim: Rezultat: D.Cisse je definitivno must have, malo košta,a odličan je igrač {#}

Znaci ubio si ga ko siroce!!!!!!

14 godina
neaktivan
mato9 kaže...

jos da su tvoji bilo bi nesto

BTW jel znate mozda kad bi trebali doci novi gold paketi?

lnova65
12 godina
lnova65 kaže...
mato9 kaže...

jos da su tvoji bilo bi nesto

BTW jel znate mozda kad bi trebali doci novi gold paketi?

Svaki ponedjeljak

13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Moj tim: Njegov tim: Rezultat: D.Cisse je definitivno must have, malo košta,a odličan je igrač {#}

Kak skidaš screenshote (jel to s pc-a)?

12 godina
neaktivan
FIFA 13

ljubomora znam :) btw udjes u svoju ekipu,stavis igrace u trade pile i stisnes print screen i eto ga ;)

0 0 hvala 0
12 godina
mato9 kaže...

ljubomora znam :) btw udjes u svoju ekipu,stavis igrace u trade pile i stisnes print screen i eto ga ;)

print screen u igri radi samo na windows xp, imam w8 pa slikam frapsom

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 0:15 (KiX777).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Možete sad nabavit FIFU 12 besplatno(ko i sve igre od EA do 20 dolara), tako da ko nema neka uzme, da ima kolekciju next-gen FIFE na PCu {#}(ne znam ako je FIFA 11 uopće bila next-gen)

Evo upute: KLIK

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 1:02 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi šta se ovo događa, nisam UT igrao 5 dana, nijedna turnir ne mogu naći suparnika.

Ajde odem na head to head ili u lobby, i tamo ista stvar. Šta se dešava sa EA?

Da nije do updatea? Koji ih jarac rade i uvaljuju ljudima ako stvar kasnije ne funkcionira? Ide mi sve ovo malo na onu stvar vezano uz patcheve. Nakon usporavanja igre prvim patchem, ništa nisu trebali mjenjat. 

Šta da radim? Ako reinstaliram igru u originu, i ako ugasim podršku za update neće mi vjerojatno stavit onaj prvi patch za usporenje igre, a ne znam hoću li imat svoj UT profil? Nisam upućen.

12 godina
FIFA 13

Di ju mozes nabavit besplatno ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Reedy kaže...

• Difficulty: Amateur ?

Igrao sam online pa zato pise amateur, isto tako nez zasto pise Forza Fiume 5-4 Forza Fiume, ocito ne ocita ime kluba protivnika nego 2 put moj, ug. lucky goal, a tek kasnije sam skuzio da sam imao igraca u jos boljoj poziciji malo dole

mato9 kaže...

BTW Ja da imam Ronalda sigurno nebi skrivao nick ;)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 0:29 (KiCo77).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Još nabavim slewa umjesto engleskog napadača i squad je čini mi se gotov. Znači trgaju skroz i bez pretjerivanja jedna od najjačih bronze momčadi. A golman je bolestan, 72 diving i 71 reflexes za bronze golmana je jednostavno strašno.

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#Wb3x7B6wnHH3L:pc

EDIT: iz nekog razloga ne pokazuje golmana tog nego greena koji je bio prije njega. i dva cb-a su na drugačijim mjestima tako da svi imaju i chemistry 9

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 0:34 (antiljano27).

0 0 hvala 0
13 godina
antiljano27 kaže...

Još nabavim slewa umjesto engleskog napadača i squad je čini mi se gotov. Znači trgaju skroz i bez pretjerivanja jedna od najjačih bronze momčadi. A golman je bolestan, 72 diving i 71 reflexes za bronze golmana je jednostavno strašno.

Ja vidim samo zlatnog golmana 77 OVR i De Geu u zamjeni

EDIT: Sad kad vidih tvoj edit, na webappu moras prvo save-at i onda ic ponovno na share i napravit novi link, znaci link ti se nece azurirat kako ti mjenjas nego svaki put novi link napravis

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 0:35 (KiCo77).
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
antiljano27 kaže...

Ja vidim samo zlatnog golmana 77 OVR i De Geu u zamjeni

EDIT: Sad kad vidih tvoj edit, na webappu moras prvo save-at i onda ic ponovno na share i napravit novi link, znaci link ti se nece azurirat kako ti mjenjas nego svaki put novi link napravis

Ja mislio da sam neki FUT majstor kad ono početničke greške :D evo ih sada

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#ihWKZLcVnHH32:pc

12 godina
neaktivan
Dolazi nam neki mini update da resi neke fikseve,jos nista nije zvanicno ni sigurno,samo sam tako cuo od druga,e sada ostaje da cekamo???
13 godina
neaktivan
FIFA 13

jel postoji barem jedan clan na ovom forumu koji moze igrat ultimate team bez ikakih problema nakon ovog zadnjeg update-a? vidim svi piste , stavljate timove , ponasate se ko da igrate 24/7 pa mi nije jasno !?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chicharito14 kaže...

jel postoji barem jedan clan na ovom forumu koji moze igrat ultimate team bez ikakih problema nakon ovog zadnjeg update-a? vidim svi piste , stavljate timove , ponasate se ko da igrate 24/7 pa mi nije jasno !?

Nitko nas sa problemima ne jebe  ni 5%. 

EA bolje da ništa ne izbaci nego da mi igru koju plate pretvore u škart robu. 

14 godina
FIFA 13

Dali mozda netko zna kako mogu prebacit downloadanu fifu.. u origin da nemoram opet skidat igricu?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Dali mozda netko zna kako mogu prebacit downloadanu fifu.. u origin da nemoram opet skidat igricu?

Nemam pojma jel se to može.. {#}

14 godina
Lepi_Borko kaže...
Encyanix kaže...

Nemam pojma jel se to može.. {#}

Ja mislim da je jedan forumas to napravio.. 

16 godina
Jabulani kaže...

Možete sad nabavit FIFU 12 besplatno(ko i sve igre od EA do 20 dolara), tako da ko nema neka uzme, da ima kolekciju next-gen FIFE na PCu {#}(ne znam ako je FIFA 11 uopće bila next-gen)

Evo upute: KLIK

aaaaaaaaaaa dobio battlefield bad company 2 hahahaha evo stavio da se skida! :D hvala za ovo!!

14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Ja sam probao, ali ne radi.

12 godina
neaktivan
FIFA 13
Pozz,
ja imam par problema vezano za Fifu 13 na PC-u

1. problem
Lag na igrici je neizdrziv na pocetku je ko nesto dobro ali u 2. poluvremenu je zaista ozbiljan do te granice da jedva vidim loptu na terenu. Pri tome iskljucim internet i sve programe ( osim fife naravno :D ). Igrica nije orginal skino sam je sa interneta.

2. problem
Ja imam ovaj controler http://i50.tinypic.com/21jc6s5.jpg ali kad biram u ponudi su mi samo ova 2 http://i49.tinypic.com/swybtg.jpg kako da dodam i ovaj moj.

3. problem
na utakmicama igram sa controler-om ali u skill areni moram igrati samo sa tastaturom ???

4. problem
Kako da se prikljucim da igram online ?

To je to za sad, nadam se da ce te znati odgovore na sto veci broj mojih problema.

Hvala unaprijed...

0 0 hvala 0
14 godina
Foster kaže...

Kupi original i sve radi. 

I ne, nemoj pričat da nemaš para bla bla bla. Piratija je zabranjena i pomoć traži drugdje.

14 godina
Foster kaže...
Pozz,
ja imam par problema vezano za Fifu 13 na PC-u

1. problem
Lag na igrici je neizdrziv na pocetku je ko nesto dobro ali u 2. poluvremenu je zaista ozbiljan do te granice da jedva vidim loptu na terenu. Pri tome iskljucim internet i sve programe ( osim fife naravno :D ). Igrica nije orginal skino sam je sa interneta.

2. problem
Ja imam ovaj controler http://i50.tinypic.com/21jc6s5.jpg ali kad biram u ponudi su mi samo ova 2 http://i49.tinypic.com/swybtg.jpg kako da dodam i ovaj moj.

3. problem
na utakmicama igram sa controler-om ali u skill areni moram igrati samo sa tastaturom ???

4. problem
Kako da se prikljucim da igram online ?

To je to za sad, nadam se da ce te znati odgovore na sto veci broj mojih problema.

Hvala unaprijed...

2. To nije da ti biras yojstick vec kako ce ti se tipke "zvat" u igri.. npr na xboxovom je X A B Y , a na logitechevom 1 2 3 4
4. Ako nije original nista od toga. ;) 

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Foster kaže...

Kupi original i sve radi. 

I ne, nemoj pričat da nemaš para bla bla bla. Piratija je zabranjena i pomoć traži drugdje.

Brt, original igrica kosta 95KM budimo realni... nije da nemam para ali sto je puno puno je.

14 godina
neaktivan
Foster kaže...

Brt, original igrica kosta 95KM budimo realni... nije da nemam para ali sto je puno puno je.

Košta oko 50 km, npr na onom key4game online dućanu,a neki dan je bila na g2playu 180 kn..

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 11:57 (EraserHead).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice