neznam kaj sam stisnul ali kad igram tekmu mi nema one mini mape sa prikazima polja i igrača nego mi sad piše ime iznad igrača a nema mape
znako kak da to vratim
neznam kaj sam stisnul ali kad igram tekmu mi nema one mini mape sa prikazima polja i igrača nego mi sad piše ime iznad igrača a nema mape
znako kak da to vratim
U game settings upali radar.
Sad sam odigrao doslovno moju najbolju fifu utakmicu ikad!
Moj tim:
Njegov tim: Rezultat: D.Cisse je definitivno must have, malo košta,a odličan je igračEDIT: moj OVR je 79, njegov 83, a chemistry nam je 100!
Moj tim: Njegov tim: Rezultat: D.Cisse je definitivno must have, malo košta,a odličan je igrač
EDIT: moj OVR je 79, njegov 83, a chemistry nam je 100!
Znaci ubio si ga ko siroce!!!!!!
PONUDE ZA MOJE IGRACE???????
jos da su tvoji bilo bi nesto
BTW jel znate mozda kad bi trebali doci novi gold paketi?
jos da su tvoji bilo bi nesto
BTW jel znate mozda kad bi trebali doci novi gold paketi?
Svaki ponedjeljak
Moj tim: Njegov tim: Rezultat: D.Cisse je definitivno must have, malo košta,a odličan je igrač
EDIT: moj OVR je 79, njegov 83, a chemistry nam je 100!
Kak skidaš screenshote (jel to s pc-a)?
ljubomora znam :) btw udjes u svoju ekipu,stavis igrace u trade pile i stisnes print screen i eto ga ;)
ljubomora znam :) btw udjes u svoju ekipu,stavis igrace u trade pile i stisnes print screen i eto ga ;)
print screen u igri radi samo na windows xp, imam w8 pa slikam frapsom
Možete sad nabavit FIFU 12 besplatno(ko i sve igre od EA do 20 dolara), tako da ko nema neka uzme, da ima kolekciju next-gen FIFE na PCu (ne znam ako je FIFA 11 uopće bila next-gen)
Evo upute: KLIK
Ljudi šta se ovo događa, nisam UT igrao 5 dana, nijedna turnir ne mogu naći suparnika.
Ajde odem na head to head ili u lobby, i tamo ista stvar. Šta se dešava sa EA?
Da nije do updatea? Koji ih jarac rade i uvaljuju ljudima ako stvar kasnije ne funkcionira? Ide mi sve ovo malo na onu stvar vezano uz patcheve. Nakon usporavanja igre prvim patchem, ništa nisu trebali mjenjat.
Šta da radim? Ako reinstaliram igru u originu, i ako ugasim podršku za update neće mi vjerojatno stavit onaj prvi patch za usporenje igre, a ne znam hoću li imat svoj UT profil? Nisam upućen.
Di ju mozes nabavit besplatno ?
Igrao sam online pa zato pise amateur, isto tako nez zasto pise Forza Fiume 5-4 Forza Fiume, ocito ne ocita ime kluba protivnika nego 2 put moj, ug. lucky goal, a tek kasnije sam skuzio da sam imao igraca u jos boljoj poziciji malo dole
BTW Ja da imam Ronalda sigurno nebi skrivao nick ;)
Još nabavim slewa umjesto engleskog napadača i squad je čini mi se gotov. Znači trgaju skroz i bez pretjerivanja jedna od najjačih bronze momčadi. A golman je bolestan, 72 diving i 71 reflexes za bronze golmana je jednostavno strašno.
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#Wb3x7B6wnHH3L:pc
EDIT: iz nekog razloga ne pokazuje golmana tog nego greena koji je bio prije njega. i dva cb-a su na drugačijim mjestima tako da svi imaju i chemistry 9
Još nabavim slewa umjesto engleskog napadača i squad je čini mi se gotov. Znači trgaju skroz i bez pretjerivanja jedna od najjačih bronze momčadi. A golman je bolestan, 72 diving i 71 reflexes za bronze golmana je jednostavno strašno.
Ja vidim samo zlatnog golmana 77 OVR i De Geu u zamjeni
EDIT: Sad kad vidih tvoj edit, na webappu moras prvo save-at i onda ic ponovno na share i napravit novi link, znaci link ti se nece azurirat kako ti mjenjas nego svaki put novi link napravis
Ja vidim samo zlatnog golmana 77 OVR i De Geu u zamjeni
EDIT: Sad kad vidih tvoj edit, na webappu moras prvo save-at i onda ic ponovno na share i napravit novi link, znaci link ti se nece azurirat kako ti mjenjas nego svaki put novi link napravis
Ja mislio da sam neki FUT majstor kad ono početničke greške :D evo ih sada
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#ihWKZLcVnHH32:pc
jel postoji barem jedan clan na ovom forumu koji moze igrat ultimate team bez ikakih problema nakon ovog zadnjeg update-a? vidim svi piste , stavljate timove , ponasate se ko da igrate 24/7 pa mi nije jasno !?
jel postoji barem jedan clan na ovom forumu koji moze igrat ultimate team bez ikakih problema nakon ovog zadnjeg update-a? vidim svi piste , stavljate timove , ponasate se ko da igrate 24/7 pa mi nije jasno !?
Nitko nas sa problemima ne jebe ni 5%.
EA bolje da ništa ne izbaci nego da mi igru koju plate pretvore u škart robu.
Dali mozda netko zna kako mogu prebacit downloadanu fifu.. u origin da nemoram opet skidat igricu?
Dali mozda netko zna kako mogu prebacit downloadanu fifu.. u origin da nemoram opet skidat igricu?
Nemam pojma jel se to može..
Nemam pojma jel se to može..
Ja mislim da je jedan forumas to napravio..
Možete sad nabavit FIFU 12 besplatno(ko i sve igre od EA do 20 dolara), tako da ko nema neka uzme, da ima kolekciju next-gen FIFE na PCu (ne znam ako je FIFA 11 uopće bila next-gen)
Evo upute: KLIK
aaaaaaaaaaa dobio battlefield bad company 2 hahahaha evo stavio da se skida! :D hvala za ovo!!
Ja sam probao, ali ne radi.
Kupi original i sve radi.
I ne, nemoj pričat da nemaš para bla bla bla. Piratija je zabranjena i pomoć traži drugdje.
2. To nije da ti biras yojstick vec kako ce ti se tipke "zvat" u igri.. npr na xboxovom je X A B Y , a na logitechevom 1 2 3 4
4. Ako nije original nista od toga. ;)
Kupi original i sve radi.
I ne, nemoj pričat da nemaš para bla bla bla. Piratija je zabranjena i pomoć traži drugdje.
Brt, original igrica kosta 95KM budimo realni... nije da nemam para ali sto je puno puno je.
Brt, original igrica kosta 95KM budimo realni... nije da nemam para ali sto je puno puno je.
Košta oko 50 km, npr na onom key4game online dućanu,a neki dan je bila na g2playu 180 kn..