FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.146.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

Se isplati dat 50.000 za Pepea? Danas sam skupio 30, jos malo :D

My squad so far
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#c8IlWc2pnHGXq:pc

Naravno da se isplati pošto su Pepe i Ramos najbolji stoperski par. Oba snažni, brzi i jaki u skoku. Ako malo pričekaš i pratiš tržište, možeš ga bez brige dobiti za 30-40k.

a sta thiago silva i david luiz/dede smrde?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
Logigamer kaže...

A zbog čega da sad stavlja Silvu i Luiza i zezne si chemistry, ako ima u svojoj ligi tako dobar stoperski par? Mislim, znamo svi da si protiv Reala, ali ajde malo prestani sa tim glupostima tu i tamo.

12 godina
neaktivan

Jos frustracija vidim na forumu...pepe-ramos, jacih od njih trenutno nema...ne govorim ovo zato jer sam navijac reala, nego zato jer je tako, vidic ima 89, al je dosta spor, naravno skok glavom mu je jako dobar, al opet, brzina je ta koja ga zeza...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Logigamer kaže...

A zbog čega da sad stavlja Silvu i Luiza i zezne si chemistry, ako ima u svojoj ligi tako dobar stoperski par? Mislim, znamo svi da si protiv Reala, ali ajde malo prestani sa tim glupostima tu i tamo.

rekao si da su pepe i ramos najbolji stoperski par,a silva i luiz su bolji...

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
Logigamer kaže...

Pričamo o španjolskoj ligi... Nisam ti ja kriv što su realovi stoperi jedini što nešto valjaju.

12 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Hexfire kaže...
Logigamer kaže...

Shvacamo da nikad neces priznat da je "Konkurencija bolja" al jbga to je tvoj problem...ja necu govorit da je modric bolji veznjak od xavia ili inieste, samo zato jer je u realu, ili nekom drugom klubu koji volim...

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Logigamer kaže...

Pričamo o španjolskoj ligi... Nisam ti ja kriv što su realovi stoperi jedini što nešto valjaju.

nisi spomenio spanjolsku ligu,u spanjolskoj su najbolji par definitivno....

14 godina
neaktivan
FIFA 13

po vama bolja formacija za spanjolce 4-1-2-1-2 ili 4-3-3

lnova65

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Hexfire kaže...
Logigamer kaže...

nisi spomenio spanjolsku ligu,u spanjolskoj su najbolji par definitivno....

Cudno ovaj put nije spomenuo da su najbolji par puyol i pique...zasto da covijek stavlja brazilce a ima španjolske igrace? odnosno tu ligu zeli u prvih 11...logika?

13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

433

edit:nidi mi di san ja reka da uzme silvu/luiza,samo sam rekao da pepe/ramos nisu najbolji,a sta se pique/puyol tice,ima san ih u fifi 12,i brzina je problem,prode ih svaka suga...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 22:39 (Logigamer).
13 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

zkj kad igram karijeru i dok slažem one opcije težina ime prezime i to moram izabrat stadion na kojem bum igral doma kaj nebum npr ako s barcom na nou campu

i dal su samo u prvo sezoni tak jadni klubovi u ligi prvaka ii?

?

12 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

Zavisi kako mislis igrat...ja koristim 4-3-2-1 i super mi igraci rade u njoj..brazilci...

Kico, nebi bilo lose ako oces ubacit alonsa umjesto khedire ili kake...tj rađe pusti khediru da sluzi kao defenzivni vezni u slucaju kad se branis, a kako zamjenis alonsom, puno je bolji...bar moje mišljenje...vidim kaljeron u napadu, ok mu je pace, al neznam kako ima finishing i to...i pucanje...mozda nekog kvalitetnijeg napadaca stavit napred?

12 godina
neaktivan
AKo hocemo o stoperskom paru onda je to felipe santana i tiago silva bez puno filozofije!!!!!!!!!!
12 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
AKo hocemo o stoperskom paru onda je to felipe santana i tiago silva bez puno filozofije!!!!!!!!!!

Jesi igrao sa Pepe Ramos? Obadvoje grdosine koje se tesko ruse, i tesko prolaze, posebno pepe...u skoku isto nisu loši, posebno ramos, ima jak udarac glavom, tako da na korneru se moze s njim zabit dosta golova ako mu lopta sjedne na glavu...isto su dosta brzi, tako da kontre ta dva igraca i mogu spasit...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ma simunic i schildenfeld su najbolji

lnova65

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Jos frustracija vidim na forumu...pepe-ramos, jacih od njih trenutno nema...ne govorim ovo zato jer sam navijac reala, nego zato jer je tako, vidic ima 89, al je dosta spor, naravno skok glavom mu je jako dobar, al opet, brzina je ta koja ga zeza...

Ma pace mi ima malo preveliku važnost u FIFI, te sporije igrače je prelagano preć, pa makar imo rating na 95.

12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Se isplati dat 50.000 za Pepea? Danas sam skupio 30, jos malo :D

My squad so far
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#c8IlWc2pnHGXq:pc

Evo meni jos nije jasno kako je odi chemistry 100? Ima par igraca koji uopce ne odgovaraju formaciji koju igra...jel moguce da manager tu pomaze i koliko on zapravo daje chemistrya?

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
12 godina
neaktivan

Jeste vidli nelogicnosti u rejtinzima igraca?  Kako moze messi bit brzi od ronalda? Ja shvacam da je messi lice FIFE sada, al zar su tako jeftino pali da mu moraju sve statse podignut više od ronalda? Wolkot ima 96 pace, tj ko usain bolt je, sta je opet isto pretjerano...

16 godina
TheDarkSide kaže...

Jeste vidli nelogicnosti u rejtinzima igraca?  Kako moze messi bit brzi od ronalda? Ja shvacam da je messi lice FIFE sada, al zar su tako jeftino pali da mu moraju sve statse podignut više od ronalda? Wolkot ima 96 pace, tj ko usain bolt je, sta je opet isto pretjerano...

Messi nije u igri brži od Ronalda. Messi ima sprint speed 92, Ronaldo 95.  A to što je pace kombinacija svega, to je druga priča. Pace ne znači samo brzina igrača.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Pace je acceleration i sprint speed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Pace je maksimalna brzina igrača, a akceleracija je naravno ubrzanje {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 13

Kako da promijenim razoluciju i detalje u igri?

I'm just a person, not alien or something like that so don't be afraid.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 0:15 (ruzcheHR).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

evo obriso sam i opet instalirao fifu i opet imam onaj problem sa sivim ekranom , i da maknio sam kvacicu sa onoga ''automaticly keep my games up to date'' i svejedno nista ... valjda ce doc novi update.Isto tako mi nisu jasni kreteni koji ne zele instalirati taj novi update i onda se ja moram mucit da nadjem jedan match :/

0 0 hvala 0
16 godina
EraserHead kaže...

Pace je maksimalna brzina igrača, a akceleracija je naravno ubrzanje {#}

Pace je kombinacija nekoliko statsova poput sprint speed, acceleration i još nekih (možda agility i sl.). Sprint speed je maksimalna brzina igrača.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
FIFA 13

Razlika između ove FIFE i FIFE 12 je ta što ovu ne mogu igrati satima u komadu i u tome uživati. U ovoj FIFI me uvijek nešto izbaci iz takta. Tipa gubljenje dobivenih utakmica zbog debilnih golova i to po nekoliko komada u par minuta, npr. vodim 3-2 u 88' i onda primim dva gola na foru da lik stisne lb+y i moj branič ju vrati njegovom nadolazećem napadaču u noge ili da pukne nekom bolesno brzom igraču loptu na krilo i onda ju glavom pospremi igrač visok 1.5m preko obrambenog od 1.85m koji je u odličnoj poziciji i u vrhunskoj prilici da odbije ubačaj. Ljudi koji samo trpaju na krila i ubacuju u sredinu su rak, jer su nabaci čista lutrija. A ono što me najviše nervira je to što brdo utakmica završava rezultatima tipa 5-5, 7-5, 4-4, itd. WTF EA???!!

Ova FIFA mi je dobra, ali samo u malim dozama. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

6 0 hvala 0
15 godina
sinister_axe kaže...

Razlika između ove FIFE i FIFE 12 je ta što ovu ne mogu igrati satima u komadu i u tome uživati. U ovoj FIFI me uvijek nešto izbaci iz takta. Tipa gubljenje dobivenih utakmica zbog debilnih golova i to po nekoliko komada u par minuta, npr. vodim 3-2 u 88' i onda primim dva gola na foru da lik stisne lb+y i moj branič ju vrati njegovom nadolazećem napadaču u noge ili da pukne nekom bolesno brzom igraču loptu na krilo i onda ju glavom pospremi igrač visok 1.5m preko obrambenog od 1.85m koji je u odličnoj poziciji i u vrhunskoj prilici da odbije ubačaj. Ljudi koji samo trpaju na krila i ubacuju u sredinu su rak, jer su nabaci čista lutrija. A ono što me najviše nervira je to što brdo utakmica završava rezultatima tipa 5-5, 7-5, 4-4, itd. WTF EA???!!

Ova FIFA mi je dobra, ali samo u malim dozama. 

Slažem se sa svime.

Već par dana me igra izluđuje zbog preretardiranih golova koje primam. Da ne govorim da Buffon vječito brani na način da mu se lopta odbije protivničkom igraču kojem nije neka lutrija pospremit ju u prazan gol.

Eto danas mi je zahvaljujući ovoj igri otkazao poslovanje samnom moj x360 controller.

Sutra po novi pa u nove izazove.

Fifa 12 > Fifa 13 definitivno.

šumski put je bio ravan.
15 godina
FIFA 13

Isprika na duplom postu, ali samo da odvojim anketu radi nekakve urednosti.

6 Fifa 12
15 Fifa 13
šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dreammaker kaže...

Isprika na duplom postu, ali samo da odvojim anketu radi nekakve urednosti.

što se tiče noviteta i generalno realnosti igre, tu mi je FIFA 13 bolja. Ali FIFA 12 čak i sa onim bugovitim impact enginom nije bila ovako frustrirajuća, bar meni.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan

E ovako chatovao sam u vezi naseg problema i lik jedan kaze da moraju da se menjaju portovi odnosno da se podese a ja to pojma nemam i samim tim ako cacnem nesto nadrljao sam jer onda niko nece imati net u kuci jer preko rutera smo svi povezani sto bezicno sto preko kabla.Jer taj update radi na drugom principu nego Fifa 12!A to vazi za FUT!To je neko saznao i ne ubacuju taj update i samim tim ne moze da se igra!Dok kod konzola je druga pesma!Popio sam korpu sa ovom fifom na JEDAN!E sada mozda neka moja predpostavka je ta da ce to mozda resiti ali cisto sumnjam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 0:54 (Red_Star_Forever).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice