Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 851.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
neaktivan
Re: Fifa 11

Je li tko probao patch "Fifa 11 World Tour 2011"?

Također, sa CROFC-a su radili patch za HNL, na stranici se može skinuti skraćena verzija s Dinamom i Hajdukom.

http://www.crofc.net/index.php

Probao sam, ali mi Norton odmah ukloni fajl čim ga skinem.

Ako netko ima pozitivna iskustva s ova dva dodatka, neka kaže nešto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 21:01 (PESfan).
16 godina
PESfan kaže...

Je li tko probao patch "Fifa 11 World Tour 2011"?

Također, sa CROFC-a su radili patch za HNL, na stranici se može skinuti skraćena verzija s Dinamom i Hajdukom.

http://www.crofc.net/index.php

Probao sam, ali mi Norton odmah ukloni fajl čim ga skinem.

Ako netko ima pozitivna iskustva s ova dva dodatka, neka kaže nešto.

ovako HNL patch od cro teama je super... ali nazalost samo su dva hrvatska kluba - hajduk i dinamo .. igraci su solidno napravljeni (ocjene, pozicije, izgled ...)

Jedino sto nema pravih stadiona, makar prije utakmice pise Maksimir ili Poljud :( sve u svemu dobar posao ...

Po meni puno bolji patch kojeg nemogu stati igrati je CEP patch - znaci 52 liga, poboljsani kupovi itd, itd ... Uglavnom opet igram FIFAu 11 kao dok sam ju prvi put instalirao - puno noviteta...

Dakle imate sve lige Europe ... Da, tu je i cijela T-com HNL liga (svi klubovi) :) Medutim, posto je to radio SAMO 1 COVJEK jako ima puno gresaka... tako neki igraci imaju drugacije ofarbanu kosu, ne izgledaju niti malo na prave igrace(faca, visina, boja koze cak..), nisu na dobrim pozicijama te su ocjene bezveze nabacane ...To je naravno od ovih iz HNL lige koje poznajem ... Za ove nebih znao, jer liga je stvarno previse (Albanska, iceland, bosanska, srbska, ...)

Premda su igraci lose napravljeni, ja nemogu prestati igrati HNL ligu... Ako nista barem su imena tocna :)

ovaj patch gore cu sada skinuti pa javim

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan
Fifa 11

kako da namjestim kontrole na tipkovnici? :S

uopce nema onog prostora da upisem tipku koju ocu :S

http://imageshack.us/photo/my-images/706/fifaed.png/

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 18:30 (looby).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11
http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Kill Frenzy kaže...

Takodjer imam original i njihov online sustav ja katastrofa. Nikad nać tekmu a i kad nadješ ili laga ili se prekine u pola.GameRanger je puno bolji

Vidiš, na PS3 ima tekmi na pretek, čak ponekad i narušava stabilnost servera količina igrača...pa pukne veza!

A laga nema uopće.

Živciraju me jedino "kviteri" iliti idioti koji kad gube, prekinu konekciju i ode bodovi u zrak...

Govorim naravno o H&H ranked tekmama.

Badava mi prizna pobjedu od 3:0 kad mi ne registrira tekmu službeno - a trebam 100 do kraja završenih za zlato (trofej).

No, došlo bude to, zasad se i nisam previše bavil s tim.

Više igram sa svojim VP igračem, u Corinthiansu sam postal klupska legenda i sad tam igram 3. sezonu...

Uz to, igram i FeX ligu i u FIFA eXpert VP klubu...

Treba i nakupiti 500 tekmi sa VP igračem...

Javi se na PM,dobio sam ps3 slim 160 gb,i fifu 11 pa da te dodam da igramo :D

FC BARCELONA <3 MES QUE UN CLUB <3
16 godina
neaktivan
Fifa 11
na koju kameru igrate Fifu (ono u opcijam tamo koju da stavim )..prelazim sa Pes na fifu :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hare mn kaže...
na koju kameru igrate Fifu (ono u opcijam tamo koju da stavim )..prelazim sa Pes na fifu :)

Ja inače igram na standardnoj kameri, samo je malo udaljim od terena da imam bolji pregled igre. (imaš u opcijama podešenja kamere)

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Ako netko zna jem mi može napraviti nekakav mali tutorial za skinut ultimate team na fifu 11.Ja sve pokušavam ali nejde :O

FC BARCELONA <3 MES QUE UN CLUB <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
crystal6 kaže...
hare mn kaže...

Ja inače igram na standardnoj kameri, samo je malo udaljim od terena da imam bolji pregled igre. (imaš u opcijama podešenja kamere)

sviđa mi se kako na nekim stadionima je kamera malo udaljenija, odnosno bliza...

[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif[/IMG]
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Evo sad je vec nekih 6 mjeseci kako igram Fifu,sve u svemu sjajna igra faktor zabave je neupitan i ima ono nesto sto me privlaci da joj se stalno vracam.No ipak smetaju me neke sitnice.

Transferi igraca su jako povrsno odradeni,i osim opcije kupi-prodaj-posudi,nemoguce je recimo ponuditi novac+igraca za neku zeljenu akviziciju,sto je sasvim realno i ocekivano.Nadalje neke igrace tipa Neymar je djecja igra dovesti u klub za 8-9 milja eura,i ne zahtjeva masnu placu-dok je takvo sto u stvarnom svijet nerealno ocekivati,pogotovo kad se uzme u obzir da i nakon par sezona igranja recimo Ronaldinho sa 34 godine i dalje igra u Milanu,te e u mojem slucaju imao cak i vecu overall ocjenu nego na pocetku te i dalje drzi cijenu 20 milja eura,sto je nerealno i blesavo.Replay je debilan,udarci igraca iz daljine su nekako mali i prespori,tjs da se bolje izrazim lopta nekako sporije leti.

Par preporuka igraca:Na gol Neuera ili LLorisa,za bokove si kupite Clichy-a iza Arsenala,i Traore-a iz Juventusa,brzi,odlicne stamine i sto je najvaznije jeftini,za sredisnji dio mlade igrace Javi Martineza,Ramseya,Taarabta, u napad Machedu i Neymara a kao povucenog napadaca si uzmite Cassana,ja sam morao dat 10 milja za njega a kad ga stavite iza 2 napadaca ocjena mu je izmedu 86-90 ovisno o formi,izvrstan za asistencije iako nije pretjerao brz

0 0 hvala 0
17 godina

Jesi ikad probao dovesti i utrenirati Agbonlahora, Lukakua ili Richardsa? Po trenutnim statsovima pretpostavljam da bi se razvili u zvijeri od igrača. Lukaku novi Drogba, Richards ko tenk u obrani, a Agbonlahor jako brz i snažan.

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Evo ovako jel ima zainteresiranih da se napravi liga prek gamerangera oko 10 timova

pa ko je zainteresiran nek napise nick na gamerangeru i tim s kojim bi igral

MAN United je zauzet !!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planiram da kupim igru pa me samo interesuje kaakva su iskustva kod online igranja kroz sobe ..kakvo je stanje kod laga i sa cheaterima.

Znaci samo multiplajer mod sa "nepoznatim" igracima iz evrope.
http://stondenstik.com/index.php
16 godina
DOPE kaže...
Planiram da kupim igru pa me samo interesuje kaakva su iskustva kod online igranja kroz sobe ..kakvo je stanje kod laga i sa cheaterima.

fifin online servies ne funkcionira.

Imam original igru i igram preko gamerangera.

Kupio sam igru kako bih igrao online i na kraju igram s onima koji imaju piratsku igru.

Na gamerangeru nema mi ni laga i brzo se nadje  igra dok kod samog fifinog online servisa to sve šteka,svaki 20 pokušaj me spoji s nekih itd itd  sve u svemu dosta loše.

17 godina
neaktivan
Wau.. zar je tako loše.

Na kojem sistemu funkcionise gameranger ?
16 godina
DOPE kaže...
Wau.. zar je tako loše.

Vrlo jednostavno.imaš sobe ili napraviš jednu i to je to.pogledaj malu na yt imaš upute

16 godina
Kill Frenzy kaže...
DOPE kaže...

Kupio sam igru kako bih igrao online i na kraju igram s onima koji imaju piratsku igru.

Na gamerangeru nema mi ni laga i brzo se nadje  igra dok kod samog fifinog online servisa to sve šteka,svaki 20 pokušaj me spoji s nekih itd itd  sve u svemu dosta loše.

ista stvar kod mene. pop***** sam radi toga... ove godine kupujem xbox ako ne dolazi full igra na PC. ima li tko kakvih iskustava online igre na xbox-u?

[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif[/IMG]
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
DOPE kaže...
Wau.. zar je tako loše.

Vrlo jednostavno.imaš sobe ili napraviš jednu i to je to.pogledaj malu na yt imaš upute

Ok. Pogledaop sam review. Znaci igra potpuno normalno ide kako treba sa svim igracima ? Ne moram ganjati nekoga iz evropa i slicno ? Mislim na lag kao u "fifa onlie 2".

I ako ja startam igru, idemm preko LAN-a multiplayer i stimama postvake (vrijem, stadion itd...) ?

Znaci ako ide ovako onda nije veliki problem jer kao sto sam rekao, igra bi mi slizila samo za online gejming. Nravno, tu i tamo sam poigrati neku ligu ali ne mnogo.

I u cemu je fazon da detalji idu la low ?? Bas moram smanjiti detralje radi sebe, radi onog tamo igraca ili ? Odnosno, ako imama brz net (oko 7Mbit download, 1Mbit up.), da li i dalje treba da igram na low ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 22:00 (DOPE).
16 godina
Fifa 11

Detalje ne moraš stavit na low.

Kad ti se spoji igrač ideš start ,igra se pokrene,kad dodjes u glavni meni on ti sam udje u mp ti kreiras sobu,igrac ti se prikljuci,birate timove i start.Vrijeme i stadioon nemožeš birat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Na video reciew-u sam vidio da lik stima jos u LAN i mislim da sam ide u multiplajer ali brzo je bilo. Takodjer je objasnjavao da se ide na low detalje ali mi je vec receno da to nema veze.

Hvlala.
14 godina
protjeran
Fifa 11

ja je imam na playstationu 2 odlična je samo je teško zabiti gol

mario karačić
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

kome se da opet malo zaigrati i zabaviti se 
http://www.fifa-patch.com/2011/06/fifa-11-hybrid-gameplay-v4-9-1.html

- NEW ADVANCED CPU/AI MENTALITY-TACTICS-REACTIONS
- NEW ADVANCED BALL PHYSICS-TOUCH-CONTACT-BACK SPIN
- NEW INDIVIDUAL PLAYER MOVEMENTS
- NEW PLAYERS BALL STOP-PACE-STOP AND TOUCH
- NEW GAMEPLAY ANIMATIONS
- NEW KICK ERROR SYSTEM
- CROWD SOUNDS TUNE ENHANCING
- NEW CROWD SOUND REACTIONS
- CPUAI SKILLMOVES/FREESTYLE
- CPUAI TRAITS ACTIVATED
- NEW CINEMATICS REACTIONS/FOULS/CORNER/GK/FREE KICK
- NEW CELEBRATIONS
- DIFFICULTY TWEAKER
- NEW ICECAMERAS
- PERFORMANCE OPTIMIZER
- HYBRID GAMEPLAY PRESS START SCREEN
- Other stuff you discover when play!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nažalost, i dalje to nije ni približno osjećaju dok ju špilaš na ps3 :P

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Evo igram drugu sezonu s Portom,tj Carrere mod na ps3,kupio sam Neymara i Abnolahora,sad me zanima jel ima koji dobar stoper koji je mlad,koji će se razvit u igrača poput Vidića ili Pique-a.Ako netko zna?

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Fifa 11

David Luiz, nemas boljeg od njega..

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Tommy_123 kaže...

Evo igram drugu sezonu s Portom,tj Carrere mod na ps3,kupio sam Neymara i Abnolahora,sad me zanima jel ima koji dobar stoper koji je mlad,koji će se razvit u igrača poput Vidića ili Pique-a.Ako netko zna?

Micah Richards, još bolji od Luiza (samo mu fali malo visine)

16 godina
neaktivan
Idealist kaže...
Kill Frenzy kaže...
DOPE kaže...

ista stvar kod mene. pop***** sam radi toga... ove godine kupujem xbox ako ne dolazi full igra na PC. ima li tko kakvih iskustava online igre na xbox-u?

ja španam na xbox-u

zbog fife sam i uzo xbox pošlo proljeće

nemreš fulat ak si uzmeš xbox

BC2 nick: maxsisac_CRO
17 godina
neaktivan
G1g1 kaže...

Evo ovako jel ima zainteresiranih da se napravi liga prek gamerangera oko 10 timova

pa ko je zainteresiran nek napise nick na gamerangeru i tim s kojim bi igral

MAN United je zauzet !!!!!

ja sam zainteresiran :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 17:22 (nemesis777).
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Evo poceo sam danas nakon dugo vremena Manager mode :D

Uzeo sam Milan i odmah prodao Romu, Odda, Onyewua, Gattusa, Strassera, Inzaghija i doveo Hamsika, Lukakua i Clichya.

Poceo sam na Legendary, al nakon sto sam izgubio sve prijateljske i prve tri ligaske, tezinu sam prebacio na World Class :D

Trenutno sam 3. u Seri(j)i A i ispao sam iz kupa -.-

Inace sam veliki fan PES-a, al FIFA me iz utakmice u utakmicu odusevljava

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 21:14 (Diavol).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Ja koji god klub uzmem obavezno kupim Clichy-a i Traore-a na bokove jer su ubojice pogotovo u 2 sezoni,i Neymara u napad-UBOJICA

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice