Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 971.596
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013

zanima me gdje u Hrvatskoj ima kupit original igra u kojoj trgovini ?  :)

16 godina
neaktivan
tota kaže...

je igrica je orginal kupljena u petak

Jesi update-o igru?

luka1991 kaže...

e sad meni treba pomoć.............koji god kombajn mod da sam isprobao (osim claasa dominatora 85) imam problema s kipanjem.....kad stavim radnika da radi i kombajn je pun 100% dođem sa prikolicom da ga ispraznim i on isprazni samo 20% i odma kreće dalje tj. dok mu je pun manje od 80% on se ne želi prazniti, jedino ako otpustim radnika onda mogu sam prazniti bez obzira kolko je pun

Isto je i kod mene, to ti je normalno za modane kombajne, ja sam navikao na to. Kad hoćeš da ga isprazniš samo ga ugasi i tjt.

12 godina
neaktivan

zna li iko gdje u Hrvatskoj ima kupit igra? ne preko interneta nego u trgovini :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Ma morao sam imati photo session!!!!!{#}

Htio si reći, "Nije da se hvalim ali ono, danas sam postao član foruma pa sam napisao "Morao sam.......""{#}

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

dal neko zna kolko ljudi tj. kolko u hrvatskoj ima ljubitelja igre?? samo mi je žao da nemamo ni jednog moda iz hrvatske ovi čehi, slo, srb, njemci, ma skoro svi rade modove al od naših niko! našao sam jedan mod gdje je neko iz virovitice stavio hrvatske tablice za john deere traktor al na fs 2011! e i tog sam vozil stalno makar mi nije baš bil neki mod jer je imal greške sa kamerom i na mp sa vilicama!   

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da,šta fali tome???{#}

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel mi moze neko ko rec gdje se moze kupiti original igrica? 

I ako moze ja bi kad kupim sebi igricu da se zdruzimo par igraca da stalno igramo multiplayer puno je zabavnije igranje sa drugim igracima. 

Unaprijed hvala.

MZ

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
headshot kaže...
tota kaže...

je igrica je orginal kupljena u petak

Jesi update-o igru?

luka1991 kaže...

e sad meni treba pomoć.............koji god kombajn mod da sam isprobao (osim claasa dominatora 85) imam problema s kipanjem.....kad stavim radnika da radi i kombajn je pun 100% dođem sa prikolicom da ga ispraznim i on isprazni samo 20% i odma kreće dalje tj. dok mu je pun manje od 80% on se ne želi prazniti, jedino ako otpustim radnika onda mogu sam prazniti bez obzira kolko je pun

Isto je i kod mene, to ti je normalno za modane kombajne, ja sam navikao na to. Kad hoćeš da ga isprazniš samo ga ugasi i tjt.

pa to u 2011 nisam vidio nikad a isprobao sam bar 20 kombajna

12 godina
neaktivan
Maki96 kaže...

Jel mi moze neko ko rec gdje se moze kupiti original igrica?

I ako moze ja bi kad kupim sebi igricu da se zdruzimo par igraca da stalno igramo multiplayer puno je zabavnije igranje sa drugim igracima.

Unaprijed hvala.

Ja sam igricu kupio sa GamesPlanet.Nema se vremena ima puno posla na njivi ajde bok.{#}

15 godina
neaktivan
headshot kaže...
šofer13_CRO kaže...

Stavi radnika da ti radi i pogledaj u troskovima na mobitelu da ti ide njegova placa (wage ili kako vec) i jos ono trece od dolje (other)  to su ti troskovi sjemena i goriva.. 

Upravo provjerio, stavio sam kombajn i berač za repu da rade, kombajn je potrošio 5 litara goriva, a berač 0. Wages su -580 a other mi je 5,560$ i stalno stoji isto.

Nisam 100% siguran ali u other spadaju prihodi od zgrada (pčele...) i od mlijeka, i troškovi goriva i sjemena.

Neznam kako.. Ja stavim radnika da mi sije psenicu.. i uzima mi pare pod njegovom placom (wage) i pod ostalo (other).. paralelno skida novac {#}  Mamu im j.... {#}

A neam ni pcele ni krave, nista od zgrada.. wtf??

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Sa kojom sejalicom se sadi kukuruz? Ni sa jedna sejalica mi nema tu mogucnost... Jel moze neko objasnjenje,pomoc... HVALA! :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PTX kaže...

Sa kojom sejalicom se sadi kukuruz? Ni sa jedna sejalica mi nema tu mogucnost... Jel moze neko objasnjenje,pomoc... HVALA! :)

http://www.farming-simulator.com/img/about/win/amazone-edx6000.png

Manufacturer:

AMAZONE

Type:

EDX 6000

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

2 polja kanole R.I.P  {#}

A baš san mislija neke pare okrenit

btw. Imam bug u kojem nemogu kupiti sijačicu jer nije po cijeni popusta,bezveze sam prodavao pšenicu {#} 

Noću je hladnije nego vani
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Puno se ljudi žali da cijena nije smanjena a piše da je popust. 

Zanima me kako to da ti je propalo? vidim da si još u početku igre

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

jel zna neko gdje se skida ova igra??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
headshot kaže...

Puno se ljudi žali da cijena nije smanjena a piše da je popust. 

Zanima me kako to da ti je propalo? vidim da si još u početku igre

I mene to zanima,možda suša?? ili neka bolest hara

Noću je hladnije nego vani
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pa pročito sam da će i vremenski uvjeti imati veliku ulogu u prinosima kultura.

A sad ostaje da vidim kako će se to izgledati u igri.

Ovo repica kod tebe.......hm hm...

BTW-  Jesi li to prskao i bacio mineralno gnojivo??

Ako nisi prskao možda i je neka bolest...  Neznam...

Da možda vidiš ili pitaš na nekom stranom forumu šta ima utjecaja na što

Sve je moguće...
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 18:10 (johi bro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jeli isto kada bacam gnoj rasipacem ili kada polivam prskalicom? jer je zemlja iste boje :)

16 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

{#} Nema tu nikakvih bolesti, ili veze sa špricanjem/gnojenjem. Radi se o tome što je zrelo žito (ili nešto drugo) ostalo predugo, tj nisi površio na vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Kada u igri stisnete ESC otvori vam se opcija mape u kojoj možete pratiti gdje su vam vozila i priključci,na kojim poljima je zasijana ili posađena koja kultura i u kojoj fazi rasta je.Dosta pomaže.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gdje u Hrvatskoj ima kupit igra ' mislim na trgovinu :)

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo malo slika s moje farme {#}

0 0 hvala 0
14 godina
DM-969 kaže...

koji su to traktori i kombajn??

13 godina
neaktivan

traktor je claas xerion 5000,a kombajn JD W660,ujutro cu stavit jos slika sa farme,ak treba nekome modova nek mi piše u PP {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 0:36 (DM-969).
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

dobri su nema sta ali ja ipak cekam Fendt Trisix Vario mod , u fs2011 mi je bio najdrazi stroj ;

"The Fendt's six-wheeled Trisix tractor concept is powered by a 12.5-litres Man truck engine, which meets the first stage of Tier 4 engine emissions standards, it has a maximum output of 540 HP"

http://www.carsbase.com/photo/photo_full.php?id=56845

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Splićo kaže...

dobri su nema sta ali ja ipak cekam Fendt Trisix Vario mod , u fs2011 mi je bio najdrazi stroj ;

"The Fendt's six-wheeled Trisix tractor concept is powered by a 12.5-litres Man truck engine, which meets the first stage of Tier 4 engine emissions standards, it has a maximum output of 540 HP"

dobar je i taj fendt,al ja najviše volim fendt 936 vario,isad ga vozim onog crnog {#}

16 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

:D ja imam isti taj traktor (taj može zakretati kabinu?) i taj kombaj, ali kombajn ne koristim jer imam neki veći, neki divovski john deere i claas 770 

edit: traktor je bezveze, pre slab je. Očekivao sam da je jak pa sam odma modao cijenu na 300k jer je prava cijena neka sitnica bila, činilo mi se da je to neka zvijer.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 4:23 (headshot).
13 godina
neaktivan

ma ja taj traktor koristim samo za vuču velikih prikolica,a za vuču strojev koristim onog fendta 936 vario crnog

11 godina
neaktivan
Splićo kaže...

Eeeeeeeeeee!!!!!! Trisix je car!

13 godina
Farming Simulator 2013

Jel ima igdje mod za FS 2013 da se može saditi kanabis/marihuana?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice