ne isplati se balirat............
Dali se isplati kupiti stroj za baliranje i prodavat bale i ako da gdje se prodaju?
Ne, ali ako planiraš raditi sa balama preporučam da uzmeš stroj za baliranje KVADRATNIH bala, i prikolicu koja sama kupi bale (sve skupa košta oko 215k) jer ako kupiš sroj za okrugle bale moraš imat viljuškar sa kojim moraš ručno svaku balu baciti na prikolicu koja se ljulja JAKO kad voziš, i često će ti sve bale poispadati, zato bolje plati više za kvadratne bale i spasi svoje živce ;) .Ali za početak se neisplate bale.
Može mi netko reći gdje mogu prodati repu i krumpir?
Stisni "i" 3 puta (mapa, vrijeme, cijene kultura...) i stisni 9 par puta, tamo možeš vidjeti sva mjesta gdje se prodaje repa i ostale kulture, i za koju cjenu.
zanima me kako mogu vidjeti cijene kultura ? da znam gdje cu odvesti :)
Isti odgovor kao za prehodno pitanje.
moze mi neko poslat svoj save game? hvalaa
ak baš očeš možeš otići u documents - my games - fs 2013 - save game 1 ako si na taj save-o - otvoris datoteku carersavegame s notepadom i pod "price" napišeš novaca kolko god očeš
ja sam krenuo (težina medium) tako da sam prodao samea, 3 kramera i plugove i požeo sam pšenicu i kupio prikolicu 21000l i raspršivač za gnojivo - jeftinije od šprice i mislim da je isto što se tiče povečanja prinosa. i onda pun pogodak - digo jos kredit i kupio zemlju do (mislim da je 14) oko 2 hektra koštala je oko 100 000. cijena canole 1000 - 1200, ostale kulture 400 - 600 i zaključio canola najisplativije. skoro požeo svu canolu kad tamo dolazi poruka da na željeznici nude extra cijenu za canolu sljedečih 6 sati, ja pogledam cijena 1770 . imao sam oko 28 000l canole i profit nije mogao biti bolji. odma se kupuje horsch sijačica 3m za koju netreba priprema, sije se direktno, i kombajn claas dominator (skinuo mod). a što će biti dalje vidjet ćemo........
Gdje skidaš modove? I jel rade modovi od 2011?
skidam na ls modhosteru...........od 2011 ne rade modovi
ja sam krenuo (težina medium) tako da sam prodao samea, 3 kramera i plugove i požeo sam pšenicu i kupio prikolicu 21000l i raspršivač za gnojivo - jeftinije od šprice i mislim da je isto što se tiče povečanja prinosa. i onda pun pogodak - digo jos kredit i kupio zemlju do (mislim da je 14) oko 2 hektra koštala je oko 100 000. cijena canole 1000 - 1200, ostale kulture 400 - 600 i zaključio canola najisplativije. skoro požeo svu canolu kad tamo dolazi poruka da na željeznici nude extra cijenu za canolu sljedečih 6 sati, ja pogledam cijena 1770 . imao sam oko 28 000l canole i profit nije mogao biti bolji. odma se kupuje horsch sijačica 3m za koju netreba priprema, sije se direktno, i kombajn claas dominator (skinuo mod). a što će biti dalje vidjet ćemo........
Ali to su njemački modovi, hoće li to biti problem u igri? Ili će i dalje sve biti na engleskom, jer njemački neznam.
ej ljudi :D zanima me onaj berac za krompir i repu koji se kaci za traktor može li sam brati ili ja moram :) da ga džaba ne kupujem ako nemože sam :) Hvala
Može mi netko reći gdje mogu prodati repu i krumpir?
Stisni "i" 3 puta (mapa, vrijeme, cijene kultura...) i stisni 9 par puta, tamo možeš vidjeti sva mjesta gdje se prodaje repa i ostale kulture, i za koju cjenu.
Hvala evo i mape tako da se i ostali mogu snaci i znati sto se gdje nalazi.
A = Port
B = Farm shop
C = Vehicle shop
D = Village
E = Biogas plant
F = Camping site
G = Inn
H = Freight yard
I = Farm
J = Dairy
K = Garden center
L = Water tower
M = Sheep pasture
N = Grain mill
O = Spinnery
P = Cow pasture
Q = Golf course
Ali to su njemački modovi, hoće li to biti problem u igri? Ili će i dalje sve biti na engleskom, jer njemački neznam.
nema veze nije problem
moze mi neko poslat svoj save game? hvalaa
ak baš očeš možeš otići u documents - my games - fs 2013 - save game 1 ako si na taj save-o - otvoris datoteku carersavegame s notepadom i pod "price" napišeš novaca kolko god očeš
ma nije meni do para..nego si neznam posložit te strojeve..meni to dosadi..treba mi ako neko ima ono da vec ima dobre strojeve i da ima sve ljepo posloženo po poljima..jer ne mogu igrat od pocetka..dosadi mi s vremenom..
A koja ti je onda svrha tog "igranja" ako dobiješ sve strojeve i zemlju?
A koja ti je onda svrha tog "igranja" ako dobiješ sve strojeve i zemlju?
ubijanje vremena :D
skinuo sam ful verziju, ali ne mogu nikako da nadjem product key pa ako imaš hvala
skinuo sam ful verziju ali ne mogu nigdje pronači producty key pa ako netko
ima unaprijed hvala
ne isplati se balirat............ja sam inače skinuo verziju bila je kompresirana 500mb od skidrowa
skinuo sam ful verziju ali ne mogu nigdje pronači producty key pa ako netko
ima unaprijed hvala
Koliko se puta mora ponoviti na svim temama o igrama i općenito na forumu?
Razgovor o pirateriji nije dopušten!
Evo i izvatka iz pravila:
Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.
za šta služi onaj auto šta ima iza veliki mikser?
za šta služi onaj auto šta ima iza veliki mikser?
U njega stavljaš silažu i sve šta ide i hraniš krave
ej ljudi :D zanima me onaj berac za krompir i repu koji se kaci za traktor može li sam brati ili ja moram :) da ga džaba ne kupujem ako nemože sam :) Hvala
hoče mi netko poslat link da skinem igricu,....ako ima na hrv.jeziku...HVALA
imali iko da zna može li se vaditi krompir s traktorom pomoću onoga priključka, ali da sam vadi? mislim da uprem h pa da on sam radi ?
Moze mI neko u PM poslat cd key od farming simulatora 2013..pls
imali iko da zna može li se vaditi krompir s traktorom pomoću onoga priključka, ali da sam vadi? mislim da uprem h pa da on sam radi ?
To i mene zanima, ali da sam na tvom mjestu bolje bi sadio šećernu repu, jer krompir vadiš samo jedan po jedan red, a šećernu repu vadiš puno brže.
Dobro govoris , bere se puno sporije a jesi li gledao cijene ,bolja je cijena krompira :)
Vidim da se krecete oko krumpira i repe.. Pa jel neko posadio da barem zna rec kolko je prinos sa špricanjem po hektaru? Ja se za sad drzim onih primarnih kultura pšenice, ječma i canole :)
ja jos sijem obicne kulture , sad mi je u planu kupit jos jedan kombajn pa cu kasnje kad pare skupim kupit sijacicu i berac krompira, pa ce mo vidjeti kako ide :)
moze ko poslat cd key u pm ako nije problem lp
Pozdrav!!! Može mi netko dati link da si besplatno skinem igricu ili ju baš moram platiti???? Hvala...
Gdje se nalazi save game?
najbolja i najpreglednija stranica za skidanje modova
prethodno se treba ulogirat i skidate do mile volje
modovi od prethodnih nastavaka ne rade na ovom