Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 903.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
13 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
KrpaZG kaže...

Koja je vasa taktika bila za misiju kad moras na onaj brod veliki? rush i ubijaj sve sto vidis ili?

Mislim da je vec vecina shvatila da FC3 se puno lakse igra u stealth...naravno treba strpljenja, planiranja, gledanja i rpacenja ruta neprijatelja i takticki odrađivanje jednog po jednog, dal bilo nozem snjaperom ili necim trecim...al da je sve tiho...

Ja sam prvi put presao igru igrajuci stealth, jednom sam umro na najvecoj tezini.( i to svojom krivicom, skocio sam sa planine u more, al nisam skuzio da su stjene previse van pa sam ih poljubio).

Sad sam opet krenuo, ovaj puta rambo style...znaci uletim naoruzan do zuba strojnicom, kalašem ili cim več i rokaj brale...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kod mene će prvi prelazak biti Rambo style, jer napucavanje je odlično napravljeno. Šteta ne iskoristit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kod mene će prvi prelazak biti Rambo style, jer napucavanje je odlično napravljeno. Šteta ne iskoristit :)

Namucit ces se:) I umirat ces, nekad bezveze:)Posebno kad krene baraža molotov koktelima...to sve gori xd...

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja krenem u stealth stilu osvajat outposte i onda nesto zahebem, fulam nekog ili me skuze  i onda nastane opci kaos..jos ako ne uspijem onesposobit alarm ajme meni..ali najveci gust mi je pirate paliti sa bacacem plamena..

17 godina
Praetorian1 kaže...

Ne!! Nikako rambo. Mix... Neki manji outpost steealth pristupom, pa promjeniš taktiku u nekom drugom outpostu; ili ako krene  po zlu oderi po rafalu...

Moje naoružanje.......šta je dobar ovaj D50 pištolj... Zvuk mu je fantastičan kao i jačina.... Close combat king.... Sniper...no comment...{#}

_________

Šetam cestom i oni idioti me zgaze; čujem brum brum okrenem se i tres..... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 14:19 (doktor1).
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 - Accolades Trailer

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A sta ti srugo i preostaje kad te skuze?Hahaha ili bjezat od outposta ili krenut u rambo style...zato imam sa sobom uvijek strojnicu:D Pad kad zagusti rata ta...

15 godina
Far Cry 3

Neman iz plicaka....bijeli krokodil.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 16:04 (lmutak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Far Cry 3

Da l ise to meni cini,ili je destrukcija okolisa smanjena u 3ici?

Nekako mi je to bolje izgledalo u FC2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja malo vjezbam gadjanje snajperom XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Glazba iz misije s travom ako već niste potražili :)

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
6 0 hvala 3
16 godina
Far Cry 3

Ima ovdje povoljan key za Far Cry 3 za 19,99 €. Igra je višejezična i bez teritorijalnih ograničenja.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kakav je multiplayer, niko ništa ne govori...?{#}

Koliko lvl-a, mapa(onih ubisoftovih, ne custom), oružja ima?

Ne mogu naći nigdi na netu.

0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3
Završio one 2 lost expeditions misije i testing unit,ništa posebno.
A ima netko onu misiju sa majmunima?mislim da se dobije u deluxe editionu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Dali je netko ispunio sve misije sve ostalo do kraja,zanjima me dali i poslije se može igrati i zauzimati protivničke baze ili nešto drugo?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3
Igram ujutro od 10 sati, uzeo sad malo pauze. Odradio sam mozda 2-3 glavne misije, ovo ostalo sam osvajao teritorije, lovio i craftao. Imao sam nekoliko bug-ova, ali sam samo jedan snimio. Nemojte zamjeriti ovo je prvi puta da nešto ovako snimam i video ima neke greške. Na mom računalo dobro izgleda, a kada stavim na yt dobije neke greške.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kpavl kaže...
Igram ujutro od 10 sati, uzeo sad malo pauze. Odradio sam mozda 2-3 glavne misije, ovo ostalo sam osvajao teritorije, lovio i craftao. Imao sam nekoliko bug-ova, ali sam samo jedan snimio. Nemojte zamjeriti ovo je prvi puta da nešto ovako snimam i video ima neke greške. Na mom računalo dobro izgleda, a kada stavim na yt dobije neke greške.

kako uopće pokrećeš igru sa tim ramom o.O?

12 godina
neaktivan
Ne znam. Sve je ok i nista ne steka, jedino kada sam pri obali i gledam na drugi otok kao da sjene budu po nebu od nekih drveca i tako no ne smeta to nista. Presao sam i ac3 bez nekih stekanja. Jos sam primjetio da prilikom letenja zmajem kada gledam dolje drvece se okrece oko svoje osi. Ne znam jeli tako kod ostalih, probajte.
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...
Ne znam. Sve je ok i nista ne steka, jedino kada sam pri obali i gledam na drugi otok kao da sjene budu po nebu od nekih drveca i tako no ne smeta to nista. Presao sam i ac3 bez nekih stekanja. Jos sam primjetio da prilikom letenja zmajem kada gledam dolje drvece se okrece oko svoje osi. Ne znam jeli tako kod ostalih, probajte.

Koliki ti je fps?

17 godina

samo pitanje... ova moja konfiguracija... kakve postavke za grafiku preporucate?

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 19:38 (Obi Wan).
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Based on feedback from both press and fans, the Far Cry 3 production team is working on a patch that will allow you to toggle most HUD/UI elements based on player preference. The patch will also avoid issues encountered in the .dll hack that might create a mission walkthrough break (missing QTE prompts, critical information, etc;). The team is excited about how the Far Cry 3 community and fans of the game are enjoying themselves, and finding new ways to experience the Rook Islands. More news will be coming on the patch shortly…

Odlična vijest što se mene tiče :)

Za sad modovi ne skrivaju dosta, dok potpuno isključeni HUD ipak ne daje neke potrebne informacije.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 19:42 (ZC_Someone).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...

samo pitanje... ova moja konfiguracija... kakve postavke za grafiku preporucate?

mid/high za ugodno igranje

0_o
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Digni x64...da ti memorija dodano "ojaca"...a i na procu kao i grafickoj ces osjetit lagani pomak tokom igra ( za ovako dnevnu upotrebu i surfanje vidit ces minimalnu razliku ) osim kod dizanja OS-a kad se ipak vidi neka razlika između x86 i x64( bar kod vecine )

Danas, ako mislite igrat ozbiljnije igre, x64 postaje polako MUST

17 godina

prvi dojam far cry 3... mani zivine jer triba napraviti poucheve

inace cime vi lovite bestije? ja luk i strijela

edit: da li je bow isto hitscan weapon?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 21:01 (Obi Wan).
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

nož

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja isto sa lukom i strijelom... Nekako mi je zabavnije.

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nema nikakva quick save tipka?

14 godina
Obi Wan kaže...

prvi dojam far cry 3... mani zivine jer triba napraviti poucheve

edit: da li je bow isto hitscan weapon?

U zadnje vrijeme rijetko lovim jer sam skoro sve craftao.

Kad me nešto zaskoči najbolji je shotgun, a ovako za lov mi je flare gun vrhunska stvar.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

nema nikakva quick save tipka?

F9

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice