Far Cry 2 zaključana tema

poruka: 65
|
čitano: 8.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
vase misljenje

Sto mislite o nadolazecem naslovu, i da li ce ostvariti uspjeh  svog prethodnika koji se i dan danas igra. Prvi pogled sa fantasticnim slikama, mozete vidjeti na :

http://gaming.hr/igre/prvi-pogled/425-Far-Cry-2.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Mogla bi biti dobra igra, ali mi se čini da s originalnim Far Cryom (Cryem?) osim naslova i nema neke poveznice.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Uhh... Jedva ju cekam

Samo da me upola vremena drzi pred kompom , kao sta me drzao Far cry biti ce odlicno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Far Cry 2
systemize kaže...

Sto mislite o nadolazecem naslovu, i da li ce ostvariti uspjeh  svog prethodnika koji se i dan danas igra.

Ako ostvare sve ono šta obećavaju, igra bi mogla postati najpopularniji FPS.
Ali ne vjerujem Ubisoftu puno...

Zabushant kaže...

Mogla bi biti dobra igra, ali mi se čini da s originalnim Far Cryom (Cryem?) osim naslova i nema neke poveznice.

Developer, engine i lokacija radnje su različiti, ali to nije ni bitno, gameplay stil ostaje isti. I ima mnogo unaprijeđenja.

P.S.

Ima na Gamespotu puno boljeg infoa nego na toj stranici...

Face... girls have a face ? Where is that located ?
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2008 13:28 (Enkidu).
17 godina
neaktivan
Enkidu kaže...
Developer, engine i lokacija radnje su različiti, ali to nije ni bitno, gameplay stil ostaje isti. I ima mnogo unaprijeđenja.

E, tu dolazimo do problematike definiranja nastavaka.
Da bi nešto bio nastavak, po meni, mora imati jače poveznice sa prijašnjim dijelom. Ovdje se radi o skoro potpuno novoj igri kojoj se iz čistih marketinških razloga daje ime starije uspješnice. Isto je bilo sa Quake-om 2 & 3, Half Life-om 2 i mnogim drugima.
Da me ne bi krivo shvatili, sve su mi to bile dobre igre, ali pravi nastavak bi u navedenim franšizama mogao biti jedino Quake 4 i to na dvojku.
EDIT:
Ok, malo sam se zaletio sa HL2.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2008 9:50 (Zabushant).
17 godina
neaktivan
Zabushant kaže...
Da bi nešto bio nastavak, po meni, mora imati jače poveznice sa prijašnjim dijelom. Ovdje se radi o skoro potpuno novoj igri kojoj se iz čistih marketinških razloga daje ime starije uspješnice. Isto je bilo sa Quake-om 2 & 3, Half Life-om 2 i mnogim drugima.
Da me ne bi krivo shvatili, sve su mi to bile dobre igre, ali pravi nastavak bi u navedenim franšizama mogao biti jedino Quake 4 i to na dvojku.
U vezi FarCry-a 2 si u pravu, za Quake 2 i 3 skoro, zato jer je Q3 je čisti MP i nije mu bila namjera biti nastavak neke priče, jer priče u Q3 nema.
ALI Half-Life 2 je po meni među najboljim pričama kad se poveže s jedinicom, tj. iznimno je povezana s Half-Life 1 i to na veoma zanimljiv način jer na prvi dojam daje sliku kao da hl1 i hl2 nemaju veze (Black Mesa vs. City 17), a u biti sve je savršeno povezano.
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

EDIT : Povlačim (tj. brišem) sve šta sam u ovom postu reka u vezi razlike između FC1 i FC2 i HL1 i HL2 jer sam siguran da se mnogi neće složiti sa mojim mišljenjem a ne da mi se pisati jedno 15 postova dokazujući ga. Volio bih da ima delete post opcija.

Face... girls have a face ? Where is that located ?
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2008 18:31 (Enkidu).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Mislim da je ta kradja imena bezobrazan nacin da privuku obozavatenje orginalnog Far Crya... Mislim, znam da Ubisoft ima prava na ime, al neznam kako bih to drukcije opisao... Morali su ostaviti barem Jacka i Val... Iskreno se nadam da ce ispast neko sranje... Po ovome sta cujem o igri, bit ce slicnija Stalkeru nego FC

A za HL i HL2 se slazem da nemaju skoro nikakve veze, mislim prica ima veze, ali su igrice totalno razlicite. Da netko ne prati pricu, nebi imao pojma da je HL2 nastavak na HL... u dvojci je okolis totalno drukciji, nema Xena i sve u svemu je velko razocaranje u odnosu na jedinicu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

u igri će biti simuliran rast biljaka u realnom vremenu, vatra će se širiti kako može, uglavnom staviti će u engine što više nepotrebnih detalja vezanih za FPS žanr. mislim da bi se Dunia engine mogao tako bolje iskoristiti u nekom MMO-u za par mjeseci. a uza sve to, grafika će biti odlična, fizika, samo daj bože da bude dobra umjetna inteligencija i da u igri ne bude baš previše čudovišta, iako bi moglo biti, tko zna, i naravno da igra bude dugačka, nelinearna...itd.

ali mislim da oni to sve već znaju pa će tako i napraviti...

Nisam se potpisao!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Možda, ali možda zvuči predobro da bi bilo istinito. Tako su govorili za Asasins Creed pa su na kraju bilo dosta prigovora.

Previše sam se puta razočarao pa zato ne vjerujem nikakvim vijestima i ocijenama dok sam ne isprobam neku igru.
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

istina, i za crysis se govorilo ono bit će neponovljiva po svemu, pa eto, da tako složim ,mislim da su se malkice prosrali.

dobro, ne kažem da je crysis loš, ali mislim da će far cry biti bolji, ako po ničemu drugom, onda bar po nekoj normalnoj priči koja ne uključuje delta force koji spašava svijet od invazije aliena, kolko je to isfurano, nevjerojatno....

Nisam se potpisao!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zar postoji priča koja nije već isfurana?

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

pa recimo ona za bioshock mi je prilično originalna, možda za mass effect, iako i to uključuje aliene. ispravite me ako sam u krivu.

Nisam se potpisao!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa sad.. Bioshock ima originalan setting i zanimljivu priču, ali da je originalna...

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
RE: vase misljenje

Da, Far Cry 2 bi mogao definitivno biti bolji od jedinice. Zašto tako mislim? Pa.. kao prvo jedinica mi je bila odlićna do dijela kad stižu mutanti i čudovišta, jer tada se pretvara u samo još jedan Doom klon sa nerealno teškim neprijateljima koji isfrustriraju čovjeka nepotrebno. Ovdje u Africi neće biti takvih sranja - samo ljudi koje treba eliminirat i životinje naravno. Drugo.. Dunia obećava puno, jako puno i ako samo 3/4 toga ispuni, bit će mrak ugođaj i igrivost, a izmjene dana i noći, te realna vatra trebale bi biti dovoljno za proučavat danima, hehehe Namigiva

Uostalom, htio bih na nekom novom engine-u malo 'propuhati' ventile hardvera koji sam nadograđivao zadnjih par mjeseci Belji se

Intel Core2 Duo E8400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4
17 godina
neaktivan

Ja sam također jedan od onih kojima je Far Cry bio odličan do jednog dijela... Naime, ni mutanti nebi bili problem da je ostalo na situaciji s onim osnovnim mutantima u onom kompleksu (obična priča o nekom eksperimentu), ali forsiranje trash-boss modela tipičnog za jedan Doom, jednostavno je uništilo igru.

17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Far Cry 2 će imati nekih do sada neviđenih grafičkih i fizikalnih elemenata, ali bojim se da u gameplayu nula bodova novosti. Biti će potpuno nelinearna što je vrlo dobro, jer je malo takvih igara, ali od gameplaya mislim da prema do sada demonstriranom materijalu ništa novo. Možda drugačiji pristup liječenja rana (s kombinirkama vađenje metka iz šake npr.) više kao zanimljivost. Što se tiče vatre i trave, bilo bi dobro kad bi bilo omogučeno da recimo zapalite travu u okolici kampa pa vatra koja polako zahvaća kamp protjera neprijatelje iz šatora  pod vaš minigun i tako neke fore, ali vidjeti ćemo što će biti.  Po trenutnim trailerima i slikama grafički mi ne izgleda bolje od Crysis-a, odnosno okoliš ne izgleda toliko realno, nego izgleda kao dobra grafika u nekoj igri, tj. vidi se da je igra, dok kod Crysis-a dobar dio igre ima fotorealističan izgled (very high postavke).

Osobno mislim da Far Cry 2 ne može nadmašiti jedinicu, jer je jedinica bila revolucionarna igra po mnogim elementima. Kod dvojke bi trebali napraviti ubitačno dobru priču, novosti u gameplayu i u drugim elementima, da bi uopće bila odlična igra, a onda još toliko da bi nadmašila Far Cry.

Core 2 Duo 6750 3.2GHz
4GB ddr2 800 MHz
GeForce 8800GT 512 MB
Gigabyte P35-DS3L
Vista Ultimate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra će bit' jako dobra. Super mi je bio i prethodni dio.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Meni je jedinica imala fenomenalan shoutgun. Bia je pravi užitak raznositi mutante okolo s njim. E da, meni su mutanti u jedinici baš začinili stvari dodatno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

meni je najfora to sto ce vatra bit jako dobro simulirana, ostatak igre ce bit dobar ak nezeznu gameplay i AI

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

nadam se da će biti dobra igra i da svoju slavu neće temeljiti na originalu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

samo da ne nastavi crysisovu praksu,odlična grafika i slaba igrivost!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markolopolos1 kaže...

samo da ne nastavi crysisovu praksu,odlična grafika i slaba igrivost!

Po čemu to Crysis ima slabu igrivost? Igrivost je bolja i od Bioshocka i COD-a 4 zajedno...

17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Igra stvarno izgleda lijepo samo mi je lose kada po njemu pucaju i kada ga oslabe ( zacrveni se ekran) on vadi metak iz ruke i tak stalno kada ga tesko rane pa reko LOL.

Dobro mi je kao imas svoje prijatelje pa ti pomognu u akciji i vozila su fora .

Dok izadje igra vidjecemo kak ce stvari stajat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tragedija u ovoj igri je to što za PC dolazi tek sredinom 2009. godine, a igra je sama po sebi predobra.

17 godina
neaktivan

Crysis nema uopće lošu igrivost, jedina zamjerka mi je što na 'easy' setting-u još uvijek lika s kalašem u znojnoj košulji moj nano-tech specijalac mora pogoditi 3,4 outa u torzo ili ruke/noge da bi pao na zemlju - milsim halo!?!? Samo head-shot pali. Inače jako dinamična i 'sočna' pucaljka, kao što je bio i Far Cry jedinica. Zaista se nadam kako neće u FC2 biti takvih spika da gologuzi afrikanac još stoji i puca nakon što ga pogodim sa recimo 2,3 metka u prsa.

P.S. trebali bi to rješiti kao u prvom dijelu Soldier of Fortune-a ako se netko sjeća, ono je bio fenomenalan sustav detekcije pogodaka ('GHOUL' ak se ne varam) i zaista si imao osjećaj da ti oružje radi štetu nekakvu gdjegod si gađao.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
pc-haker kaže...

Tragedija u ovoj igri je to što za PC dolazi tek sredinom 2009. godine, a igra je sama po sebi predobra.

Odakle ti molim te ta (dez)informacija? Pa što nije igra trebala izači ovo ljeto?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Dado_ZG78 kaže..
 Odakle ti molim te ta (dez)informacija? Pa što nije igra trebala izači ovo ljeto?

Pratim svijet igrica i zato znam kad izlazi, za PS3 i X360 dolazi ove godine, a za PC tek sredinom 2008.
17 godina
neaktivan

Evo nešto što mnoge buni:

Na http://www.gamelimit.ba/novosti/full/169/Far-Cry-2/ piše da igra izlazi 28.3.2008,na http://www.gamelimit.ba/novosti/full/169/Far-Cry-2/ piše da igra ne izlazi za PC. Kad sad igrica točno izlazi jš nije sigurno, ali do 2009. bi se trebala pojaviti.

17 godina
neaktivan

Publisher: Ubisoft
Platform: PC
Release Date: Q3 2008 (US) , Q4 2008 (EU)
Release Region: North America and Europe
Distribution: Retail

Ahem!   Evo ti kad izlazi prema Gamespotu recimo.. negdje krajem ljeta OVE GODINE.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice