istina da je početak dosadan, ali ako uspijete proći prva dva-tri sata onda počinje biti zanimljivije, ja osobno sam prvi put nakon sat i pol odustao od dosade, a onda sam se za kojih 2 tjedna opet pokušao zbog još veće opće dosade, i svidjela mi se igra
jedino kako sve duže igrate počinje iritirati što neprijatelji prebrzo respawnaju, tipa počistiš neku bazu uz cestu odmah do grada, odeš do grada i počneš misiju, vraćaš se po istoj cesti ni 2 minute kasnije, a neprijatelji su opet u punom broju, malo debilno
a tko god je rekao da Far Cry 1 ima veći osječaj slobode od Far Cry 2 je debelo u krivu
što se tice skrivanja, ja mislim da je to napravljeno prilično realno, po danu je gotovo nemoguće se skrivati, a po noći sam uspio doći na par metara od neprijatelja a da me ne skuže, i činjenica je da se i pištolj s prigušivačem može čuti, pogotovo u pustinji usred noći i pogotovo kad si na straži i pozorno slušaš, ali ako se baš potrudiš i ubiješ neprijatelja koji nema nikoga u blizini hicem u glavu s 10-15 metara iz grma tjekom noći, nitko te neće čuti, barem mene nisu