Došao do zadnje misije (Volcano) i do zadnjeg checkpointa i ima strasno puno mutanata kako ih pobit, treba u njih ispucat dva sažera metaka, odmah me ubiju! Zna li neko kako da ih ubijem i spustim se u onaj lift?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam to uspio preci sa Automatskom sacmom, P90, Oiwc i zolja. SAmo se puno kreci i rokaj nije tako tesko
Ja sam to uspio preci sa Automatskom sacmom, P90, Oiwc i zolja. SAmo se puno kreci i rokaj nije tako tesko
Ajte ljudi pomozite, ocu da predem ovu igru. Glupi mutanti me uvik ubiju. Kolko ih ima???Jeli ima neki cheat za besmrtnost? Bacit cu se s prozora kolko me ovi mutanti živciraju!
jel to ono kad izađeš u neku "arenu" i vrata kroz koja si došao se zatvore?
ja sam tu iskoristio, ajmo reć, bug. čučnuo sam se u kut, mutant bi došo do mene i zapeo, tj. hodao "u" zid. pucao sam po njemu i tak sam ih sredio par komada. ostale sam rješavao s trčanjem i kruženjem okolo.
najteži igre vjerojatno.. a igra glupa ko qrac al sam je svejedno prošo 2-3x
pa bezi kroz sume i gore...ni ja bas nisam imo metaka al sam bezo ko lud :D
pa bezi kroz sume i gore...ni ja bas nisam imo metaka al sam bezo ko lud :D
I ja sam isto tak prije dok sam igro tu igro probavo preć svakak al na kraju sam uzo strojnicu s remenikom i lego iza kamena i puco jednog po jednog.
Ja nikako ne mogu preći teretnjak, kada mi dođe onaj helikopter i onaj puca po meni, a brod tone.
Može li kakav hint kako preći taj brod.
Ja sam je prešao tako što sam stolicu(koja se nalazi u toj prostoriji ili onoj do nje) dogurao ispod vrata, koja se tada nisu mogla zatvoriti, pa sam tako mogao pobjeći nazad kad bi zagustilo.
Došao do zadnje misije (Volcano) i do zadnjeg checkpointa i ima strasno puno mutanata kako ih pobit, treba u njih ispucat dva sažera metaka, odmah me ubiju! Zna li neko kako da ih ubijem i spustim se u onaj lift?
Najgora mi je bila zadnja,,oni veliki nisu mi bili problem,ali ima ona 4 gada koja pucaju iz kuta skrouz na kraju mape,njih sam sa snipom ostale sa granate launcherom i strojnicom.
3.put prešao sam je na veteran.<Igra mi je predobra.
Ja nikako ne mogu preći teretnjak, kada mi dođe onaj helikopter i onaj puca po meni, a brod tone.
Može li kakav hint kako preći taj brod.