Far Cry 1 Problem

poruka: 13
|
čitano: 3.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Far Cry 1 Problem
pitanje

Došao do zadnje misije (Volcano) i do zadnjeg checkpointa i ima strasno puno mutanata kako ih pobit, treba u njih ispucat dva sažera metaka, odmah me ubiju! Zna li neko kako da ih ubijem i spustim se u onaj lift?

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W

0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 1 Problem

Ja sam to uspio preci sa Automatskom sacmom, P90, Oiwc i zolja. SAmo se puno kreci i rokaj nije tako tesko

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Far Cry 1 Problem
autorov komentar
Point-X kaže...

Ja sam to uspio preci sa Automatskom sacmom, P90, Oiwc i zolja. SAmo se puno kreci i rokaj nije tako tesko

Roka ja nijih kolko oces, oni samo iz ruke grenade launcerom me ubiju. Ovu igru nije moguce prijeći. 
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W
16 godina
protjeran
Far Cry 1 Problem
autorov komentar

Ajte ljudi pomozite, ocu da predem ovu igru. Glupi mutanti me uvik ubiju. Kolko ih ima???Jeli ima neki cheat za besmrtnost? Bacit cu se s prozora kolko me ovi mutanti živciraju!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 11:00 (kavasaki).

0 0 hvala 0
17 godina

jel to ono kad izađeš u neku "arenu" i vrata kroz koja si došao se zatvore?

ja sam tu iskoristio, ajmo reć, bug. čučnuo sam se u kut, mutant bi došo do mene i zapeo, tj. hodao "u" zid. pucao sam po njemu i tak sam ih sredio par komada. ostale sam rješavao s trčanjem i kruženjem okolo.

najteži igre vjerojatno.. a igra glupa ko qrac Smijeh al sam je svejedno prošo 2-3x

16 godina
protjeran
Far Cry 1 Problem

pa bezi kroz sume i gore...ni ja bas nisam imo metaka al sam bezo ko lud :D

q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 11:33 (gujarroba).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar
prihvaćeno rješenje
gujarroba kaže...

pa bezi kroz sume i gore...ni ja bas nisam imo metaka al sam bezo ko lud :D

Ma nema tu nikakvi šuma. Al USPIO SAM JE PREĆ!!! pobio par mutanata, spustio se kroz lift, ćućnuo u kut, i oni jedan po jedan meni dolazili...tako ih sredio. Posle sam ušaso u bazu i ubio doktora i pređena igra! Hvala svima.
17 godina
Far Cry 1 Problem

I ja sam isto tak prije dok sam igro tu igro probavo preć svakak al na kraju sam uzo strojnicu s remenikom i lego iza kamena i puco jednog po jednog.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Far Cry 1 Problem

Ja nikako ne mogu preći teretnjak, kada mi dođe onaj helikopter i onaj puca po meni, a brod tone.

Može li kakav hint kako preći taj brod.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 1 Problem

Ja sam je prešao tako što sam stolicu(koja se nalazi u toj prostoriji ili onoj do nje) dogurao ispod vrata, koja se tada nisu mogla zatvoriti, pa sam tako mogao pobjeći nazad kad bi zagustilo.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kavasaki kaže...

Došao do zadnje misije (Volcano) i do zadnjeg checkpointa i ima strasno puno mutanata kako ih pobit, treba u njih ispucat dva sažera metaka, odmah me ubiju! Zna li neko kako da ih ubijem i spustim se u onaj lift?

bez citova imas opciju kao drugi post u temi, a imas i citove
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

Najgora mi je bila zadnja,,oni veliki nisu mi bili problem,ali ima ona 4 gada koja pucaju iz kuta skrouz na kraju mape,njih sam sa snipom ostale sa granate launcherom i strojnicom.

3.put prešao sam je na veteran.<Igra mi je predobra.

17 godina
neaktivan
Mayales kaže...

Ja nikako ne mogu preći teretnjak, kada mi dođe onaj helikopter i onaj puca po meni, a brod tone.

Može li kakav hint kako preći taj brod.

Postaviš exploziv i otplivaš na otočić sa palmom i grmljem.Sagneš se, i iz grmlja dereš po helikopteru.Nakon određenog vremena bude explodiral.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice