Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 177.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Fallout 3
Ementaler kaže...

Vidim dugo niste raspravljali o trećem nastavku Fallouta, igra je ubro vani pa evo i jedna opsežne najave igre za one koji još ne znaju sve detalje oko nje :)

http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=144&select=22

Šta mislite?

Dobra najava, rolf Namigiva

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
neaktivan

Lijepa najava...Grafika izgleda jako jako dobra, vidit cemo gameplay

Sigurno cu probat zaigrat, tko ce to vise pratit toliko dobrih naslova dolazi u skorije vrijeme...uf...

16 godina
Fallout 3

Izgleda da će se strahovi nas starijih ipak i ostvariti... Da ljudi, po svemu sudeći Bathesda je zgazila Fallout serijal - i to definitivno nije više ono šta je bilo... Možda najgora činjenica u svemu tome je šta će ovi mlađi njuber biti oduševljeni sa igrom a uopće neće znati za Fallout 1 & 2 i kakve su to igre bile, i šta su nama ostalima značile...

Da napokon pređem na stvar, novinari eurogamera su jedni od onih malobrojnih "sretnika" koji su igrali Fallout 3 na E3-iju, i nisu niti malo zadovoljni, evo pa čitajte:

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=201105

p.s. Predviđam u Bugu ocjenu od 74%, plus minus 1%

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 15:49 (J-man).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
J-man kaže...

Izgleda da će se strahovi nas starijih ipak i ostvariti... Da ljudi, po svemu sudeći Bathesda je zgazila Fallout serijal

Hvala za članak.

O tome sam već pisao, da sam primijetio u filmovima i onoj prezentaciji onog iz Bethesde, kako su protivnici bijedni, ne kreću se, itd. To i ovaj kaže:

"erratic path-finding, motionless trances and limp movements of the few enemies you encounter this early in the game"

"Enemies won't be moving at all much of the time you're fighting them"

"there are simple questions of quality that it's impossible to avoid: characterless art, cold visuals, wonky animation, weak real-time combat, off-kilter writing"

Kako se nositi sa svim tim Plač Ulupati 350 kn ili ne...

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
16 godina
Faerdhur kaže...
J-man kaže...

Izgleda da će se strahovi nas starijih ipak i ostvariti... Da ljudi, po svemu sudeći Bathesda je zgazila Fallout serijal

Hvala za članak.

O tome sam već pisao, da sam primijetio u filmovima i onoj prezentaciji onog iz Bethesde, kako su protivnici bijedni, ne kreću se, itd. To i ovaj kaže:

"erratic path-finding, motionless trances and limp movements of the few enemies you encounter this early in the game"

"Enemies won't be moving at all much of the time you're fighting them"

"there are simple questions of quality that it's impossible to avoid: characterless art, cold visuals, wonky animation, weak real-time combat, off-kilter writing"

Kako se nositi sa svim tim Plač Ulupati 350 kn ili ne...

Nabavi piratsku verziju te kao ti valja kupi orginal.

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
Fallout 3

Ja sam igro i 1 i 2 i tactics i mogu rec da  trojka nece bit isto kao ova 3 prije,nece imat tu dusu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3

Nisam igral prva dva dijela ali ovo mi se ne čini loše :

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Izašao za XBox. Sad samo čekamo mišljenja "s terena".

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0

0 0 hvala 0
16 godina
Faerdhur kaže...

Izašao za XBox. Sad samo čekamo mišljenja "s terena".

Jesil ti puko il da? Smijeh
Igra izlazi simultano na sve platforme 28.10. kolko ja znam.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
neaktivan
J-man kaže...

Izgleda da će se strahovi nas starijih ipak i ostvariti... Da ljudi, po svemu sudeći Bathesda je zgazila Fallout serijal - i to definitivno nije više ono šta je bilo... Možda najgora činjenica u svemu tome je šta će ovi mlađi njuber biti oduševljeni sa igrom a uopće neće znati za Fallout 1 & 2 i kakve su to igre bile, i šta su nama ostalima značile...

Da napokon pređem na stvar, novinari eurogamera su jedni od onih malobrojnih "sretnika" koji su igrali Fallout 3 na E3-iju, i nisu niti malo zadovoljni, evo pa čitajte:

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=201105

p.s. Predviđam u Bugu ocjenu od 74%, plus minus 1%

Zapamti da prijelazom u 3D to više nije ista igra, a da su svi negativni komentari Eurogamera vezani uz mehaniku 3D svijeta koju prije nisi ni imao. Tako da njihova recenzija nikakve veze nema s kvalitetom igre, već enginea.
A u slučaju Fallouta, baš me briga za engine. Ako je igrivo, dobro je. Bitna je priča, dijalozi, istraživanje... ono što čini RPG igru.
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
16 godina
Fallout 3

Fallout 3 je vani samo za XBox360 za sad....

I to već 4-5 dana!

Nek bude ko Oblivion, on mi je bil dobar!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3

Uopce ne sumnjam da ce ovo biti jedna fenomenalna igra sa jednako fenomenalnom grafikom. Ali to ni ne "smrdi" na Fallout. Ne govorim o prebacivanju u moderan 3d engine, nego o defaultno 1st person perspektivi i realtime napucavanjima. Vecini ce ovo biti obican FPS sa RPG elementima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Budem skinul za Xbox i probal kad dojdem s posla.
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Budem skinul za Xbox i probal kad dojdem s posla.

E, pa to ti ja velim!

Odigraj par sati da stekneš nekakav dojam, pa nam napiši ovdje svoje mišljenje.

Naravno, to mišljenje je za mene prilično kredibilno ako si igrao i obožavao Fallout 1, Fallout 2 i Fallout Tactics. Ako nisi, onda bar reci kako ti se čini u odnosu na suvremene RPG.

Thnx

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2008 9:20 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan
Beno kaže...

Uopce ne sumnjam da ce ovo biti jedna fenomenalna igra sa jednako fenomenalnom grafikom. Ali to ni ne "smrdi" na Fallout. Ne govorim o prebacivanju u moderan 3d engine, nego o defaultno 1st person perspektivi i realtime napucavanjima. Vecini ce ovo biti obican FPS sa RPG elementima.

Ima još nešto što se zove atmosfera (hrv. ozračje). Obožavatelji će i to znati cijeniti.

Recimo, kad sam bio jako gladan Fallouta i već lud što nema nastavka, stavio sam S.T.A.L.K.E.R. jer sam čitao da su tvorci te igre fanovi Fallouta i da su htjeli napraviti nešto slično. Igra, naravno, nema veze s Falloutom, ali je imala slično ozračje i neke slične detalje zbog kojih sam se naježio od uzbuđenja.

Tako da se u Falloutu 3 nadam, ako ništa drugo, bar toj atmosferi i još više Fallout detalja nego u S.T.A.L.K.E.R.u.

A ona priča o izgubljenom duhu Fallout serijala ostaje. To je futuristički Oblivion sa svim svojim manama i zvat ćemo ga vanilla Fallout, vjerojatno.

A možda ipak sve ispadne dobro? Kako za koga...

16 godina

Igral sam 1, 2 i tactics. Problem je kaj mi xbox nekej sere pa ne čita medije tak da moram igru utrpat na disk a to još nikad nisam radil. Našel sam neki softver sam kaj trebam skužit kak s njim radit. Jedva čekam kaj dojdem doma. Evo stavil sam skidat igru. Download bude gotov kroz 5 sati, taman prije nego idem s posla. ;D

Imam PS3 i Xbox ali je X počel srat tak da ga ne koristim za ništ drugo nego gledanje filmova prek mreže. Na pleju se igra nogać i MetalGS. Sad sam gledal Xbox scenu na netu i ono konzola owna. Ima da si ubodem HDD neki od pol terabajta i zašarafim umjesto ove oriđiđi bjede. Ima softvera na tone tak da sam si našel novu zanimaciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2008 9:38 (NEW_MAN).
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Već vidim sljedeći scenarij. Fanatični obožavatelji Fallout serijala će većinski mrziti ovaj nastavak (oko 80%) i govorit će kako to nije to, nema ovog, nema onog. Onih ostalih 20% će biti zadovoljni ili oduševljeni igrom i govorit će kako je na kraju ipak sve dobro ispalo.

Možda se dogodi i sljedeći scenarij : Ovih prvih 80% i prije nego što je igra izašla bili su uvjereni da će igra biti osrednja ili shit, a onda su nakon malo igranja igre shvatili da to i nije toliko loše i da je igra vrijedna pažnje. Eto to je taj manje vjerovatni scenarij.

Jedno je sigurno i upamtite ove riječi : većina fanova će pljuvati po njoj kao da je zadnje smeće na svijetu i da je nedostojna imena Fallout.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Faerdhur kaže...
A ona priča o izgubljenom duhu Fallout serijala ostaje. To je futuristički Oblivion sa svim svojim manama i zvat ćemo ga vanilla Fallout, vjerojatno.
Mislim da ce se pamtit kao Oblivion Fallout... I nece biti dobro Neodlučan  (isto kao sto se i The Elder Scrolls IV pamti kao - Oblivion... haha, ako je netko skuzio)
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Bitno je naglasiti da je poanta Fallouta 3 atmosfera, a ne engine i grafika. To su samo bonusi.:)

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Bitno je naglasiti da je poanta Fallouta 3 atmosfera, a ne engine i grafika. To su samo bonusi.:)

Da, samo steta sta se tu gameplay nigdje ne spominje...
Fallout nije Fallout iz first persona, a ako ne igrate iz first persona, morate gledati retardirane animacije lika. Ti iz bethesde nikad nisu bili dobri s animacijama likova.
Dijalog me takodjer brine koji je u starim Falloutima bio predobar.
To je konzolaski RPG, kao i Fable i kao Oblivion. Nema sanse da kvalitetom bude blizu starih Fallouta il nekih drugih epic RPGa.

Sve u svemu to je Fallout pa cemo ga svi igrati kakav god on bio.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
naxeem kaže...

Fallout nije Fallout iz first persona, a ako ne igrate iz first persona, morate gledati retardirane animacije lika. Ti iz bethesde nikad nisu bili dobri s animacijama likova.
To je konzolaski RPG, kao i Fable i kao Oblivion. Nema sanse da kvalitetom bude blizu starih Fallouta il nekih drugih epic RPGa.

Animacija likova i sve navedeno u članku nema veze previše s gameplayem. Kakav gameplay je po tome imala 2D sprite-based igra F1 i F2? - Gluposti.
Dijalog apsolutno nikakve veze nema s animacijom likova, a koliko sam vidio, dobar je.

Po čemu si ti zaključio da je to "konzolaški RPG" i da nema šanse da kvalitetom... bla bla... ?
16 godina
Fallout 3

Po čemu je to sve zaključia?! Recimo to ovako - po osobnom iskustvu i neiskustvu Bathesde...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fallout 3

Mislim da bi fallout fanovi bili zadovoljni tek kad bi igra izašla isključivo za PC i bila igrana iz ptičje perspektive, kao i prethodnici. Ovo što bethesda radi je čisti akcijski FPS sa primjesama RPG-a, rađen za MASE. siguran sam u to.

a pošto im inače sve igre izgledaju jako neživotno, nekako mi se čini da će i fallout patiti od iste mane.     :/

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Dok ne probaš ne možeš to znati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3

To je samo djelomično točno... Postoje razni znakovi koje nam je Bathesda odašiljala..., tako da bi bia luđak kad bi mislia da će Fallout 3 biti Fallout 3...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
J-man kaže...

tako da bi bia luđak kad bi mislia da će Fallout 3 biti Fallout 3...

Već počni zvati liječnike - Fallout 3 će biti Fallout 3.

Upitno je i zastrašujuće to koliko će imati veze s Fallout 1 i Fallout 2 Osmijeh

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
16 godina
naxeem kaže...
Psiho246 kaže...
naxeem kaže...

Animacija likova i sve navedeno u članku nema veze previše s gameplayem. Kakav gameplay je po tome imala 2D sprite-based igra F1 i F2? - Gluposti.
Dijalog apsolutno nikakve veze nema s animacijom likova, a koliko sam vidio, dobar je.

Po čemu si ti zaključio da je to "konzolaški RPG" i da nema šanse da kvalitetom... bla bla... ?
 Pa to sve utjece na gameplay Einsteinu. Ti koda si pao s Marsa. Svoje zakljucke donosim naravno iz gameplay videa koji su izasli i trailera. SVE sam ih pogledo.
I ti ocito nisi igro Oblivion (znam da jesi al se pravis lud) pa neznas na kakav "konzolaski" RPG mislim.
Dijalog ne utjece na gameplay? Sori al ti si puko. Sta je tebi gameplay? I di sam ja spomenuo da dijalog ima veze s animacijama?
Pises GLUPOSTI bezveze i GLUPOSTI su ocito jedina stvar koju ti imas jer argumente nemas.
P.S. bla bla...?
Belji se
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Grafika nije gameplay nije atmosfera. Ja sam i nedavno igrao Jagged Alliance 2, jer iako ima bezveznu grafiku, loše i trzave animacije u niskoj rezoluciji, ima fantastičan gameplay.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Grafika nije gameplay nije atmosfera. Ja sam i nedavno igrao Jagged Alliance 2, jer iako ima bezveznu grafiku, loše i trzave animacije u niskoj rezoluciji, ima fantastičan gameplay.

Slazem se. Bitan je gameplay. Nakon malo čitanja po ilegalni reviewima.(jel sam dobro rekaoBelji se) najčešće su
primjedbe oko animacije karaktera te bugovi. Što me izuzetno čudi za bethesdu(inače su poznati po tome da paze na bugove)
,ali dobro. Sve što mene najviše zanima su questovi,atmosfera,dijalog,raznolikost,karakteri...
A to je sve odlično što sam vidio dosad. Gledao sam stream negdje par sati... Ta osrednja animacija karaktera meni nije utjecaj
na gameplay ni sitni propusti ako uopće postoje. Doći će patch ako se to pokaže istinito.
http://vault13.blog.hr Fallout is religion
16 godina
naxeem kaže...

Slazem se naravno.
Neznam kako ti ali ja sam bio razocaran Oblivionom i plitkim gameplayem a Fallout 3 me sve vise podsijeca na to.
Ako cemo samo o grafici, mislim da je grafika odlicna u Fallout 3 i da su pogodili atmosferu.
Ono cega se bojim jest taj plitki Oblivionski dijalog i poludovrsene animacije koje su mi dosta iskvarili igrivost te igre.
O konzolama ajde necemo sad al moje je misljenje da su svi konzolaski RPGi dosta plitki ( znam da ne dijele svi moje misljenje).

Ja sa OGROMNI fan fallouta i zelim da ovo sve skupa uspije ali mislim da kvaliteta igre nece bit na razini jedinice i dvojke.
Smijeh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice