Vidim dugo niste raspravljali o trećem nastavku Fallouta, igra je ubro vani pa evo i jedna opsežne najave igre za one koji još ne znaju sve detalje oko nje :)
http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=144&select=22
Šta mislite?
Vidim dugo niste raspravljali o trećem nastavku Fallouta, igra je ubro vani pa evo i jedna opsežne najave igre za one koji još ne znaju sve detalje oko nje :)
http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=144&select=22
Šta mislite?
Lijepa najava...Grafika izgleda jako jako dobra, vidit cemo gameplay
Sigurno cu probat zaigrat, tko ce to vise pratit toliko dobrih naslova dolazi u skorije vrijeme...uf...
Izgleda da će se strahovi nas starijih ipak i ostvariti... Da ljudi, po svemu sudeći Bathesda je zgazila Fallout serijal - i to definitivno nije više ono šta je bilo... Možda najgora činjenica u svemu tome je šta će ovi mlađi njuber biti oduševljeni sa igrom a uopće neće znati za Fallout 1 & 2 i kakve su to igre bile, i šta su nama ostalima značile...
Da napokon pređem na stvar, novinari eurogamera su jedni od onih malobrojnih "sretnika" koji su igrali Fallout 3 na E3-iju, i nisu niti malo zadovoljni, evo pa čitajte:
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=201105
p.s. Predviđam u Bugu ocjenu od 74%, plus minus 1%
Izgleda da će se strahovi nas starijih ipak i ostvariti... Da ljudi, po svemu sudeći Bathesda je zgazila Fallout serijal
Izgleda da će se strahovi nas starijih ipak i ostvariti... Da ljudi, po svemu sudeći Bathesda je zgazila Fallout serijal
Ja sam igro i 1 i 2 i tactics i mogu rec da trojka nece bit isto kao ova 3 prije,nece imat tu dusu
Izašao za XBox. Sad samo čekamo mišljenja "s terena".
Izašao za XBox. Sad samo čekamo mišljenja "s terena".
Izgleda da će se strahovi nas starijih ipak i ostvariti... Da ljudi, po svemu sudeći Bathesda je zgazila Fallout serijal - i to definitivno nije više ono šta je bilo... Možda najgora činjenica u svemu tome je šta će ovi mlađi njuber biti oduševljeni sa igrom a uopće neće znati za Fallout 1 & 2 i kakve su to igre bile, i šta su nama ostalima značile...
Da napokon pređem na stvar, novinari eurogamera su jedni od onih malobrojnih "sretnika" koji su igrali Fallout 3 na E3-iju, i nisu niti malo zadovoljni, evo pa čitajte:
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=201105
p.s. Predviđam u Bugu ocjenu od 74%, plus minus 1%
Fallout 3 je vani samo za XBox360 za sad....
I to već 4-5 dana!
Nek bude ko Oblivion, on mi je bil dobar!
Uopce ne sumnjam da ce ovo biti jedna fenomenalna igra sa jednako fenomenalnom grafikom. Ali to ni ne "smrdi" na Fallout. Ne govorim o prebacivanju u moderan 3d engine, nego o defaultno 1st person perspektivi i realtime napucavanjima. Vecini ce ovo biti obican FPS sa RPG elementima.
Uopce ne sumnjam da ce ovo biti jedna fenomenalna igra sa jednako fenomenalnom grafikom. Ali to ni ne "smrdi" na Fallout. Ne govorim o prebacivanju u moderan 3d engine, nego o defaultno 1st person perspektivi i realtime napucavanjima. Vecini ce ovo biti obican FPS sa RPG elementima.
Igral sam 1, 2 i tactics. Problem je kaj mi xbox nekej sere pa ne čita medije tak da moram igru utrpat na disk a to još nikad nisam radil. Našel sam neki softver sam kaj trebam skužit kak s njim radit. Jedva čekam kaj dojdem doma. Evo stavil sam skidat igru. Download bude gotov kroz 5 sati, taman prije nego idem s posla. ;D
Imam PS3 i Xbox ali je X počel srat tak da ga ne koristim za ništ drugo nego gledanje filmova prek mreže. Na pleju se igra nogać i MetalGS. Sad sam gledal Xbox scenu na netu i ono konzola owna. Ima da si ubodem HDD neki od pol terabajta i zašarafim umjesto ove oriđiđi bjede. Ima softvera na tone tak da sam si našel novu zanimaciju.
Već vidim sljedeći scenarij. Fanatični obožavatelji Fallout serijala će većinski mrziti ovaj nastavak (oko 80%) i govorit će kako to nije to, nema ovog, nema onog. Onih ostalih 20% će biti zadovoljni ili oduševljeni igrom i govorit će kako je na kraju ipak sve dobro ispalo.
Možda se dogodi i sljedeći scenarij : Ovih prvih 80% i prije nego što je igra izašla bili su uvjereni da će igra biti osrednja ili shit, a onda su nakon malo igranja igre shvatili da to i nije toliko loše i da je igra vrijedna pažnje. Eto to je taj manje vjerovatni scenarij.
Jedno je sigurno i upamtite ove riječi : većina fanova će pljuvati po njoj kao da je zadnje smeće na svijetu i da je nedostojna imena Fallout.
Bitno je naglasiti da je poanta Fallouta 3 atmosfera, a ne engine i grafika. To su samo bonusi.:)
Bitno je naglasiti da je poanta Fallouta 3 atmosfera, a ne engine i grafika. To su samo bonusi.:)
Po čemu je to sve zaključia?! Recimo to ovako - po osobnom iskustvu i neiskustvu Bathesde...
Mislim da bi fallout fanovi bili zadovoljni tek kad bi igra izašla isključivo za PC i bila igrana iz ptičje perspektive, kao i prethodnici. Ovo što bethesda radi je čisti akcijski FPS sa primjesama RPG-a, rađen za MASE. siguran sam u to.
a pošto im inače sve igre izgledaju jako neživotno, nekako mi se čini da će i fallout patiti od iste mane. :/
Dok ne probaš ne možeš to znati.
To je samo djelomično točno... Postoje razni znakovi koje nam je Bathesda odašiljala..., tako da bi bia luđak kad bi mislia da će Fallout 3 biti Fallout 3...
tako da bi bia luđak kad bi mislia da će Fallout 3 biti Fallout 3...
Grafika nije gameplay nije atmosfera. Ja sam i nedavno igrao Jagged Alliance 2, jer iako ima bezveznu grafiku, loše i trzave animacije u niskoj rezoluciji, ima fantastičan gameplay.
Grafika nije gameplay nije atmosfera. Ja sam i nedavno igrao Jagged Alliance 2, jer iako ima bezveznu grafiku, loše i trzave animacije u niskoj rezoluciji, ima fantastičan gameplay.