a u kojem je bolja grafika i koji je duži
Grafika je ista u oba ( NV je malo noviji pa eto,... ), a koji je duži ovisi o tebe, trenutno trica zbog DLCova.
a u kojem je bolja grafika i koji je duži
Grafika je ista u oba ( NV je malo noviji pa eto,... ), a koji je duži ovisi o tebe, trenutno trica zbog DLCova.
ok hvala
jel ima još tko odgovor na moje pitanje
Pitanje:
Jel New Vegas samostalna igra, tj. da li je za njeno igranje potrebno imati Fallout 3?
Ili se kupi, instalira i igra ''samostalno''?
lp.
Pitanje:
Jel New Vegas samostalna igra, tj. da li je za njeno igranje potrebno imati Fallout 3?
lp.
New vegas je samostalna igra
Pitanje:
lp.
New vegas je samostalna igra
Hvala, kupujem!
Ak sam osakaćenih udova a nemam doktorovu torbu i ne znam ni jednog doktora di ga naći, što raditi ?
Ušo sam u jedan kućerak pun iznenađenja, klopki i beštija pa sam bježao okolo i nialazio na te klopke, al ostao živ...
poz
decki imam problem
igro sam fallout 3 sa svim dodacima te mi je iz neobjasnjivog razloga prestao radit
skinuo sam ga ponovo i instaliro sve dodatke al sad kad udem u neki stari save koji sam sacuvo pojavi se neki crveni usklicnik prek lika i nemogu vidit oruzje u rukama niti pucat (oruzja iz dodataka)
ak iko zna kak rjesit problem pls help!!
pitaj boga sto si skinuo i kakva je to verzija. skini lijepo GOTY i to instaliraj i trebalo bi ti sve raditi.
to sam i skinuo
Ovak ev nema puno da sam započeo igru. Došao sam do dijela kad trebam onom Three Dogu iz Galaxy Newsa uzeti iz muzeja nekakav aparat i staviti ga na vrh Washington Monumenta, i to sam napravio. Sad trebam opet s njim razgovarati i trebam se vratiti njemu a put natrag je blago rečeno predugačak. Ako sam dobro skužio postoje neke kao prečice ili nešt sl., dal mi može netko pomoći u svezi ovoga?
Ovak ev nema puno da sam započeo igru. Došao sam do dijela kad trebam onom Three Dogu iz Galaxy Newsa uzeti iz muzeja nekakav aparat i staviti ga na vrh Washington Monumenta, i to sam napravio. Sad trebam opet s njim razgovarati i trebam se vratiti njemu a put natrag je blago rečeno predugačak. Ako sam dobro skužio postoje neke kao prečice ili nešt sl., dal mi može netko pomoći u svezi ovoga?
pa otvori mapu i mozes se "teleportirat" tamo
tj mozes napravit fasttravel za vec otkrivene lokacije
E baš ti hvala, vidiš sad sam se sjetio da mi je to rečeno u igri al sam potpuno zaboravio lol. Btw osim u Megatonu, gdje još mogu kupovati oružje, metke stimpake itd?
E baš ti hvala, vidiš sad sam se sjetio da mi je to rečeno u igri al sam potpuno zaboravio lol. Btw osim u Megatonu, gdje još mogu kupovati oružje, metke stimpake itd?
rivet city
njega ces ubrzo otkrit
ja inace ne kupujem ja samo prodajem :D
rivet city
njega ces ubrzo otkrit
ja inace ne kupujem ja samo prodajem :D
Ma i ja, bar dosad lol. Onoj ženskoj sam isprodavao toliko nema više love haha
E sad trebam ići u Rivet City. Opet sam se vratio u Washington Monument, e sad kojim putem od tamo trebam ići? Metroom ili površinom?
E sad trebam ići u Rivet City. Opet sam se vratio u Washington Monument, e sad kojim putem od tamo trebam ići? Metroom ili površinom?
povrsinom
samo odi uz rijeku
Ev završio sam glavnu priču, sad me zanima pošto sam isprobao oba kraja (žrtvujem sebe ili onu kravu) ako nju žrtvujem dali mogu ikako ono ići sad raditi po wastelandu što hoću ili moram dlcove skidati da bih to mogao?
Ev završio sam glavnu priču, sad me zanima pošto sam isprobao oba kraja (žrtvujem sebe ili onu kravu) ako nju žrtvujem dali mogu ikako ono ići sad raditi po wastelandu što hoću ili moram dlcove skidati da bih to mogao?
svejedno ti je zapravo pa bolje sebe zrtvovat :D
da nastavis treba ti dodatak broken steel
Daj decki pliz pomozite!!!!!
skinuo sam fallout goty i nece mi se dlcovi pojavit i da ukljucio sam ih u data filesu
E jel ima 5 dlc-ova jelda?
E jel ima 5 dlc-ova jelda?
Da, Operation Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout, Mothership Zeta.
E kak igram DLCove, tj gdje ih pokrećem? Instalirao sam ih, al neznam gdje da ih startam ili možda gdje da taj content prebacim?
E kak igram DLCove, tj gdje ih pokrećem? Instalirao sam ih, al neznam gdje da ih startam ili možda gdje da taj content prebacim?
Ako si ih uredno snimio, uđi u igru i igraj, DLCovi se javljaju kao otkrivanje radio postaje, poziv na quest, otmica, ali sve se to dogodi unutar igre.
Ponajprije provjeri jesu li ih aktivirao. Pokrenes Fallout 3 launcher i otiđes u data files i tamo checkaj sve dlc-ove ako nisi. Nakon toga pokreni igru i trebali bi ti se pojaviti poruke i s tim i questovi.
Naravno da mozes no upali Broken Steel DLC jer ces tako moci nastaviti igrati.
Kad završiš MQ igra je gotova, kraj, osim ako imaš Broken Steel, ako ti je dobro snimljen odna je dobro, prešđi priču i onda peglaj DLCove, mada je po meni bolje igrati usporedno sa MQom.
Kad završiš MQ igra je gotova, kraj, osim ako imaš Broken Steel, ako ti je dobro snimljen odna je dobro, prešđi priču i onda peglaj DLCove, mada je po meni bolje igrati usporedno sa MQom.
Pa ono što mi je snimljeno taman prije kraja tj ulaska u onu radioaktivnu prostoriju, tu sam aktivirao dlcove.