F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 189.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Evo sam se jedno dvije ure zafrkavao sa setupom za G27, pa nakon toga sa setupom za Melbourne te ja ne mogu nikako, ali bas nikako odvoziti ispod 1:28:056, maksimalno sto sam uspio postici sa RBR na quick raceu. Neznam sve mi je nekako cudno, iman osjecaj ko da sam odvozio 1:22, a ono vraga nikako ispod 28, dok sam na F1 2011 bez beda ispod 1:22 isao,hmmm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

jel vi vozite volanom?

@ đapa i doktor

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Evo i ja sam poceo sezonu u Caterhamu, u kvalifikacijama sam bio 24. {#} a u utrci sam bio 21., bio sam zavrsio kao 19. ali sam bio kaznjen +10 sec. jer sam Riccarda izgurao sa staze. Vozim na tipkovnici, imam volan ali se pokvarile papucice, tacnije kabal koji se ukljuci u volan, i vozio sam 15. krugova, jer sam zabravio podesit da vozim 100%, od Malezie vozim 100%

0 0 hvala 0
17 godina
Re: F1 2012 (Codemasters)
Kill Frenzy kaže...
doktor1 kaže...

Vremena su zbilja nategnuta kao u stvarnosti; osma pozicija 1:28.261, osamnaesta 1:28.625..

No j sam prošao dalje...

aj daj setup caterhama za australiju.pogađam pogađam pa nikako

Vozim Force Indiu. Možep se uglavnom koristit identično sve osim Gearboxa..

Ovdje ću kako budem vozio stavljati setupove; za sada FI u Australiji na suhom

____

@dmanz, da vozim na volan

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 22:00 (doktor1).
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...

jel vi vozite volanom?

@ đapa i doktor

Vozim sa volanom od logitecha..

Crosimracing-James Hunt
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Evo u tome trial sam postavio 1:25:391 sa tim da sam zafrka zadnji sektor, te sam mogao 1:24:7XX,.ali u karijeri s wiliamsom nikako ispod 1:30:0xx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Time trial se pet puta lakše vozi od brzog kruga u karijeri! U TT nema habanja guma, goriva, nemoš uništit motor.

Za odličan krug u karijeri treba doslovno kao i u stvarnosti. Odvozi savršen krug, bez ijedne greške!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

jel može neko ko vozi na volanu (tipa logitech g27,g25, gt)   900% stavit postavke za njega, kak ste vi to poštelali, hvala!!

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Time trial se pet puta lakše vozi od brzog kruga u karijeri! U TT nema habanja guma, goriva, nemoš uništit motor.

Za odličan krug u karijeri treba doslovno kao i u stvarnosti. Odvozi savršen krug, bez ijedne greške!

A ocito se onda ne trudim dovoljno u karijeri, morati cu jos malo stisnuti gas i koncenttacija na prvo misto ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 22:10 (Kiki287).
13 godina
neaktivan
dancy kaže...

jel može neko ko vozi na volanu (tipa logitech g27,g25, gt)   900% stavit postavke za njega, kak ste vi to poštelali, hvala!!

Jesi li probao naci setup na racedepartmentu?  ja sam tamo za g27 nasa i odlican je, nemogu ti sad linkati jer sam na mobu , ali naci ces pod general discussion

14 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Evo u tome trial sam postavio 1:25:391 sa tim da sam zafrka zadnji sektor, te sam mogao 1:24:7XX,.ali u karijeri s wiliamsom nikako ispod 1:30:0xx

Teško češ sa trudom spustit 4 sekunde, problem je u setup-u.

16 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Može li mi netko reći dali imate jako puno understera u igri? igram sa volanom,probao sam sve postavke osjetljivosti volana,postavke setupa bolida ali isto je jednostavno previše understera, posebno je izraženo u australiji u zadnjem zavoju kojeg sam na F1 2011 mogao odvoziti sa skorom full gasom bez ikakvih problema na default setupu a sada ako idem kao u F1 2011 jednsotvano ne mogu jer držim volan do kraja udesno i ako ne korigiram sa kočnicom idem u zid. Znam sve staze napamet voziti (osim amerike) jer igrao sam i F1 2010,2011 i rfactor.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Tinox3 kaže...

Može li mi netko reći dali imate jako puno understera u igri? igram sa volanom,probao sam sve postavke osjetljivosti volana,postavke setupa bolida ali isto je jednostavno previše understera, posebno je izraženo u australiji u zadnjem zavoju kojeg sam na F1 2011 mogao odvoziti sa skorom full gasom bez ikakvih problema na default setupu a sada ako idem kao u F1 2011 jednsotvano ne mogu jer držim volan do kraja udesno i ako ne korigiram sa kočnicom idem u zid. Znam sve staze napamet voziti (osim amerike) jer igrao sam i F1 2010,2011 i rfactor.

eh sad to ti je nova realnost od codemastersa,jesi ti vidio možda ikad na televiziji da formula 1 prolazi kroz neki zavoj sa više od 100 na sat,nemože to tako. :) takva ti je igra,meni osobno isto jako smeta al staces.

16 godina
neaktivan
crack kaže...
Tinox3 kaže...

eh sad to ti je nova realnost od codemastersa,jesi ti vidio možda ikad na televiziji da formula 1 prolazi kroz neki zavoj sa više od 100 na sat,nemože to tako. :) takva ti je igra,meni osobno isto jako smeta al staces.

Ma kako nebi vidio svaku utrku gledam. Iskreno mi taj underster nikako ne leži ali dobro budemo se naučili več na to.

15 godina
F1 2012 (Codemasters)

Vozim australiju.100% assisti off,caterham,pro.startao 24 zbog kazne.cijelu trku bio 19 što mi treba za taj objective i pet krugova pred kraj me pretekne lik.u jurnjavi za njim razbijem nos i popušim kaznu i na kraju budem 21.i kao šlag na kraju zaboravim snimit.j... te život.

mislim da sam vn australije nešto ne štima jer je ai u 3 sektoru prebrz.pratim ih cijeli krug i onda jednostavno nestanu. kao da se ispucaju. mislim da neka greška postoji.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tinox3 kaže...

Šta si konkretno radio na setup-u bolida da riješiš podupravljanje?

16 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Tinox3 kaže...

Šta si konkretno radio na setup-u bolida da riješiš podupravljanje?

Skinuo sam setup http://www.racedepartment.com/forum/threads/melbourne-australia-dry.56020/ . Na f1 2011 sam skidao isto na toj stranici i uvijek je bilo dobro.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 23:33 (Tinox3).
15 godina
doktor1 kaže...

Vozim Force Indiu. Možep se uglavnom koristit identično sve osim Gearboxa..

Ovdje ću kako budem vozio stavljati setupove; za sada FI u Australiji na suhom

____

@dmanz, da vozim na volan

kako si ju otključao?

17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Jedan setup u nastajanju za Australiju; omogućuje nevjerovatnu vožnju; kasno kočenje i veliki downshift bez blokade kotača..

Evo po sektorima u karijeri

Setup - Melbourne

@Kill Frenzy - KLIK

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 23:49 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

skužio sam samo nisam napisao.hvala

a kako obrisat savegame?gdje je uopće folder.sve sam prekopao i nema ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

mislim da sam vn australije nešto ne štima jer je ai u 3 sektoru prebrz.pratim ih cijeli krug i onda jednostavno nestanu. kao da se ispucaju. mislim da neka greška postoji.

U zavoju broj 13 šta go napravio oni su mi u repu!? Nakon 11 i 12 zavoja malo se odljepim, ali na 13 jednostavno oni tako kasno koče da mi to djeluje čudno. Šta god napravio tu mi se zaljepe u guzicu. A u gornjem postu se vide vremena po sektorima. Još ću sutra malo ovaj setup podesit i testirat na tom zavoju, ali neznam...

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Kiki287 kaže...

Teško češ sa trudom spustit 4 sekunde, problem je u setup-u.

Ma znam da necu spustit za 4s, ali npr, nekih 1:28:8xx bi moga pokusati ;)

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Jedan setup u nastajanju za Australiju; omogućuje nevjerovatnu vožnju; kasno kočenje i veliki downshift bez blokade kotača..

Setup - Melbourne

@Kill Frenzy - KLIK

S kojim bolidom igraš?

crack-ono što pišeš nije istina, sada je puno lakše prolaziti zavoje sa full gasom i pritom se da uključit DRS ranije.

Crosimracing-James Hunt
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 0:44 (Đapa club).
17 godina
Đapa club kaže...
doktor1 kaže...

Setup - Melbourne

@Kill Frenzy - KLIK

S kojim bolidom igraš?

Force India

ššššš - možda su u šumi
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

Jel netko ikad dogodio graficku bug sa debelom crnom linijom po stazi i nekekav čudan asfalt tj teksture pred ciljnom ravninom(imaju slike u mom postu koju str prije)??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Prvi put vidim ovo: Button ima kaznu +10 mjesta te starta dvanaesti...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Našao pravi setup; Williams, pet krugova stare gume, karijera - 1:27.933

Kvalifikacije bi negdje mogao odvozit 1:27.5xx šta je oko petog mjesta, (svježe gume, minimalno goriva, idealan krug).

Evo Setup - nema oversteera, nema understeera, bolid je u zavojima zaljepljen te omogućeno kasno kočenje bez blokade prednjih kotača - brake balans; front

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 10:54 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Kvalifikacije bi negdje mogao odvozit 1:27.5xx šta je oko petog mjesta, (svježe gume, minimalno goriva, idealan krug).

Evo Setup - nema oversteera, nema understeera, bolid je u zavojima zaljepljen te omogućeno kasno kočenje bez blokade prednjih kotača - brake balans; front

Stari unistija sam p1 sa tvojim prijasnjim setupon, nakon 3 kruga 1:28:468, a zasigurno cu isprobati ovaj sto si sad postao ;)

14 godina

Ja igru imam, ali dok volan nesredim neću ni igrat. Krv mi pije kad ima laga i nemogu tako vozit. Moram ga malo raskopat pa da mogu vozit ko čovjek.

17 godina
Kiki287 kaže...
doktor1 kaže...

Stari unistija sam p1 sa tvojim prijasnjim setupon, nakon 3 kruga 1:28:468, a zasigurno cu isprobati ovaj sto si sad postao ;)

OK...

Q1, sa slomljenim prednjim krilom, druga pozicija

ššššš - možda su u šumi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice