jel može netko odgovoriti je li xbox verzija puno lošija od one na pc,mislim što se tiče grafike i toga svega pošto imam xbox i mislio sam naručiti xbox verziju a prije nisam imao prilike zaigrati,mislim f1 2010 i f1 2011 na xboxu jer ga imam pola godine.eto pa ako netko zna.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel može netko odgovoriti je li xbox verzija puno lošija od one na pc,mislim što se tiče grafike i toga svega pošto imam xbox i mislio sam naručiti xbox verziju a prije nisam imao prilike zaigrati,mislim f1 2010 i f1 2011 na xboxu jer ga imam pola godine.eto pa ako netko zna.
Pa i nema baš, grafički pc izgleda najbolje, a i moguče je modat igru što je veliki plus. Ostalo je uglavnom isto, no ako imaš solidan pc preporučio bi ti da rađe onda igraš na kompu. Uz sve to za 250kn se može nači dobar volan preko njuškala.
hvala ti na brzom odgovoru,pomogao mi je puno.stvar je u tome da mi na kompu igra trza i nemam preporučenu konfiguraciju:(,pa ne znam jel se isplati davati 260 kuna a neću moći igrati kao čovjek pa da pljunem još 380 kuna ako ti kažeš da nema velike razlike u grafici.
hvala ti na brzom odgovoru,pomogao mi je puno.stvar je u tome da mi na kompu igra trza i nemam preporučenu konfiguraciju:(,pa ne znam jel se isplati davati 260 kuna a neću moći igrati kao čovjek pa da pljunem još 380 kuna ako ti kažeš da nema velike razlike u grafici.
Pošalji mi privatnu poruku i navedi sve komponente one bitnije za igrati pa ti procjenim.
može link za skinu...i demo
može link za skinu...i demo
Upali steam idi pod store,pa demo i tam nađeš.
http://store.steampowered.com/app/208500/?snr=1_220_221__222
Ima li tko problema s volanom u igri, držim ga ravno uopce ga ne mičem, a on samo poludi, cijelo vrijeme trza...Mislio sam da je do volana pa sam probao u drugim igrama ali savršeno radi.
Povećaj deadzone u kontrolama, Codemastersove igre su mi uvijek imale problema s trzavošću (Grid, Dirt..).
Evo šta kažu za ovaj demo....
"Pre-release demos are always created earlier than you'd really want, simply because you have a big list of things that might be annoying you that you want to look into... but don't have the time to resolve for an early demo. Add in the fact that tinkering with the demo means a retest and you can see why it can go out earlier than we might want.
It's not as if we 'fixed' anything or found a problem - after the recent hands-on day in Southam we did pick up on a few comments to do with understeer. This had been bugging me for a while and had been something Lee and I were discussing. In amongst a billion other things we were doing at the time Lee trialled a couple of things and one of them worked really well. I won't go into detail as to what it was/is but we much preferred the change. It makes quite a meaningful difference to the handling consistency, the grip levels and massively reduces understeer frustrations (especially so when racing). I hated the Lemo's prior to this (I couldn't find any consistency) but now I'm able to whip through them as I'd hoped. I stopped raging. It even improved FFB (to get where we'd like to be with this will take a little more work and therefore time but I was finally starting to feel the front tyres). We were getting a little too clever and, much like Jenson Button, decided to go back to basics and work up from there.
I'd like this in as soon as possible but perhaps more sensible types wanted to thoroughly test everything before making it available. We aren't updating the demo and I can't really say what our plans are with regards to the full game but simply know that I want this 'change' to make it through as soon as possible.
Certainly before we join up for some racing ;-)"
Ima li tko problema s volanom u igri, držim ga ravno uopce ga ne mičem, a on samo poludi, cijelo vrijeme trza...Mislio sam da je do volana pa sam probao u drugim igrama ali savršeno radi.
Povećaj Steering Linearity!! Deadzone nikada ne diram. Ako Linearity ne pomogne, - digni ga negdje na 40 pa ako nema učinka na 70 onda stavi Steering Deadzone na 1
Igra je dobra.Da se fino vozit i sa kontrolerom. Jedva čekam full igru da namjestim stability kojeg ovdje nema jer je bolid previše stabilan i nije zanimljvio. KKoliko se sjećam u prijašnjim nasatvcima je te opcije bilo a ovo je tek demo tako da mislim da će u full igri biti više gameplay opcija
Igra je dobra.Da se fino vozit i sa kontrolerom. Jedva čekam full igru da namjestim stability kojeg ovdje nema jer je bolid previše stabilan i nije zanimljvio. KKoliko se sjećam u prijašnjim nasatvcima je te opcije bilo a ovo je tek demo tako da mislim da će u full igri biti više gameplay opcija
pa imaš za podesit sve pomoći off ili on.....inače evo odvozio sam prvu cijelu utrku,al moram priznat da je malo čudno,jel se vama čini da je tri puta teže pogodit apex u kvalama,nekako u utrci ide to puno lakše.inace sa 18 startao,završio 5.
sve je off ali i dalje je prelagano i bolid premalo proklizuje
Ja vjerojatno uzimam igru, sada sam našao najjeftinije za 30$, ali vjerujem da će za tjedan bit i manje.
Uzima li tko još ?
9 | DA |
---|---|
6 | NE |
jel se može nekako stavit da se vozi više krugova?
Onda ljudi dali je netko za multiplay kafa igra izade, nademo se na TS ili sta vec, bolje voziti s ljudima koje znas nego onako sam, a cesto orvi zavoj bude koban u multiplayeru.
Ja se nadam da ce mi doci vise staviti net ima vec evo po mjeseca da sam bez neta pa moram ovako preko moba :/
Ja sam dosta, dosta zadovoljan sa novim F1.
Nisam igrao F1 2011 (zadnje što sam igrao je F1 2010) pa u odnosu to tek mogu usporedit. Uglavnom dosta dobrih promjena je napravljeno koje mi se jako sviđaju, vozni model mi je puno bolji, a zvuk je definitivno fenomenalan. Grafika također ne zaostaje, neznam zašto se žalite na prevelik blur.
DRS/Kers je zakon!
Jedva čekam finalnu verziju, možda i kupim ako bude gdje povoljan steam key.
Prvi glas!
Zadovoljan sam sa DEMO-om a FULL igra če donjet samo poboljšanja u nekoliko područja. Složio bi se da je 2012 napredak prema 2011.
Prvi glas!
Niti ja ovo nisam znao!
Nemaš šta! Ima genijalaca koji znaju kolko je 2+2 i misle da su direktori svemira
Pitanje u vezi igranja s volanom:
Možda ipak probam nabaviti volan pa me zanima, jel vrijedi šta Logitech Driving Force GT s ovom igrom, ili ipak treba dati više love za G27.
Možete mi i vi preporučiti neki dobar volan, zahvalio bih se!
Prvi glas!
Niti ja ovo nisam znao!
Nemaš šta! Ima genijalaca koji znaju kolko je 2+2 i misle da su direktori svemira
Možda ipak probam nabaviti volan pa me zanima, jel vrijedi šta Logitech Driving Force GT s ovom igrom, ili ipak treba dati više love za G27.
Ne znam što da ti kažem, osim da imam DF GT spojen na PS3 i volan radi savršeno.
Prvi glas!
Niti ja ovo nisam znao!
ja igram sa onim logitech formula force ex i super mi je.
EDIT: Đapa sredio sam si volan,sad imam onaj osjecaj ko iz 2011 :) jos samo kad poprave understeer bit ce opasna igra.
Ne vjerujem da će išta popravljati, jednostavno se radi o novoj fizici vožnje, naprosto nema više da uletiš u zavoj ko sivonja, inercija radi svoje i treba biti puno precizniji pri pogađanju zavoja i idealne točke kočenja. Me like it.
imas post od pirata onaj na engleskom,vidis da se ekipa zalila i da su nesto mjenjali da smanje taj oversteer,al stvarno ono imam osjecaj koda kamion vozim a ne formulu.
Sto se tice volana isplati se kupiti. Ja koristim G27 i zadovoljan sam s njim, ali opet volan mozes koristiti u bilo kojim ostalim trkacim igrama ili nekom simulatoru tako da volan je pozeljan za bolji gameplay ;)
Sto se tice volana isplati se kupiti. Ja koristim G27 i zadovoljan sam s njim, ali opet volan mozes koristiti u bilo kojim ostalim trkacim igrama ili nekom simulatoru tako da volan je pozeljan za bolji gameplay ;)
Da, samo me mući što DF GT košta 800, a G27 1800kn, a još bih morao kupiti Wheel Stand Pro, ili nešto slično.
Isprika na
A slusaj, DF GT je odlican volan i dobro ce te sluziti, ali ako imas para i mozes dati za G27 onda bi ti preporucio da ga uzmes. Ja sam nedavno mislio iz US naruciti Fanatec BMW GT2 volan koji dode cca 1000$, ali sam ipak odusta ;)
Isprike na off topic!!