F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 187.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

kad izlazi igrica i kad ce demo navodno sam cuo da ce ga bit,ispravite me ak grijesim..??

i dali se znaju sistemski zahtjevi..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: F1 2012 (Codemasters)
tomislavivic kaže...

kad izlazi igrica i kad ce demo navodno sam cuo da ce ga bit,ispravite me ak grijesim..??

i dali se znaju sistemski zahtjevi..??

Igra izlazi 21.9,tjedan dana prije bude dostupan demo.

Minimum Specifications

Windows Vista or Windows 7 Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+ 2 GB RAM DirectX Compatible Sound Card 15 GB Hard Drive Space Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive Graphics Card: AMD HD2600 or NVIDIA Geforce 8600

Recommended Specifications

Windows Vista or Windows 7 64 bit AMD Bulldozer or Intel Core i7 4GB RAM DirectX Compatible Sound Card 15 GB Hard Drive Space Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive Graphics Card: AMD HD6000 Series or Nvidia GTX500 Series

Supported Graphics Cards
AMD Radeon HD2600 or higher, HD3650 or higher, HD4550 or higher, HD5000 Series, HD6000 Series, HD7000 Series.
nVidia GeForce 8600 or higher, 9500 or higher, GTX220 or higher, GTX400 Series, GTX500 Series, GTX600 Series.

سمندری ڈاکو
16 godina
F1 2012 (Codemasters)

I evo ga :)

F1 2012 - 'Improvements' Developer Diary

#!

Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Sviđa mi se spika o boljem hendlingu, tj. izjava da ćeš moći napasti stazu, štogod to značilo, mora biti bolje neg dosad. Iako je F1 2011 bio krasan št bi se reklo.

0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Opet bljede boje.... Pa kvragu zar ne vide šta ljudi naprave sa osvjetljenjem u modovima..?? Igra sa custom osvjetljenjem izgleda 16456 puta bolje i ljepše...

Ovo mi baca na DLC za F1 2011...

Vau, promjenili ste menu!!?? UI identičan, ružan nefunkcionalan, (okretaji i informacije na retrovizoru).... Mislim stvarno.. A i novi engine im nebi loše došao...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Mislim da su sve te stvari koje navodiš najmanje bitne, jedino što je bitno je osjećaj vožnje. A da li je dobar budemo videli najranije u demu tjedan dana prije.

0 0 hvala 0
17 godina
briatore kaže...

Mislim da su sve te stvari koje navodiš najmanje bitne, jedino što je bitno je osjećaj vožnje. A da li je dobar budemo videli najranije u demu tjedan dana prije.

Ma zabavan je meni i F1 2011, a sada neka drastična promjena u handlingu nema šamse da će se dogodit... Mjenjaju meni unutar igre... UI ostaje ovaj odvratni kao što rekoh. Zar nisu mogli informacije u donjem desnom kutu malo dignut da ne vise na retrovizoru. Malo telemetrije ubacit tek toliko... bolje riješit safetov auto, a ne da me igra ubaci... ubacit instalacijski krug... Ono ipak im je moto, iskusi život F1 vozača, bla bla... A ne oni iz godinu u godinu pizzde o toj kiši i vremenu.. Pa već su dosdni sa time!! Engine već ima poprilično bora....

Kao šta rekoh ovo će biti DLC i ništa drugo! Ne sumnjam da ću se zabavit, ali nekako ono.... bla bla

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 12:27 (doktor1).
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Ha ne znam, obožavam F1 tako da i u F1 2012 polažem neku nadu. Igram na PS3 pa bi me malo dodatne ispoliranosti u vidu bolje FR-a jako lijepo oraspoložilo, neka osjetim na volanu bolji handling + update sezone i ja zadovoljan. F1 Championship Edition sam igrao 2 godine i napravio brdo sati (doduše nisam imao niti izbora), međutim koliko god na papiru bila bolja F1 2011, moram priznati da mi je pomalo dosadila.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 12:35 (briatore).

0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

bit će ovo zabavna igra,ne ocekujem previse al bit ce fora odigrat jednu dvije sezone,nista morat cemo napravit neko natjecanje na bugu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
doktor1 kaže...

Ma zabavan je meni i F1 2011, a sada neka drastična promjena u handlingu nema šamse da će se dogodit... Mjenjaju meni unutar igre... UI ostaje ovaj odvratni kao što rekoh. Zar nisu mogli informacije u donjem desnom kutu malo dignut da ne vise na retrovizoru. Malo telemetrije ubacit tek toliko... bolje riješit safetov auto, a ne da me igra ubaci... ubacit instalacijski krug... Ono ipak im je moto, iskusi život F1 vozača, bla bla... A ne oni iz godinu u godinu pizzde o toj kiši i vremenu.. Pa već su dosdni sa time!! Engine već ima poprilično bora....

Kao šta rekoh ovo će biti DLC i ništa drugo! Ne sumnjam da ću se zabavit, ali nekako ono.... bla bla

Imaju licencu još puno godina,tako da ako nam daju sve sad neće imati ništa novo za ponuditi sljedeće godine.

A ovo što je sve slično s F1 2011,ista stvar je i s fifom 2013,pesom 2013.Nema se u tim sportskim igrama puno za mijenjati.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Slažem se sa piratom, moraju raditi umjereno f1 2011 je bio dobar paket svega, sada samo treba lagano napredovati. Samo kada se sjetim kako je sve loše krenulo sa f1 2010 na dobrom su putu. Iako je doktor u pravu stalno tupe o toj kiši i padanju na jedom dijelu staze itd., takva shranja me ne zanimaju. Uostalom nikada ne prikažu video takve jedne situacije gdje pada/nepada, a već nam je svima jasno da očigledno lažu. UI u igri je užasan, a boje su dobre sve dok se ne vrate na one iz f1 2010. Ako su stvarno poradili na modelu vožnje i pojačali AI dajem pare odmah prilikom izlaska igre. Naravno na sve ove "slatkiše" i polu istine više ne cimam kada je riječ o ovoj dvojici tako da čekam demo i reakcije na full verziju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 17:08 (Đapa club).

0 0 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Evo narode!

Osnovana je prva hrvatska Ps3 liga!

Osnivači su kolege s GP1 foruma.

Dakle http://www.facebook.com/pages/F1-PS3-League-Victorious/400267703361388

Vidimo se na stazi ;D

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA

1 0 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Službena stranica igre - http://www.formula1-game.com/

Young driver test gameplay

3 lap race gameplay (Monza)

1 0 hvala 2
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

opet isti drek kao prošle godine barem što se tiče oštećenja...hamilton bez prednjeg krila vozi kao po tračnicama i još napada ovoga lika...i kako sada netko može ozbiljno shvatiti ovu igru? i to je tako od  f1 2010..znači 3god. nisu u stanju to srediti...nebih se iznenadio i da je ostao onaj bug sa karijerom kada se zablokira igra i moraš iz početka kretati

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

kakva je ono glupost onaj young driver tutorial,mislim stvarno nisi retard da neznas skretat i kočit -.-'

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Ali to nije sve...

1 0 hvala 2
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

bolje da su umjesto tog glupog tutorijala radili nešto korisno,i ova faca sta vozi je ono stavio sve pomoći maxed out mislim da mu i skreće sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Ma nije problem young driver turtorial, takve stvari su postojale i prije u ozbiljim trkačim naslovima. Problem je u tome što codemasters reklamira nebitne elemente koji bi trebali biti samo bonus u igri. Champioship mode zanimljiv, ali također meni nebitan. Grafika ok, vozni model tek kada probam demo.

Netko se gore ponovno žalio na oštećenja, daj shvatite da Codemasters nemože raditi bolja oštećenja jer su limitirani na propise FIA-e. Imaju sva prava na f1, ali su jako ograničeni u nekim područjima izrade raznih stvari. Zato nitko nije htio otkupiti licencu godinama jer je skupa, a još vas i jako ograničava.

0 1 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

pa ne kužim koliko može biti teško napraviti da kada formuli otpadne prednje krilo ona uspori u  skladu sa tim oštećenjem...eto samo to i ništa više  

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

Drugi tjedan u utorak dolazi demo.

•     Xbox 360 - 10/09/12
  •     Playstation 3 - (USA) 11/09/12
  •     PC via Steam - 11/09/12
  •     Playstation 3 - (EU) 12/09/12
  •     Playstation 3 - (Japan) 24/09/12

The F1 2012 demo will allow players to try out two of the game’s new features, the first day of the Young Driver Test and the first race of Season Challenge at Monza!
It should be noted that the game’s toughest A.I difficulty does not feature in the demo. The Legend A.I difficulty option is only present in Career and Quick Race, both available in the main game.
In conjunction with the demo’s release we’ll also be running a competition to win some awesome F1 2012 prizes. We will be revealing more about this in the next few days right here on our blog.
If you have any questions regarding the demo please let us know! We can’t wait to hear what you think.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Ajd baš me zanima, moram malo počistiti volan i bolid, skupilo se dosta prašine na njemu {#}

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

Dostupan je demo za xbox,možete ga skinuti sa live marketplacea.

Demo trailer

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

Windows Vista or Windows 7 64 bit AMD Bulldozer or Intel Core i7 4GB RAM DirectX Compatible Sound Card 15 GB Hard Drive Space Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive Graphics Card: AMD HD6000 Series or Nvidia GTX500 Series

r{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

omg {#}

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
volegradele kaže...

r{#}

pretjeruju :)

15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

je to official?

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

1 0 hvala 1
14 godina

Ovo je loše, tip ni jedan krug nije dobro odvozio a sa Williams-om je prvi. To je kao hard razina ???

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 20:16 (itomic009).
14 godina
neaktivan

Ipak nije igrao na Hard, nego Medium, jer kad je na pocetku pokazivao razine, na Hard je pisalo da vozi, Caterham, Marusiu ili HRT. Dok je kod Medium pisalo da vozi Williams, Force Indiu, Torro Rosso i jos ove prije navedene.  

15 godina
Đapa club kaže...

jako loše,znam da nema najveće težine AI-a al oped ako je ovo druga najveća onda stvarno igra je lagana,čovjek odvozi pole position sa tako jadnim krugom.

još ili je igrao sa svim pomoćima ili su izbacili i podešavanje abs i tih gluposti iz dema,ako nisu onda je lik gay.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice