Uf koja pica.
Za sad na E3 ni jedan videić,nadam se da bude nešto danas/sutra.
Uf koja pica.
Za sad na E3 ni jedan videić,nadam se da bude nešto danas/sutra.
Iz priloženog grafika izgleda dosta slično, svakako se nadam napretku, ali to mi je definitivno najmanje bitno jer će ju unaprijediti moderska zajednica. Čini mi se da se AI bolje sada brani kad ih se napada te su posvetili pažnju detaljima poslije utrke da napokon možemo gledati slavlje. Najviše se nadam poboljšanoj fizici jer njima na riječ ništa ne vjerujem, ali pošto je f1 2010 bio prvi pokušaj i nije loše izveden, f1 2011 bi mogao biti jako dobar ako su slušali nas igrače.
Neznam ako ste primjetili al više volani nisu isti.
I sad više stupnjeva zaokrene volan.
Iz priloženog grafika izgleda dosta slično, svakako se nadam napretku, ali to mi je definitivno najmanje bitno jer će ju unaprijediti moderska zajednica. Čini mi se da se AI bolje sada brani kad ih se napada te su posvetili pažnju detaljima poslije utrke da napokon možemo gledati slavlje. Najviše se nadam poboljšanoj fizici jer njima na riječ ništa ne vjerujem, ali pošto je f1 2010 bio prvi pokušaj i nije loše izveden, f1 2011 bi mogao biti jako dobar ako su slušali nas igrače.
Grafika i zahtjevnost će biti ja mislim isti kao što je Dirt 3 ( isti je grafički engine ). Samo da poprave milijun bugova i gluposti koje je imala F1 2010 i dodaju dosta statističkih podatak (telemetrija i ostalo) i biti će genijalna igra.
Neznam ako ste primjetili al više volani nisu isti.
I sad više stupnjeva zaokrene volan.
Nisu isti, ali i dalje nisu realni(nisu autentični barem mi se čini), ali dobro ubačeno je više detalja naravno zbog KERSA i DRS-a.
A dobro još igra nije gotova pa dosta toga mogu promjeniti.
A dobro još igra nije gotova pa dosta toga mogu promjeniti.
Istina da mogu, ali kod codmastersa sam navikao na puno samohvale, a konačni rezultat ispod toga no za f1 2010 sam dao pare, a dat ću i za f1 2011 jer želim da igra napreduje.
Ne možete reći da F1 2010 ne valja :)
Haha, meni je fenomenalna igra i nemogu reć da nevalja, ali mogu reć da se nesjećam kad sam igro igru sa toliko bugova i propusta ( bar dok nije izašao patch ) .
Naravno da valja, ali su je previše hvalili, pa je ispalo da je puna preočitih bugova za koje su znali. No meni je f1 2010 bila dobra jer je ipak prvi pokušaj codmastersa sa formulom, ali falilo joj je ono nešto.
nije da ne valja, ali je poluproizvod
zato imamo modove
Grejt :)
Nekako mi se čini da se formule čudno ponašaju.
Kad bi trebala izać igra ?
23.9.2011
Ovo će se pitat još punooo puta,pa ću stavit u prvi post.
I meni f1 2010 izgleda ljepše od f1 2011.
I valjda će bit i optimizacija dobra.
F1 2011 će koristiti engine od Dirt 3, a Dirt3 mi je išao na max bolje od F1 2010 na medium. Znači mogao bi raditi bolje.
I meni f1 2010 izgleda ljepše od f1 2011.
F1 2010 je modana dok F12011 nije..
Nisu isti vremenski uvjeti, prva kao da je predvečer, druga je dan i sunce, a 3 kao da je jutro s maglom i sam što kiša ne počne.
Nisu isti vremenski uvjeti, prva kao da je predvečer, druga je dan i sunce, a 3 kao da je jutro s maglom i sam što kiša ne počne.
pa na f1 2010 su jako lose sky napravili, tak je na svakoj trci bilo (naravno bez modova)
a sad vidim da popravljaju, well done
Sad sam krenuo igrat Dirt 3 predobra je igra, ak će F1 2011 koristit isti engine to će bit igretina.
Hvala codemastersu na tako dobrim igrama:)
Mene zanima KERS i DRS,a ovo ostalo neka bude dobro.