Evo upravo idem u London na neki meet pa ako hoće još netko neka se pridruži 
rado ali me konekcija izbaciva vidjecu ako mognem dolazim
Upravo sam izašo iz igre jer je totalno ne igrivo, tolko trza i kasne komande da nemoš ništa. Ne znam jer do mog PC-a ili do njih, de napišite dojmove od večeras kako radi kod vas. Uglavnom kad stisnem tipku za prikaz ljudi u mojoj blizini konstantno ih je 30-40...pun k
Meni radi dobro i da ima previše ljudi i idiota koji neznaju vozit al dobro. Ako možete dođite pa se vidimo 
Predzadnji MP kada sam instalirao sam bas osjetio razliku da igra trza,trzalo je i prije ali samo u njemackoj gdje ih nema ispod 100,ali ovo je bas iritantno.Kad sam na forumu vidio da ima virus nisam ni htio update-at najnoviju verziju,skinio si tsm 5.0 i igram SP.Navodno bi do kraja ovog mjeseca trebao doci 1.11 update i koliko sam cuo stvarno ce super stvari biti.Moci ce se garaze prodavati,kamera u kamionu,sjediste itd...Mozda ce i dafa ubaciti ali nisam siguran..MP me odbio zbog kretena koji cekaju na odmaralistima i samo vrebaju nekoga tko ce proci da se moze zabit u njega i napravit stetu.Neznam kakvo je sada stanje sto se tih rammera tice ali onda nisu bili normalni..
Evo nisam stigo na meet jer me neki lik pokupio na autocesti 
Predzadnji MP kada sam instalirao sam bas osjetio razliku da igra trza,trzalo je i prije ali samo u njemackoj gdje ih nema ispod 100,ali ovo je bas iritantno.Kad sam na forumu vidio da ima virus nisam ni htio update-at najnoviju verziju,skinio si tsm 5.0 i igram SP.Navodno bi do kraja ovog mjeseca trebao doci 1.11 update i koliko sam cuo stvarno ce super stvari biti.Moci ce se garaze prodavati,kamera u kamionu,sjediste itd...Mozda ce i dafa ubaciti ali nisam siguran..MP me odbio zbog kretena koji cekaju na odmaralistima i samo vrebaju nekoga tko ce proci da se moze zabit u njega i napravit stetu.Neznam kakvo je sada stanje sto se tih rammera tice ali onda nisu bili normalni..
Evo nisam stigo na meet jer me neki lik pokupio na autocesti 
Inace kad stanes i drzis f1. Takvi prolaze kroz tebe 

Damir1908 Lako je kad stojis,ali kad vozis nema sanse da prodjes bes ostecenja.Meni se desavalo da su me par kilometara prije odredista lupili i
..Jedan se toliko zaletio u mene da sam se ko lopta kotrljo po auto cesti i zavrsio sa 100% iza limene ograde,ja report a on vec otisao offline...Takve kretene ne vrijedi kikat nego banat,da se recimo moze banat acc za ets 2 mp da vidis kako bi se primirili,sa kikanjem se ne dobije nista.Bas iz toga razloga ne igram MP,zasto bi ja vozio 1300 km da bi mi se kreten kojem je dosadno zabio u kamion? Neka se zabija u nekog drugog jel u mene nece 
Upravo sam se ja i još jedan lupili u zavoju, oboje smo išli 120km/h. kamion totalka a prikolca 80%, popravak me koštao 168 000€.
Pozz ljudi danas sam kupio dlc za mapu
Ne vidim nikakva velika povecanja osim Poljske
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Pošto je danas vani ovako šugavo vrijeme, a ja naravno nemam šta za radit, odlučio sam krenut na ovu rutu ( nešto manje od 1900km ).
Ako se sjetim piknem koji screenshot pa ću objavit tu. :)
Igrate online ? dali mora biti org. igra ?
Znate šta mrzim, dođem u je*enu Englesku, a na lijevoj strani mi je volan.. Uuužas, moram na suprotnu traku preć da bi uopće skužio jel mi ide ko iz suprotnog smjera
Pozz ekipa!
Vidim da vas ima dosta koji igrate ETC2, pa sam se i ja odlučio pridružit ovom forumu.
Donedavno sam igrao piratsku verziju, ali sam naišao na ultrajeftinu akciju na Steamu, te sam si kupio original igru sa DLC-om i prezadovoljan sam. Definitivno se isplatilo.
Trenutno igram i SP i MP, a u potrazi sam i za VTC kako bih dodao malo zanimljivosti u igru.
Također, u potrazi sam i za skinerima/moderima koji bi bili u mogućnosti napraviti mi custom skin za kamion i prikolicu za moju kompaniju. Ako ima među vama ljudi koji se razumiju u skinove, molim vas da me kontaktirate na PM.
P.S @razermario: za MP trebaš imati original igru i profil bez modova, a pošto je trenutno na Steamu akcija za 7.5€ (cca 60 kn) možeš imat original igru sa DLC-om, što je po meni jako isplativo ukoliko stvarno voliš igru.
ovo bi mogao biti dobar konvoj, pridružite se
http://ets2c.com/view/525/chipstick2001-rotterdam-service-station
Rotterdam-Poznan, danas u 19:30! :)
Ja dolazim, vidimo se 
Ja sam u Rotterdamu al nema tereta za Poznan
Uzeo sam teret za Berlin pa ću do njeg s vama.
Pa imaš za Kotawice??? Ja ću njega. Koji ti je nick? Sad sam vidio leotom179
Edit: malo prije sam prošao pored tebe Macgyver Cro
Ljudi pozz
jel mi može netko hitno reći kako da napravim onako sliku iz zraka?
prema rotterdamskoj luci nastala je kilometarska kolona na autocesti, ne vidi joj se kraja, i htio bi to uslikat ;)
ajde brzo neko, vidio sam puno takvih slika
Bok,vidim igrate ETS2mp pa ukoliko netko zeli odvoziti neku rutu samnom slobodno me dodajte "[CRO]Simple Student" <--steam nickname
Pa imaš za Kotawice??? Ja ću njega. Koji ti je nick? Sad sam vidio leotom179
Edit: malo prije sam prošao pored tebe Macgyver Cro
Evo me ispred tebe :)
5min prije 19:30 ću uzet teret i idem do service centra.
Jel ti kasne komande i lag-a dok si u Rotterdamu?
Bolje da se mi sa foruma nađemo na autobusnoj stanici jer je kod servisa previse ljudi.
EDIT: Da kasne mi komande i lag-a.
Ja ne stignem do Rotterdama :/ Hoće li biti kakav konvoj ekipe s foruma u kasnijim satima?