Za rutu od 2k km ti treba normalne voznje 2 sata,a za rutu od 10k km ne zelim ni znat...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za rutu od 2k km ti treba normalne voznje 2 sata,a za rutu od 10k km ne zelim ni znat...
pa to je izazov :)
idem odmah probati tu mapu ;)
Ti vozis 20 km/h ili kaj? Meni treba Pariz - Sczeczin 1300 km 30-45 minuta "normalne voznje". 2000 do sada nisam vozio, uvijek uzmem do 1500 jer mi dosadi xD
Max do 140km/h vozim,ali sam ja srece da me uvijek zapadne guzva ili ako silazim sa auto ceste pa svaki auto pustaju da prodje...Dali ima neka mapa sa manje auto ceste? Htio bi vise vozit po manjim cestama...
Meni za turu od 1700km treba 3 ipo sata..
90 kmh na tempomatu i kada preticem onda max 100 - 110..
Postoji li kakav mod za realnu duljinu vožnje ? Da vožnje budu prilagođene stvarnom vremenu ?
Postoji li kakav mod za realnu duljinu vožnje ? Da vožnje budu prilagođene stvarnom vremenu ?
to jos nisam vidio ...
Ja sam odradio jednu turu oko 4k km , 2 dana vozio (prava 2 dana) , s tim da sam igrao max. 2h po danu .. A evo sad vozim turu od 12k km , jučer počeo a ostalo mi još 8k km.. Lagano za ubit dosadu , naročito preko dana kada su visoke temperature :D
to jos nisam vidio ...
Nađoh nešto, vidjet ću jeli to to :)
to jos nisam vidio ...
Nađoh nešto, vidjet ću jeli to to :)
ako nađeš podjeli da i ja vidim :D
Jel može link za radio antena Zagreb
hvala
LooL,ja tu samo sviram gitaru 

Trebao bih još nešto. Skontao sam kako instalirati Truckers map v8, ali, ima li ko link za v26 ?
Trebao bih još nešto. Skontao sam kako instalirati Truckers map v8, ali, ima li ko link za v26 ?
http://www.4shared.com/zip/vbqhuZB-/Truckers_map_bygoba6372r26.html ako ti se neda registrirati javi mi u p.m pa ću ti ja dati svoj account,nije provjereno no ako oces provjerit cu,takodjer se javi u p.m
Imam verziju 131 i bug kad idem u rikverc da se nemogu zaustavit.Dali ima neki fix za to?
Imam verziju 131 i bug kad idem u rikverc da se nemogu zaustavit.Dali ima neki fix za to?
Koje sve modove imas?
Eto!
Pa izašao je Physics v6
Anketica? Koji kamion vozite?
| 8 | Volvo FH16 Globetrotter XL |
|---|---|
| 18 | Scania R730 |
| 4 | Mercedes |
| 5 | MAN |
| 1 | Renault |
do kuda ta mapa v26 ide? do kine bog te >.<
http://www.4shared.com/zip/vbqhuZB-/Truckers_map_bygoba6372r26.html ako ti se neda registrirati javi mi u p.m pa ću ti ja dati svoj account,nije provjereno no ako oces provjerit cu,takodjer se javi u p.m
brzina downloada je otprilike 5kbs :/ imaš li možda još koji link ili torrent?
problem kod starijih modova za fiziku, probaj zadnji, šesti po redu
Upravo skidam pa cu probati ovaj tuning mod,cini mi se dobar
brzina downloada je otprilike 5kbs :/ imaš li možda još koji link ili torrent?
problem kod starijih modova za fiziku, probaj zadnji, šesti po redu
Meni je brzina 290Kbs na lokalnom wireless mreti,probaj navece