End of Nations™

poruka: 9
|
čitano: 971
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
End of Nations™

Join the global war in End of Nations™, the massive online strategy game from Trion Worlds and Petroglyph Games. Wage sprawling 56-player battles in real locales, shoulder-to-shoulder with other Commanders. Fight to shatter the grip of the oppressive Order of Nations and ensure your faction prevails. Command, control, customize — with millions of ways to play, the strategy is uniquely yours!

počela je zatvorena beta traje do nedjelje,

igra li tko i kakvoi su dojmovi?

http://endofnations.com/en/

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 17:01 (Smight).

0 0 hvala 0
17 godina
End of Nations™

Ako netko hoće End of Nations Beta key (vrijedi od 7-9 rujna), neka mi se javi na PP.

Tko prvi, njegov je, ali molim vas da se jave samo oni koji zaista žele probati igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: End of Nations™
TomoR kaže...

Ako netko hoće End of Nations Beta key (vrijedi od 7-9 rujna), neka mi se javi na PP.

Tko prvi, njegov je, ali molim vas da se jave samo oni koji zaista žele probati igru.

Takoder imam jedan kljuc.

Nek se jave zainteresirani.

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
End of Nations™

Moj key je još uvijek raspoloživ.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
End of Nations™

Da li je beta dostupna za isprobavanje od 7. - 9. ili se kljuc mora aktivirati u ta 3 dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

Da li je beta dostupna za isprobavanje od 7. - 9. ili se kljuc mora aktivirati u ta 3 dana?

Samo ta tri dana (bar ovaj ključ koji sam ja dobio mailom):

END OF NATIONS END OF NATIONS

Congratulations! You are invited to join the END OF NATIONS CLOSED BETA! ACCESS IS YOURS September 7-9

Petroglyph is providing you exclusive early access to our latest game, End of Nations. Prepare to fight monumental battles across a massive persistent world! Closed Beta 3 starts Friday 7th September (12.01am EST) and end on Sunday 9th September (11.59pm EST).

18 godina
End of Nations™

To sam i ja dobio.

Pa mogli su bar tjedan-dva staviti.

Tko ce to skidat i igrat samo 3 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
End of Nations™

Igra je najveci P2W do sada.

Daj samo pogledajte kaj dobijete za 70 $...nisu normalni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Igra je najveci P2W do sada.

Daj samo pogledajte kaj dobijete za 70 $...nisu normalni.

Znaci ugurali su sto vise premium stvari i itema a? Jao jao...brzo ce to propast...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice