Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 555.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Elden Ring

Nasao sam meteoric ore blade katanu, jer mi se isplati dizat int za 8 lvl?

Ili bolje  da mind dizem radi spirit ashes koji zahtjevaju vise fp

Ovo koristim sada na slikama

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2022 23:01 (Marcek555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Elden Ring
Marcek555 kaže...

Nasao sam meteoric ore blade katanu, jer mi se isplati dizat int za 8 lvl?

Ili bolje  da mind dizem radi spirit ashes koji zahtjevaju vise fp

Ovo koristim sada na slikama

a zapravo nema tu isplati se. Mislim da trebaš izabrati oružje koje ti se sviđa i to je to. Također možeš više oružja pojačati do maxa, nije da si ograničen na jedno

10 godina
Elden Ring

Stigao je update 1.03, ono što mi je najzanimljivije bilo je da se dodaje jedan novi NPC, te se također dodaje nova faza questa za neke dosadašnje NPCeve

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

novi update 

https://www.pcgamer.com/elden-ring-v1-03-patch-notes/

i to poprilicno velik 

1.63 GB na PC

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2022 9:03 (Santana).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Elden Ring

Eto da javim da sam ipak kupio Elden Ring key za Xbox Series preko Kinguina (AR) za 250kn, aktivirao na redeem.microsoft.com preko ExpressVPN-a (region Argentina) i zatražio refund za ExpressVPN u roku 30 dana - sve prošlo tip top 

Danas počinjem iznova sa Samurai klasom na konzoli zavaljen u kauč 

EDIT: Igrao sam par dana p***t verziju na PC-u kako bi isprobao game jer nisam nikad volio DS serijal i mislio sam da mi se ni ovo neće svidjeti.. ali ER me privukao doslovno odmah, jednostavno ne mogu prestati igrati  tako da sam kupio gejm ipak na kraju. Vrlo moguće da ću igrati i barem DS3 nakon Eldena 

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2022 9:55 (mrsmith).
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

Kako zapamtite kak se koji NPC zove? 

To mi je jedna mana, što ne piše ime NPCa kad krenemo s njim pričati

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Sta to nisu s ovim patchom dodali, kao da sam procitao?

Uglavnom rjesio sam crucible bossa sa onom zvjeri yay

9 godina
Elden Ring

Svi se predstave na početku, ali kad iscrpiš dojalog, ponavlja samo par zadnjih rečenica.

0 0 hvala 0
10 godina
Marcek555 kaže...

Da sad ih mozes vidjet na karti kao i trgovce

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
14 godina
mrsmith kaže...

Eto da javim da sam ipak kupio Elden Ring key za Xbox Series preko Kinguina (AR) za 250kn, aktivirao na redeem.microsoft.com preko ExpressVPN-a (region Argentina) i zatražio refund za ExpressVPN u roku 30 dana - sve prošlo tip top 

EDIT: Igrao sam par dana p***t verziju na PC-u kako bi isprobao game jer nisam nikad volio DS serijal i mislio sam da mi se ni ovo neće svidjeti.. ali ER me privukao doslovno odmah, jednostavno ne mogu prestati igrati  tako da sam kupio gejm ipak na kraju. Vrlo moguće da ću igrati i barem DS3 nakon Eldena 

Na kojoj konzoli igraš? Su performanse zadovoljavajuće? Planiram igrati na Series X.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Santana kaže...
Marcek555 kaže...

Da sad ih mozes vidjet na karti kao i trgovce

E super, to je baš bilo potrebno. Također ne bi imao ništa protiv da su započeti questlinei navedeni u nekakvom journalu. Bez uputstava i sličnih govana, nego samo da piše "Blaidd has asked you to find Peru Perića" i to je to.

16 godina
Hexfire kaže...
mrsmith kaže...

Na kojoj konzoli igraš? Su performanse zadovoljavajuće? Planiram igrati na Series X.

Ne znam još kakve su performanse, stavio sam preko remote appa download jutros. Igrati ću večeras kad dođem s posla i uspavam dijete  Inače imam One X i Series S konzole - planiram igrati na Series S (FPS mode jer ne trpim 30 fps baš na quality).

4 godine
neaktivan
Nerfali sve šta je bilo OP,zbog PvP abjuzera.
Uskoro će pretvorit igru u DS 3 gdje su sve živo nerfali.

0 0 hvala 0
11 godina
Pogledali par speedrunova i nerfali abuse.

Decreased Ash of War, Hoarfrost Stomp’s damage and increase cast time.
Increased Ash of War, Bloody Slash’s self-inflict damage while slightly lowering the damage and increasing the cast time.
Decreased weapon skill, Sword of Night and Flame’s damage.
Increased FP consumption and lower duration of Ash of War, Barricade Shield.
Changed FP consumption timing of Ash of War, Prelate’s Charge.
Decreased the damage of spirit summoned when using the item Mimic Tear Ash and changed the spirit’s behavior pattern.
Other enemy and weapon balance changes
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Elden Ring

čini mi se da je sad puno teže pogledat mapu.čim imaš neprijatelja koji te "spotao" nema šanse ući i pogledat mapu a to nekad dosta dugo traje.čini mi se da to nije tako prije bilo

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Bogami i meni se to cini, nikako uc u mapu

12 godina
Elden Ring

Ok vrijeme je da se pospem pepelom. Dakle maksimalno sam popljuvao Sekiro a i ER iako ga nisam probao nego na temelju Sekira. Bio je frustrirajuć, težak, glup, OMG zašto netko muči igrače?!?!?!?!?

Ali potaknut hypeom Elden Ringa probao sam ga drugi put. Pažljivije. S poštovanjem. I napredujem. Ne znam da li cu je završiti ali definitivno i bez ikakve sumnje radi se o vrlo kvalitetno i pažljivo odrađenoj igri. Možda najpreciznijijoj igri (i pritom ne mislim na igračevu preciznost nego na detalje) ikada napravljenoj koje sam ikad igrao. Svaka čast vama koji ste sve souls  igre odigrali i veselim se danu kad ću probati Elden Ring. Možda ga kupim po punoj cijeni i večeras. Ne zato da je završim i da uživam nego zato što je igra kvalitetna. I to se cijeni. Oprostite mi što sam bio skeptičan ako ikome išta znači. Sad vjerujem.

Moj PC  
7 0 hvala 1
10 godina
Kill Frenzy kaže...

čini mi se da je sad puno teže pogledat mapu.čim imaš neprijatelja koji te "spotao" nema šanse ući i pogledat mapu a to nekad dosta dugo traje.čini mi se da to nije tako prije bilo

meni je tak bilo i prije ovod updatea

10 godina
Elden Ring

Rjesio i Radahna xd

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Elden Ring

Ja sam do sada ubio godricka i margita imam 25 sati igre.

Kako vi prolazite igru? Istražite cijelo područje,potamanite male bossove i idete dalje ili pičite od glavnog bosa do glavnog bosa.

Ja iskreno neznam kako bi igrao.Krenem jedno pa me odvuče nešto drugo i na kraju jako malo toga obavim. Krcato je sadržajem pa me malo sjebe moj okp.
Kojim redosljedom idete po mapi?Sad sam malo otišao u Caelid i za tamo sam očito još preslab.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...

Kako vi prolazite igru? Istražite cijelo područje,potamanite male bossove i idete dalje ili pičite od glavnog bosa do glavnog bosa.

Ja iskreno neznam kako bi igrao.Krenem jedno pa me odvuče nešto drugo i na kraju jako malo toga obavim. Krcato je sadržajem pa me malo sjebe moj okp.
Kojim redosljedom idete po mapi?Sad sam malo otišao u Caelid i za tamo sam očito još preslab.

da, i mene nešto stalno odvlači, sve me zanima. Ja bi ti savjetovao da sad ideš na Weeping peninsula, to ti je južno, "ispod" onog mjesta gdje si počeo igru na karti. Ja sam tamo došao prejak i bez nekih poteškoća sredio taj dio. Nakon toga na sjever prema Akademiji. To je nekakav logičan slijed prema kojem ćeš biti na nekoj pristojnoj razini za svako područje

16 godina
Elden Ring

Tamo sam sada i krenuo.Ubio sam onog bossa kod drveta.
Iako recimo u limgraveu nisam ubio onog velikog zmaja u močvari.Prejak mi je za sada

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...

Iako recimo u limgraveu nisam ubio onog velikog zmaja u močvari.Prejak mi je za sada

ma ako si ubio margita nije ti prejak. Samo trebaš koristiti konja.

10 godina
Kill Frenzy kaže...

Ja opet previse istrazujem tek kasnije kada mi to malo dosadi idem na  ossa xd, 55 hrs u igri i lvl 92 sam a tek prosao 20%  to ti sve govori 

9 godina
Cansee kaže...
Kill Frenzy kaže...

ma ako si ubio margita nije ti prejak. Samo trebaš koristiti konja.

Ubio je i Godricka, definitivno je spreman rješiti zmaja. Ili mu se drži nogu, malo što te može pogoditi, tu i tamo je potreban neki dodge, ali zmaj je dosta spor. Ili kako veli kolega sredi ga na konju, galopiraš prema njemu udariš ga s charged R2, možda još i koji R1 zavisi o tome što zmaj priprema i odjašeš od njega. Kod tih boseva na otvorenom (koji nisu iza fog wall-a) se borba ne resetira ako otiđeš od njih, tj. health bar im nije ponovno pun kada napustiš borbu, pa samo pričekaj da se malo smiri ako je podivljao i ponoviš napad.

16 godina
Hexfire kaže...

Evo da ti javim da radi poprilično dobro na Xbox Series S u FPS modu. Rekao bi sigurno 55-60 fps, no definitivno ima dropova (možda čak i na 35-40 u nekim situacijama)... a s obzirom da mi se ista stvar događala i na PC-u koji bi po speckama trebao voziti Elden na locku bez problema, sve je to do optimizacije same igre. Nisam siguran koliko će bolje raditi što se tiče fps-a na Series X (doduše izgledati će bolje svakako), baš iz razloga optimizacije.

12 godina
Elden Ring

Citam patch notes i vidim da su u globalu buffali magije sto se savrseno poklapa sa ovime sto sam pisao u ovih 100h igre da magovi nikad nisu bili ovako slabi u Souls igrama,do te mjere da sam krenuo pribjegavat macu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mrsmith kaže...
Hexfire kaže...

Evo da ti javim da radi poprilično dobro na Xbox Series S u FPS modu. Rekao bi sigurno 55-60 fps, no definitivno ima dropova (možda čak i na 35-40 u nekim situacijama)... a s obzirom da mi se ista stvar događala i na PC-u koji bi po speckama trebao voziti Elden na locku bez problema, sve je to do optimizacije same igre. Nisam siguran koliko će bolje raditi što se tiče fps-a na Series X (doduše izgledati će bolje svakako), baš iz razloga optimizacije.

X konzole podrzavju VRR pa je to ogroman plus za performanse.

10 godina
MEGATAMA kaže...

Citam patch notes i vidim da su u globalu buffali magije sto se savrseno poklapa sa ovime sto sam pisao u ovih 100h igre da magovi nikad nisu bili ovako slabi u Souls igrama,do te mjere da sam krenuo pribjegavat macu...

ja sad ništa ne kužim. Na sve strane čitam kak je magija OP u igri i kak će to sigurno nerfat, ti kažeš sad da su slabi i da su ih buffali.

Ma zato mi je i najbolje ništa ne čitat oko toga, igram kak mi se igra i gotovo, idem na ono što mi se sviđa, a ne ono što je meta. 

Ono malo videa koje sam vidio za magiju su izgledali predobro, raznovrsnost magija i animacije i izgled su izgledale brutalno, jedino mi je žao što to propuštam kad idem na strenght

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice