Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 538.713
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Elden Ring
Cansee kaže...

Šta je s coop, jel netko probao? Je li to zvanje u pomoć, ili ima nekih posebnih bossova i slično koji se napadaju?

Apsolutno ni jednom se nisam spojio na nikoga da mu pomognem, a bome ni tražio pomoć :P

Vrhunac multiplayera za mene je čitanje poruka što ljudi ostavljaju po svuda 

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2022 14:30 (mrsmith).
10 godina
mrsmith kaže...
Cansee kaže...

Šta je s coop, jel netko probao? Je li to zvanje u pomoć, ili ima nekih posebnih bossova i slično koji se napadaju?

Apsolutno ni jednom se nisam spojio na nikoga da mu pomognem, a bome ni tražio pomoć :P

znam da ima invade i pomoć, ali znam da se spominjao i coop, pa me zanima jel to onda bude nešto novo, novi bossovi i to

15 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Try finger, but hole 

16 godina
Cansee kaže...
mrsmith kaže...
Cansee kaže...

znam da ima invade i pomoć, ali znam da se spominjao i coop, pa me zanima jel to onda bude nešto novo, novi bossovi i to

Mislim da neme ničeg novoga, nego gdje god ima onaj Summoning Shrine možeš nekome pomoći / netko tebi pomoći.. u tom slučaju se područje za igranje limitira bijelim zidovima samo za taj dio mape za koji se tražila pomoć i ne može se ići drugdje dok taj boss ne umre. Nakon toga session se završava i svaki player ide u svoj svijet.

Neka me netko ispravi ako sam u krivu :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2022 14:43 (mrsmith).
16 godina
ansha kaže...
mrsmith kaže...

Try finger, but hole 

Da, da, točno to  ili pak ono You don't have the right, ooooo you don't haave the right. Doslovno su te dvije posvuda 

Jedan meme usput koji točno prikazuje kakav OCD ova igra ostavlja po igrače  "no item ahead"

How to enter a building like a Tarnished:

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2022 14:48 (mrsmith).
4 godine
neaktivan
mrsmith kaže...
Cansee kaže...
mrsmith kaže...
Cansee kaže...

Mislim da neme ničeg novoga, nego gdje god ima onaj Summoning Shrine možeš nekome pomoći / netko tebi pomoći.. u tom slučaju se područje za igranje limitira bijelim zidovima samo za taj dio mape za koji se tražila pomoć i ne može se ići drugdje dok taj boss ne umre. Nakon toga session se završava i svaki player ide u svoj svijet.

Neka me netko ispravi ako sam u krivu :)

Coop se moze u odredjenim podrucjima preko tih summoning pools ali isto tako bilo gdje u open world se moze sa nekim povezati ako osoba postavi znak i pozoves je. Drugi igraci te mogu samo invadeat ako si u coop ili ako sam postavis "zahtjev" za invadeanje.

12 godina
Elden Ring

Meni je daleko draze grindat duse na bossovima pomazuci drugim igracima nego trcat okolo i rokat mobove.

Kakav masakar radim u new+ sa ovim buildom...cista uzivancija 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...

Meni je daleko draze grindat duse na bossovima pomazuci drugim igracima nego trcat okolo i rokat mobove.

A kome to treba pomagat s bossovima u ng+? 

Sad u ng+ farming spot mi daje 85-90k runa u 25 sekundi...

12 godina
ansha kaže...
MEGATAMA kaže...

Onima koji me sumonaju 😀

Ja sad secem okolo i provjeravam sto sam propustio i bome ima toga vec od pocetka....

15 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...
ansha kaže...
MEGATAMA kaže...

Onima koji me sumonaju 😀

Ja sad secem okolo i provjeravam sto sam propustio i bome ima toga vec od pocetka....

Ja sam isto propustio dosta, al to mi sad nije zanimljivo jer nema izazova posto je sve prelako...

Jedini pravi neprijatelj su oni psi oko Mohgwyn palace-a koji mogu one shot-at lvl 300 lika jer su zbugirani..

12 godina
Od vas koji ste odigrali kakva je igra na PC? Čitam da je katastrofa pa me zanima da li igrate na plejki ili pc i imate li problema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Azmo kaže...
Od vas koji ste odigrali kakva je igra na PC? Čitam da je katastrofa pa me zanima da li igrate na plejki ili pc i imate li problema.

Vrhunska, nikakvi problemi kod mene...

9 godina
Azmo kaže...

Savrsena, nikakvih problema na plejki

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2022 19:36 (Marcek555).
12 godina
Od mrzitelja sad kad sam skuzio sam se navukao! Evo upravo uzeo ER a igram i Sekiro. Kad to savladas nijedna igra nije teška! 🤣🤣🤣
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Elden Ring

Nakon 8 pokusaja pala i elden beast, onaj osjecaj kada vise nemas niti jedan flask, na 30% healtha sam bio, elden na 25%, i mislis si gotovo je opet ispocetka, i uspijes 5 puta perfectno dodgat , i taman se sprema onaj veliki holy napad a ja pravo ispod nje, i uspijes ju koknut.......neopisivo i neprocjenjivo xd

Pala i malenia iz 2 pokusaja, skoro sam je uspio iz prve  ubit, jeste da sam mimica koristio, ali zacas je roknuli, ocekivao sam tezi fight

Sad run nakupit p ng+ bez mimica

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2022 21:34 (Marcek555).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Azmo kaže...

meni od prvog dana radi sve super. konfa je pod moj PC. Da nisam čuo ljude šta govore mislio bi da je ovo jedan od najboljih PC portova ikad.

13 godina
Elden Ring

Ja isto igram na kompu i super radi. a imam osrednji komp ryzen 5 3600, gtx 1660 super, 16 gb rama. prvo sam igrao 4 sata igru pa je obrisao od frustracije. sad ponovno igram 3 sata i level sam 17 malo sam pohvatao stvari. zanima me kako dobijem još onih napitaka za zdravlje. Ova igra je ko život, svaki boss je određeni level kroz koji moramo proći tipa škola, faks, posao, vožnja auta. mogu ti drugi davat savjete i upute ali sam moraš proć kroz taj svijet da bi imao osjećaj postignuća. izazovi bossovi su uvijek tu i čekaju da budemo spremni za njih netko prije netko kasnije :)

1 1 hvala 0
14 godina
Azmo kaže...
Od mrzitelja sad kad sam skuzio sam se navukao! Evo upravo uzeo ER a igram i Sekiro. Kad to savladas nijedna igra nije teška! 🤣🤣🤣

Sekiro sam kupio isprobao i odmah prodao.

Nije mi se dalo zaj***** sa igrom. Elder Ring je nešto drugo.

9 godina
Elden Ring

Nije lose za 5 min farmanja xd

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
goran022 kaže...

Ja isto igram na kompu i super radi. a imam osrednji komp ryzen 5 3600, gtx 1660 super, 16 gb rama. prvo sam igrao 4 sata igru pa je obrisao od frustracije. sad ponovno igram 3 sata i level sam 17 malo sam pohvatao stvari. zanima me kako dobijem još onih napitaka za zdravlje. Ova igra je ko život, svaki boss je određeni level kroz koji moramo proći tipa škola, faks, posao, vožnja auta. mogu ti drugi davat savjete i upute ali sam moraš proć kroz taj svijet da bi imao osjećaj postignuća. izazovi bossovi su uvijek tu i čekaju da budemo spremni za njih netko prije netko kasnije :)

Napitke dobijes da skupljas golden seed i onda na site of grace ides na charge flask, njih nalazis kada dodjes na novi dio mape, obicno kod malog zlatnog sjajnog drveta

10 godina
Lonely Boy kaže...

Ne znam jel šala, ali. 

pa prvi april je danas

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Lonely Boy kaže...

Ne znam jel šala, ali. 

Ne vjeruj glupostima na društvenim mrežama na današnji dan. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Marcek555 kaže...

Jel to prvoaprilsko farmanje, podjeli detalje :)

9 godina
ansha kaže...
Marcek555 kaže...

Hehe nije prvoaprilsko farmanje, mogwyn palace, tamo di mozes gadjat onu pticu pa da padne dole, ovdje unistavas one sta spavaju na putu do site of grace, koristis onaj mac sta uzmes kada ubijes elden beast

Ya golden scarab talismanom i onom zlatnom nogom preko 40k runa za par sec

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2022 10:10 (Marcek555).
15 godina
protjeran
Marcek555 kaže...
ansha kaže...
Marcek555 kaže...

Hehe nije prvoaprilsko farmanje, mogwyn palace, tamo di mozes gadjat onu pticu pa da padne dole, ovdje unistavas one sta spavaju na putu do site of grace, koristis onaj mac sta uzmes kada ubijes elden beast

Ya golden scarab talismanom i onom zlatnom nogom preko 40k runa za par sec

Pa to je moj spot, samo na ng+ dobijes duplo.. Ja koristim Radahn-ov mac, u dva casta su svi gotovi... Al daleko je to od par sekundi, kako god okrenes, izadje cca. 20 sekundi...

9 godina
Elden Ring

Sada gledao, ravno 9 sec, dignem se od gracea dotrcim stisnem l2, kada ispali ja se vracam kod gracea na rest

Edit:u pravi si nisam racunao vrijeme odmora na graceu

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2022 10:34 (Marcek555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Marcek555 kaže...

Sada gledao, ravno 9 sec, dignem se od gracea dotrcim stisnem l2, kada ispali ja se vracam kod gracea na rest

Al onda ih ne ubijes ni blizu sve? Plus ne mozes fast travel natrag i moras pass time....

Dobro si me sjetio ukiseljene zlatne noge :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2022 10:35 (ansha).
9 godina
ansha kaže...
Marcek555 kaže...

Al onda ih ne ubijes ni blizu sve? 

Dobro si me sjetio ukiseljene zlatne noge :)

Rune ti dodju nema veze sta se vec odmaras na graceu, ubije one sve sta su na padini odmah

4 godine
neaktivan
Na NG+,odmah nakon što sam mogao,krenuo na Radeta.I smlavio sam ga u 10 udaraca sa +10 Ruins Greatswordom i onim njegovim ubitačnim specijalnim napadom.Bez NPC-ova,a niti jednom nije doletio kao komet u drugoj fazi,a do koje nije niti stigao.
Ova dva bosseva prije njih,su izgledali slabije od običnih protivnika.
15 godina
Elden Ring

Igra ima dva po meni najveća minusa.Nema quest loga i nemam pojma ništa o side questovima .Drugi minus je mapa.E sad neznam jel ona takva da se namjerno odmogne igrači da se ne ravna po njoj ili je samo loše urađena jer se ja dosta teško orijentiram po mapi

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice