Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 539.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Elden Ring
Cansee kaže...
hummer0 kaže...
Santana kaže...

Mozes doc prakticki na pocetku igre cim konja dobis preko portala u caelid i ubit nepomicnog bezopasnog zmaja i za to dobit 90000 runa, ak jos iskoristite onu zlatnu pilecu nogu da dobijete vise runa.

Al ne preporucam to ak igrate prvi put

Ops ja sam našao nekakvog ofucanog zmaja, ali uopće nije bezopasan.

Možda sam preslab mislim da sam level 34.

U blizini one razrušene crkve sa zmajevima unutra.

Koknuo me bez problema. 

taj zmaj je zajeban. Na 90. lvlu me ubijao jednim udarcem, izudaram i ja njega, spustim ga za trećinu ili polovicu, ali me uvijek negdje zakači i to je to, krepam. Tak da se kasnije vraćam do njega.

Lmislilo se na divovskog, lezeceg, nepokretnog zmaja, tuces ga po repu dok ne krepa. To moze i te kako potrajat sa low lvl. likovima, najbolje sa bleed oruzjima...

16 godina
ansha kaže...
najbolje sa bleed oruzjima...

Jako se ubrza ako se uzme jedna katana i powerstance na 2H umjesto dualwielda :) Pada kao kruška

To sam vidio na podu message što je netko pustio pored njega "Try 2 handed" i gle čuda, radi 

It is always darkest just before the dawn.
10 godina
ansha kaže...
Cansee kaže...
hummer0 kaže...
Santana kaže...

Mozes doc prakticki na pocetku igre cim konja dobis preko portala u caelid i ubit nepomicnog bezopasnog zmaja i za to dobit 90000 runa, ak jos iskoristite onu zlatnu pilecu nogu da dobijete vise runa.

Koknuo me bez problema. 

taj zmaj je zajeban. Na 90. lvlu me ubijao jednim udarcem, izudaram i ja njega, spustim ga za trećinu ili polovicu, ali me uvijek negdje zakači i to je to, krepam. Tak da se kasnije vraćam do njega.

Lmislilo se na divovskog, lezeceg, nepokretnog zmaja, tuces ga po repu dok ne krepa. To moze i te kako potrajat sa low lvl. likovima, najbolje sa bleed oruzjima...

Aha, sad znam na kog se misli, na onog gdje ima nekoliko manjih zmajeva oko njega. Ja sam mislio na onog koji je ispred one crkve gdje šeta i banished knight. Taj zmaj je itekako pokretan.

A ovog nepokretnog nisam dosad dirao, ostavio sam oznaku i mislio se vratiti kasnije. A sad kad kažete da je nepomičan cijelu borbu, a daje puno runa, odmah mi pada napamet da je to možda neka zamka Froma. Jer znam da sam čitao u nekom opisu itema da su "prehistoric dragons" bili čuvari u Caelidu, a taj ogromni definitivno izgleda prehistorijski. Možda ako ga ubijemo usmjeravamo kraj ili utječemo na nešto drugo. Možda i nije, ali me uopće ne bi iznenadilo da je.

4 godine
neaktivan
Elden Ring

Imate dobro farming mjesto koje je dostupno i pocetnicima bez da se morate boriti. Nisam vidio nikog da to spominje, nalazi se blizu ove lokacije sto ste spominjali kod beast sanctuary, do kojeg se moze doci portalom od trece curch ... Uglavnom umjesto da ubijate one male protivnike sto daju po 1090 runes, nastavite ici dole putem dok ne dodjete na most sa zmajem, tu samo pretrcite s torrentom te odmah skrenete lijevo, ima site of grace i toranj lenes nesto.... Uglavnom od site of grace se okrenete na suprotnu stranu od tornja, tako da krenete putem ispod mosta gdje je zmaj.

Obavezno morate biti na torrentu i brzo trcati jer cim krenete putem iza vas se spawna ona velika kugletina, istog trena kad se spavna napravite nagli preokret za 180 stepeni ali prema desnoj strani gdje je provalija tako da izbjegnete kuglu, ona padne u provaliju a vi dobijete 1900 runes. Nakon tog samo nastavite ici putem i ubrzo naidjete na neko zaobljeno stablo ispod kojeg prodjete, cim prodjete ispod tu se spawna druga kugla i tu je bitno skrenuti desno kraj drugog obicnog stabla, samo tu stati i ova kugla opet ode u provaliju a vi dobijete jos 1900 runes.

Nakon tog je samo rinse and repeat, fast travel na site of grace, trcite putem istom taktikom i za manje od minut svaki put imate skoro 4000 runes. Ne znam sta se desilo ali sam jednom kod prve kugle dobio 9000 runes, nije mi bilo nista aktivno da vise dobijam i nije se nikad desilo osim to jednom. Ja odem samo povremeno ako mi zafali za levela ili da nesto kupim, inace ne volim na jeftine fore previse grindati jer mi igra gubi smisao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2022 9:34 (gamex1423).

0 0 hvala 0
10 godina
gamex1423 kaže...

Imate dobro farming mjesto koje je dostupno i pocetnicima bez da se morate boriti. Nisam vidio nikog da to spominje, nalazi se blizu ove lokacije sto ste spominjali kod beast sanctuary, do kojeg se moze doci portalom od trece curch ... Uglavnom umjesto da ubijate one male protivnike sto daju po 1090 runes, nastavite ici dole putem dok ne dodjete na most sa zmajem, tu samo pretrcite s torrentom te odmah skrenete lijevo, ima site of grace i toranj lenes nesto.... Uglavnom od site of grace se okrenete na suprotnu stranu od tornja, tako da krenete putem ispod mosta gdje je zmaj.

Obavezno morate biti na torrentu i brzo trcati jer cim krenete putem iza vas se spawna ona velika kugletina, istog trena kad se spavna napravite nagli preokret za 180 stepeni ali prema desnoj strani gdje je provalija tako da izbjegnete kuglu, ona padne u provaliju a vi dobijete 1900 runes. Nakon tog samo nastavite ici putem i ubrzo naidjete na neko zaobljeno stablo ispod kojeg prodjete, cim prodjete ispod tu se spawna druga kugla i tu je bitno skrenuti desno kraj drugog obicnog stabla, samo tu stati i ova kugla opet ode u provaliju a vi dobijete jos 1900 runes.

Nakon tog je samo rinse and repeat, fast travel na site of grace, trcite putem istom taktikom i za manje od minut svaki put imate skoro 4000 runes. Ne znam sta se desilo ali sam jednom kod prve kugle dobio 9000 runes, nije mi bilo nista aktivno da vise dobijam i nije se nikad desilo osim to jednom. Ja odem samo povremeno ako mi zafali za levela ili da nesto kupim, inace ne volim na jeftine fore previse grindati jer mi igra gubi smisao.

rečeno je već, ali nije loše ponoviti, puno je stranica o igri nastalo, neće svi sve čitati. Meni je dosad taj dio bio najveći izvor runa, s tim da treba imati na umu da ta malena gamad zna biti opasna, ako te zakače ono kukom mogu te ubiti u sekundi. A za te kugle nisam znao, odnosno znao sam za njih, ali nisam skužio da daju toliko runa, to zvuči zapravo i najbolje, samo trčkaraš okolo a kugle padaju dolje.

15 godina
protjeran
Elden Ring

To je ok za relativno niske levele, ono koje sam ja spominjao je najbolje uopce, bar nisam cuo da ima bolje, meni je islo oko 100k u minuti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ansha kaže...

To je ok za relativno niske levele, ono koje sam ja spominjao je najbolje uopce, bar nisam cuo da ima bolje, meni je islo oko 100k u minuti...

Doduse, ta farmanja i nemaju nekog smisla jer igra stvarno nije preteska..

9 godina
ansha kaže...
Cansee kaže...
hummer0 kaže...
Santana kaže...

Koknuo me bez problema. 

Ma relativno brzo je gotovo sa bleed oruzjem jer bleed radi na postotak HP-a pa kad se bleed ukljuci napravis mu 13000 dmg bez obzira na svoj lvl

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2022 10:26 (Santana).
15 godina
protjeran
Elden Ring

Jedna stvar koja mi je potpuno idiotska je light load, treba se super zrtvovat za bit u light load-u a cini se da je roll identican.

S druge strane, eazlika izmedju med. i heavy roll-a je nebo i zemlja...

Posljedica toga je da samo teski oklopi imaju smisla jer s njima nije problem bit u medium loadu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2022 10:56 (ansha).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
ansha kaže...

Jedna stvar koja mi je potpuno idiotska je light load, treba se super zrtvovat za bit u light load-u a cini se da je roll identican.

Posljedica toga je da samo teski oklopi imaju smisla jer s njima nije problem bit u medium loadu...

Da ne kuzim nit ja zakaj je to tak. 
U DS1 si mogao dobit Ninja roll (kao oni mali na Liurnia of the Lakes) i to je bilo zakon. 

Ovdje dobis valjda nesto vise I frame-ova i to je to

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
ansha kaže...
ansha kaže...

Doduse, ta farmanja i nemaju nekog smisla jer igra stvarno nije preteska..

Imaju u određenim situacijama, npr nakupim dosta runa ovako dok igram ili kad ubijem nekog bossa, a nemam dovoljno za level, onda fino odem kod tih malih smradova i nakupim koliko mi treba za level. Sad da ću ići skupljati nekoliko levela zaredom ne pada mi napamet. A da ne pričamo da nikad nije pametno ići istraživati potpuno novo područje sa puno runa. 

4 godine
neaktivan
ansha kaže...

Pa ja gledam da se drzimu med loadu i s tim rollom ide bez problema. Bas cu probati laksu opremu da vidim kolika je razlika sa light load i tim najbrzim rollom.

12 godina
Elden Ring

Vrijeme je stavit Elden na stranu i nastavit Horizon Forbiden West ❤

150 sati cistog gaming uzivanja,hvala ti Eldene 🥂

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
gamex1423 kaže...
ansha kaže...

Pa ja gledam da se drzimu med loadu i s tim rollom ide bez problema. Bas cu probati laksu opremu da vidim kolika je razlika sa light load i tim najbrzim rollom.

Nema razlike, o tom i pricam..

13 godina
Elden Ring

Ma ovo je GOTY sigurno. Jedina bitna zamjerka MENI je što je prelagana, prebrzo sam postao prejak pa neki značajni bossevi i zone nemaju značaj koji bi trebali. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Elden Ring

Ja se sad borio sa zmajem kod lennes tornja, ispod beast sanctuary na mostu. Dosta je tezi od prvog bio ali sam ga rijesio i iznenadio se kad sam dobio 80 000 runes. Nadam se da nije to taj sto spominjete da grindate na njemu, ali mislim da nije jer ovaj nije spavao i borio se.

0 0 hvala 0
9 godina
gamex1423 kaže...

Ja se sad borio sa zmajem kod lennes tornja, ispod beast sanctuary na mostu. Dosta je tezi od prvog bio ali sam ga rijesio i iznenadio se kad sam dobio 80 000 runes. Nadam se da nije to taj sto spominjete da grindate na njemu, ali mislim da nije jer ovaj nije spavao i borio se.

Nije to taj.

I nije to neki grind to je da se spasis od grind-a kad ides igrat ponovo sa novim likom hehe.

Ja sam krenuo ponovo jer mi se nije aktivirao Ranni quest (il sam ja nagdje sjebao) i to me nerviralo.

Posto sad kuzim kak igrat brzo cu se vratit na staro samo cu bolje pratit te questove.

Za 3 sata igranja sam 36lvl :)

16 godina
Elden Ring

Ja sam na lvl 126 odlučio završiti story polako.. tako da sam jučer čistio Nokron (Valiant Gargoyle / Twinblade Gargoyle fight je interesantan .. Regal Protector na kraju bezveze), Nokstellu (Ranni questline tj.), kompletirao River of Rot (neloš boss). Nakon toga sredio Mogha konačno (zanimljiv fight samo malo lagan na kraju kad si overpowered), sredio Astel (jako "flashy" i lijep fight, kao i Renalla p2 npr), nakon toga se vratio u Mt. Gelmir završiti Volcano Manor do kraja i skupiti one Ashes za 2H one shot build (zadnji boss Rykard je underwhelming ali jako fora izveden, Godskin Noble je smijeh sada s ovim gearom/levelom).. nakon Gelmira otišao u Crumbling Farum Azulu i počistio sve do kraja, Godskin Duo je totalna komedija kad imaš Mimic Tear Ashes na +10.. bez mimica sam se patio kao isus. Zadnji boss u CFA je dobar ali opet, jako jednostavno ga je srediti s mimicom na maxu..

Dualwieldam curved greatswordove Bloodhound's Fang +10 i Morgott's Cursed Sword +9... strašno kako su jaki, pogotovo kad mimic koristi isto. Doslovno skidaju 15% hp-a bossu jednim light powerstance udarcem.. a igram nekakav quality build dex/str/vig/end cak i nesto pointova u arc.. nista cheesy ili special. Tu i tamo switcham izmedju curved greatswordova i Rivers of Blood +10 / Nagakiba +24 kombinacije, čisto za promjenu malo.

Sad sam u Leyndell, Ashen Capital i izgleda da je kraj kad to očistim.. tako da moram prije toga još nekakve repove srediti. Na pamet mi pada Malenia kod koje nisam još bio.. i nisam siguran ako je još nešto ostalo (osim što bi sada trebao progooglati gdje su talismani kojih mi sigurno puno fali, pa oni ancient dragon stones kojih sam našao samo 3 komada do sada... možda i larval tears za respec - našao sam ih 8 čini mi se, ne znam koliko ih ima u svakom prelasku).

U svakom slučaju, 98h gameplaya za sada i nije mi ni malo dosadno.. super kvalitetan game po mom mišljenju  Jedva čekam NG+

Iako moram priznati da mi je najteži dio igre bilo korištenje Xbox kontrolera za okretanje kamere i upravljanje, kao isključivo KB/Mouse gamer 25+ godina 

To me tlačilo dobrih par desetaka sati dok se nisam priviknuo nekako i skužio da mi u biti odgovara na neki način koliko god je iritantno i neprecizno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2022 9:29 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Elden Ring

I ja sam sada lagano poceo cistit repove, tek sada vidim da sam za neke stvari debelo overlevel, 130h u igri 180lvl, jedva cekam ng+ da isprobam nova oruzja  xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Ubacio Horizon disk u Ps5...shvatio da mi nije dosta Eldena,ubacio disk i krenuo new game + 🤣

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Ng+ je komedija. Jedini boss koji me ubio je Elden Beast. Trebalo mi oko sat dva za ng+. Ng+ u eldenu je kako bi igra izgledala da ima Easy mode 😊
15 godina
Ne kuzim poantu ng+(volio bi da kuzim). Sve ides ponovo. Sve znas gdje se sta nalazi samo su protivnici tezi. Ne privlaci me to bas
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...
Ne kuzim poantu ng+(volio bi da kuzim). Sve ides ponovo. Sve znas gdje se sta nalazi samo su protivnici tezi. Ne privlaci me to bas

igra ima 6 krajeva, tako da je to jedan od razloga zašto bi igrao više puta, također je hrpetina načina za borbu, pa ljudi žele isprobati svašta. Drugi prelazak ti može biti dosta različitiji od prvog. I naravno da ako opet igraš nećeš opet sve obilaziti nego ideš na ono što ti treba za dalje.

11 godina
Cansee kaže...
Kill Frenzy kaže...

igra ima 6 krajeva, tako da je to jedan od razloga zašto bi igrao više puta, također je hrpetina načina za borbu, pa ljudi žele isprobati svašta. Drugi prelazak ti može biti dosta različitiji od prvog. I naravno da ako opet igraš nećeš opet sve obilaziti nego ideš na ono što ti treba za dalje.

Igra zapravo ima samo 3 kraja, a jedan od njih dobiješ da ladno ni jedan quest napraviš, tih "6 krajeva" postoje ali su vezani za prva 3 i samo je malo drugačiji dijalog u endingu ništa više od toga. Tako je i za achivmente vezano samo 3 kraja. 

Što se tiče new game +, nije to nimalo zanimljivo kao prvi prelazak, kad otkrivaš kada istražuješ, kad ne znaš gdje ti je glava od sadržaja, onda new game + dođeš sa lvlom 170 i rokaš bosseve sa 5 udaraca do engamea, naravno sa drugačijim buildom, jer kad pređeš prvi put igru napraviš respect prije new game + i napraviš drugi build, a svi ti late game buildovi ma koje god igrao su totalno OP, rivers of blood je najkorištenije oružje u igri to skalira sa fire,arcane,blood buildom bolesno, još ako u drugu ruku uzmeš nagakibu nezaustavljiv si, također skippaš razgovore u new game + i neda ti se ništa slušati kad si već odigrao, i onda izrushas kroz igru za par sati kroz main bosseve i to je to. Okej za odradit preostale endinge i ako je netko nešto bitno fulao, ja sam prvi prelazak odradio savršeno pa mi u new game + nije ništa drugo ostalo nego se zajebavati sa op oružjima i moćima. Ali uživajte u prvom prelasku jer new game + je tu samo 4fun... 

10 godina
BeLLicus kaže...
Cansee kaže...
Kill Frenzy kaže...

Igra zapravo ima samo 3 kraja, a jedan od njih dobiješ da ladno ni jedan quest napraviš, tih "6 krajeva" postoje ali su vezani za prva 3 i samo je malo drugačiji dijalog u endingu ništa više od toga. Tako je i za achivmente vezano samo 3 kraja. 

Što se tiče new game +, nije to nimalo zanimljivo kao prvi prelazak, kad otkrivaš kada istražuješ, kad ne znaš gdje ti je glava od sadržaja, onda new game + dođeš sa lvlom 170 i rokaš bosseve sa 5 udaraca do engamea, naravno sa drugačijim buildom, jer kad pređeš prvi put igru napraviš respect prije new game + i napraviš drugi build, a svi ti late game buildovi ma koje god igrao su totalno OP, rivers of blood je najkorištenije oružje u igri to skalira sa fire,arcane,blood buildom bolesno, još ako u drugu ruku uzmeš nagakibu nezaustavljiv si, također skippaš razgovore u new game + i neda ti se ništa slušati kad si već odigrao, i onda izrushas kroz igru za par sati kroz main bosseve i to je to. Okej za odradit preostale endinge i ako je netko nešto bitno fulao, ja sam prvi prelazak odradio savršeno pa mi u new game + nije ništa drugo ostalo nego se zajebavati sa op oružjima i moćima. Ali uživajte u prvom prelasku jer new game + je tu samo 4fun... 

aha hvala ti, ne znam ništa o krajevima, samo sam negdje pročitao da ih je 6, ali i mislio sam da neki od njih moraju biti varijacija na temu. 

15 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Sad sam u Leyndell, Ashen Capital i izgleda da je kraj kad to očistim.. tako da moram prije toga još nekakve repove srediti. Na pamet mi pada Malenia kod koje nisam još bio.. i nisam siguran ako je još nešto ostalo (osim što bi sada trebao progooglati gdje su talismani kojih mi sigurno puno fali, pa oni ancient dragon stones kojih sam našao samo 3 komada do sada... možda i larval tears za respec - našao sam ih 8 čini mi se, ne znam koliko ih ima u svakom prelasku).

Mozes slobodno prvo zavrsit main story pa onda otic na Maleniu...

16 godina
ansha kaže...
mrsmith kaže...

Aha, ne ide direktno kraj kad ubijes zadnjeg? Mislio sam da se ne možeš vratiti više nego direktno u NG+

15 godina
protjeran
mrsmith kaže...
ansha kaže...
mrsmith kaže...

Aha, ne ide direktno kraj kad ubijes zadnjeg? Mislio sam da se ne možeš vratiti više nego direktno u NG+

Ne ide, mozes nastavit igrat i sam odlucis kad zelis u NG+

16 godina
ansha kaže...

Ne ide, mozes nastavit igrat i sam odlucis kad zelis u NG+

A super, onda tako napravim :) Hvala

10 godina
Elden Ring

Šta je s coop, jel netko probao? Je li to zvanje u pomoć, ili ima nekih posebnih bossova i slično koji se napadaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice