EADM pitanje za igre

poruka: 14
|
čitano: 3.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
EADM pitanje za igre
Kupio bi igru Battlefield Bad Company 2 i Vietnam DLC od jednog čovjeka.
On je te igre kupio sa EADM servisa (dakle, digitalne verzije, ne u kutiji). Vjerovatno su te igre vezane za njegov account pa on ima svoj password, korisničko ime, keyeve itd.
Kada bi ja to kupio od njega, on bi mi dao svoje podatke od accounta (lozinka, ime, itd.), ja bi instalirao EADM i počeo bi skidati igre (BBC2 i Vietnam) i to je to, sve bi proradilo. Jel tako?

E sad, glavni poblem je šta ja nemam FLAT tarifu, već imam internet od 5 GB, pa mi je to nemoguće skinuti, a da ne pređem limit.
Zanima me dali bi on sa svog accounta, kada downloada igre, mogao te igre snimiti na DVD te prodati meni, tako da ja nemoram skidati, i naravno dati mi sve potrebne podatke za account? ( To nije ilegalno, svejedno bi mi on prodao svoj account tj. igre).
Dali se može to tako napraviti ili EADM ima neku zaštitu od ovakvih radnji (koje za mene nisu ilegalne, jer ću ja dalje koristit njegov account kada mi ga proda).

Kakvi su to accounti preko EADM za kupovinu igara, dali je to vezano za jednu osobu ili ta osoba može prodati taj account, a time i igre s njima?

Dakle, glavni problem je šta ja nemam FLAT, pa je teško to downloadat, da bar ima retail (u kutiji) verziju.

Nadam se da ste shvatili moja pitanja, molio bi savjet. Hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
EADM pitanje za igre

možda može eventualno skinut sa torenta i tebi to poslat na dvd-u i ti upišeš njegov cd key...ali teško moguće jer je key već iskorišten pa mislim da to pada u vodu...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EADM pitanje za igre
Znači, jedino rješenje je da kad mi on proda account, skidanje igara sa EADM i upisivanje podataka koje mi on da, na mojoj vezi od 5 GB?
Sve bi bilo OK da imam FLAT.

Zna li netko više?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: EADM pitanje za igre
mislim da da...ali naglašavam: NISAM SIGURAN!
17 godina

Pa pitaj lika jer ima saćuvane instalaciske file-ove od BC 2 nek ti sprži na dvd

15 godina
protjeran
Wolf88 kaže...

Pa pitaj lika jer ima saćuvane instalaciske file-ove od BC 2 nek ti sprži na dvd

a-a nemože tako...mora imat setup ko kad sk*neš igricu pa ti bude onako...nemožeš samo skopirat intalacijski folder kolko ja znam..

15 godina
EADM pitanje za igre

Onda nek' ti skine sa torrent-a... {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ferritin kaže...

Onda nek' ti skine sa torrent-a... {#}

pa to sam i ja predložio...ali se bojim da kod upisivanja cd keya neće mu ga priznat jer je već iskorište u EADM pod njegovim accountom...to bi mogo bit problem...a kad ga ti skineš sa njegovog accounta sa EADM onda on automatsku upiše cd key i igra je valjana...da on nije upiso cd key u EADM onda može sa torrenta bez ikakvog problema..ovako bojim se da neće ići

15 godina
neaktivan
EADM pitanje za igre

Mogu ti reci da se s 5GB mjesecno ne mozes ni naigrati ... jer dok igras igru dosta guta prometa....

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EADM pitanje za igre

Mislim da je objašnjeno u ovom threadu:

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/5585318.page

Uglavnom, instalacijski fajlovi (game installers) moraju na originalnom stroju biti sačuvani i onda ih se može kopirati na drugi stroj (nalaza se u folderu C:\ProgramData\EA Core\cache\EADM\).

Inače, primijetio sam da su obnovili EADM i da počinje ličiti na Steam (in-game overlay, friends list,..). Još jedan wannabe Steam killer. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tvrdy kaže...

Mislim da je objašnjeno u ovom threadu:

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/5585318.page

Uglavnom, instalacijski fajlovi (game installers) moraju na originalnom stroju biti sačuvani i onda ih se može kopirati na drugi stroj (nalaza se u folderu C:\ProgramData\EA Core\cache\EADM\).

Inače, primijetio sam da su obnovili EADM i da počinje ličiti na Steam (in-game overlay, friends list,..). Još jedan wannabe Steam killer. 

Dali je onda moguće da mi igre snimi na DVD pa ja to kupim od njega i upišem sve potrebne podatke i da bez downloadanja igara mogu igrati?

Ništa ne kužim ove gore sa linka na thread.

Dali može netko probati ili potvrditi da je to moguće?

Hvala!

14 godina
EADM pitanje za igre

Neka ti on skine igru i stavi na DVD, a ti ju instaliraj tamo gdje je instaliran i EADM (u folder Electronic Arts).Nemoj ju krekat ni ništa slično, zatim pokreni EADM i on će ti prepoznati igru i pisat će ti "Ready To Play" ili nešto slično, klikneš "Play" i igra će se pokrenuti, ostaviš da se Update-a (to dugo traje oko 1 sat) i kad se Update-a možeš igrati. Radit će ti sigurno, jer radi meni. Kad sam ja skinuo igru sa EADM-a kod instalacije nešto je stalno zaštekavalo, pa sam ja instalirao pirata u pravi folder, EADM ju je prepoznao i Update-ao i sad se mogu klat...BTW: Može li se sa EADM accounta prodati samo određena igra a ne cijeli account?  

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 18:34 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
EADM pitanje za igre
Znači, to je jedino i sigurno rješenje? Misliš da skine BBC2 sa torrenta ili?
A nemože se onako prebacivat kao što piše na onom stranom linku na thread?

I još me zanima kako da Vietnam DLC skine? Dali se može isto skinuti sa torrenta?
Ako ne, koliko ima GB kada bi skidao preko EADM?

P.S. Ovo nije ilegalalan post, skinuo bi mi igru koju bi onda naravno aktivirao (znači, nema tu crackanja itd.) - za moderatore u slučaju kartoniranja, ne daj Bože :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PCGamerX kaže...
Znači, to je jedino i sigurno rješenje? Misliš da skine BBC2 sa torrenta ili?
A nemože se onako prebacivat kao što piše na onom stranom linku na thread?

I još me zanima kako da Vietnam DLC skine? Dali se može isto skinuti sa torrenta?
Ako ne, koliko ima GB kada bi skidao preko EADM?

P.S. Ovo nije ilegalalan post, skinuo bi mi igru koju bi onda naravno aktivirao (znači, nema tu crackanja itd.) - za moderatore u slučaju kartoniranja, ne daj Bože :)

Neznam da li je jedino riješenje, ali meni radi. Da, nek ti neko skine BFBC 2 sa torrnta. Za Vietnam neznam meni kad sam instalirao BFBC 2 piratski koji sam skinuo još tamo kada je igra izašla, u ljevom kutu piše Vietnam i on radi savršeno.
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice