On je te igre kupio sa EADM servisa (dakle, digitalne verzije, ne u kutiji). Vjerovatno su te igre vezane za njegov account pa on ima svoj password, korisničko ime, keyeve itd.
Kada bi ja to kupio od njega, on bi mi dao svoje podatke od accounta (lozinka, ime, itd.), ja bi instalirao EADM i počeo bi skidati igre (BBC2 i Vietnam) i to je to, sve bi proradilo. Jel tako?
E sad, glavni poblem je šta ja nemam FLAT tarifu, već imam internet od 5 GB, pa mi je to nemoguće skinuti, a da ne pređem limit.
Zanima me dali bi on sa svog accounta, kada downloada igre, mogao te igre snimiti na DVD te prodati meni, tako da ja nemoram skidati, i naravno dati mi sve potrebne podatke za account? ( To nije ilegalno, svejedno bi mi on prodao svoj account tj. igre).
Dali se može to tako napraviti ili EADM ima neku zaštitu od ovakvih radnji (koje za mene nisu ilegalne, jer ću ja dalje koristit njegov account kada mi ga proda).
Kakvi su to accounti preko EADM za kupovinu igara, dali je to vezano za jednu osobu ili ta osoba može prodati taj account, a time i igre s njima?
Dakle, glavni problem je šta ja nemam FLAT, pa je teško to downloadat, da bar ima retail (u kutiji) verziju.
Nadam se da ste shvatili moja pitanja, molio bi savjet. Hvala!