Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.959.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Dota 2

Jeste gledali Navi vs Vega, drugu partiju. Dendi je MVP turnira kako je spasija ovaj mec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Zajeb kaže...

Jeste gledali Navi vs Vega, drugu partiju. Dendi je MVP turnira kako je spasija ovaj mec.

Dobro je igrao, pogodio je 2 ključna rp-a. Ali sada MVP turnira, a turnir danas počeo, nećemo baš pretjerivati... 

Također panika u redovima Vega Squada, idu u završni push protiv magnusa i oni stoje skupa.. Pa to svaki igrač od 3,5k mmr-a zna da se razmakneš, Solo 322 opravdao nadimak.

12 godina
neaktivan
Dota 2

mislim da nije u redu da tim koji je napravljen mjesec dana prije kvalifikacija dobije invite i ode na ti5 mislim na NAR

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

mislim da nije u redu da tim koji je napravljen mjesec dana prije kvalifikacija dobije invite i ode na ti5 mislim na NAR

Da, meni je to isto glupo, mjenjaju rostere timova mjenjaju imena non stop, trebalo bi neke regule uvest glede toga

16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Da nisu dobili invite, vjerovatno bi došli u kvalifikacije preko Open Qualifikacija... A nisu dobili direktni invite, sami su svojom igrom zaslužili to mjesto za TI5..

Budimo realni,da je mousesport tamo gdje treba biti (Europske kvalifikacije), ne bi ni slično dogurali kao u NA kvalifikacijama...

A i Team Tinker je radio izmjene u teamu 18 dana prije Nar-a, tako da po tvome ni team tinker ne bi trebao dobiti invite u kvalifikacije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 20:22 (ToMisLaW).
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
FarmWithMeee kaže...

Da nisu dobili invite, vjerovatno bi došli u kvalifikacije preko Open Qualifikacija... A nisu dobili direktni invite, sami su svojom igrom zaslužili to mjesto za TI5..

Budimo realni,da je mousesport tamo gdje treba biti (Europske kvalifikacije), ne bi ni slično dogurali kao u NA kvalifikacijama...

A i Team Tinker je radio izmjene u teamu 18 dana prije Nar-a, tako da po tvome ni team tinker ne bi trebao dobiti invite u kvalifikacije.

Open kvalifikacije su lutrija na 1 gamea jako su male sanse da bi prosli bas oni, mogu naletit na bilokakav pick i ispast. Ja im nebi dao invite u kvalifikacije jer su napravili team mjesec dana prije kvalifikacija, neka idu kroz open qualifier. A sto se tice Mouza on je tu cijele godine nije od prije mjesec dana. Mouz bootcampuje u kanadi cijelo vrijeme i igra americke turnire zato i je u americkim kvalifikacijama. Zamisli sad 3 lika iz europe poput jeraxa odu igrat za mvp u koreju, normalno da ce igrat sea kvalifikacije od tamo a ne europske jer je to gledaj na to kao klub u nogometu. Arsenal engleski klub prije par godina a nije imao ni jednog engleza u postavi :D

12 godina
neaktivan
Dota 2

Kakav throw sinoc NiP. Jedan od meni osobno najdražih timova throwali 2. i 3. game, nakon dominantne pobjede 1. game, i jos bolji early gameovi 2. i 3. game i onda se nesto u mid gameu dogodi i throwaju..

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...

Kakav throw sinoc NiP. Jedan od meni osobno najdražih timova throwali 2. i 3. game, nakon dominantne pobjede 1. game, i jos bolji early gameovi 2. i 3. game i onda se nesto u mid gameu dogodi i throwaju..

pocele im se trest ruke na pomisao da bi mogli uspjet.

15 godina
Dota 2

Imam Hidden Flower bundle za templarku pa ako netko želi trejdat nek se javi u PP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Na'Vi upravo osvojili TI5 EU kvalifikacije.

Sonneiko je stvarno zvijer. Netko od vas je napisao da obratimo pažnju na njega, i nije bio daleko od istine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...
ToMisLaW kaže...
FarmWithMeee kaže...

Open kvalifikacije su lutrija na 1 gamea jako su male sanse da bi prosli bas oni, mogu naletit na bilokakav pick i ispast. Ja im nebi dao invite u kvalifikacije jer su napravili team mjesec dana prije kvalifikacija, neka idu kroz open qualifier. A sto se tice Mouza on je tu cijele godine nije od prije mjesec dana. Mouz bootcampuje u kanadi cijelo vrijeme i igra americke turnire zato i je u americkim kvalifikacijama. Zamisli sad 3 lika iz europe poput jeraxa odu igrat za mvp u koreju, normalno da ce igrat sea kvalifikacije od tamo a ne europske jer je to gledaj na to kao klub u nogometu. Arsenal engleski klub prije par godina a nije imao ni jednog engleza u postavi :D

Team Tinker je od 13.02. promjenio sveukupno 9 igrača...

Black^ 

Waytosexy 

pieliedie 

JerAx 

PatSoul 

SingSing 

AdmiralBulldog

Team Tinker je u americi samo ime, niti je to organizacija niti išta, SingSingov pub stack, i tek sada ih pokupio Mouz, zato što to radi svake godine, pokupi neki tim koji misli da će ići na TI.

Toliko o njihovoj stabilnosti i kontinuiranosti, isto su zaslužili invite kao i NAR.

+ Bootcamp im je u Kanadi od prije 2 mjeseca, od kako je Black došao, a s ciljem je u Americi jer su slabiji timovi nego u Europi i mislili su da će imati veće šanse upasti na TI preko NA nego Europe..

A to što su ispali sami su si krivi, NAR je bio bolji...

Realno to je NA scena, novi timovi se kreiraju i raspadaju svaki mjesec..

Pa Complexity je isto mijenjao igrače prije qvalifikacija, pa su opet pozvani i osvojili...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 21:17 (ToMisLaW).
15 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Ja im nebi dao invite u kvalifikacije jer su napravili team mjesec dana prije kvalifikacija

To i jest i nije tako. NAR je prošle godine pobijedio NA kvalifikacije. Jest da su imali 3 druga igrača ali opet ne možeš ignorirat ime pobjednika kad pozivaš. A i svi igrači su solidni za NA. Drugo mjesto, dokazali su se.  

Bolje ovako, nego zatvorit vrata timu za koji znaš da je solidan, i umjesto njih pozvat neke anonimuse iz Argentine koji ne mogu ništa postić.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 12:33 (Sunshin).
14 godina
Dota 2

ako netko treba neki TI5 Immortal ili bundle koji imam,  a ima hrpu trash itema (common, uncommon, rare nebitno) kojih se želi riješiti, neka se javi. trebam stotine takvih trash itema.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dota 2

Ma nek je Navi otišao na TI5,to je jedino bitno,kakav je TI bez njih..nego mene zanima,sta je sa ovim domaćim ekipama? gdje su one? jedino sto vidim je da nekada myi igra i oni momci BK sto su daleko otisli u gigabayte touru,poslije toga ih nigdje, a o ostalima da ne pricam,ostalih ni nema,a znam da imamo puno dobrih klanova za balkana,pa eto ako netko zna,da napise malo i o tome,da ne zapostavimo našu scenu tek tako

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TrYme kaže...

Ma nek je Navi otišao na TI5,to je jedino bitno,kakav je TI bez njih..nego mene zanima,sta je sa ovim domaćim ekipama? gdje su one? jedino sto vidim je da nekada myi igra i oni momci BK sto su daleko otisli u gigabayte touru,poslije toga ih nigdje, a o ostalima da ne pricam,ostalih ni nema,a znam da imamo puno dobrih klanova za balkana,pa eto ako netko zna,da napise malo i o tome,da ne zapostavimo našu scenu tek tako

>Očekivati od naših regionalnih timova više od ovoga što su uvjetno-rečeno postigli, rofl.

Nije zapostavljena kad praktički i ne postoji, ne na nekoj većoj skali.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 17:05 (4ucker).
10 godina
neaktivan

Ma znam i ja da se teško probiti ovim našim timovima,al mene zanima dal igraju više? Možda uz malo više truda bi i postigli neki dobar rezultat..evo ja znam neke ekipe od prije kao sto su BiP,25cm,ChW,GC(makedonski),MaYM,sukiev tim,beatdoxi. Do prije pola godine si ih i mogao vidjeti na Joindoti ili tako nekim stranicama,sad nigdje ništa..pa ako netko zna nesto vise nek slobodno napise

12 godina
neaktivan
Dota 2

imam ova 4 seta, htio bih ih trejdat

Vestments of the Infinite Waves

Relics of the Putrid Pontiff

Armor of Renewed Faith

Aspects of Summer

trejdao bih samo za druge setove. ako bi netko htio, neka me slobodno doda na steam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
TrYme kaže...

>Očekivati od naših regionalnih timova više od ovoga što su uvjetno-rečeno postigli, rofl.

Nije zapostavljena kad praktički i ne postoji, ne na nekoj većoj skali.

Zašto to govoriš?? Što misliš da smo mi svi iz ovog dijela europe operirani od dote ili konkretno kritiziraš naše najbolje ekipe?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 20:07 (infernoxcro).
12 godina
neaktivan
TrYme kaže...

Ma znam i ja da se teško probiti ovim našim timovima,al mene zanima dal igraju više? Možda uz malo više truda bi i postigli neki dobar rezultat..evo ja znam neke ekipe od prije kao sto su BiP,25cm,ChW,GC(makedonski),MaYM,sukiev tim,beatdoxi. Do prije pola godine si ih i mogao vidjeti na Joindoti ili tako nekim stranicama,sad nigdje ništa..pa ako netko zna nesto vise nek slobodno napise

nzm sta ocekujes od tih ekipa nemreju one napravit nista na sceni... probe se na neki tier 5 turnir i  tamo izgube od tier 5 ekipa :D

10 godina
neaktivan

ne znam bas,viđao sam ih i na jacim turnirima,doguraju vazda do one zadnje stepenice i tu izgube od tier 2-3 ekipe,evo,sukieva ekipa igra vec Pro ligu na starladderu 3 sezone,i ovi maym su je igrali ovu sezonu,a tamo nisu bas tier 5 timovi...i to je nesto... BK tim je 2 puta za redom dogurao do playoffa na gigabaytu,nije bas to ni za podcijeniti..a i naisao sam na joindoti balkansku 3u diviziju,cini mi se vrlo zanimljiva samo ne znam tko bi mogao osvojiti...vidim da i tvoja ekipa tamo igra

12 godina
neaktivan
TrYme kaže...

ne znam bas,viđao sam ih i na jacim turnirima,doguraju vazda do one zadnje stepenice i tu izgube od tier 2-3 ekipe,evo,sukieva ekipa igra vec Pro ligu na starladderu 3 sezone,i ovi maym su je igrali ovu sezonu,a tamo nisu bas tier 5 timovi...i to je nesto... BK tim je 2 puta za redom dogurao do playoffa na gigabaytu,nije bas to ni za podcijeniti..a i naisao sam na joindoti balkansku 3u diviziju,cini mi se vrlo zanimljiva samo ne znam tko bi mogao osvojiti...vidim da i tvoja ekipa tamo igra

Daj mi link da vidim tu starladder pro ligu nisam to vidio do sad, a sto se tice BK oni su se raspali, CHW se raspo, BIP se raspo, GC nikad nije ni igrao dotu 2 u pravom rosteru niti ozbiljno, 25cm igra samo lanove, Maym nisam ni znao da su igrali dotu 2, igraju sad kao HGT al to nije ista ekipa i mislim da ne igraju oni ozbiljno nego samo tek toliko da se igra, suki nikad u zivotu nije ni imao tim samo skuplja proere koji preko njegovih scrimova traze druge jace klanove ( sad story)...a beatdoxi jedino je "normalan" tim koji pokusava igrat ozbiljno al jednostavno nemaju kapacitet da bi napravili nesto na sceni vs jacih ekipa...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 14:12 (FarmWithMeee).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ima puno dobrih pojedinaca na našoj sceni, ali nema nikakvih turnira da bi oni imali razloga napraviti team i igrati profesionalno.. 

Tko će njima jamčiti da će oni živjeti od dote, previše se toga treba uložiti a na našim prostorima ljudi sa fakultetom jedva žive a kamoli da igraš dotu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Ima puno dobrih pojedinaca na našoj sceni, ali nema nikakvih turnira da bi oni imali razloga napraviti team i igrati profesionalno.. 

Tko će njima jamčiti da će oni živjeti od dote, previše se toga treba uložiti a na našim prostorima ljudi sa fakultetom jedva žive a kamoli da igraš dotu...

"A Ukrajina čista Švicarska ."

PC gaming a minute to learn a lifetime to master ( Wildstar: Hazzak-EU Exile - Nick: Loo)
16 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...
ToMisLaW kaže...

"A Ukrajina čista Švicarska ."

Ukrajina ima 100 turnira, Starladder itd..  Uspoređivat njihovu scenu i našu je smiješno... 

12 godina
neaktivan
Dota 2

POzdrav momci.Skoro sam poceo igrati preko Steam-a Dota 2 i nabio sam lvl 3 i dobio nesto skinova,dropova kako se vec zove.Da li ima neko da mi pomogne s nekim giftom za Dotu 2 ili nesto drugo skupljam pare za CS GO ,jer nazalost nisam u situaciji da uplatim 11 € na steam.Znam da to nije puno,ali tek zavrsavam skolu i nije me zivot mazio,a ako nema sve najbolje :D

Trazim nekog da mi pokloni neke giftove ili igrice s kojima mogu poceti skupljat sitnu lovu na steamu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Damir_Skaler kaže...

POzdrav momci.Skoro sam poceo igrati preko Steam-a Dota 2 i nabio sam lvl 3 i dobio nesto skinova,dropova kako se vec zove.Da li ima neko da mi pomogne s nekim giftom za Dotu 2 ili nesto drugo skupljam pare za CS GO ,jer nazalost nisam u situaciji da uplatim 11 € na steam.Znam da to nije puno,ali tek zavrsavam skolu i nije me zivot mazio,a ako nema sve najbolje :D

Sta ce ti dota itemi? Ne utjecu ti na igru, nije to LoL, imaš sve heroje otključane, igraj i to je to.. Itemi su useless...

13 godina
neaktivan
Damir_Skaler kaže...

Zaposli se preko raspusta sad. Ima nas mnogo ovdje koje zivot nije mazio i drago mi je da si tako iskren.

Uglavnom taj mehanizam radi tako da ti dajes svoju uslugu, a poslodavac tebi novac (mozda ce ti se ciniti da ti daje manje nego zasluzujes, ali ne zaboravi da je rad SSS radnika skoro bezvrijedan). Srecom, zavrsio si skolu, sad naprijed i iskoristi svoje znanje!

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Ja mislim da bi trebalo biti ministarstvo za Dotu u RH tako da ljudi koji posvete svoj zivot tom sportu mogu imati sigurnost (zdravstveno), benificirani radni staz i odredjenu financijsku pomoc od drzave.

12 godina
neaktivan

Ne preko raspusta zavrsio sam napokon :D 4 god. sada traziti posao,ali se oteglo ovo do diplome jedu govna mogu sve to u 5 dana,a ne da cekamo cijeli mjesec skoro jbt.Ako ne utjecu onda ti itemsi ok ,ali mislio sam da mi bude zabavnije i to ovo jos malo,a kasnije bog te pitao da li cu vise igrati.Pozdrav i hvala momci (Y)

Trazim nekog da mi pokloni neke giftove ili igrice s kojima mogu poceti skupljat sitnu lovu na steamu
10 godina
neaktivan

http://dota2.starladder.tv/league/pro/?stage=11848
evo tu sam vidio,ako nista bar su igrali nesto..a i mislim da se svi oni zele probiti ali fali im motivacije,a i dosta vremena cini se..zar ne postoji netko tko moze povezati sve konce ove nase scene pa da se bar dadne domaćim ljudima motivacije za igranjem..mozda se iz toga rodi nest

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice