Winter Wyvern dodan u CM mod, i vjerovatno buff Alchemista i Naixa, možda čak i Gyrocoptera. Moja nagađanja
Zašto Gyroa?
Zato što je u trenutnoj verziji Gyro je pre lak za ubit, ima mal attack range, malo energije, a treba jako puno farma..
Winter Wyvern dodan u CM mod, i vjerovatno buff Alchemista i Naixa, možda čak i Gyrocoptera. Moja nagađanja
Zašto Gyroa?
Zato što je u trenutnoj verziji Gyro je pre lak za ubit, ima mal attack range, malo energije, a treba jako puno farma..
Gyri ne treba buff, mozda malo veci range i to je to. Opcenito ja mislim ni da trollu ne treba nerf, ne vidim zasto je jaci od ostalih kerija. On je netaknut godinama.
Gyri ne treba buff, mozda malo veci range i to je to. Opcenito ja mislim ni da trollu ne treba nerf, ne vidim zasto je jaci od ostalih kerija. On je netaknut godinama.
Imas li Internet?
Povecan je cap na max attack speed i fixano su bugovi na samom heroju.
Nerf skadi i to je to.
I SnY, Euls, MoM....
Ma daj o čemu pričate, najbolje izbrisat onda pola itema i heroja iz igre...ja osobno mislim da će mnogi heroji dobit dobar buff
1.Zato što je u trenutnoj verziji Gyro je pre lak za ubit, 2.ima mal attack range, 3.malo energije, a 4.treba jako puno farma..
1. Ne ako ima bkb
2. Flak cannon
3. S dobrim razlogom
4. Zato što nafarman može 1v5
Bude li Gyro buffan, vjerojatno će posat novi fotm.
1. Ne ako ima bkb
2. Flak cannon
3. S dobrim razlogom
Gyro je pre lagan za counterat u early gameu, ne može soloat rosha kao troll u 11 minuti, ili pucati sa 800 rangea kao sniper. A da bi bio efikasan treba mu bkb + još 3 itema. E sada ako je tvoj tim toliko dobar da mu dopusti nafarmat ta 4 itema..
I SnY, Euls, MoM....
Zaboravio si Iron Branch!
Pa nije nikakav problem nafarmat sa gyrom, praktički isto ko luna, stackaš sa dominatorom i imaš onaj flak i mitraljez za fast farm
1. Ne ako ima bkb
2. Flak cannon
3. S dobrim razlogom
Gyro je pre lagan za counterat u early gameu, ne može soloat rosha kao troll u 11 minuti, ili pucati sa 800 rangea kao sniper. A da bi bio efikasan treba mu bkb + još 3 itema. E sada ako je tvoj tim toliko dobar da mu dopusti nafarmat ta 4 itema..
možeš objasnit zašto je lagan za counterat u early game? tj. zašto ga je lakše counterat nego bilo kojeg drugog agi carrya? ako ne uzmemo u obzir trolla i snipera
1. Ne ako ima bkb
2. Flak cannon
3. S dobrim razlogom
možeš objasnit zašto je lagan za counterat u early game? tj. zašto ga je lakše counterat nego bilo kojeg drugog agi carrya? ako ne uzmemo u obzir trolla i snipera
Zato što ima malo energije, nema escape ability, i treba imati stalno supporte uz sebe... Kada usporediš Gyra sa Slarkom, Anti-Mageom, Weaverom.. Svi su trenutno bolji pickovi nego Gyro
Pa nije nikakav problem nafarmat sa gyrom, praktički isto ko luna, stackaš sa dominatorom i imaš onaj flak i mitraljez za fast farm
Govorim o pro gameovima ne o pub game-u.. U pubu lako se i sa crystal maidenkom nafarmat.. Ali kada igraju pro timovi, gyra je pre lako ugasiti..
Govorim o pro gameovima ne o pub game-u.. U pubu lako se i sa crystal maidenkom nafarmat.. Ali kada igraju pro timovi, gyra je pre lako ugasiti..
To da, ali opet neznam, pogle str moprhlinga kako moze bit mocan...potreban je jedan yolo draft da se okrene dosta stvari
6.84
Masa novih stvari, novi itemi, bar nerfova, par bufova itd itd.
Bacite pogled, zanimljivo
Pun kufer stvari promjenjeno, dodano dosta novih itema.
Video o itemima.
Uglavnom ovo je op item :D
Octarine Core
Octarine Core
Bit ce op samo na invokeru, za ostale bas i ne znam, tko jos ima toliko spelova za cast...
a pricamo o itemu koji kosta 6 k golda...
Ne pljujem nista, po slicicam itema mi sve to izgleda na LoL. Mislim da ce jedino guardian boots bit dobar late item za supporte, ostale se moze i preskocit.
Techies scepter buff OP
Realno :D
Nerf:
Winter Wyvern dodan u CM mod, i vjerovatno buff Alchemista i Naixa, možda čak i Gyrocoptera.
Moja nagađanja
Buffan Alchemist, Buffan Naix, i malo cak buffan Gyro.
Winter Wyvern
Enabled Winter Wyvern in Captain's Mode
Btw. Većina ovih aghanim scepter buffova su sa reddita :D
Alchemist scepter, centeaur scepter, ulti mu je sada pre močan.
Lone druid scepter.
Morphling će sada biti pre dobar support, vjerovatno među važnim banovima ili pickovima.
A Sven + Magnus će biti isto OP combo, mislim već sada je :D
Weaver isto solidan scepter buff.
Čudo novi itemi.
Za sada koliko sam skužio, jako dobar patch.
Vidit ćemo večeras reakcija pro igrača, na streamovima kada budu analize patcha.
A tek lunin ags. Bacis ult na nekog drugog, vidi sve oko sebe, range 2500.
Uglavnom, IceFrog je postigao ono što je htio, a to je da napravi jako puno dobrih heroja, a ne samo par nabuffanih kao što je bilo u patchu 6.83, znači sada timovi imaju toliko mogučnosti što će pickati, koje iteme praviti, strategije koristiti itd..
Jedva čekam prvi 6.84 turnir
3k njubara sam što se tiče dote, ali mi se čini kako bi Skeleton King mogao postati omiljen greedy support sada s agh upgradeom. stun, lifesteal aura, koristan ult, plus sada agh upgrade.
3k njubara sam što se tiče dote, ali mi se čini kako bi Skeleton King mogao postati omiljen greedy support sada s agh upgradeom. stun, lifesteal aura, koristan ult, plus sada agh upgrade.
Prije bih rekao da će sada alchemist postati glavni support, ili čak safe lane.. Free aghanims..
Kao što su napisali na redditu:
Tiny + IO odu mid, Tiny farma AC.
Alchemist safelane farma Aghanim, i da Aghanim Tiny-u i gg u 15. Minuti..
Morhpling s Aghanimom napravi kopiju Techia i ima 2x Suicide squad attack
Morhpling s Aghanimom napravi kopiju Techia i ima 2x Suicide squad attack
gledao sam to maloprije na wanga twitchu i kada je morph uradio suicide dota se crashala :D
od aganima zanimljiv mi je lone druid, do sada si se mogao rijesiti medvjeda tako sto ubijes heroja sada ne ide tako, sada druid ,pze cijeli game biti u jugnle farmati a medvjed pushati. bit ce zanimljivo vidjeti nove strategije, jedan heroj u LS LS ide u storma i BOMBA ili cak u tinkera i tp na skrivenog heroja...
Masa mogucnosti.
Octarine Core
Bit ce op samo na invokeru, za ostale bas i ne znam, tko jos ima toliko spelova za cast...
Meni je odma Lina pala na pamet 😀.Posto igram s Linom mislim da ce ovo bit obavezan item za nju.
A ono, nije loš item, ali za te pare možeš imat daedelus i #rekt ekipu sa svojih bonus 255 attack speeda
Octarine Core
Meni je odma Lina pala na pamet 😀.Posto igram s Linom mislim da ce ovo bit obavezan item za nju.
This is fucking OP
To je 5 heroja i 6k golda. Svinja je uvik bila jaka, al racunaj da je to late game i da sven ga vjerovatno moze izmasakrirat tipa ako su 1v1.