Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.959.092
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Krunoo7 kaže...
ToMisLaW kaže...

Winter Wyvern dodan u CM mod, i vjerovatno buff Alchemista i Naixa, možda čak i Gyrocoptera. Moja nagađanja 

Zašto Gyroa?

Zato što je u trenutnoj verziji Gyro je pre lak za ubit, ima mal attack range, malo energije, a treba jako puno farma..

15 godina
neaktivan
Dota 2

Gyri ne treba buff, mozda malo veci range i to je to. Opcenito ja mislim ni da trollu ne treba nerf, ne vidim zasto je jaci od ostalih kerija. On je netaknut godinama.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Gyri ne treba buff, mozda malo veci range i to je to. Opcenito ja mislim ni da trollu ne treba nerf, ne vidim zasto je jaci od ostalih kerija. On je netaknut godinama.

Imas li Internet?

Povecan je cap na max attack speed i fixano su bugovi na samom heroju.

17 godina
neaktivan
Dota 2

Nerf skadi i to je to.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

I SnY, Euls, MoM....

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ma daj o čemu pričate, najbolje izbrisat onda pola itema i heroja iz igre...ja osobno mislim da će mnogi heroji dobit dobar buff

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ToMisLaW kaže...
Krunoo7 kaže...
ToMisLaW kaže...

1.Zato što je u trenutnoj verziji Gyro je pre lak za ubit, 2.ima mal attack range, 3.malo energije, a 4.treba jako puno farma..

1. Ne ako ima bkb

2. Flak cannon

3. S dobrim razlogom

4. Zato što nafarman može 1v5

Bude li Gyro buffan, vjerojatno će posat novi fotm.

Say hello to my little friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 14:17 (Krunoo7).
16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
ToMisLaW kaže...
Krunoo7 kaže...

1. Ne ako ima bkb

2. Flak cannon

3. S dobrim razlogom

Gyro je pre lagan za counterat u early gameu, ne može soloat rosha kao troll u 11 minuti, ili pucati sa 800 rangea kao sniper. A da bi bio efikasan treba mu bkb + još 3 itema. E sada ako je tvoj tim toliko dobar da mu dopusti nafarmat ta 4 itema.. 

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

I SnY, Euls, MoM....

Zaboravio si Iron Branch!

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
neaktivan
Dota 2

Pa nije nikakav problem nafarmat sa gyrom, praktički isto ko luna, stackaš sa dominatorom i imaš onaj flak i mitraljez za fast farm

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Krunoo7 kaže...
ToMisLaW kaže...
Krunoo7 kaže...

1. Ne ako ima bkb

2. Flak cannon

3. S dobrim razlogom

Gyro je pre lagan za counterat u early gameu, ne može soloat rosha kao troll u 11 minuti, ili pucati sa 800 rangea kao sniper. A da bi bio efikasan treba mu bkb + još 3 itema. E sada ako je tvoj tim toliko dobar da mu dopusti nafarmat ta 4 itema.. 

možeš objasnit zašto je lagan za counterat u early game? tj. zašto ga je lakše counterat nego bilo kojeg drugog agi carrya? ako ne uzmemo u obzir trolla i snipera

16 godina
neaktivan
aldebaran kaže...
ToMisLaW kaže...
Krunoo7 kaže...
ToMisLaW kaže...
Krunoo7 kaže...

1. Ne ako ima bkb

2. Flak cannon

3. S dobrim razlogom

možeš objasnit zašto je lagan za counterat u early game? tj. zašto ga je lakše counterat nego bilo kojeg drugog agi carrya? ako ne uzmemo u obzir trolla i snipera

Zato što ima malo energije, nema escape ability, i treba imati stalno supporte uz sebe...  Kada usporediš Gyra sa Slarkom, Anti-Mageom, Weaverom.. Svi su trenutno bolji pickovi nego Gyro

16 godina
neaktivan
infernoxcro kaže...

Pa nije nikakav problem nafarmat sa gyrom, praktički isto ko luna, stackaš sa dominatorom i imaš onaj flak i mitraljez za fast farm

Govorim o pro gameovima ne o pub game-u.. U pubu lako se i sa crystal maidenkom nafarmat.. Ali kada igraju pro timovi, gyra je pre lako ugasiti..

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
infernoxcro kaže...

Govorim o pro gameovima ne o pub game-u.. U pubu lako se i sa crystal maidenkom nafarmat.. Ali kada igraju pro timovi, gyra je pre lako ugasiti..

To da, ali opet neznam, pogle str moprhlinga kako moze bit mocan...potreban je jedan yolo draft da se okrene dosta stvari

17 godina
Dota 2

6.84

http://www.dota2.com/684/

Masa novih stvari, novi itemi, bar nerfova, par bufova itd itd.

Bacite pogled, zanimljivo

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

http://www.dota2.com/684/

Pun kufer stvari promjenjeno, dodano dosta novih itema.

Video o itemima.

Uglavnom ovo je op item :D

Octarine Core

• New item formed from Mystic Staff and Soul Booster

Requires:

Mystic Staff (2700)

Soul Booster (3200)

Total: 5900

Provides:

+25 Intelligence

+450 HP

+400 Mana

+4 HP regeneration

+100% Mana regeneration

Passive: Cooldown Reduction - Reduces all cooldowns by 25%

Passive: Spell Lifesteal - Restores health for a percentage of any damage dealt from spells. 25% from heroes, 5% from creeps

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Octarine Core

Bit ce op samo na invokeru, za ostale bas i ne znam, tko jos ima toliko spelova za cast...

a pricamo o itemu koji kosta 6 k golda...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ne pljujem nista, po slicicam itema mi sve to izgleda na LoL. Mislim da ce jedino guardian boots bit dobar late item za supporte, ostale se moze i preskocit.

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Techies scepter buff OP

Realno :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže... 

Nerf:

• Lina
  • Jugger
  • Troll
  • Sniper
  • i mozda Storm

Winter Wyvern dodan u CM mod, i vjerovatno buff Alchemista i Naixa, možda čak i Gyrocoptera.

Moja nagađanja 

Buffan Alchemist, Buffan Naix, i malo cak buffan Gyro.

Winter Wyvern

Enabled Winter Wyvern in Captain's Mode

Btw. Većina ovih aghanim scepter buffova su sa reddita :D

Alchemist scepter, centeaur scepter, ulti mu je sada pre močan.

Lone druid scepter.

Morphling će sada biti pre dobar support, vjerovatno među važnim banovima ili pickovima.

A Sven + Magnus će biti isto OP combo, mislim već sada je :D

Weaver isto solidan scepter buff.

Čudo novi itemi.

Za sada koliko sam skužio, jako dobar patch. 

Vidit ćemo večeras reakcija pro igrača, na streamovima kada budu analize patcha. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 12:40 (ToMisLaW).
14 godina
Dota 2

A tek lunin ags. Bacis ult na nekog drugog, vidi sve oko sebe, range 2500.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Uglavnom, IceFrog je postigao ono što je htio, a to je da napravi jako puno dobrih heroja, a ne samo par nabuffanih kao što je bilo u patchu 6.83, znači sada timovi imaju toliko mogučnosti što će pickati, koje iteme praviti, strategije koristiti itd.. 

Jedva čekam prvi 6.84 turnir 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

3k njubara sam što se tiče dote, ali mi se čini kako bi Skeleton King mogao postati omiljen greedy support sada s agh upgradeom. stun, lifesteal aura, koristan ult, plus sada agh upgrade.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

3k njubara sam što se tiče dote, ali mi se čini kako bi Skeleton King mogao postati omiljen greedy support sada s agh upgradeom. stun, lifesteal aura, koristan ult, plus sada agh upgrade.

Prije bih rekao da će sada alchemist postati glavni support, ili čak safe lane.. Free aghanims..

Kao što su napisali na redditu:

Tiny + IO odu mid, Tiny farma AC.

Alchemist safelane farma Aghanim, i da Aghanim Tiny-u i gg u 15. Minuti..

14 godina
neaktivan
Dota 2

Morhpling s Aghanimom napravi kopiju Techia i ima 2x Suicide squad attack

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
sweeth kaže...

Morhpling s Aghanimom napravi kopiju Techia i ima 2x Suicide squad attack

gledao sam to maloprije na wanga twitchu i kada je morph uradio suicide dota se crashala :D

od aganima zanimljiv mi je lone druid, do sada si se mogao rijesiti medvjeda tako sto ubijes heroja sada ne ide tako, sada druid ,pze cijeli game biti u jugnle farmati a medvjed pushati. bit ce zanimljivo vidjeti nove strategije, jedan heroj u LS LS ide u storma i BOMBA ili cak u tinkera i tp na skrivenog heroja...

Masa mogucnosti.

14 godina
goodye kaže...
Zajeb kaže...

Octarine Core

Bit ce op samo na invokeru, za ostale bas i ne znam, tko jos ima toliko spelova za cast...

Meni je odma Lina pala na pamet 😀.Posto igram s Linom mislim da ce ovo bit obavezan item za nju. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
16 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...

A ono, nije loš item, ali za te pare možeš imat daedelus i #rekt ekipu sa svojih bonus 255 attack speeda

17 godina
FuzzyBrain kaže...
goodye kaže...
Zajeb kaže...

Octarine Core

Meni je odma Lina pala na pamet 😀.Posto igram s Linom mislim da ce ovo bit obavezan item za nju. 

This is fucking OP

https://gfycat.com/EmotionalThickIbex

15 godina
neaktivan
Dota 2

To je 5 heroja i 6k golda. Svinja je uvik bila jaka, al racunaj da je to late game i da sven ga vjerovatno moze izmasakrirat tipa ako su 1v1.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice