Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.962.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Ravenclaw92 kaže...

Najvise sto sam dobio mi je bilo +49, a najmanje +12-13. Nikad nisam izgubio vise od 30. MM je dobar, jedino kasni navecer primjetim razliku kad ima manje ljudi ,pa me ubacuje u gameove sa 6k ekipom i to je malo broken (ali ako dobis ,dobis puno bodova, a ako izgubis nes sitno tako da je ok)

Ista situacija. 4 ujutro, manje igrača, ja u to vrijeme imao 3,7k MMR (solo), nađe mi game, u protivničkom timu 6k lik, mid smo igrali, ja Puck, on Templar Assassin i održao sam kontrolu te dobio 3 killa uz 1 smrt do 6. minute. To su ujedno bili i jedini killovi do te minute u gejmu.

Odmah nakon tog gejma sam našao idući, i naletio opet na istog lika u protivničkom timu, opet igrali mid, ja Shadow Fiend, on Pudge, oko 40. minute gg, another win. Imali smo barake manje i 15 killova manje.

6K PLAYERZ SUCK, A MOŽDA MU SE SPAVALO!111!1jedanaest

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 14:54 (4ucker).
11 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ovo tko nije skužio nakon prvih 5 gejmova, u prazno se kockao sa đavlom cijelo vrijeme.

ja jos nisam skuzio, a ionako ne kontam zasto svi hoce igrati carrya, to je po meni najlaksi role jer vise manje dobijes sve benificije od tima uz to carry heroji su tako jbeno retardirano laki za igrati. rado supportam a kad izgubimo ne mogu kriviti carry ruse ili slicno, nego kontam iduci put cu se vise truditi da mu bude jos lakse u laning stageu

tek sam poceo igrati dotu, mozes li mi objasnit u cemu sam u krivu

13 godina
neaktivan
Jumieka kaže...
4ucker kaže...

Ovo tko nije skužio nakon prvih 5 gejmova, u prazno se kockao sa đavlom cijelo vrijeme.

ja jos nisam skuzio, a ionako ne kontam zasto svi hoce igrati carrya, to je po meni najlaksi role jer vise manje dobijes sve benificije od tima uz to carry heroji su tako jbeno retardirano laki za igrati. rado supportam a kad izgubimo ne mogu kriviti carry ruse ili slicno, nego kontam iduci put cu se vise truditi da mu bude jos lakse u laning stageu

tek sam poceo igrati dotu, mozes li mi objasnit u cemu sam u krivu

rofl

12 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Najvise sto sam dobio mi je bilo +49, a najmanje +12-13. Nikad nisam izgubio vise od 30. MM je dobar, jedino kasni navecer primjetim razliku kad ima manje ljudi ,pa me ubacuje u gameove sa 6k ekipom i to je malo broken (ali ako dobis ,dobis puno bodova, a ako izgubis nes sitno tako da je ok)

Ista situacija. 4 ujutro, manje igrača, ja u to vrijeme imao 3,7k MMR (solo), nađe mi game, u protivničkom timu 6k lik, mid smo igrali, ja Puck, on Templar Assassin i održao sam kontrolu te dobio 3 killa uz 1 smrt do 6. minute. To su ujedno bili i jedini killovi do te minute u gejmu.

Odmah nakon tog gejma sam našao idući, i naletio opet na istog lika u protivničkom timu, opet igrali mid, ja Shadow Fiend, on Pudge, oko 40. minute gg, another win. Imali smo barake manje i 15 killova manje.

Mislim da ljudi jos nisu svjesni koliko se accountova prodaje danas. Ja redovno naidem na lika za kojeg sigurno znam da je kupio account jer je razlika preocigledna.

16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...
4ucker kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Mislim da ljudi jos nisu svjesni koliko se accountova prodaje danas. Ja redovno naidem na lika za kojeg sigurno znam da je kupio account jer je razlika preocigledna.

Actually to i je bila moja poanta, but nvm.

A ti Jumieka, ti obriši Dotu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 17:23 (4ucker).
13 godina
Dota 2

realno kerija je najlakse igrati, sta kenjate ljudi....

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

realno kerija je najlakse igrati, sta kenjate ljudi....

Realno:

REMOVEKEBAB.RU: FUCKING MOTHER BUY WARDS U CARRY BUY YOURSELF WARD I SUPPORT KURIJA CYKA BLYAT REPORT NAGA OMFG ME PULL CARRY NO DEFEND ME NO MANA IDIOT

Dire victory.

15 godina

Sjetio se ove slike. 

Carry vs support Carry vs support
14 godina
neaktivan

Svi pricaju o najtezem roleu ,a zaboravljate da je dota 5v5 igra. Jedno bez drugoga nejde.

11 godina
neaktivan
zila kaže...

Sjetio se ove slike. 

posteno

11 godina
neaktivan

pricaju zato sto je "role" tvoja uloga u timu i roleovi su nastali iz razloga sto je igra 5v5

13 godina
Ravenclaw92 kaže...

Svi pricaju o najtezem roleu ,a zaboravljate da je dota 5v5 igra. Jedno bez drugoga nejde.

Dota je mozda 5v5 ali dva do tri igraca nose igru ostali su samo tu prisutni... 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
radije bi pet osrednjih igraca
nego dva dobra i tri losa
manje kose pocupam
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Neka ti ta dva tri igrača nose igru, ako tebi dobri supportovi ne osiguraju dobar early-mid game. Isto tako i sa lateom. Reci da su ostali igraci "samo prisurni je glupost".

16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Da je to tako bilo bi 3v3

EUW: iPLAY Murloc
11 godina
protjeran
Dota 2
ovaj mmr nema veze s vezom ... meni stavilo 2700 a pro igrac sam ....

4 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
banee kaže...

Nisi.

Btw. prije nekoliko trenutaka je EG pobijedio D(ic)K u finalu The Summita. #2EZ4RTZ

Ne znam šta im je bilo u zadnjem gaymu. Mushi je odigrao Sand Kinga očajno, skoro u istoj mjeri koliko i LaNm Wispa. Inače Wisp se par puta solo portao pored Mortred, dok je Enigma soloala Tinyja uz pomoć T4 towera.

Kakogod da bilo, svih 5 gaymova je bilo tricky, ali EG arogancija je prevladala. Turnir je bio okej, bilo je okej gaymova i ja sam dobio 20 rare-ova. EZ

12 godina
neaktivan
Dota 2

2ez4ucker

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudovi, zanima me jedna stvar. Da se vratimo malo u kid-mod i zamislimo se. Koji heroj bi (na stranu sve statistike) po vama i zasto bio najjaci heroj u DotA svijetu? Napisite svoj osvrt.

Let the game begin.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 19:25 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4ucker kaže...

Ljudovi, zanima me jedna stvar. Da se vratimo malo u kid-mod i zamislimo se. Koji heroj bi (na stranu sve statistike) po vama i zasto bio najjaci heroj u DotA svijetu? Napisite svoj osvrt.

Let the game begin.

Meepo

Puf !

The end !

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
15 godina
neaktivan
Dota 2

Meepo je definitivno jedan od najjacih.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

da i onda dode earth shaker i pojede meepa :)

Po meni je sven najjaci, ima + armor ima 200% dps  a to mi je nekako poprilicno puno

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Let the game begin.

Chaos Knight.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
neaktivan
Dota 2

Enigma je bogapitajkakvodrevnobice, black hole anyone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4ucker kaže...

Let the game begin.

Tiny.

Masivan nuker i jednostavno prebolestan sa aghsom.

Say hello to my little friend
12 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Let the game begin.

AKo bi gledali cisto 25 lvl bez itema mislim da bi invoker i PA bili najjaci

16 godina
neaktivan
Dota 2

troll

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

terrorblade, nema jaceg s "full items"

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
4ucker kaže...
banee kaže...

Nisi.

vidis da sam pro bree!!!

cepam nubove sa bug foruma!!!!

http://cloud-3.steampowered.com/ugc/468686162894776402/BD42CC19F62027B33B8D2715394C8AA8EE32B4CA/

11 godina
protjeran
ton7 kaže...

terrorblade, nema jaceg s "full items"

void ga pocepa u 2 sekunde xd 1na1 ....

mjolnir kurias manki dedlaus i batlfuri ... nema sanse da ga iko dobije 1na1 sa full itemima... osim gluposti sa ghost skepterom i ostalim sranjima... mislim samo na fajt .... 

probavo sam ja to davno prije u d1 ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 0:22 (banee).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice