sange i yasha je jako dobar item za mid game a kasnije u late gameu ga zmajenis sa skadi
SnY nije orb, tako da radi bez problema sa skadi, ali to je ludost ici to dvoje.
radi ulti od urse sa Heartom bez problema, procitaj tooltip od ultija urse :P
sange i yasha je jako dobar item za mid game a kasnije u late gameu ga zmajenis sa skadi
SnY nije orb, tako da radi bez problema sa skadi, ali to je ludost ici to dvoje.
radi ulti od urse sa Heartom bez problema, procitaj tooltip od ultija urse :P
a ursin ulti se sigurno ne staka s heartom, jer heart ne daje ursi dmg posto je ursa agility heroj
Da, agility je, ali dobiva dmg na racun healtha (ulti).
Kolega dole kaze da se stacka, super. 2x HoT build cu pokusat napravit.
Go Liquid, go... Liquid...
http://www.twitch.tv/beyondthesummit
Liquid vs Alliance
Prvi gejm upravo u toku, i Liquid vodi, čeka se gg.
a ursin ulti se sigurno ne staka s heartom, jer heart ne daje ursi dmg posto je ursa agility heroj
Da, agility je, ali dobiva dmg na racun healtha (ulti).
Kolega dole kaze da se stacka, super. 2x HoT build cu pokusat napravit.
kad uzmes vlad+blink+bkb game over je ;]
Danas sam odigrao prvi meč s svjetski pro likom :D (Alliance) i mogu ti reći da je bogami rasturao doslovno, iako smo gubili game na početku (mojom krivicom :( ) on (NS) i timber preokrenuli game u 3 minute :D
Bas gledam ovaj live i mislim kad sam vidio da su sve svedani sve mi je bilo jasno.... u wowu su bili najbolji igraci nesmumnjam da su u doti2 isto tako
Bas gledam ovaj live i mislim kad sam vidio da su sve svedani sve mi je bilo jasno.... u wowu su bili najbolji igraci nesmumnjam da su u doti2 isto tako
Mislim da ih u profesionalnoj Doti ima samo oko 7-8. Kinezi, Maležani, Indonežani, Rusi, Šveđani, Kozmopoliti, par Amerikanaca i koji Šveđanin. Na to se DotA svodi.
Mislim da ih u profesionalnoj Doti ima samo oko 7-8. Kinezi, Maležani, Indonežani, Rusi, Šveđani, Kozmopoliti, par Amerikanaca i koji Šveđanin. Na to se DotA svodi.
malo vise
Kako li im se da raditi listu.
Admiral, Akke, EGM, Era, Loda, Pajkatt, Pieliedie, S4, Waga. Pa rekao sam 8.
Zapravo, ima ih puno s obzirom koliko ima igrača uopšte.
Odsad igram samo navecer jer su vece sanse da cu naletit na pravu ekipu. Maloprije partija trajala skoro 2 sata, uziva sam od pocetka do kraja jer su igrale starije osobe koje znaju engleski i pomazu si medjusobno. commend definitivno
Zna li itko jesu li Dotine s Windoza datoteke kompatibilne s Macom ili Linuxom?
Zna li itko jesu li Dotine s Windoza datoteke kompatibilne s Macom ili Linuxom?
Ne, ali možeš skinuti prave verzije sa Steama.
uf koliko je gluposti napisano otkad ste me banali neda mi se sad sve to ispravljat....
cudno tocno me banalo cim je ova nubara prihvatila cw ...
uf koliko je gluposti napisano otkad ste me banali neda mi se sad sve to ispravljat....
Ako nemas nista pametno za rec, bolje suti.
Ma tako je taman si se ti vratio da među hrpu napisanih gluposti postas jedan kvalitetan post..
Drago mi je da u zadnje vrijeme sve više vidim maidenicu po gameovima :) Povecanje kolicine pasivnog golda je stvarno preporodilo supporte.
Drago mi je da u zadnje vrijeme sve više vidim maidenicu po gameovima :) Povecanje kolicine pasivnog golda je stvarno preporodilo supporte.
Da ali su nerfali pull camp i cjeli jungle.
Tako da sada treba napraviti 3 pulla da se jedan creep wave ubije
Zavisi od kampa do kampa. I prije si mogao ubiti 3 kampa s jednom valom, ali si mogao izgubiti val na jednom kampu.
Ma dva campa pullat i denia se cijeli wave bez problema.
Sad kad svi imaju brdo para akcija počinje mnogo ranije, nisam mnogo pulao zadnjih par gejmova jer je uvijek bilo nešto bolje za raditi.
zaboravio si štene iz estonije i par ukrainaca ;)
Sad kad svi imaju brdo para akcija počinje mnogo ranije, nisam mnogo pulao zadnjih par gejmova jer je uvijek bilo nešto bolje za raditi.
o cem vi to? pa i dalje se laine ( bez katapulta) dinaja sa duplim stackom, ali to vise nije isplativoi jer sad taj kamp daje manje golda i exp-a, to je nerf a ne dmg, zapravo taj mali kamp na early levelima radi vise dmga nego stari kamp... sad se vise isplati leechat exp sa lainea i genkat sto prije ostale laineove
o cem vi to? pa i dalje se laine ( bez katapulta) dinaja sa duplim stackom, ali to vise nije isplativoi jer sad taj kamp daje manje golda i exp-a, to je nerf a ne dmg, zapravo taj mali kamp na early levelima radi vise dmga nego stari kamp... sad se vise isplati leechat exp sa lainea i genkat sto prije ostale laineove
Isplati se i sada pullati, pogotovo na Radiant, i još ako je offlane neki heroj koji se lako ubija (Bounty Hunter ili Mirana).
konacko netko pokupio vise TD-a od mene...
Onda pristajes na CW? Add me: n00bvk i dogovorimo se za cw u nekim vecernjim satima
evo na selu sam danas dolazim sutra u split jeli ti pase onda sutra u 9 navecer? nac cu ja i strimera da citav forum gleda okić??
add me na stim percetoooo
evo na selu sam danas dolazim sutra u split jeli ti pase onda sutra u 9 navecer? nac cu ja i strimera da citav forum gleda okić??
add me na stim percetoooo
Dodan,.
Mislim da će odgovarat vrijeme, ništa, ćujemo se sutra, GL & HF.
Btw možeš nac strimera nikakav problem
Slucajno double post :(