Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.936.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dota 2

evo nakon pokusavanja dobivanja dota 2 beta key na svim mogucim stranicama nisam ga uspio dobit tako da cu sad tu žicat key jer vec mi je pun k hon-a i retardacija od te igre tako da bi bio zahvalan za key ako netko ima, steam - zabacar88

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Pozivnicu, mooolim vaas :/

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dota 2
Molim vas samo jedan invite.Samo 1
Gledam kako drugi igraju a ja kao klošar nemam dotu 2
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Dota 2

Također uzaludni pokušaji nigdje keya, hoće li uopće biti open bete?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 19:30 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Ja ju imam na Steamu, ali me zanima dali mogu poslati nekome pozivnicu jer vidim da bi neki htjeli...

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako nije problem salji mi pozivnicu odmah :D steam: zabacar88

17 godina
Dota 2

Ne morate mi slati PP u vezi Dota-e 2 jer ne mogu slati pozivnice. Kada bude, javim pa ću slati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kako nemožeš slati ako ih imaš onda ih možeš sigurno slati
robimarko@gmail.com
17 godina
robimarko kaže...
Kako nemožeš slati ako ih imaš onda ih možeš sigurno slati

Nemam ih, ne vidim nigdje opciju...

14 godina
Je tebi netko poslao pozivnicu ili si ti dobio invite od valva
robimarko@gmail.com
17 godina
robimarko kaže...
Je tebi netko poslao pozivnicu ili si ti dobio invite od valva

Otvorio sam u Giftu. Craftao sam 7 coalova i dobio.

14 godina
Onda nemožeš slati inviteove
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ja vec imam ali pisem za frenda ako moze mu netko dat jedan dota 2 key pa da mozemo od jutra do jutra bilo bi super {#}

(nije žurba, pomalo)

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

ako slucajno netko ima key ili mogucnost da salje pozivnce da mi posalje ako hoce, hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 19:04 (amazing).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ma neće ti niko dati, vidiš da i ovi što dobiju preprodaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Od 17 stranica, 10 ih je  tipa "Ako ima dobra dusa nek mi posalje pozivnicu"

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Za Dotu 2 na Steam trade-u se može dobiti cca 30$ tako da sumnajm da će netko samo tako podijeliti kopije. Ja sam prevaren za svoju kopiju -.- Valjda ću je dobiti natrag.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

0 0 hvala 0
15 godina
Jonja kaže...

Al znas što. Frend mi je posudio key da igram (kao što sam rekao nas 5 igra s 3 keya..) ali uopće nije tolko bolja od stare dote na war3 engineu. Osim što se možeš reconnectat unutar 5 minuta pa makar ti se i komp restartao.. ne vidim baš tolko prednosti. Čak bi rekao da je opet to tu negdje.

Ja nisam fan glossy and shiny grafike, pa to ne gledam tolko kao prednost. A sitnih prednosti imaju i Dota i dota2.

Malo mi se gadi to što 90% ekipe koja je dobila key (dal preko steama ili nekakvih anketa) su igrači LOL-a što mi nikako nejde u glavu. Valjda bi za ukupan gameing experience bilo bolje da su igračima dote dali keyeve ali valjda idu na zaradu ili tko zna što.. Neznam baš da ću odvojit više od 50$ za Dotu 2. Pogotovo kada znam da će najbolji igrači dote ostat na staroj Doti. Jer ovo što sam do sada vidio su sve početnici. Ali početnici u smislu da u 30 minuta imaju manje od 20 creepova, hodaju okolo bez bootsa a na lejnu autoatack ftw..

Čekat ću hoće li navi, mym i ostala ekipa preć na 2 ili ostat na staroj doti, tako isto i za ove bolje "domaće" igrače.

Dakle, ništa nitko ne gubi s time što sad ne igra betu. Za ono "daj da vidim kak izgleda" ima dosta video klipova po youtubu... mene iskreno čak i malo razočaralo unatoč tome što je beta verzija. Ok je to i sve, ne kažem da je loša, ali trebalo bi pričekat pravu verziju i rating sistem i tako to sve..

Ionako će svakome tko je igrao dotu trebat barem 100 partija da se privikne na animacije spellova, šumu, vision (fow). Jer sada kad uletite u fajt vam je osjećaj kao u lunaparku. sve nešto svijetli, al niko nema pojma tko šta baca.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
Jonja kaže...

Al znas što. Frend mi je posudio key da igram (kao što sam rekao nas 5 igra s 3 keya..) ali uopće nije tolko bolja od stare dote na war3 engineu. Osim što se možeš reconnectat unutar 5 minuta pa makar ti se i komp restartao.. ne vidim baš tolko prednosti. Čak bi rekao da je opet to tu negdje.

Ja nisam fan glossy and shiny grafike, pa to ne gledam tolko kao prednost. A sitnih prednosti imaju i Dota i dota2.

Malo mi se gadi to što 90% ekipe koja je dobila key (dal preko steama ili nekakvih anketa) su igrači LOL-a što mi nikako nejde u glavu. Valjda bi za ukupan gameing experience bilo bolje da su igračima dote dali keyeve ali valjda idu na zaradu ili tko zna što.. Neznam baš da ću odvojit više od 50$ za Dotu 2. Pogotovo kada znam da će najbolji igrači dote ostat na staroj Doti. Jer ovo što sam do sada vidio su sve početnici. Ali početnici u smislu da u 30 minuta imaju manje od 20 creepova, hodaju okolo bez bootsa a na lejnu autoatack ftw..

Čekat ću hoće li navi, mym i ostala ekipa preć na 2 ili ostat na staroj doti, tako isto i za ove bolje "domaće" igrače.

Dakle, ništa nitko ne gubi s time što sad ne igra betu. Za ono "daj da vidim kak izgleda" ima dosta video klipova po youtubu... mene iskreno čak i malo razočaralo unatoč tome što je beta verzija. Ok je to i sve, ne kažem da je loša, ali trebalo bi pričekat pravu verziju i rating sistem i tako to sve..

Ionako će svakome tko je igrao dotu trebat barem 100 partija da se privikne na animacije spellova, šumu, vision (fow). Jer sada kad uletite u fajt vam je osjećaj kao u lunaparku. sve nešto svijetli, al niko nema pojma tko šta baca.

Sk i Na´Vi su presli na Dotu 2. Dendi i Link često i streamaju na own3d.tv pa ko hoće moze otići tamo gledat pro play  u akciji :D

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
16 godina
neaktivan
Dota 2

zainteresirani, pogledajte Demigod, pogotovo s popustom za NG na steamu, odlična i zanimljiva igra.

http://store.steampowered.com/app/202710/

Da ne govorim o ugodnijim iskustvima u odnosu na LOl......možda i dotu?

http://forums.demigodthegame.com/forum/469

PS ako je netko ozbiljno zainteresiran za igru, nek me PMa pa da se dogovorimo...4pack je jako jeftin na steamu.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
diablo2211 kaže...

zainteresirani, pogledajte Demigod, pogotovo s popustom za NG na steamu, odlična i zanimljiva igra.

http://store.steampowered.com/app/202710/

Da ne govorim o ugodnijim iskustvima u odnosu na LOl......možda i dotu?

http://forums.demigodthegame.com/forum/469

PS ako je netko ozbiljno zainteresiran za igru, nek me PMa pa da se dogovorimo...4pack je jako jeftin na steamu.

instaliro, odigro jednom i odmah deinstaliro - toliko o tom Demigodu{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
Dota 2

niste puno propustili, osim grafike u beta verziji dote2 nema nista novoga. igra je sporija i to dosta sporija, jos uvijek imam problema s navikavanjem na last hit... ostalo je sve isto.. treba vidjeti kada izadje full verzija te sitne dodatke ali ako stave pocetnu cijenu 50€ definitivno je nesto sto cu cekati na snizenju :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
smiglcro kaže...

niste puno propustili, osim grafike u beta verziji dote2 nema nista novoga. igra je sporija i to dosta sporija, jos uvijek imam problema s navikavanjem na last hit... ostalo je sve isto.. treba vidjeti kada izadje full verzija te sitne dodatke ali ako stave pocetnu cijenu 50€ definitivno je nesto sto cu cekati na snizenju :(

Pa zar nisu rekli F2P model kao Team Fortress a profit ce izvlacit kroz iteme. Iskreno na mene su bacili key, nisam odigrao mozda 10tak puta protiv botova (nisam namjerno htio nikome trolat pravi match jer neznam igrat) steta sto ga nemogu poklonit nekome jer je vezan za steam acc. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
D3ViL kaže...

Pa zar nisu rekli F2P model kao Team Fortress a profit ce izvlacit kroz iteme. Iskreno na mene su bacili key, nisam odigrao mozda 10tak puta protiv botova (nisam namjerno htio nikome trolat pravi match jer neznam igrat) steta sto ga nemogu poklonit nekome jer je vezan za steam acc. . .

iskreno nemam pojma, ne pratim toliko. nisam ni ja odigrao nesto puno partija jer mi je jednostavno dosadna, nema nista novoga, kazem dota upakirana u bolju grafiku... budemo vidjeli kada izadje full verzija.

15 godina
D3ViL kaže...

Kako misliš na iteme? Ne kupuju se u doti itemi kao u Wowu ili Lotru. Ne kužim na kaj misliš..

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
D3ViL kaže...

Kako misliš na iteme? Ne kupuju se u doti itemi kao u Wowu ili Lotru. Ne kužim na kaj misliš..

Kupovat ce se kozmetički itemi (razna odijela, šljemovi i slično. ) 

Edit: Evo nekih koji su već u fajlovima http://www.valvenews.net/2011/dota-2-will-feature-cosmetic-items-an-in-game-store/

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 15:57 (hari85).
16 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
D3ViL kaže...

Misli na to da ce dota 2 biti f2p a pod iteme misli skinove za heroje i gluposti kakve su u honu.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Odigro 3 gamea, vratio se na 1. Teško se naviknut, puno je sporija, nema oštrine pokreta. Jest lijepo al nije to to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...
ivan dragi kaže...

Kupovat ce se kozmetički itemi (razna odijela, šljemovi i slično. ) 

Edit: Evo nekih koji su već u fajlovima http://www.valvenews.net/2011/dota-2-will-feature-cosmetic-items-an-in-game-store/

Mislim da to neće biti dovoljno, pa će se kao u HON.u za ekipu koja nije kupila igru morati će kupovati heroje. vidjeti cemo kad izadje ali ja sam se ohladio od dote..

14 godina
neaktivan
Dota 2

ja mjeno dvije dote i jednu mjenjo za ac2 a drugu za portal 2, a jučer vidim   jedan je trejdo dotu 2 za valve complete pack, ti na forumu sto posto djeca jer napiše H dota 2 W B:AC

MW3, Skyrim, mislim stvarno su bahati

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice