evo nakon pokusavanja dobivanja dota 2 beta key na svim mogucim stranicama nisam ga uspio dobit tako da cu sad tu žicat key jer vec mi je pun k hon-a i retardacija od te igre tako da bi bio zahvalan za key ako netko ima, steam - zabacar88
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozivnicu, mooolim vaas :/
Gledam kako drugi igraju a ja kao klošar nemam dotu 2
Također uzaludni pokušaji nigdje keya, hoće li uopće biti open bete?
Ja ju imam na Steamu, ali me zanima dali mogu poslati nekome pozivnicu jer vidim da bi neki htjeli...
Ako nije problem salji mi pozivnicu odmah :D steam: zabacar88
Ne morate mi slati PP u vezi Dota-e 2 jer ne mogu slati pozivnice. Kada bude, javim pa ću slati.
Nemam ih, ne vidim nigdje opciju...
Otvorio sam u Giftu. Craftao sam 7 coalova i dobio.
Ja vec imam ali pisem za frenda ako moze mu netko dat jedan dota 2 key pa da mozemo od jutra do jutra bilo bi super
(nije žurba, pomalo)
ako slucajno netko ima key ili mogucnost da salje pozivnce da mi posalje ako hoce, hvala :)
Ma neće ti niko dati, vidiš da i ovi što dobiju preprodaju.
Od 17 stranica, 10 ih je tipa "Ako ima dobra dusa nek mi posalje pozivnicu"
Za Dotu 2 na Steam trade-u se može dobiti cca 30$ tako da sumnajm da će netko samo tako podijeliti kopije. Ja sam prevaren za svoju kopiju -.- Valjda ću je dobiti natrag.
Al znas što. Frend mi je posudio key da igram (kao što sam rekao nas 5 igra s 3 keya..) ali uopće nije tolko bolja od stare dote na war3 engineu. Osim što se možeš reconnectat unutar 5 minuta pa makar ti se i komp restartao.. ne vidim baš tolko prednosti. Čak bi rekao da je opet to tu negdje.
Ja nisam fan glossy and shiny grafike, pa to ne gledam tolko kao prednost. A sitnih prednosti imaju i Dota i dota2.
Malo mi se gadi to što 90% ekipe koja je dobila key (dal preko steama ili nekakvih anketa) su igrači LOL-a što mi nikako nejde u glavu. Valjda bi za ukupan gameing experience bilo bolje da su igračima dote dali keyeve ali valjda idu na zaradu ili tko zna što.. Neznam baš da ću odvojit više od 50$ za Dotu 2. Pogotovo kada znam da će najbolji igrači dote ostat na staroj Doti. Jer ovo što sam do sada vidio su sve početnici. Ali početnici u smislu da u 30 minuta imaju manje od 20 creepova, hodaju okolo bez bootsa a na lejnu autoatack ftw..
Čekat ću hoće li navi, mym i ostala ekipa preć na 2 ili ostat na staroj doti, tako isto i za ove bolje "domaće" igrače.
Dakle, ništa nitko ne gubi s time što sad ne igra betu. Za ono "daj da vidim kak izgleda" ima dosta video klipova po youtubu... mene iskreno čak i malo razočaralo unatoč tome što je beta verzija. Ok je to i sve, ne kažem da je loša, ali trebalo bi pričekat pravu verziju i rating sistem i tako to sve..
Ionako će svakome tko je igrao dotu trebat barem 100 partija da se privikne na animacije spellova, šumu, vision (fow). Jer sada kad uletite u fajt vam je osjećaj kao u lunaparku. sve nešto svijetli, al niko nema pojma tko šta baca.
Al znas što. Frend mi je posudio key da igram (kao što sam rekao nas 5 igra s 3 keya..) ali uopće nije tolko bolja od stare dote na war3 engineu. Osim što se možeš reconnectat unutar 5 minuta pa makar ti se i komp restartao.. ne vidim baš tolko prednosti. Čak bi rekao da je opet to tu negdje.
Ja nisam fan glossy and shiny grafike, pa to ne gledam tolko kao prednost. A sitnih prednosti imaju i Dota i dota2.
Malo mi se gadi to što 90% ekipe koja je dobila key (dal preko steama ili nekakvih anketa) su igrači LOL-a što mi nikako nejde u glavu. Valjda bi za ukupan gameing experience bilo bolje da su igračima dote dali keyeve ali valjda idu na zaradu ili tko zna što.. Neznam baš da ću odvojit više od 50$ za Dotu 2. Pogotovo kada znam da će najbolji igrači dote ostat na staroj Doti. Jer ovo što sam do sada vidio su sve početnici. Ali početnici u smislu da u 30 minuta imaju manje od 20 creepova, hodaju okolo bez bootsa a na lejnu autoatack ftw..
Čekat ću hoće li navi, mym i ostala ekipa preć na 2 ili ostat na staroj doti, tako isto i za ove bolje "domaće" igrače.
Dakle, ništa nitko ne gubi s time što sad ne igra betu. Za ono "daj da vidim kak izgleda" ima dosta video klipova po youtubu... mene iskreno čak i malo razočaralo unatoč tome što je beta verzija. Ok je to i sve, ne kažem da je loša, ali trebalo bi pričekat pravu verziju i rating sistem i tako to sve..
Ionako će svakome tko je igrao dotu trebat barem 100 partija da se privikne na animacije spellova, šumu, vision (fow). Jer sada kad uletite u fajt vam je osjećaj kao u lunaparku. sve nešto svijetli, al niko nema pojma tko šta baca.
Sk i Na´Vi su presli na Dotu 2. Dendi i Link često i streamaju na own3d.tv pa ko hoće moze otići tamo gledat pro play u akciji :D
zainteresirani, pogledajte Demigod, pogotovo s popustom za NG na steamu, odlična i zanimljiva igra.
http://store.steampowered.com/app/202710/
Da ne govorim o ugodnijim iskustvima u odnosu na LOl......možda i dotu?
http://forums.demigodthegame.com/forum/469
PS ako je netko ozbiljno zainteresiran za igru, nek me PMa pa da se dogovorimo...4pack je jako jeftin na steamu.
zainteresirani, pogledajte Demigod, pogotovo s popustom za NG na steamu, odlična i zanimljiva igra.
http://store.steampowered.com/app/202710/
Da ne govorim o ugodnijim iskustvima u odnosu na LOl......možda i dotu?
http://forums.demigodthegame.com/forum/469
PS ako je netko ozbiljno zainteresiran za igru, nek me PMa pa da se dogovorimo...4pack je jako jeftin na steamu.
instaliro, odigro jednom i odmah deinstaliro - toliko o tom Demigodu
niste puno propustili, osim grafike u beta verziji dote2 nema nista novoga. igra je sporija i to dosta sporija, jos uvijek imam problema s navikavanjem na last hit... ostalo je sve isto.. treba vidjeti kada izadje full verzija te sitne dodatke ali ako stave pocetnu cijenu 50€ definitivno je nesto sto cu cekati na snizenju :(
niste puno propustili, osim grafike u beta verziji dote2 nema nista novoga. igra je sporija i to dosta sporija, jos uvijek imam problema s navikavanjem na last hit... ostalo je sve isto.. treba vidjeti kada izadje full verzija te sitne dodatke ali ako stave pocetnu cijenu 50€ definitivno je nesto sto cu cekati na snizenju :(
Pa zar nisu rekli F2P model kao Team Fortress a profit ce izvlacit kroz iteme. Iskreno na mene su bacili key, nisam odigrao mozda 10tak puta protiv botova (nisam namjerno htio nikome trolat pravi match jer neznam igrat) steta sto ga nemogu poklonit nekome jer je vezan za steam acc. . .
Pa zar nisu rekli F2P model kao Team Fortress a profit ce izvlacit kroz iteme. Iskreno na mene su bacili key, nisam odigrao mozda 10tak puta protiv botova (nisam namjerno htio nikome trolat pravi match jer neznam igrat) steta sto ga nemogu poklonit nekome jer je vezan za steam acc. . .
iskreno nemam pojma, ne pratim toliko. nisam ni ja odigrao nesto puno partija jer mi je jednostavno dosadna, nema nista novoga, kazem dota upakirana u bolju grafiku... budemo vidjeli kada izadje full verzija.
Kako misliš na iteme? Ne kupuju se u doti itemi kao u Wowu ili Lotru. Ne kužim na kaj misliš..
Kako misliš na iteme? Ne kupuju se u doti itemi kao u Wowu ili Lotru. Ne kužim na kaj misliš..
Kupovat ce se kozmetički itemi (razna odijela, šljemovi i slično. )
Edit: Evo nekih koji su već u fajlovima http://www.valvenews.net/2011/dota-2-will-feature-cosmetic-items-an-in-game-store/
Misli na to da ce dota 2 biti f2p a pod iteme misli skinove za heroje i gluposti kakve su u honu.
Odigro 3 gamea, vratio se na 1. Teško se naviknut, puno je sporija, nema oštrine pokreta. Jest lijepo al nije to to.
Kupovat ce se kozmetički itemi (razna odijela, šljemovi i slično. )
Edit: Evo nekih koji su već u fajlovima http://www.valvenews.net/2011/dota-2-will-feature-cosmetic-items-an-in-game-store/
Mislim da to neće biti dovoljno, pa će se kao u HON.u za ekipu koja nije kupila igru morati će kupovati heroje. vidjeti cemo kad izadje ali ja sam se ohladio od dote..
ja mjeno dvije dote i jednu mjenjo za ac2 a drugu za portal 2, a jučer vidim jedan je trejdo dotu 2 za valve complete pack, ti na forumu sto posto djeca jer napiše H dota 2 W B:AC
MW3, Skyrim, mislim stvarno su bahati