HAHAHAHAHAHAHA FarmWithMe FEEDERUUU
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vi ste svi obicni geekovi koji u zivotu nisu igrali ni jedan competitive sport. Brijem da kad bi usli na neki nogometni teren recimo prva spanjolska liga i kad cujete psovke da bi se prekrstili dvaput. Sta mislis sta je materazi rekao zidaneu ? Uglavnom ja nisam nikad psovo ovoliko u zivotu imam mali fitilj i ne znate i niste bili u gameu sa mnom da znate zasto sam puko. Niti vas treba biti briga. Osudujte si mamicu i taticu domeka. A sto se tice glasa ja kao da slusam drugog covjeka to uopce nije moj glas xd. I ne to nije moj mmr ovo mi je smurf i ruinam 50 posto gameova jer mi se neda supportat ( My bad ) inace sam 6k.
Sto nije bio slucaj sa ovim gameom. Daj prvo pogledajte video do kraja.
Vi ste svi obicni geekovi koji u zivotu nisu igrali ni jedan competitive sport. Brijem da kad bi usli na neki nogometni teren recimo prva spanjolska liga i kad cujete psovke da bi se prekrstili dvaput. Sta mislis sta je materazi rekao zidaneu ? Uglavnom ja nisam nikad psovo ovoliko u zivotu imam mali fitilj i ne znate i niste bili u gameu sa mnom da znate zasto sam puko. Niti vas treba biti briga. Osudujte si mamicu i taticu domeka. A sto se tice glasa ja kao da slusam drugog covjeka to uopce nije moj glas xd. I ne to nije moj mmr ovo mi je smurf i ruinam 50 posto gameova jer mi se neda supportat ( My bad ) inace sam 6k.
Sto nije bio slucaj sa ovim gameom. Daj prvo pogledajte video do kraja.
Razlika je u tome sto onu psuju protivnickom teamu, a ne svoj igracima, sto nije ni slicno i to sto si rekao nema smisla...
farmwithme hrvatska sramoto, ne samo da igras lose dotu nego jos i sramotis drzavu
ostavite mi moga kuma farmwithmija na miru da nebi moro da vas samaram ko malu decu
jel ovo vaše normalno ponašanje ili ? (početnik sam pa nez jel to normalno da se ponašate kao kakva djeca) ... ugl zanima me s kojim herojima početi , učim trenutno s lich-em ,odigrao sam par gameova protiv botova i jednu online ,nisam se baš proslavio 4,4,5 ,pa me zanima na što da pripazim ,jel imate kakve tutoriale na youtube za podijelit itd.
jel ovo vaše normalno ponašanje ili ? (početnik sam pa nez jel to normalno da se ponašate kao kakva djeca) ... ugl zanima me s kojim herojima početi , učim trenutno s lich-em ,odigrao sam par gameova protiv botova i jednu online ,nisam se baš proslavio 4,4,5 ,pa me zanima na što da pripazim ,jel imate kakve tutoriale na youtube za podijelit itd.
Sta da ti kazem, Balkan...Uglavnom, Purge je definitivno igrač kojeg si trebaš pogledati, njegov yt kanal je odličan sto se tice contenta za početnike, tako i za malo naprednije stvari, sve odlično objasni, i definitivno procitaj/pogledaj njegov blog/video (ovisi u kojem formatu zelis) Welcome to Dota, you suck!
Jako tezak game moram priznati, 25 min free farma, i onda fightas se 5 min i gg...
18. min imas score: 0/0/0
Zahvali teamu sto ti je omogucio free farm...
Ista stvar je i u npr. nogometu, obrana i veza naprave sve, i dodaju pass Ronalndu, Ronaldo zabije i on je zasluzan za sve, haha.
kakav hate, lolo
Kako obožavam ovaj novi path u compendiumu za Embera, predzadnji challenge je healanje teammateova i Dazzle mi je u svakom gameu koji heala, stacka, kupuje wardove, sve, tako lijepa promjena za razliku od klasičnog pub gamea
Kako obožavam ovaj novi path u compendiumu za Embera, predzadnji challenge je healanje teammateova i Dazzle mi je u svakom gameu koji heala, stacka, kupuje wardove, sve, tako lijepa promjena za razliku od klasičnog pub gamea
A nebih se slozio, pogotovo sa Lichom, jer masa ljudi s kojima sam igrao rusha aganim da moze ispucati taj neki goal, mislim 6 bounc ili nesto slicno, i ide u lane i farma, ono, nide veze
A nebih se slozio, pogotovo sa Lichom, jer masa ljudi s kojima sam igrao rusha aganim da moze ispucati taj neki goal, mislim 6 bounc ili nesto slicno, i ide u lane i farma, ono, nide veze
Pa dobro solo offlane Lich je totalno okay za raditi, s 3. uzimas xp, lane ti se pusha, mozes okay farmati, s Ice armour/prva spamom te supportovi ne mogu toliko harassati, pogotovo na pubu, vidio sam i gorih stvari, iako ovo sto si ti rekao mi se jos nije dogodilo nijednom
Dota PIT HYPE
Zna li netko ovu žensku?
Zanima i mene
Zna li netko ovu žensku?
Zanima i mene
Dobra puca. Daj odma i adresu.
Mogli ste malo prije ispamat temu, skroz zaboravih na Dota Pit :/
Mogli ste malo prije ispamat temu, skroz zaboravih na Dota Pit :/
Propustio si oko 5 sati prekida, pauza i gluposti.
To pocelo danas ili jucer? Vidim vec jedno cetvrtfinale proslo, kad su bile skupine ili nije bilo skupina?
To pocelo danas ili jucer? Vidim vec jedno cetvrtfinale proslo, kad su bile skupine ili nije bilo skupina?
Nije bilo skupina, počelo je danas u 10, ali je tek jedna serija prošla.
Dozivljaj iz arene prilicno dobar. Imam sliku s Tobijem, which is nice. Lik je skroz kulana.
Dozivljaj iz arene prilicno dobar. Imam sliku s Tobijem, which is nice. Lik je skroz kulana.
Da Dinamo Hajduk nije u 3 popodne mogao sam s Torcidom do Splita... Šteta.

Opet ti nije kasno, s obzirom na kasnjenja i sve to... Danas su bili doslovno 2 ipo sata kasnili.
I sad ekipa misli da je publika mrtva, hah :D
Onom najavljivaču pobjednika na kraju, kao da je Ingrid Antičević držala instrukcije iz engleskog.. i ono BBBBBBBBBBRAVO, dafuq xD
skoro sam opo sa stolca kad sam to slusao :D
uglavnom sve cestitke MVP-u