Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.744.457
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dota 2

Eto što se dogodi kad kao tim znaš omjer između safe i nekonvencionalnih pickova - osvojiš prestižni turnir. G to the G, VG!

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Dota 2

ima neko zainteresiran da zeli mijenjat dota 2 iteme za fifa 15 coinse ja nudim dota 2 iteme imam dost solidnih..:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Tema je mrtva eksponencijalno sa odvratnošću pub game-ova. U životu nisam bio ovako ogorčen kroz Dotu. Da na sve gledaš kao na skupove boja, piksela, ovoga i onoga - it still sucks. Flejmanje je postalo dosadno jer jedini reply koji dobiješ je klasično spominjanje mame ili neka sarkastična psihoanaliza. Osobno mi se sve svelo na gledanje streamova, turnira i čitanje retardacija na Redditu. 

Zadnji game sam odigrao (osim skorašnjeg LAN partija na kojem sam bio) pa vjerojatno nekad prije mjesec, mjesec i pol. Šta se promijenilo i u kojoj mjeri? 

Koliko su sfuckali Oracle i isforsirano pickana PA zbog arkane pub gejmove?

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Brate odmori...popij pivu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 23:49 (infernoxcro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Dota 2
4ucker kaže...

Tema je mrtva eksponencijalno sa odvratnošću pub game-ova. U životu nisam bio ovako ogorčen kroz Dotu. Da na sve gledaš kao na skupove boja, piksela, ovoga i onoga - it still sucks. Flejmanje je postalo dosadno jer jedini reply koji dobiješ je klasično spominjanje mame ili neka sarkastična psihoanaliza. Osobno mi se sve svelo na gledanje streamova, turnira i čitanje retardacija na Redditu. 

Zadnji game sam odigrao (osim skorašnjeg LAN partija na kojem sam bio) pa vjerojatno nekad prije mjesec, mjesec i pol. Šta se promijenilo i u kojoj mjeri? 

Koliko su sfuckali Oracle i isforsirano pickana PA zbog arkane pub gejmove?

Zar nije uvijek tako bilo?

Say hello to my little friend
15 godina
neaktivan
Dota 2

Konacno mYinsanity na nekim većim turnirima.... Dobra organizacija ćini čuda :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Tomislave koji ti je solo rating ? just curious

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

Ajmo mi to ovako

Solo MMR mi je:

1 <2k
7 2k-3k
13 3k-4k
12 4k-5k
3 5k<
15 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

Tomislave koji ti je solo rating ? just curious

4700 na novom accountu, a na starom 4200

Bio je i malo preko 5k na novom accountu, ali sada nisam u mogučnosti igrati dotu, faks, obveze + laptop + veliki ping...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 14:46 (ToMisLaW).
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Konacno mYinsanity na nekim većim turnirima.... Dobra organizacija ćini čuda :D

ili sto ne igra buktop vise ? xD

14 godina
neaktivan
Dota 2

http://www.dota2.com/shiftingsnows/

Ako tko jos nije vidio...6.83 patch  

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Qop-ica pretvorena u stroj (barem na papiru). Izgleda da ce se i pudge sad jos vise igrat :)

12 godina
neaktivan
Dota 2

ne dirajte mi earth spirita :( (i am ES picker :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Odlučio sam se ostaviti dote, ne mogu se živcirati više.. kad u 15 gameova imam 3 pobjede, u zadnja dva tjedna mmr mi pao za oko 500, sad sam ispod 4k. Nećete vjerovati ali u ovih 15 sam 12 gameova bio na dire strani i svih 12 gameova izgubio, a ova jadna 3 koja sam dobio bio na radiant. Slučajnost? {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

Odlučio sam se ostaviti dote, ne mogu se živcirati više.. kad u 15 gameova imam 3 pobjede, u zadnja dva tjedna mmr mi pao za oko 500, sad sam ispod 4k. Nećete vjerovati ali u ovih 15 sam 12 gameova bio na dire strani i svih 12 gameova izgubio, a ova jadna 3 koja sam dobio bio na radiant. Slučajnost? {#}

Imam osjećaj da uvijek dobijem loše suigrače. U 90% slucajeva imam pozitivan skor na kraju svake partije, a ostatak ekipe bolje ne spominjati. Radi toga mi je MMR totalno pao. No možda je problem u meni?

14 godina
lithiumion kaže...

Nisi jedini ja sam ovih dana nanizal 12 loseva za redom zbog jeb*nih invalida u jednomg gejmu neki lik (rus naravno) stoji u nasoj sumi prvih 10 minuta i nista ne radi a nakon toga odluci se trcati na njihove towere i umirati  a drugi game opet rus neki retardirani stoji na lejnu nist ne radi i dere se gluposti na mic ili sljedeci game lik sa 4000 sati nezna switchati PT da ima za tp ili nezna switchati aggro na toweru {#}

Dota 2 bi trebala kostati jeb*nih 60 eura mozda bi bilo bolje onda jer ovako budale rade kaj oces i nebres im nista..

twice the pride double the fall
12 godina
lithiumion kaže...

Ja sam pao 1500 ratinga u dvije sedmice, kad god uzmem bilo sta osim kerija/nukera izgubim, 80% igraca ne zna da farma kerija i da odradi posao u ratingu 3500-4500, jednostavno je tako.. Sad sam negdje na 3800 ratinga ali nema sanse da mi se da igrati, radije novi account i ownaj idiote. 
P.S. samo que na russian pa trolat idiote i ownati xD 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ma ja totalno sam izgubio volju za igrom, najgore od svega mi je kad odem likovima na steam i vidim da imaju po 3.5-4k sati dote, a igraju kao da imaju 300 sati. U ovih 15 gameova samo sam zadnji game bio na midu sa sf-om, ono, ajde da ne ovisi toliko game o meni, a obično mi čak i likovi koji su igrali na midu u ovih 15 gameova su odigrali solidno, nego supporti i jungleri, katastrofalni. Inače nemam običaj reportati igrače koji nafeedaju protivnika na laneu, jbg svatkom se može desiti da saksa po koji game, ali nisam vjerovao da sam u jednom gameo imao terrorbladea koji je od 1. minute junglirao, i CIJELO, baš cijelo vrijeme nije izlazio iz jungle, 35. minuta nama pada bot, on junglira, pada mid u 45. on i dalje jugnlira a od itema ima radiance, mantu, pt i skadi, i lik ne bi izašao iz šume, nit komunicira nit išta. I kad smo izgubili sva tri lanea, izlazi dečko iz šume napravi ultra kill i misli da je faca. Popušali mi malo, protivnici se bb-ovali, normalno on sav optimističan među njih 4. roknu ga i izgubimo game i lik završi sa skorom 4-1-1 game koji je trajao 65 min.  

Uzet ću pauzu od dote, barem na nekoliko mjeseci, pa ću dalje vidjeti što ću, možda napravim i novi acc pa do 13. lvl samo sa zeusom igrati da mi početni mmr bude oko 5k {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Probaj igrat za zabavu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

A i ovo mi nije jasno, favoriziranje direa od strane matchmakinga.  

Za zabavu jedino i igram, ali ponekad je se stvarno teško kontralirati, jbg.  

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 23:18 (lithiumion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

Pa   radiant je bolja strana od dire u pubovima. Jer pub nije organizirana igra i nema toliko koristi od roshana ko u competitive gameu. Pogotovo za offlane radiant strana vs dire je nebo i zemlja.

10 godina
neaktivan
Dota 2

Tko normalan igra ovaj Dota2crap pored lola... 

1 19 hvala 0
14 godina
FarmWithMeee kaže...
lithiumion kaže...

Pa   radiant je bolja strana od dire u pubovima. Jer pub nije organizirana igra i nema toliko koristi od roshana ko u competitive gameu. Pogotovo za offlane radiant strana vs dire je nebo i zemlja.

K tome dolazi u prilog i zadnji rework mape koji je minimilizirao prednost Direa u roshanu. Ali džungla je bolja od Radiantove.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Btw, sinoć čujem cimer igra dotu, odem kod njega da gledam game malo, lik iz zezancije malo za opuštanje igra signle draft, kad sam upao mu u sobu gubili 13-1, Meepo im igrao na midu, cimer igrao sa Timberom. Sprdam ga ja, reko jeste bijedni, pa 13-1, on već tad imao 0-4, slark ga silovao. No, kad je ovaj Meepo ih počeo hvatati po mapi, a najzanimljivije od svega je što sam ja prije toga rekao: "kakav noob je ovaj meepo, pa lik ne ide na blink", no pogledajte sliku, kilove i je*eni hero damage koji je napravio, milsim da je to rekord ikad u doti u 33 minute. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 3:24 (lithiumion).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dota 2

Oce li ikad bit nekakvi turniri organizirani domaci? Ja iskreno sam sve manje i manje u starcraftu i vise i vise igram dotu i bezveze mi je da mi nemamo nista organizirano a imamo ogroman community domacih ljudova! {#}

Jedna Dota na dan vadi iz psihopata iz tebe van!
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Dota 2

jesu to poceli opet malo cesce dropovi ili se meni cini(zadnje 3 runde 3 dropa)..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dota 2

Već barem 15-20 rundi ne dobivam iteme? jel tako sa vama? a prije bi svaku 3-4 rundu dobivao....

ToniK

0 0 hvala 0
14 godina
Toni RAZOR kaže...

Već barem 15-20 rundi ne dobivam iteme? jel tako sa vama? a prije bi svaku 3-4 rundu dobivao....

Prije si dobivao bracere od Pugne i nakit za Morfija, sad možeš dobivat vrjednije iteme (setove, mythical) stoga se drop rate drastično smanjio da ne bi pala vrijednost itema.

10 godina
neaktivan

a može li past arcana?

ToniK
14 godina
Toni RAZOR kaže...

a može li past arcana?

Tehnički, da, sve osim immortala se može dropati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice