Moguce da se bude igrao na starom patchu
Novi patch, niko nista ne komentira. Kako vam se cini?
Void jako lupa sa magic dmg talentom od pasivne, jos ima i talent za produzen range na timewalku.
SF mi se svidja, pokusavam slozit magic dmg carrya od njega, ima 40% CD reduction, +150 raze dmg i +10% spell amp. I jos razeovi radu dodatni dmg kad se stackaju, lakse je ubit na midu +60dmg po stacku. Onda su ubacili i talenat za +3dmg po dusi, sa aghsom dobija +230dmga, ali sam uspio zbugat nekako item i dobio sam +280.
Dark Willow op?? Wisp op?? Pangolir zaku*ac?
Niko ne prica nista kad se slabo igra dota ovdje.
Iskreno najvise mi se svidja u svem tom novi random sistem, iako se mnogima ne svidja.
Fortification na creepove debilana. Pomaknute rune i fontane je ok, sad na pocetku svakog gamea (odigrao ih 4) ekipa bas ide aggro na rune. Pudge i hookanje runa mi je imba. Pangalor njesra zesce a willow imba. Gledao jucer neke streamove i ekipa u svakoj partiji rastura.
Meni je drago da su buffali spectre, nju igram najvise u zadnje vrijeme.
Fortification na creepove debilana. Pomaknute rune i fontane je ok, sad na pocetku svakog gamea (odigrao ih 4) ekipa bas ide aggro na rune. Pudge i hookanje runa mi je imba. Pangalor njesra zesce a willow imba. Gledao jucer neke streamove i ekipa u svakoj partiji rastura.
Meni je drago da su buffali spectre, nju igram najvise u zadnje vrijeme.
Meni isto nije sjeo glyph na kripovima najbolje, al patch je prevelik, ima sigurno masu op stvari koje nisu jos otkrivene, previse mogucnosti ima, vrijeme ce dat rezultate :D
E jesam danas dobar game sa stormom odigro, imo sam 46k networtha u 50 minuti, s tim da game nije izgledo najbolje, njihova meduza je u 20 minuti imala : treadse, aquilu, mom, mantu i skadi. 21-0 skor na kraju, definitivno najdominantiniji game sa stormom koji sam ikad odigro
Jel neko kuzi ovaj novi ranked?
Znaci MMR je zamjenjen s medaljama, ali kolko sam skuzio kjudi i dalje imaju svoj MMR.
Jel to onda znaci da i dalje dobivas +-25 nakon svakog gejma, pa onda ako povecas MMR za odredenu vrijednost(jel je to tocan broj ili ovisi o necemu?) dobis dodatnu zvjezdicu na medalji?
Ali oni sad kazu da se ta medalja ne moze smanjit, jel to onda znaci da ja nakon sto dobim neki rejting mogu izgubit 1000MMR-a i jos uvjek imat istu medalju i zvjezdice, jer to bas nema smisla? Neko te boosta u tih prvih 10 gejmova i onda dalje vjecito ruinas drugima gejmove jer nemozes izgubit rank...
Takodder, ako pretpostavimo da postoji direktna korelacija izmedu MMR-a nakon kalibracije i medalje, onda bi se po tome moglo utvrdit koja medalja i zvjezdica predstavlja koji MMR(npr. Divine 5* = 6k+ MMR), ili se to mozda ne odnosi direktno prema MMR-u nego prema udjelu MMR-a u ukupnom playerbaseu (npr. Divine 5* je MMR od top 0.001 % igraca).
Jel moze nego ko se vec kalibriro malo pojasnit to?
Znaci MMR je zamjenjen s medaljama, ali kolko sam skuzio kjudi i dalje imaju svoj MMR.
Jel to onda znaci da i dalje dobivas +-25 nakon svakog gejma, pa onda ako povecas MMR za odredenu vrijednost(jel je to tocan broj ili ovisi o necemu?) dobis dodatnu zvjezdicu na medalji?
Ali oni sad kazu da se ta medalja ne moze smanjit, jel to onda znaci da ja nakon sto dobim neki rejting mogu izgubit 1000MMR-a i jos uvjek imat istu medalju i zvjezdice, jer to bas nema smisla? Neko te boosta u tih prvih 10 gejmova i onda dalje vjecito ruinas drugima gejmove jer nemozes izgubit rank...
Takodder, ako pretpostavimo da postoji direktna korelacija izmedu MMR-a nakon kalibracije i medalje, onda bi se po tome moglo utvrdit koja medalja i zvjezdica predstavlja koji MMR(npr. Divine 5* = 6k+ MMR), ili se to mozda ne odnosi direktno prema MMR-u nego prema udjelu MMR-a u ukupnom playerbaseu (npr. Divine 5* je MMR od top 0.001 % igraca).
i dalje je, u suštini, sve isto kao i prije osim tih medalja. kao što si rekao, na profilu će ti (tijekom sezone) uvijek biti prikazana najveća medalja do koje si došao, ali brojčani MMR je i dalje tu, i sam ga i dalje možeš vidjeti tako da odeš na profil -> stats. taj brojčani MMR i dalje pada/raste ovisno o rezultatima. i da, već se otprilike zna koja medalja je u kojem rangeu MMR-a. moj party rank je Legend, a brojčano je to bilo oko 3500.
Pozdrav,
Uskoro počinje Dota 2 Regionalna Liga na platformi FaceIt-a, gameovi se igraju u CM modu. 2 kapetana odabiru još po 4 igrača.
Da bi ste igrali treba vam FaceIt Account, spojite steam na taj account te dodajte igru Dota 2.
Zatim se pridružite jednoj od 2 divizije.
Divizija 1 - preko 4000 MMR-a (od 6-10 lvl-a na faceitu)
Divizija 2 - do 4000 MMR-a (od 1-5 lvl-a na faceitu)
Svakom pobijedom dobivate određen broj poena i experienca, zatim kada dosegnete level 6 možete preći u prvu ligu.
Naš Discord Server
Facebook - https://www.facebook.com/dota2rl/
Twitter - http://twitter.com/dota2rl
Twitch - http://twitch.tv/dota2rl
Liga je još nova, tako da se igrači skupljaju, uskoro će biti gotova i web stranica. Za više informacija pitajte na discordu.
trazim herald/crusader/ ili ancorn acc ako ima neko za trade
Imam ja javi se Ako ti jos treba
Jel gledao tko? Premocno...
Definitivno najbolje finale do sad.
Čestitke OG-u. Prava borba na kraju, svaka čast!
...
btw ima li neko za igrat, opet sam poceo nakon internationala :DD
Igraš ranked? Koji si rank?
...
btw ima li neko za igrat, opet sam poceo nakon internationala :DD
Igraš ranked? Koji si rank?
Ancient, poslo sam ti pp pa pogledaj
pozdrav,da li je itko imao problem s packet loss-om, imam ping 29 a packet loss 50% konstantno i neigrivo je jako
ekipa, jedno pitanje. jel moguce da mi laptop s i3 2350m ne moze fluidno vrtit dotu na low? jer, ako se ne varam na pocetku kad sam uzeo taj laptop sve mi je radilo sasvim ok.
imam problem s dropanjem fpsa i to po periodima od par sekundi. cujem da se laptop gusi i zavrti ventilator svakih pet sekundi na max.
dota radi na low detaljima i 1600x900, ali ima taj fps drop svaki put kad se laptop zaleti. okrece na 30-40fspa i onda padne na 10. istu sam stvar primjetio kad gledam nesto na youtubeu u vecoj kvaliteti.
formatirao sam ssd i stavio dotu na svjeze windowse, ali ista stvar.
jel zna netko kako mozda manualo za optimizirat grafiku?
btw ocistio sam laptop iznutra, prasinu i sranja.
ekipa, jedno pitanje. jel moguce da mi laptop s i3 2350m ne moze fluidno vrtit dotu na low? jer, ako se ne varam na pocetku kad sam uzeo taj laptop sve mi je radilo sasvim ok.
imam problem s dropanjem fpsa i to po periodima od par sekundi. cujem da se laptop gusi i zavrti ventilator svakih pet sekundi na max.
dota radi na low detaljima i 1600x900, ali ima taj fps drop svaki put kad se laptop zaleti. okrece na 30-40fspa i onda padne na 10. istu sam stvar primjetio kad gledam nesto na youtubeu u vecoj kvaliteti.
formatirao sam ssd i stavio dotu na svjeze windowse, ali ista stvar.
jel zna netko kako mozda manualo za optimizirat grafiku?
btw ocistio sam laptop iznutra, prasinu i sranja.
Koliko ti je star laptop ? Kad si zadnji put promijenio pastu na procesoru ? To vrcenje ventilatora je posljedica hladjenja procesora koji pocne radit snaznije kada mora obradit zahtjevniju kolicinu podataka/procesa, ali radi lose odvodnje topline, pocne se grijat previse - ventilator pocne hladit - grije se jos vise - ventilator dodje na maksimalne okretaje i ne moze dalje - procesor skuzi da se temperatura ne snizava - smanjuje se kolicina obrade podataka i otuda smanjenje frameova. Meni se znalo desit da bi se jednostavno komp ugasio jer je proc kuhao, kao i sve ostalo unutar kucista. Ne kazem nuzno da je to tvoj problem, ali ako vec nisi, zamjena paste bi ti dobro dosla.
jedno bottlneck pitanje jel moguće da i5 6600k gura 1060 na fullhd sve na max na jedva 60% mislim i dalje je igrivo i sve super al baš sam se iznenadio kada sam danas vidio da je dota postala tako procesorski zahtjevna naspram cs go i iracinga?
ili je to meni nešto sa driverima / igriciom?
Kak to mislis na jedva 60%??? Ja sam igrao do prekjucer na tom kombu i vrtilo je Dotu na izmaxanim postavkama lock 75fps, 2560x1080 reza. Mislim da ti grafa ne treba biti na 100% da bi se igra vrtila na max., trosi snage kolko joj treba, ali nisam ziher.
ma kuzim ja to i imam stalno prek 100fpsa al proc je na 100 a grafa oko 60 samo a lock je na 240 znači da je 240 i 60% to bi bilo ok, ugl da ne idemo u off samo sam htio provjerit jesu li oni neš ubavcili sta troši cpu drasticno vise neg prije
Malo cudno da, probaj uninstall drivere za grafu sa DDU pa opet install. Sta ce ti lock na 240, ak smijem znat :O Imas 6GB ili 3GB varijantu 1060? Proc si clocko ili ne?
6gb nisam clockao jos uvijek
dota je uvijek bila cpu intensive game, kao i drugi RTS.ovi (npr sc2)
ima tko da igra ranked ja sam rank legend 2 ,moze i normal game,ako je tko zainteresiran ostavljam svoj steam profile
https://steamcommunity.com/id/cukemanuel/
Pratio itko TI9?
Ne pratim kad je zavrsio pred tjedan dana haha