DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 357.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
DiRT 2

Imam mali problem sa Dirtom,ne mogu se sejvat i ne nudi mi nikakvu opciju

naravno igrica je "gusarska"

Prilikom pokretanja me uvjek traži windows live ID i nekakvu registraciju a ja kaj god upišem ništa ne mogu napravit

Probo sam je  čak instalirat tako da se iskopčam sa neta ali ne vrijedi imali tko kakav prijedlog ili je imao slični problem pa ga riješio???

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: DiRT 2
the_dammed kaže...
P4k1 kaže...
the_dammed kaže...

Dok biram tezinu utrke, mijenja se broj onih nekih zelenih naljepnica. Te naljepnice se vide i iznad obrtomjera u samoj vožnji. Čemu te zelenkaste naljepnice služe?

to ako si u postavkama stavija da imaš i fizičku štetu, ti omogučava da kad se razbiješ do kraja da se možeš vratiti par metara prije sudara da ga ispraviš

Eee, pa da, ja imam samo vizualnu stetu. :) A samo jos pitnje glupo: s kojim "gumbom" se vratim? To nije ono kad sletis s ceste, pa te vrati na stazu... Pretpostavljam da je to nesto drugo?

to je nešto drugo kad nemožeš uopće vozit, krenit će ti replay i kad nađeš di se želiš vratit pritisneš F12

roki kaže...

Imam mali problem sa Dirtom,ne mogu se sejvat i ne nudi mi nikakvu opciju

naravno igrica je "gusarska"

Prilikom pokretanja me uvjek traži windows live ID i nekakvu registraciju a ja kaj god upišem ništa ne mogu napravit

Probo sam je  čak instalirat tako da se iskopčam sa neta ali ne vrijedi imali tko kakav prijedlog ili je imao slični problem pa ga riješio???

Kad ti dođe do toga trebaš liistati do dna stranice te će ti tu dati opciju lokalne aktivacije, izabrereš to napraviš račun i igraš

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 11:08 (P4k1).
16 godina
perkoxcar kaže...

Da li je netko mozda imao problema s volanom formula force ex s dirtom 2.Meni ga uopće ne želi naći u igri.

Evo riješio sam ovo,pod custom sam bindao i aktivirao force feedback i vibraciju,ali još me nekaj muči,ajde recite vi koji imate ovakav volan a isto igrate dirt da li vas se volan sam vraća,  recimo kada ide zavoj da skrenem pa da mi se sam vrati (jer se meni ne vraća) i to kad je ff isključen volan je totalno beživotan,mislim da bi se svejedno trebao vraćat (mislim "beživotan",da se vraća mislim kao ono kad vam je volan uključen a niš ne radite s njim ili kao u nfs-u)Ali možda sam u krivu.

15 godina

Stari hvala  ti do neba,sve šljaka

već sam bio lud od te igre jer mali ju igra skoro svaki dan a mora ispočetka,hvala

dnl
17 godina
DiRT 2

Igral sam danas demo na PS3, igra rula i tam.

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

Krenulo mi je.Osvojio sam kup u Europi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
DiRT 2

OK, jucer sam upalio bajni Dirt2 i iživcirao se kao nikada... u tom trenu sam napisao mali rivju koji sam bacio na fejs, ali evo vam ga i ovdje:

"Okej, igra zgleda super... i to je to... Jedno od većih smeća koje sam ikada igrao... brijem da se kolin okreno u grobu kad su ovo izdali...

Ako želite igrati igru u kojoj ćete 75% vremena provoditi u kul animiranim menijima čekajući da se sve to sranye izvrti kako biste ekčli mogli i vozit neki qrac, ovo je igra za vas!

Sam enđin je jako dobar.. ok, fizika je tipično kolinovska, oliti, namijenjena baš svakome... nema tu neke poštene realnosti, ali je zabavno....

I da, još jedan razlog zašto ju mrzim! Zato jer sam u ovom gownu valjda 800 puta čuo: kul, osm, man, duud i ostala tipično američka sranya....

Jesam reko da je igra sranye?????

Eh... ovaki grafički enđin i fizikalni enđin od LFS-a....

E, sjetih se još jedne sitnice.... na sam reli otpada valjda 10%... i ne, nemojte se nadati da ćete voziti kompletne relije.... neee neee, ovdje su sve neki izmišljeni izdrkani rejsovi koji ni ne postoje... ali bitno da je glupa Baja tu... kao i tona drugih gowana koja nemaju kaj radit u jednoj vonabi reli igri .... ma jooj, lud sam... "

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
Moj PC  
2 9 hvala 0
16 godina
DiRT 2

Istina je da igra zna iživcirati i da pola vremena provodiš u menijima čekajući očitavanje, ali meni je svejedno odlična i pogotovo je dobro što ima relija i po Hrvatskoj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
perkoxcar kaže...

Istina je da igra zna iživcirati i da pola vremena provodiš u menijima čekajući očitavanje, ali meni je svejedno odlična i pogotovo je dobro što ima relija i po Hrvatskoj.

Možda ti cekas ali ako imas noviji komp ne ceka se dugo

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
15 godina
Sabbathian kaže...

OK, jucer sam upalio bajni Dirt2 i iživcirao se kao nikada... u tom trenu sam napisao mali rivju koji sam bacio na fejs, ali evo vam ga i ovdje:

"Okej, igra zgleda super... i to je to... Jedno od većih smeća koje sam ikada igrao... brijem da se kolin okreno u grobu kad su ovo izdali...

Ako želite igrati igru u kojoj ćete 75% vremena provoditi u kul animiranim menijima čekajući da se sve to sranye izvrti kako biste ekčli mogli i vozit neki qrac, ovo je igra za vas!

Sam enđin je jako dobar.. ok, fizika je tipično kolinovska, oliti, namijenjena baš svakome... nema tu neke poštene realnosti, ali je zabavno....

I da, još jedan razlog zašto ju mrzim! Zato jer sam u ovom gownu valjda 800 puta čuo: kul, osm, man, duud i ostala tipično američka sranya....

E, sjetih se još jedne sitnice.... na sam reli otpada valjda 10%... i ne, nemojte se nadati da ćete voziti kompletne relije.... neee neee, ovdje su sve neki izmišljeni izdrkani rejsovi koji ni ne postoje... ali bitno da je glupa Baja tu... kao i tona drugih gowana koja nemaju kaj radit u jednoj vonabi reli igri .... ma jooj, lud sam... "

To što neznaš vozit ne znači da je igra loša

16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
Sabbathian kaže...

Potpisujem!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
15 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...
Sabbathian kaže...

Mileni ... to i kaj sam odvozio sam odvozio bez ikakvih problema...sve na prvom mjestu itede... sama vožnja je, kao što rekoh, tipično kolinovska...

Ako želiš vidjeti koliko dobro uistinu voziš, onda nećeš ići igrati ove arkade i okolo se hvaliti kako super voziš, nego ćeš zaigrati Live for Speed ili Richard Burnsa, koji su pravi simulatori koji su bazirani na ovješenim masama, otporima materijala i pravoj fizici pojedinih dijelova automobila (LFS), što Dirt definitivno nije, jer radi na predprogramiranom "fizikalnom" enđinu koji baš i nema previše veze sa stvarnošću ... Ukoliko misliš da ima, onda te čeka bolan izlazak iz puberteta, polaganje vozačkog ispita i jedno veliko iznenađenje... jer da, auti se ponašaju poprilično drugačije nego u jednom Dirt-u ;)

15 godina
odjavljen
DiRT 2

Pi-eS - znam da me mrzite, ali to su samo činjenice :) Vjerujem da neki od vas uživaju u ovoj igri i neka, neka se ljudi vesele, nije me briga :) ovo je samo bilo moje "skromno" mišljenje :)

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Sabbathian kaže...

Pi-eS - znam da me mrzite, ali to su samo činjenice :) Vjerujem da neki od vas uživaju u ovoj igri i neka, neka se ljudi vesele, nije me briga :) ovo je samo bilo moje "skromno" mišljenje :)

Odi trolat negdje drugdje. To što si 2 dana na forumu ne daje ti pravo da pljuješ po ovoj temi.

Uostalom, igra ne bi imala 48 stranica da je takva kakvom ju ti opisuješ. Svoje "skromno" mišljenje ostavi za sebe.

Nitko nije rekao da je igra simulacija, niti je rađena da bude simulacija. Informiraj se malo, prije nego napišeš svoj usrani "rivju".

Lijepi pozdrav!

16 godina
DiRT 2

Meni je igra odlična.Do par dana je nisam mogao igrat bez volana.To joj je jedini -.Trebali su dat neke postavke o osjetljivosti skretanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Znači, ako mislim da je igra super i svima pričam o tome onda okej... ako kažem da je smeće i da su ju mogli deset puta bolje napraviti i da su generalno syebali Colin McRae serijal sa nepotrebnim glupostima, onda sam trol? LoL :) EOD

15 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...

Znači, ako mislim da je igra super i svima pričam o tome onda okej... ako kažem da je smeće i da su ju mogli deset puta bolje napraviti i da su generalno syebali Colin McRae serijal sa nepotrebnim glupostima, onda sam trol? LoL :) EOD

u potpunosti se slažem s tobom i samo ću reći... TO NIJE COLIN MCRAE!!! colin mcrae rally je bio igra, a ovo je ljepotica za mase....

15 godina
neaktivan
DiRT 2

Ne vidim razloga za takvo pljuvanje po igri, "sranye" (nisam siguran da poznam tu riječ), "qrac" (također), čemu to?

Ni meni se nije svidjela igra i odustao sam od nje nakon pola sata, što zbog bugova, što zbog pretjerane (za moj ukus) arkadnosti. Shvaćam zašto ti se ne sviđa, i meni bi bilo draže da je realna i ozbiljnija, da ima prave rallyje, itd.; ali i dalje ne bih došao tu i popljuvao igru zato što se meni ne sviđa.

Vrlo jednostavno, DiRT je arkada, Richard Burns Rally je simulacija. Nema ih smisla uopće uspoređivati. Neki uživaju u jednima, neki u drugima.

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

OK, možda sam malčice pretjerao :) Moje isprike radi riječnika...

16 godina
DiRT 2

Evo ovako probao sam neki dan ovu igru i svidjela mi se dosta..... grafika i optimiziranost je izvrsna (pogledajte pod "Moj PC" i vidite kakvu kantu imam a igram na rezi 1024x 768 i svi detalji su doslovno na high + 2x aa i igra dosta dobro radi.... itekako sam se iznenadio jer predobro radi na mojoj kanti od kompa lol) a i igrivost je dosta dobra...... skinuo sam igru ali pošto mi se dosta svidjela kupujem ju ovaj ili sljedeći tjedan.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 21:56 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lovac82 kaže...

Evo ovako probao sam neki dan ovu igru i svidjela mi se dosta..... grafika i optimiziranost je izvrsna (pogledajte pod "Moj PC" i vidite kakvu kantu imam a igram na rezi 1024x 768 i svi detalji su doslovno na high + 2x aa i igra dosta dobro radi.... itekako sam se iznenadio jer predobro radi na mojoj kanti od kompa lol) a i igrivost je dosta dobra...... skinuo sam igru ali pošto mi se dosta svidjela kupujem ju ovaj ili sljedeći tjedan.....

Hahahha pogle tek moju konfu.Full sve...

15 godina
neaktivan
DiRT 2

Haha. Pogledaj moju konfu, šteka mi cijelo vrijeme, bez obzira na postavke a baš sam htio vidit na šta liči ta grafika. Svakih cca 30 sekundi do minute se na par sekundi doslovno igra uspori na 50%, framerate se locka na 30 umjesto 60, i čitam po netu da u tim trenucima i opterećenost GPU-a padne na 50%. Našao sam dosta ljudi na netu koji se žale na to i nikakvog patcha ni rješenja nema, bar nije bilo tad kad sam namjeravao igrat Dirt, ali tako i tako bih odustao od njega tako da nije bitno. Navodno je kriv Games for Windows Live

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

Ali stvarno ne razumijem..... meni igra doslovno leti, zaštekucka mi jedino kada ulazim u onu kamp kućicu lol ali samo tada na 1/2 sec.... daj jbt sada sam si stavio aa na 4x i detalji su mi na high a neki su čak i na ultra high i dobijem po 35-50 FPS (reza je ostala na 1024x 768)...... JESAM LI JA LUDDD??? ili koji je ovo vrag???? ja sada ništa ne razumijem, ni jedna novija igra mi ovako dobro ne radi kao ova..... komp mi je dosta star(grafa x1950 i to 256 MB jbt) i ove nove igre igram inače na low-low postavkama ili low-med sa oko 13-35 FPS i u ponekoj igri mi se dogodi frame drop na 1-2 sec (ovisi koja igra) al da mi ovo radi na ajmo reći full postavkama bez ikakvog štekanja Nevinašce........ ja jednostavno ne vjerujem svojim očima, ima li netko kakvo dobro obrazloženje ? ? ?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 3:08 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

. ja jednostavno ne vjerujem svojim očima, ima li netko kakvo dobro obrazloženje ? ? ?

Codemasters i njihov EGO Namigiva

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
perkoxcar kaže...

Hahahha pogle tek moju konfu.Full sve...

Koji si ti car... Jel te možda boli glava nakon 5 minuta igranja?

Ajd ti fino upogoni benchmark pa stavi skrinšot kolko fps-a imaš na "full sve" (ultra detalji).

Nije teško sve stavit na max, al duboko sumnjam u igrivost pri takvim detaljima na x1600pro.

16 godina
DiRT 2

neznam, nikada nisam naisao na te probleme, osim na jednoj točci na stazi u LA, inace vrtim 1900X1200 na Ultra i u benchu mi izbaci 99fps-aOsmijeh

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mirko935 kaže...

Haha. Pogledaj moju konfu, šteka mi cijelo vrijeme, bez obzira na postavke a baš sam htio vidit na šta liči ta grafika. Svakih cca 30 sekundi do minute se na par sekundi doslovno igra uspori na 50%, framerate se locka na 30 umjesto 60, i čitam po netu da u tim trenucima i opterećenost GPU-a padne na 50%. Našao sam dosta ljudi na netu koji se žale na to i nikakvog patcha ni rješenja nema, bar nije bilo tad kad sam namjeravao igrat Dirt, ali tako i tako bih odustao od njega tako da nije bitno. Navodno je kriv Games for Windows Live

Mirko, isključi Vsync u igri i u CCC.

Također napravi minimalni OC (1 MHz dovoljno), recimo sa AMD GPU Clock tool. Stavi na 726/1000 (pod uvjetom da imaš 5850 spomenut u Moj PC).

Nadam se da će pomoći.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Mirko, isključi Vsync u igri i u CCC.

Također napravi minimalni OC (1 MHz dovoljno), recimo sa AMD GPU Clock tool. Stavi na 726/1000 (pod uvjetom da imaš 5850 spomenut u Moj PC).

Nadam se da će pomoći.

Thnx. Vidiš, vidiš, i mislio sam isključiti Vsync, samo sam zaboravio jer mi je poginula matična baš par sati nakon što sam instalirao Dirt, pa sam 3 tjedna bio bez kompa. Baš ću probat kad ulovim vremena. I čemu clock sa AMD GPU toolom? Nije valjda lud da mu PowerPlay spušta takt dok je u igri.

Igranje bez Vsynca... to nisam vidio od UT-a 99, mora da će bit zabavno Osmijeh

16 godina

Gledajte TATU kako vozi xD 3 kruga za 2:28

Ford RS Ford RS
ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 9:51 (tony THE Noob).
16 godina

U grafičkim postavkama PostProcess može biti samo na Medium i Low?

Bioshock 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice