DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 346.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: DiRT 2
dax_22 kaže...

Joooooj, jedva čekam! Baš me zanima kako će mi HD 5850 vrtit dx11 igru...još i volan...evo, trnci me prolaze! :D 

Vjerujem da sasvim igrivo na max, samo možda reza i AA, blago tebiNamigiva

I po meni idu trnci, prema viđenom, ovo bude remek djelo, valjda bude i moja 2600xt nekak to gurala na nekim zgodnim detaljima ;)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
15 godina
protjeran
DiRT 2

ja sam vec igrao ali na ps3 hehe igra je odlicna  nece razocarat

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Kada ono izlazi... Ne mogu čekati više!!!

Klik

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 2

moje mišljenje je a će dirt 2 "poklat" većinu pc-a na forumu skupa s mojim. Jbg tako je bilo i sa jedinicom

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

moje mišljenje je a će dirt 2 "poklat" većinu pc-a na forumu skupa s mojim. Jbg tako je bilo i sa jedinicom

U potpunom ste krivu svi koji tak mislite (nadam se) kad se realno pogleda.

DiRT je izgledal fantastično ali je bil i jako neoptimiziran.

Kasnije je došel GRID, na istom, samo malo preuređenom engineu koji je blistal od optimizacije, znači veliki pomak na istom engineu.

DiRT 2 radil se također na tom, još unapređenijem engineu - to znači da bi rezultat trebal biti još bolji u njegovom slučaju.

Codemasters se je definitivno "našel" s tim engineom i mislim da bude isti taj pokazal svoju moć u DiRT 2 i F1 naslovima.

Naravno, glupo je sad da ja očekujem da mi bude sve na high, kad nemam adekvatni komp - i bolje da je tak, idemo napred, ne nazad.

Ak je to DX11 naslov, onda se neke stvari podrazumijevaju...u obrnutom bi se odma našli oni koji bi u nedostatku podržanosti novih tehnologija bojkotirali ovaj naslov.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
15 godina
Armor kaže...
Kill Frenzy kaže...

U potpunom ste krivu svi koji tak mislite (nadam se) kad se realno pogleda.

DiRT je izgledal fantastično ali je bil i jako neoptimiziran.

Kasnije je došel GRID, na istom, samo malo preuređenom engineu koji je blistal od optimizacije, znači veliki pomak na istom engineu.

DiRT 2 radil se također na tom, još unapređenijem engineu - to znači da bi rezultat trebal biti još bolji u njegovom slučaju.

Codemasters se je definitivno "našel" s tim engineom i mislim da bude isti taj pokazal svoju moć u DiRT 2 i F1 naslovima.

Naravno, glupo je sad da ja očekujem da mi bude sve na high, kad nemam adekvatni komp - i bolje da je tak, idemo napred, ne nazad.

Ak je to DX11 naslov, onda se neke stvari podrazumijevaju...u obrnutom bi se odma našli oni koji bi u nedostatku podržanosti novih tehnologija bojkotirali ovaj naslov.

Sa tvoje tastature u božje uši

16 godina
neaktivan
DiRT 2

decki moze pitanje, imam quad core q6600 4gb ddr2 i gf8800gt mb msi p35 platinum imam win 7 inst da li ce mi dirt 2 radit na direct x 10

znaci da li ce dx 11 podrzavat dx 10

da li bi trebala grafika biti bolja od dx9 ako imam graf koja podrzava dx10

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

Jeli zna neko kad ce doc za PC,koda su je zaboravili.

duje kapitanović

0 0 hvala 0
16 godina
M_dipl. kaže...

Naravno, igra bi trebala podržavati dx10, proguglaj...

Čak mislim da bude po prvi put (dobro možda ne prvi) bolje radila na DX10 nego 9, ipak je DiRT 2 rađen za DX11, a bliže je tome DX10 od sada već stare (ali dobre) devetke.

Bar tak mislim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

igra se ovako odgadja jer mora bit BRILJANTNA na dx11

sve ati grafulje poklanjaju dirt2 kupone (mislim vi ih platite a zgleda ko da ste puno dobili) i taj naslov mora zablistat u dx11 da se vidi kaj ste platili

pogotovo oni koji kupe 5970, a bit ce i takvih do izlaska

prava igra u pravom trenutku

jos da mi je dx11 kartica....

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

igra se ovako odgadja jer mora bit BRILJANTNA na dx11

sve ati grafulje poklanjaju dirt2 kupone (mislim vi ih platite a zgleda ko da ste puno dobili) i taj naslov mora zablistat u dx11 da se vidi kaj ste platili

pogotovo oni koji kupe 5970, a bit ce i takvih do izlaska

prava igra u pravom trenutku

jos da mi je dx11 kartica....

Potpuno se slažem.

Powercolor već ima nekoliko "zelenih" pakovanja.

Sad dok krenu sa HD 5970...sve grafe budu zmazaneCool

16 godina
protjeran
cappy kaže...

Jeli zna neko kad ce doc za PC,koda su je zaboravili.

Ja isto nezzViče Sad sam uzo par novih igara.Smijeh Čekam u pon treba MW2 i Bound In Blood stić doma iz CroVortexa danas naručioCool i još sam si uzo NFS Shift u Rijeci juče i Resident Evil 5 i Novi Operation Flashpoint Dragon Rising. Htio sam još taj DiRT 2 kad već ima se para za novu DX11 grafu!!!Belji se

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
16 godina
DiRT 2

Mene zanima kad će DEMO. DIRT i GRID su mi patili (u stvari ja sam taj koji je patio) od velikog input laga i bili su mi totalno neigrivi pa treba najprije isprobat.

Baš ne vjerujem da će to nestat kad je isti engine, no nada umire zadnja...

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Stvar je onda u optimizaciji a to neće nestat po meni niti nastatBelji se Pa ček ti imaš dost dobar komp za igre.Neodlučan Core2Duo samo ti grafa malo stara ta GF 8600GTS. GRID je ful zahtjevna to znam jer sam igro prije i treba stvarno makinja za ju vrtit na ful postavkamaBelji se

15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Stvar je onda u optimizaciji a to neće nestat po meni niti nastatBelji se Pa ček ti imaš dost dobar komp za igre.Neodlučan Core2Duo samo ti grafa malo stara ta GF 8600GTS. GRID je ful zahtjevna to znam jer sam igro prije i treba stvarno makinja za ju vrtit na ful postavkamaBelji se

HAHAHA.

grid je meni isa na mojoj konfi(moj PC) bez problema a ti govoris da je full zahtjevna igra.

A nece ni Dirt 2 tražit neke velike zahtjevne konfe.

duje kapitanović
15 godina
protjeran
DiRT 2

kolko sam uspio odigrat na ps3 igra mi malo vise vuce na arkadu(to je bio demo) mogu sa dosta velikom brzinom svaladavat zahtjevnije zavoje (ko u gridu)

no igra je jako zabavna

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 23:02 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

da igras grid na full postavkama ti treba

• Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
  • DirectX 9.0c
  • Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
  • 2GB RAM.
  • Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950

nije bas nesto zahtjevno moj komp pojede tu igru i da ako vec komentiramo grid moram spomenuti da ima PREVISEEE dima kad se gume skure

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 23:18 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xnight_hunterx kaže...

• DirectX 9.0c
  • 2GB RAM.

nije bas nesto zahtjevno moj komp pojede tu igru i da ako vec komentiramo grid moram spomenuti da ima PREVISEEE dima kad se gume skure

hahhaha da istina to je posebno vidjivo na mp

al tu vecinom nema asfalta pa to nije ni bitno vise

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
16 godina
dax_22 kaže...

Sistemski zahtjevi s HCL-a:

PREPORUČENI DX11 ZAHTJEVI:

Windows XP
, Vista ili Windows 7
Intel Core i7 ili AMD Phenom II
3GB RAM
ATi Radeon HD 5700 serija

MINIMALNI ZAHTJEVI:

Windows XP, Vista ili Windows 7
Intel Pentium 4 3.0Ghz ili AMD Athlon 64 3400+
1GB RAM (2GB za Vistu)
ATI Radeon X1500 ili NVIDIA GeForce 6800

Sta windows xp radi pod preporučenim dx11 zahtjevima kada nepodržava ni dx10 kamoli dx11?Neodlučan

Skinuo sam tech demo u 720p i mogu reći JEDVA ČEKAM! Vodu su predobro napravili, ma sve...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
dax_22 kaže...

Sistemski zahtjevi s HCL-a:

PREPORUČENI DX11 ZAHTJEVI:

Windows XP
, Vista ili Windows 7
Intel Core i7 ili AMD Phenom II
3GB RAM
ATi Radeon HD 5700 serija

MINIMALNI ZAHTJEVI:

Windows XP, Vista ili Windows 7
Intel Pentium 4 3.0Ghz ili AMD Athlon 64 3400+
1GB RAM (2GB za Vistu)
ATI Radeon X1500 ili NVIDIA GeForce 6800

Sta windows xp radi pod preporučenim dx11 zahtjevima kada nepodržava ni dx10 kamoli dx11?Neodlučan

Skinuo sam tech demo u 720p i mogu reći JEDVA ČEKAM! Vodu su predobro napravili, ma sve...

Očito je greška, nisam ni išao za time... no vidim da i na drugim stranicama piše xp pod dx11 zahtjevima.

16 godina
DiRT 2

ma odlicno, dobro da ne pise win 98 ili ME pod dx11 zahtjevima

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

Sva sreća, pa imam ovu igru, tj dobio sam steam cd-key uz grafu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

• DirectX 9.0c
  • 2GB RAM.

Nije sve utome.

Meni je prijatelj uzea novi komp,istalira igru,stavi na najvise,izdrka karu,i tako u krug,a sta dobiva od toga.

duje kapitanović
16 godina
protjeran
cappy kaže...
stoncin3 kaže...

HAHAHA.

grid je meni isa na mojoj konfi(moj PC) bez problema a ti govoris da je full zahtjevna igra.

lol Pa zašto onda meni P4 i HDx1950pro nije htjelo vrtitPlač

16 godina
stoncin3 kaže...
cappy kaže...
stoncin3 kaže...

HAHAHA.

lol Pa zašto onda meni P4 i HDx1950pro nije htjelo vrtitPlač

Zbog pentium-a, da imaš athlona 64 to bi bila druga priča...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 18:48 (Hyperion).
16 godina
protjeran

Pa šta...Mršti se Ima i cappy P4 na 2,40GHz i niš...Plač On može vrtit a ja nisamNeodlučan

15 godina
DiRT 2

gledam videose dirt-a 2  i ponašanje auta mi se nikako nesviđa. kao u jedinici. šugav osjećaj lebdenja po cesti. ni pola uživancija kao grid.

i niti na jednom videu nisam primjetio da igra ide glatko u zavojima(svejedno koja platforma),igra trza

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 0:39 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

gledam videose dirt-a 2  i ponašanje auta mi se nikako nesviđa. kao u jedinici. šugav osjećaj lebdenja po cesti. ni pola uživancija kao grid.

Kak možeš uspoređivati vožnju/uvjete na asfaltu/ravnom i na off-road/neravnim djelovima, kao i potpuno drugačija vozila?

DiRT 2 ne misli biti neka hardcore simulacija, a sve do sad viđeno impresionira.

15 godina
DiRT 2

kakav asfalt,kakva zemlja.kažem općenito. pogledaj sam već desetak video i svagdje je manje više isto.

i  nisam uspoređivao uvjete već jedinicu i dvojku

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 0:45 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tsar kaže...

Sva sreća, pa imam ovu igru, tj dobio sam steam cd-key uz grafu.

Da da i ja imam CDkey. Da li je igra raspoloživa gdjegod već i za naše PC-je? Da malo probam DX11? Makar link za download ili će to biti Q1 2010 kako sam negdje načuo pa za PC verziju?Plač

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice