Dobar ovaj DiRT 2..sam ne trbaju im trke one sa onim terencima(ili kako se vec zove tacno) ali oni relly su zakon..jedva cekam Dirt3..........i nesvidja mi se samo sto ima malo auta,6,7 auta tako nesto,mislim da je to malo,i load ubijaaaaa
...meni je fps od 60-80 kad igram,a u meniu mi prelazi 100 fps...instaliro sam FRAPS program i skroz gore u kutu mi pise na kolko fpa-a radi...
...jel to moguce??...
S tvojom konfom je moguće...a i sa puno slabijim konfama
Pozz...LJUDI DALI JE MOGUCE DA S OVOM KOMFOM NE MOGU IGRATI NA ULTA "FAKING" DIRT2...NA HIGH I REZOLUCIJI 1920X1080 BEZ GRESKE AL CIM STAVIM NA ULTA MALO MI STEKA...PA JA CU POLUDIT...odite na moj profili i vidite koju komfu imam...pa ako to nije dost onda ih nabijem sve na k...:((
Ja vrtim na high sa svojom kištrom, jedino me ja klao vsync, kad sam njega iskopčao, stvar radi bez bada...
imam sacuvano u folderu od prije dokle sam stigao sa stazama u DiRT 2...pa kako sad kada sam ponovo instalirao igricu,gdje trebam ubaciti one "savegame" da bih nastvaio,da ne prelazim opet isto?
imal neko rjesenje???????????????????
A valjda ovdje:
C:\Users\*tvoj username*\Documents\My Games\DiRT2\savegame
Jel mi može neko poslati, save game?
Nije tak jednostavno, prije uninstaliranja igre si trebao otić u npr. "Users - Dražen - AppData - Local - micosoft" i kopirat onaj shit od Games for windows live.
Uz to treba i save game iz documents\my games\dirt2
Da bi save-ovi radili moraš imat oboje.
Molim pomoć,čitao sam u ovoj temi da je za igranje s gamepadom potrebno u opcijama umjesto keyboard bidat kontroler...e sad kad bi neko opisao kako se radi to bidanje u opcijama bio bih zahvalan jer nigdje nisam uspio pronać.
Imam logitech rumblepad 2,hitno mi je please
Riješeno,prepoznala mi igra gamepad u opcijama...možda radi fixa,ne znam ni sam al glavno da radi.
..moze mala pomoc??..kako zaigrati MP,danas sam skinuo igru sa steama(dobio key uz grafu pa reko aj da ju skinemo)..??
dal bi sam svojom konfom mogo igrat na high ili medium na 1400x900
oce mi kako ovo ic na ovom mom pc.u :D 1280 puta 1024 reza ekrana
dal bi sam svojom konfom mogo igrat na high ili medium na 1400x900
Prije Medium/Low.
oce mi kako ovo ic na ovom mom pc.u :D 1280 puta 1024 reza ekrana
Malo slab CPU, ali na Medium/High (ovisi šta više gura koju postavku CPU ili grafa) bi trebalo ići.
Instalirao Dirt 2 i kada počne voziti staze nakon 30s počne jako trzat bez obzira dali su detalji na low ili high. Na medium postavkama imam 60fps. U pitanju je laptop HP Pavilion dv6 3298en. Ati 6550m i intel core i5 480m (2,66) i 4 gb rama. F1 2010 vrti na high bez problema bez imalo trzanja.
Igraj DiRT3.
Instalirao Dirt 2 i kada pokrenem igru sve normalno ali kada trebam kliknuti strart ili enter uopče ne reagira igra na enter tipku. Prije sam uspio doći u igru i igra ništa ne šteka samo taj enter ne radi. U F1 2010 sve je normalno enter radi. Help!
Instalirao Dirt 2 i kada pokrenem igru sve normalno ali kada trebam kliknuti strart ili enter uopče ne reagira igra na enter tipku. Prije sam uspio doći u igru i igra ništa ne šteka samo taj enter ne radi. U F1 2010 sve je normalno enter radi. Help!
Možda ti se u pozadini pokušava spojiti na GfWL account, ili mu Firewall zabranjuje pristup na nešto - probaj ALT-TAB pa vidi da li se digao neki prozor ispod Dirt 2, ili u Task Manager-u da li je Not Responding ili tako nešto.
Možda ti se u pozadini pokušava spojiti na GfWL account, ili mu Firewall zabranjuje pristup na nešto - probaj ALT-TAB pa vidi da li se digao neki prozor ispod Dirt 2, ili u Task Manager-u da li je Not Responding ili tako nešto.
Riješio! Moram kliknut lijevi klik miša i sve radi.
Problem...kada uđem u igra (meni 61fps) i odaberem bilo koji event i pokrnem ga taj event jako šteka ili trza a kada odem drugi put odabrati bilo koji ili isti event sve 5 bez štekanja ili trzanja. Znači samo prvi put dok uđem u igru prvi event bilo koji odabirem šteka, imam u igri 45fps.
Problem...kada uđem u igra (meni 61fps) i odaberem bilo koji event i pokrnem ga taj event jako šteka ili trza a kada odem drugi put odabrati bilo koji ili isti event sve 5 bez štekanja ili trzanja. Znači samo prvi put dok uđem u igru prvi event bilo koji odabirem šteka, imam u igri 45fps.
Tako se ponašala jedino ne-patchirana igra. Stavi patch(eve)
Jednostavno mrzim Dirt 2. Stavim sve patcheve i updejtam sve drivere, promijenim detalje,rezoluciju čak i instaliram drugi dirt ali i dalje šteka a imam 44fps u igranju a u meniju 70fps. Okrivio bi za štekanje novi laptop HP pavilion dv6 3298en ali nemogu pošto F1 2010 vrti na high detaljima bez problema 3 sata ako oću a dirt 2 šteka već nakon 1 kruga. Pomoć za postavke u ati ccc za filtriranje?
slična stvar i kod mene,imam original,u meniju imam oko 180fps sve na low,u voznji imam oko 130,a kad igram multiplayer ,padne mi na 40,ako igram na high postavkama,imam oko 50fps,ali na pol staze tri puta zatrokira,i normalno,crash.
Evo ovako. Ja sad nabavio DiRT 2 iz Slovenije. Znači skinuo ga. I ja ga pokrenem i prođe ono AMD i te stvari. I kad to prođe pojavi se ovo (pogledajte sliku).
I prije sam imao takvih problema, ali ne sa DiRTom već sa NFS Shiftom pa sam skinuo najnovije drivere pa je radilo kako treba. Ali sad sam isto skinuo najnovije drivere i skinuo sam stare i opet nove i opet neće. I prije sam imao DiRT 2 pa mi je radio kako treba. Znači i prije sam ga isto nabavio iz Slovenije.
Znači što sad trebam da uradim?
,da pogodim,,nabavio si ga na partisu?
Partis je super trgovina, tako da nije do njih.
hahah,slazem se,,btw,,upl...sam :)))
dali ce ti raditi dirt2 imam
AMD Athlon II™ X3 450 Processor:
1 gb graficke i 4 gb rama
dali ce ti raditi dirt2 imam
AMD Athlon II™ X3 450 Processor:
1 gb graficke i 4 gb rama
A koja je graficka?