Eh sad mene zanima,pošto je glazba u dirt2 po meni odlična..dali si mogu unutar igre,namjestit palylistu da mi svira dok vozim..dali je netko vveć pokušavao pa zna..da mi pojasni samo..jer sam slučajno pri početku igre naišao na tab playlist u igri..ali sad nemogu nać nikako..pa ako je moguće!? Hvala unaprijed!
A,je li onako jako vidljiva razlika između Dx9 i DX11 grafike,mislim dok voziš ,a ne dok ideš u detaljnu analizu?Hvala.
A,je li onako jako vidljiva razlika između Dx9 i DX11 grafike,mislim dok voziš ,a ne dok ideš u detaljnu analizu?Hvala.
Jedino voda, ostalo gotovo pa da se i neprimjeti. A i voda se teško primjeti.
dobia san cd-key od dirt2 sa grafon hd 5870 i dowlodira preko steam i instalira i upalia igricu kad ono dode mi plava slika nakon 2-3 min i restarta mi se komp. :S
ima ko kakvo rijesenje? ili prijedlog?
To se i meni događalo.
Kad uđeš u igru BRZO STISCI ENTER XD tak meni radi
ili odi u direktorij igre i izbrisi intro cutscene
Igra podržava samo DX9 i DX11; pa tko ima DX10.x grafičku, igrat će u DX9 mode-u.
Razlika nije drastična, ali je vidljiva. Evo video usporedbe koji sam ja napravio, još u vrijeme Demo-a:
Nisam uspio nać podatak jel će igra radit uredno na XP SP2?
Nisam uspio nać podatak jel će igra radit uredno na XP SP2?
Da, radi na XP SP2.
Hitno... Ima li neko da je oko 20% igre? ili bilo ko da se javi samo da ima da ne prelazim ponovo.
Planiram ovo da probam ove sedmice zanima me dali je po vama igra bolja od GRIDA u smislu grafike i kretanja vozila ???
I kako igra reagira na volan ????
Hvala unaprijed
Koje s.... od igre nemogu da vjerujem ...... pa WRC4 iz 2004 godine je doktor fizike auta za Dirt 2 zali boze potroseno vrijeme priliko instalacije i odma brisanje
Zasto u prikolici stoji obisena Hrvatska zastava?
Mislim da zato što postoji neka statistika u kojoj si državi najviše odgiro, tj. koja ti je najdraža.
Ili zato kaj si igro u HR nedavno
Mislim da zato što postoji neka statistika u kojoj si državi najviše odgiro, tj. koja ti je najdraža.
Ili zato kaj si igro u HR nedavno
Neznam,moja je prepostavka da ti igra iz postavka sa pc-a ucita koju si drzavu stavio,jer sam prvo odigrao 3 staze u hrvatskoj a zatim jam igrao 45 drugih i nista se nije promjenilo.
Neznam,moja je prepostavka da ti igra iz postavka sa pc-a ucita koju si drzavu stavio,jer sam prvo odigrao 3 staze u hrvatskoj a zatim jam igrao 45 drugih i nista se nije promjenilo.
Nije to, igra ti radi statistiku i izračuna u kojoj državi najviše voziš.
Pretpostavljam da kad se god neš otključa, odeš u HR, jel tak?
Nije to, igra ti radi statistiku i izračuna u kojoj državi najviše voziš.
Pretpostavljam da kad se god neš otključa, odeš u HR, jel tak?
Ne,jesam prva tri puta ali vise ne,zastavu sam primjetio odma nakon sto sam odigrao prvu stazu u hrvatskoj.
Pozz...LJUDI DALI JE MOGUCE DA S OVOM KOMFOM NE MOGU IGRATI NA ULTA "FAKING" DIRT2...NA HIGH I REZOLUCIJI 1920X1080 BEZ GRESKE AL CIM STAVIM NA ULTA MALO MI STEKA...PA JA CU POLUDIT...odite na moj profili i vidite koju komfu imam...pa ako to nije dost onda ih nabijem sve na k...:((
trebo bi uredno igrat. pocisti si komp od sranja s neta.
.
...pa imam ga tek 5 dana...mada sam vec ruso windowse popusio neki virus nisam mogo uc u igru al nemam ga od ceg ocistit...
Pozz...LJUDI DALI JE MOGUCE DA S OVOM KOMFOM NE MOGU IGRATI NA ULTA "FAKING" DIRT2...NA HIGH I REZOLUCIJI 1920X1080 BEZ GRESKE AL CIM STAVIM NA ULTA MALO MI STEKA...PA JA CU POLUDIT...odite na moj profili i vidite koju komfu imam...pa ako to nije dost onda ih nabijem sve na k...:((
Imam isti komp i sve mi je na maksimali. Iako, ja igram na rezoluciji 1680x1050 (22"). No ne mora značiti da je uopće do tebe. Nije prvi put da igre na najvećim postavkama jednostavno nisu optimizirane. Stavi jedan detalj niže i igraj. Ionako nećeš uopće skužiti razliku.
...jesam stavio sam jedan detalj nize i pre mocna je grafa al ono kad imas to sve u kucistu ocekujes puno a ono pusak...
kako da podjesim da igram na gamepad
Zato jer si kod kreiranja svog profila odabrao zemlju - Hrvatska.
Mislim da je zbog toga (tako je i kod mene, a odabrao sam Hrvatsku).
Nisam ja nista odabrao niti te pita koliko se ja sjecam,sad mi se u prikolici stvorio neki zmaj koji drzi natpis UTAH a zastava je ostala iako ima dugo da nista hrvatsko nisam odigrao.
Nije to, ja sam izabrao američko državljanstvo, pa opet visi HR zastava
kako da podjesim da igram na gamepad
u opcijama za promjenu kontrola...
iako, s njim možeš samo vozit, al ne možeš upravljat menijem, mislim, barem ja ne mogu niti sam naišao na opcije da to promjenim...
Evo ovako. Ja sad nabavio DiRT 2 iz Slovenije. Znači skinuo ga. I ja ga pokrenem i prođe ono AMD i te stvari. I kad to prođe pojavi se ovo (pogledajte sliku).
I prije sam imao takvih problema, ali ne sa DiRTom već sa NFS Shiftom pa sam skinuo najnovije drivere pa je radilo kako treba. Ali sad sam isto skinuo najnovije drivere i skinuo sam stare i opet nove i opet neće. I prije sam imao DiRT 2 pa mi je radio kako treba. Znači i prije sam ga isto nabavio iz Slovenije.
Znači što sad trebam da uradim?
Evo ovako. Ja sad nabavio DiRT 2 iz Slovenije. Znači skinuo ga. I ja ga pokrenem i prođe ono AMD i te stvari. I kad to prođe pojavi se ovo (pogledajte sliku).
I prije sam imao takvih problema, ali ne sa DiRTom već sa NFS Shiftom pa sam skinuo najnovije drivere pa je radilo kako treba. Ali sad sam isto skinuo najnovije drivere i skinuo sam stare i opet nove i opet neće. I prije sam imao DiRT 2 pa mi je radio kako treba. Znači i prije sam ga isto nabavio iz Slovenije.
Znači što sad trebam da uradim?
Kakvu sliku? Nema nikakve slike...
Ma zaboravte na to. Fino obriso Dirt i ko ga je**