Diablo 4

poruka: 2.445
|
čitano: 804.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Diablo 4

Ja startao rogue, iznenadjujuce dobar za soliranje elite i boseva. Vidjet cemo doduse kakav ce biti u end game, al za sad je zabavan.

Doduse i dalje me zivciraju ovi nerfovi od prije neki dan, svi karakteri su mi ko od mokrog papira, jedna greska i cesto je oneshot. Meh.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 4

25 level i probudim se u 7:30, zaspo sam negdje oko Kyowashada. 

Idemo dalje, ovo je super, ko da sam ijopet kupjo Dijablo4 i jopet s Nekrom, samo ovaj put greske iz prvog runa necu radit.

Sezone su stvarno u biti super stvar, bio sam protivnik, al stvarno da vjetar u ledja igri taman kad ti je vec malo pun k...

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Diablo 4

Jesu sredili problem s loginom?

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Level 30,balans im je apsolutno u banani......sa Necrom je enormno lakse nego sa Rogom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Diablo 4
MEGATAMA kaže...

Level 30,balans im je apsolutno u banani......sa Necrom je enormno lakse nego sa Rogom.

Ja sa druidom mogu samo sjest i plakat. Fakat je spor a hoda ko krmaca u balerinama

Éire
15 godina
Diablo 4

Nego kad ce taj famozni camp fire sa Blizzom?

Edit :

Sad vidim , tek sutra , udarat ce prekovremene ( neplacene ) pizdeki..

Éire
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.7.2023 18:29 (DukeOs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DukeOs kaže...
MEGATAMA kaže...

Ja sa druidom mogu samo sjest i plakat. Fakat je spor a hoda ko krmaca u balerinama

Taj me je dio bas iznenadio....Necro je pokretan kao Rog sto mi je malo bezveze,Rog bi trebao bit najbrza klasa posto nema teski oklop,nema vojsku kostura itd.

Godinama su radili D4 i imali su vremena to dovest do savrsenstva.

Da se razumijemo,igra mi je odlicna ali ocito na dojam utjece na koju smo se klasu popiknuli pa izabrali.

17 godina
Diablo 4

Ma vraga su radili godinama...

Kada su popljuvali Immortal imam osjecaj da su nabrzaka najavili D4 i poceli na njemu...

Mislim da im D4 nije bio u planu vec godinama musti Immortal

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Necro ima doslovno najgori mobility u igri i to daaaaleeeko. Rogue je doslovno bog mobilitya, level 30 si tek i vjerojatno još ni ne shvaćaš osnove buildova.
12 godina
Diablo 4

Ovi oltari ce mi krv na slamku popiti. Igram polako, okrecem svaki kamen, a svejedno mi ih je nekako 9 od 28 ostalo. Nije mi jasno kako sam uspio fulati toliko. Bome su ih pošteno sakrili.

0 0 hvala 0
17 godina
pavlovs_dog kaže...

Ovi oltari ce mi krv na slamku popiti. Igram polako, okrecem svaki kamen, a svejedno mi ih je nekako 9 od 28 ostalo. Nije mi jasno kako sam uspio fulati toliko. Bome su ih pošteno sakrili.

Diablo IV Interactive Map | Map Genie

Odaberi zonu, samo altare i waypointove npr. usporedi sa svojom mapom i "odradi" ostale. Sretno

12 godina
Diablo 4

Vec nakupio 80h igre,ne znam ni sam kad 😁

Rog je level 59 a Necro level 40

Btw za sta sluzi ovaj BUG klan u koji sam usao?

Vidim da tu nema nikakve komunikacije ili bilo sta kao u WOWu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Clanovi klana puno seksaju pa nemaju vremena za previse komunikacije!

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 4

Ovaj, neznam kak vas sluzi, al ja ko Necro u 2 sezoni doslovno rasturam, vidit cemo kak ce bit u IV i ND 20+ al trenutno se doslovno secem s svojim buildom i sve oko mene leti u zrak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Vec nakupio 80h igre,ne znam ni sam kad 😁

Rog je level 59 a Necro level 40

Btw za sta sluzi ovaj BUG klan u koji sam usao?

Vidim da tu nema nikakve komunikacije ili bilo sta kao u WOWu.

Ma klan je super, samo se potrefi nekad krivi tren .

Ja udaram 40 Elite mobova, ne znam di bi prije kad poruka:"E, ocemo ND." il poziv u onoj kockici:"jOIN THE PARTEH.(Yes or No)".

A doslovno sam ko onaj, ma , evo slike, 1 slika 1000 rijeci.

p.s.

To ne znaci da ne igramo skupa vec ima trenova ak netko slucajno stisne Ne na poziv, bit ce da je razlog opravdan.. :)

12 godina
Diablo 4

Stvarno je velik campaign. Baš ono da se ima što igrati neko vrijeme. Suprotnost dosadašnjim Diablo igrama u kojima si mogao doći do endgejm sadržaja za par sati.

0 0 hvala 0
16 godina
pavlovs_dog kaže...

Stvarno je velik campaign. Baš ono da se ima što igrati neko vrijeme. Suprotnost dosadašnjim Diablo igrama u kojima si mogao doći do endgejm sadržaja za par sati.

Ne znam baš. Niti u Diablu 3 nisi mogao doći do endgame sadržaja za par sati. Kampanja je bila oko 18h.

U Diablu 4 je recimo duplo duža, no to je ionako nebitno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Bitanga kaže...
pavlovs_dog kaže...

Ne znam baš. Niti u Diablu 3 nisi mogao doći do endgame sadržaja za par sati. Kampanja je bila oko 18h.

U d3 si mogao u 3-4 sata solo od početka imati max lvl lika sa seasonal setom. Pogotovo u zadnjij sezoni.

Ekipa koja je na to navikla ovdje ne uživa.

16 godina
Rhodin kaže...
Bitanga kaže...
pavlovs_dog kaže...

U d3 si mogao u 3-4 sata solo od početka imati max lvl lika sa seasonal setom. Pogotovo u zadnjij sezoni.

Ne mogu svi bit zadovoljni.

Najbolje da se može odmah kreirati lik sa kojim levelom želiš.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Diablo 4

Na levelu 45 sam prosao onu instancu i otvorio si Tier 3,sad mi je sve 55+ level sto se tice zona i protivnika ako dobro vidim 😁

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Diablo 4

Dakle, spatchira mi se d4. Uletim u bugoviti dungeon, koji je bugovit vec vise od mjesec dana i koji jos nisu uspjeli popraviti. Rjesenje na netu je - resetiraj dungeon i kreni opet. Hvala im sto ni nakon mjesec dana nisu to popravili.

Nakon toga, ni ne znam kako, ali cim sam usao u igru, sve mi se poremetilo sa tipkovnicom. Cim se vratim u menu, radi ok. Ako sam u igrici i izadjem u windowse, ne mogu normalno pisati u windowsima.

Popravilo je vracanje keyboard shortcutsa na default pa jovo-nanovo. S ovim se jos nisam sreo u zivotu, a imam poprilicno godina.

Inace krenuo sa rogue. Koja je to pizdarija igrati s njime nakon sorca. Tamo sam toliko usavrsio dodge-ing da mi rogue izgleda robusan kao barba. Uopce se ne zamaram sto mu health nisko.

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Ne vidim nigdje opciju za klan chat,ps5 verzija.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Na PC s enter se ulazi u chat, a s tab se prebacuje na local, party, clan chat...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.7.2023 13:29 (Kant).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Nasao na internetima,btw sta je sa ovim rubber bandingom,sad mi se lik odbijao od nevidljivih barijera kao loptica u flipperu.

Prvo sam mislio da je uzrok moj net(iako sve ostalo normalno radi) ali kaze frend iz Hr da je njemu jednako,bravo Blizz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 4

Napokon nasao odlican leveling build za druida. Isprobao sve moguce non-unique buildove i 

mete sve pred sobom.

lvl 53 na wt3 sam trenutno .

Éire
Moj PC  
0 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Bitanga kaže...
pavlovs_dog kaže...

3-4 sata?

1 max u zadnjoj sezoni.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2023 13:06 (TunaPablo).
12 godina
Diablo 4

Ja sam prvotno bio full blood Necro pa sam probao full Shadow build....shadow je enormno potentniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Ja se igram skeletora!

Došao na lvl 50, čim sam otključao WT3 pao jedan Unique, u prvom Nightmare Dungeonu, za nagradu na kraju dobio 2 Unique-a... Nisu mi baš za moj build, ali ću vidjeti kada ću početi zapinjati na šta da se presložim  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 4

Sljedeceg chara definitivno uzimam bone spear necro . Smijesno je koliko je bone spear op a oni mu jos povecaju dmg sa heart-om  za 75% 

Klase  su totalno van balansa , pogotovo sad nakon nerfa .

Neki ih vise kupi Microshit i promijeni ime jer ga ne zasluzuju.

Éire
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Velika je razlika i izmedju blood i shadow speca Necroa.

Sa lvl 55 sam radio Sacred Nightmare Sigil Tier 10 bez ikakvih problema,to su level 63 mobovi u tim instancama.

Sa blood je bilo puuuno teze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice