Diablo 4

poruka: 2.398
|
čitano: 749.336
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Diablo 4
HAL kaže...
Imam jedan jedini i to dosta slabiji roll, pao mi je negdje oko levela 80. Zato mogu opremiti jedno 19 Necra na blood build. 😂

Taman dok sam ti jucer ovo pisao par minuta kasnije pao mi je jos jedan 😁

Presao 200h igre,lvl 82....

Necro mi je genijalan sa svojim critovima,to je nevjerovatno kakav demage on moze napravit,pogotovo protiv single target.

Vulnerable damage mi je tek na 80% tako da tu jos itekako ima prostora za rast,ono sto je izuzetno lose za Necroa je da je on apsolutno ovisan o gearu da bi radio velik demage.

Edit

Vulnerable damage digao na 95%

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2023 10:10 (MEGATAMA).
12 godina
neaktivan
Diablo 4

D4 još uvijek igram, ali samo u pauzama od Baldurove kapije. Drastično fali contenta. Dungeoni su za kwrac. Respecao sam Rogue build iz twisting blades u penetrating shot. Više mi se sviđa stil igre. Navučeš na sebe maksimalan broj mobova i u 1-2 šuta očistiš cijeli ekran.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2023 10:34 (pavlovs_dog).

1 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Velika steta je sto nema end game sadrzaja gdje se ne moze bez levela 100,posebno jaki specijalni dungeoni a ne ovi sa visim levelom.

Takodjer me cudi da nema barem koji dungeon iskljucivo za high end grupe,radili su igru godinama i godinama a dovrsavaju je i balansiraju ovim patchevima.

Ima odlicnu igrivost ali da...jedino se vracamo da ulovimo komad geara sam mrvu boljim specsima....

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 4

Pozdrav svima, odmah da kazem da sam casual player i igram koliko mi vrijeme dozvoli uz poslove i obaveze tako da nisam nesto previse upucen u sve, a igrao sam i dvojku i trojku.. naime seasonal barb mi je sad na 32 lvl, pa da li je moguce zbog itema i da malo ustedim vremena da me netko jaci u partiju provede kroz igru i kako to uopce sad funckionira. Hvala svima koji pomognu, battle tag je: Anonymous#25350 pa dodajte ako netko hoce. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Evo me na okruglo 300h,ova igra se svakako isplatila 🥂

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
josip0605 kaže...

Pozdrav svima, odmah da kazem da sam casual player i igram koliko mi vrijeme dozvoli uz poslove i obaveze tako da nisam nesto previse upucen u sve, a igrao sam i dvojku i trojku.. naime seasonal barb mi je sad na 32 lvl, pa da li je moguce zbog itema i da malo ustedim vremena da me netko jaci u partiju provede kroz igru i kako to uopce sad funckionira. Hvala svima koji pomognu, battle tag je: Anonymous#25350 pa dodajte ako netko hoce. 

Prijavi se u Klan pa te poguramo malo 

16 godina
josip0605 kaže...

Na žalost sa promjenama u sezoni mogu ti pomagati, ali to je kao da malo brže ubijaš mobove 10 levela iznad sebe. Nekad se moglo lijepo boostati.

Što se tiče Irena, mogu ti dropati legendarne sa potrebnim afixima, osim toga niš. Naime dobit će item koji ti treba, ali će biti njihov level, dakle tebi beskorisno.

Mene je kolega sa foruma boostal danima, ide to puno brže nego da solo igraš, ali...

Sretno u svakom slučaju, uživaj, veliki dio nas je gotov sa sezonom... A iskreno i igrom na neko vrijeme.

12 godina
Diablo 4

Ja sam digao na eternalu Roga na 62,na sezoni Necroa na 92,Barbariana na 52 i sad Roga na mislim 54.

Rog ce mi bit main i njega cu dic na stotku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Van teme: Upravo sam na youtubeu vidio mali teaser za Titan quest 2.  Diablo dobiva opaku konkurenciju. Titan Quest mi je inače omiljeni ARPG. Uvijek sam volio brončano doba i legendarne civilizacije.

STEAM "dolazi uskoro"

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2023 21:06 (Korny1603987).

5 0 hvala 0
16 godina
Titan quest je bio odlicna igra ali je Diablo 2 ipak bio i ostao king :) .. no jedva cekam da dodje i sigurno je igram 👍👍
Intel 80286
15 godina
jos uvjek nisam zavrsio titan quest ,lol
R33mba#2892
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 4

Javljaju se i iz Crate Entertainmenta (Grim Dawn ),  bit ce neki 1.2 UberPatch+DLC, Diablo povuko sve ARPGove. 

Bas cu bacit jel se isplati opet upalit 40k Warhammer Martyr, mozda i oni nekaj novog spremaju.

Plima dize sve brodove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EpicFailGuy kaže...

Javljaju se i iz Crate Entertainmenta (Grim Dawn ),  bit ce neki 1.2 UberPatch+DLC, Diablo povuko sve ARPGove. 

Bas cu bacit jel se isplati opet upalit 40k Warhammer Martyr, mozda i oni nekaj novog spremaju.

Plima dize sve brodove.

Grim Dawn je uvijek imao uredne nadogradnje i balansiranja. Crate je jedan od najpoštenijih developera.

14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...
EpicFailGuy kaže...

Plima dize sve brodove.

Grim Dawn je uvijek imao uredne nadogradnje i balansiranja. Crate je jedan od najpoštenijih developera.

Je, a poceli s Kickstartom.

Jednima das  9,166 ljudi(nemres vjerovat), 10 godina i neograniceni budjet, drugima das 50k$ i 1 godinu i naprave bolji proizvod(uzimajuc u obzir kolko je stara igra)...

12 godina
Diablo 4

Na blizu 400h sam u D4,ne igram nista drugo...smijeh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MEGATAMA kaže...

Na blizu 400h sam u D4,ne igram nista drugo...smijeh.

ja igram eternal realm, sezonu sam počeo sa ženom al dosta radi lately pa nema vremena...

uglavnom, moje iskustvo da se za nas kratke s vremenom najbolje isplati igrati nightmare dungeone,cim jaci level moze tim bolje...

padaju dobri itemi, često unique, dosta dobro ide leveling. 

trenutno sam lvl 85. u sezoni sam lvl 10 necros. 

16 godina
Ako maknu taj world level scaling with player level, ako naprave random generated dungeons kao u D2, maknu renown, stave da unique itemi dropaju od level 1 pa na vise, dodaju set iteme.. eto ne trazim previse ali to bi bilo za pocetak odlicno!
Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Ja bih bio najsretniji da rijese LAG/rubberbanding tojest ono povremeno zastajkivanje i "odbijanje".....dali igra ima dedicated ili peer 2 peer servere?...

Pretpostavljam  da je ovaj Vampire Hunter nova klasa koju donosi sezona 2....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Ja bih bio najsretniji da rijese LAG/rubberbanding tojest ono povremeno zastajkivanje i "odbijanje".....dali igra ima dedicated ili peer 2 peer servere?...

Pretpostavljam  da je ovaj Vampire Hunter nova klasa koju donosi sezona 2....

Pa Vampire Hunter je valjda samo ova NPC. Nema šanse da je nova klasa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Diablo 4

Na Gamesconu su imali intervju sa Rod-om Ferguson-om i Gemma-om Chan (ona daje glas Vampire hunterici).

Vampire Hunter će biti NPC koji će se boriti rame uz rame s nama. Ne zna se da li cijelo vrijeme ili samo za vrijeme sezonskog questline-a (bar sam ja tako shvatio).

Evo video, pa poslušajte/pogledajte sami:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Dingao lv100 i na Season charu, Bone Spear Necro.

Tako zavrsio i sve chaptere i dobio onu glavnu nagradu.

Nagrada je ono - tuga, cemer i jad 

Ono - 3 zuta itema kao nagrada za zavrsetak svih chaptera sezone je kao da se ovi iz Blizzarda zajebavaju na nas racun

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.8.2023 0:53 (Mauro).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 4

Vidi mi se da se Djablo ukrco na Titanik, sporo, al sigurno(cak me uspio prevarit da valja).

To ce tek nakon prvog pravog add-ona valjat, za sad nek se hladi, samo ko ce ga opet skidat...

Da sam u isto vrijeme uzeo Grim Dawn i dalje bi bio igran(a i ne bi nit naceo sav content) .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EpicFailGuy kaže...

Vidi mi se da se Djablo ukrco na Titanik, sporo, al sigurno(cak me uspio prevarit da valja).

To ce tek nakon prvog pravog add-ona valjat, za sad nek se hladi, samo ko ce ga opet skidat...

Da sam u isto vrijeme uzeo Grim Dawn i dalje bi bio igran(a i ne bi nit naceo sav content) .

Ja ga nisam igrao otkako je BG3 izašao, žao mi jedino season passa što će mi propasti.

Koliko vidim možda zaigram opet na jesen kad dođe druga sezona i kad se neću više morati jebati s gemovima. I odigram Starfield i Forzu 8.

Ovi Malignant mi se nisu baš primili. Em skupljat gemove, em još ova nova sranja, pol inventorya mi je pretprpano bilo tim glupostima.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Diablo 4

Ja jucer dingao na 100 Roga na sezoni,sad krenuo sa Druidom.

Za sad 410h igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...
EpicFailGuy kaže...

Ja ga nisam igrao otkako je BG3 izašao, žao mi jedino season passa što će mi propasti.

Koliko vidim možda zaigram opet na jesen kad dođe druga sezona i kad se neću više morati jebati s gemovima. I odigram Starfield i Forzu 8.

Ovi Malignant mi se nisu baš primili. Em skupljat gemove, em još ova nova sranja, pol inventorya mi je pretprpano bilo tim glupostima.

Inventory je najveci minus cjele igre,suludo mi je da je zajednicki inv za sve likove koje imam...nisu normalni.

16 godina
MEGATAMA kaže...

Inventory je najveci minus cjele igre,suludo mi je da je zajednicki inv za sve likove koje imam...nisu normalni.

To nisam niti isprobao, samo jednog lika imam na eternal realmu i jednog u sezoni i oni nisu povezani za sad.

Ali bezveze mi je što je tako mali inventory. I što moraš gubit vrijeme na odlaske kod blacksmitha dvaput po dungeonu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Do sezone 8 planiraju riješiti problem inventorya.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

To nisam niti isprobao, samo jednog lika imam na eternal realmu i jednog u sezoni i oni nisu povezani za sad.

Ali bezveze mi je što je tako mali inventory. I što moraš gubit vrijeme na odlaske kod blacksmitha dvaput po dungeonu.

Ne mislim na onaj mali osobni inventory nego na kutije koje su sherane za sve likove.

Najretardiranije ikad....imam high level stvari od Necroa...Roga...sta bih sad trebao sve ti unistit da imam mjesta za Druidove iteme?....

A da ne spominjem koliko se puta moram teleportirat van dungeona na polovici runa jer nemam vise mjesta u inventoriju....cirkus.

Igra je zarazno igriva...da nije ne bih napucao tako brzo preko 400h ali te neke elementarne stvari su kao da smo ih mi napravili a ne profesionalci za game dizajn.

Takodjer kad dodjemo do visih levela sve je ponavljanje,end game doslovno NE postoji.

Kad se sjetim da sam se zalio desetljecima na WOW i end game 🤣

16 godina
MEGATAMA kaže...

Ne mislim na onaj mali osobni inventory nego na kutije koje su sherane za sve likove.

Najretardiranije ikad....imam high level stvari od Necroa...Roga...sta bih sad trebao sve ti unistit da imam mjesta za Druidove iteme?....

A da ne spominjem koliko se puta moram teleportirat van dungeona na polovici runa jer nemam vise mjesta u inventoriju....cirkus.

Igra je zarazno igriva...da nije ne bih napucao tako brzo preko 400h ali te neke elementarne stvari su kao da smo ih mi napravili a ne profesionalci za game dizajn.

Takodjer kad dodjemo do visih levela sve je ponavljanje,end game doslovno NE postoji.

Kad se sjetim da sam se zalio desetljecima na WOW i end game 🤣

Da, skužio sam te što misliš. Samo nisam bio to isprobao, pošto imam po jednog lika za eternal i sezonu, a za njih nije shareano glavni chest.

Ali, tak je bilo i u starom diablu, glavni chest je bio cross-player. Inače ne bi mogao nikako poslati ništa nekom drugom liku.

No bilo bi bolje da je maltene beskonačan kao u Baldurs Gateu, a ne da je ograničen i to tako mali još.

Bit će bolje kroz par sezona valjda. 

Mene je iznerviralo što sam u sezoni opet morao otvarati većinu waypointa. Ok, ideš i kolješ, nije problem, al čemu. Rađe bih da moram samo dungeone igrati, a ne opet pol toga otključavati.

No, ova malignant mehanika sa heartsima me baš razočarala. Igrao bih i dalje da nije došao Baldur's Gate 3, a sad će Starfield... Diablo je bar jednostavan za ufurat se opet poslije. 

Endgame me ni ne muči toliko, mislim da do levela 100 neću nikad niti doći ni u jednoj sezoni.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice