Jedino sta valja za FB Wizza je Maximus,Sun Keeper,Furnace i to tocno tim redosljedom.
Zasto su Maximus i Sun Keeper ispred Furnacea?
Jedino sta valja za FB Wizza je Maximus,Sun Keeper,Furnace i to tocno tim redosljedom.
Nisu to sam naveo od najslabijeg do naj jaceg.
Ah, sorry, krivo sam shvatio.
Ajd da malo pokrenem Hardcore Seasons, i pade mi 1H oružje kakvo nisam dosada viđao na Softcore. Sve u svemu više nego zadovoljan za 30minuta igranja danas.

Dodatak:
A evo na Hardcore i prvi Boss pao na Torment I, fino ide zasada s Barbarom, a i pale mi hlače Depth Diggers s jako ljepim statistikama, dosada najbolje koje sam u igri ja vidio. Sve u svemu na Hardcore nešto pada, nešto sam pravim i guram (dok ne poginem).
Dodatak 2:
A eto i prvi Hardcore lik poginuo, krenem Rift čistiti, ide super, sve bez problema, odjednom zalaga, latency otisla u nebo, dok se sve vratilo na normalu lik mrtav. Super. Ovo je prvi put u igri uopšte da mi je toliko zalagalo.
Uff, uspio sam (naći jedan rift sa Conduit-om) riješiti GR38 sa Condemn Crusader-om u sezoni i doći na leaderboard.
38-ice uglavnom čistim na vrijeme do bossa, par puta mi falilo 15-20 sekundi da skinem bez Conduita. Čak i 40-tke čistim na vrijeme do bossa, ali ne ide.
Fali mi par stvari za optimirati opremu (CDR, Holy damage, sekundarni affixi na opremi), ali zadovoljan sam. Ovo je inače rezultat oko 40 riftova na GR38-40 u kojima uglavnom nije bilo Pylona, ovo je bio prvi i jedini Conduit na koji sam naletio.
Evo zanimljivi CHC/CHD kalkulator:
http://d3resource.com/critcalc/
Ukucate koji vam je trenunti CHC/CHD, i sa lijeve strane koliko biste dobili CHC ili CHD sa zamjenom nekog itema - pa vam ispiše je'l bolje dizat CHC ili CHD, i to za koliko posto. Npr, kada rolate prstenje pa niste sigurni je'l bolje 6CHC ili 45+ CHD.
Rimeheart za freeze Wizza?
Dropao mi sinoc pa kontam da mu dam šansu, je li neko slozio kakav t6 build oko ovog weapona?
Može netko staviti link svog DH na većim G riftovima, zanimaju me sljedeće stvari - gear, el. damage, skillovi i leg. gemovi.
Može netko staviti link svog DH na većim G riftovima, zanimaju me sljedeće stvari - gear, el. damage, skillovi i leg. gemovi.
Do GR40 možeš proći sa Fire+Ice buildom:
http://www.diablofans.com/builds/1162-marauders-6set-cold-rocket-build (za Passive koristim, Cull of the weak, Balistics, Steady Aim, i Awareness/Custom engineering)
iznad toga ti treba Lightning build:
http://www.diablofans.com/builds/3053-meticulous-punishment-tier-45-update-26-oct-2014
Ali, Lighning build kao takav je "mrtav" sa Patch 2.1.2, no već vidim varijante Lightning Marauder+Natalya u nastajanju za 2.1.2.
jeli ima neki ETA za 2.1.2? trenutno sam van đira skroz 
jeli ima neki ETA za 2.1.2? trenutno sam van đira skroz 
Realno, ne bi trebao prije nego Sezona 1 završi (zbog svih promjena oko Greater Riftova koje uvode); a za nju su rekli da će najaviti 30 dana unaprijed kad će završit (a to još nisu).
Suprotno planovima, da će PTR biti kratak produžen je do iza nadolazećih praznika:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15698800050#1
Na osnovu svega navedenog, teško prije veljače 2015.
pozz, evo nabavio d3 bez ekspanzije, dajte mi recite di ima povoljnijih expanzija za kupt ili je sam ofišal na betelnetu?
hvala!
pozz, evo nabavio d3 bez ekspanzije, dajte mi recite di ima povoljnijih expanzija za kupt ili je sam ofišal na betelnetu?
hvala!
Ja sam ovdje kupovo,sve je bilo u redu.
http://www.gamesrocket.com/download/Diablo-3-Reaper-of-Souls-Add-On.html
hvala!
Ja sam ovdje kupovo,sve je bilo u redu.
http://www.gamesrocket.com/download/Diablo-3-Reaper-of-Souls-Add-On.html
tnx, al jel ima možda negdije još jeftinije?
malo su me ovi blagdani isisali, a i znate kak je :)
Do GR40 možeš proći sa Fire+Ice buildom:
http://www.diablofans.com/builds/1162-marauders-6set-cold-rocket-build (za Passive koristim, Cull of the weak, Balistics, Steady Aim, i Awareness/Custom engineering)
iznad toga ti treba Lightning build:
http://www.diablofans.com/builds/3053-meticulous-punishment-tier-45-update-26-oct-2014
Ali, Lighning build kao takav je "mrtav" sa Patch 2.1.2, no već vidim varijante Lightning Marauder+Natalya u nastajanju za 2.1.2.
..da mrtav defenitivno.. po meni će dosta ljudi koji su do sada igrali DH.a odustati od njega jer se totalno mijenja filozofija igranja sa Hunterom..
Ma tko hoće neka odustane , mi pravi hunteri ćemo se prilagoditi :)
Meni nove promjene sa M6 setom uopće ne smetaju. Doduše cijelu sezonu prašim po HC-u i malo me frka ići na visoke Griftove da ne stradam taman kad sam svoju huntericu dovukao skoro do savršenstva
Od DH-a će odustat samo oni koji nikad nisu ni znali kako se klasa igra nego samo uskočili na "postavi sentrije i čekaj" vlak.
Evo da se pohvalim . Prvi Thunderfury koji mi je ikad pao :) Nisam očekaivao da će mi ikad pasti pošto igram isključivo sa DH otkad je igra izašla al me fino posrao :)
Pa sinko ovo je brutalno odličan TF :D
Čestitam ti :D
Evo da se pohvalim . Prvi Thunderfury koji mi je ikad pao :) Nisam očekaivao da će mi ikad pasti pošto igram isključivo sa DH otkad je igra izašla al me fino posrao :)
Jesi to iskoristio Ramaldani na Thunderfury?
Jesi to iskoristio Ramaldani na Thunderfury?
DA
pozz,
vjerojatno je več bilo pojašnjenje oko mog pitanja, al tek sam neki dan kupio rabljeni acc d3 bez ros i instalirao sam ptr:ros i zanima sljedeče, jer sam počo razvijat krusejdera, dal kad budem kupio ros mi bude ostao taj lik sa svim itemimi i lvl-ima?
nebum valjda moral sve ispočetka?
hvala!
pozz,
vjerojatno je več bilo pojašnjenje oko mog pitanja, al tek sam neki dan kupio rabljeni acc d3 bez ros i instalirao sam ptr:ros i zanima sljedeče, jer sam počo razvijat krusejdera, dal kad budem kupio ros mi bude ostao taj lik sa svim itemimi i lvl-ima?
hvala!
Ne sekiraj se, samo nastaviš tog lika igrat i to je to...jedino preporuka da se ne trudiš skupljat opremu jer ćeš sve zamjenit čim kupiš ekspanziju.
pozz,
hvala!
PTR - Public Test Realm
To znači da se tu samo testiraju itemi i patchevi za igru. Bilo bi glupo da ostanu itemi s obzirom da je kod ovog PTR-a MF bio buffan na 2000%, da se vidi kako se mogu iskoristiti novi itemi. Znači to je pokrenuto samo da se testira novi patch. Njegovim gašenjem sve se briše.
Ako itko bude htio mijenjati D3 za Far cry 3 + Dragon blood acc na uplayu nek se javi u PM
Sorry za off topic
pozz,
hvala!
Morat ćeš sve ispočetka jer PTR nema veze sa glavnom igrom. To je posebna instalacija igre korištena isključivo za testiranje i jednom kad je patch spreman da ide na server PTR se gasi. Znači tog Crusadera kojeg igraš na PTR možeš fino zaboraviti, tj. nema ti uopće smisla dalje igrati s njim.
Ili si kupi RoS sada pa kreni ispočetka sa Crusom ili igraj neku drugu klasu jer će se to prebaciti jednom kad kupiš RoS (samo pazi da opet ne kreneš na PTR-u sa tom novom klasom :D). I čisto da znaš, D3 sa ekspanzijom je skroz druga igra. Nije ni sa time blizu onome što je trebala biti prije 2 godine još, ali skoro da nema smisla igrati igru bez ekspanzije.
EDIT: Ovo što ti je rekao kolega lobotomac se odnosi samo na likove kojima imaš pristup na vanilla D3. Valjda nije shvatio što točno pitaš.
Prodajem Diablo 3 i Diablo 3 ROS za 200 kn. oba, naigrao sam se dosta ako netko zeli neka se javi u pp, ima dosta golda i par likova 60 i 70 lvl.