Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Grozota kaže...
Malo sam ti bacio oko na lika. Hawkeye, ako je to tvoj lik
Meni je to sve složeno zbrda zdola. daj mi reci koliko tebi traje fajt sa elitima na t3 ?

Ne kužim zašto si rerollao na itemima regenerate life per sec ?!?! Kaj će ti to . Umjesto toga radije stavi armor , vitality , dex zavisi di što možeš.
Prva stvar koja bi ti trebala biti je da ideš farmat RoRG da imaš bonus za setove. Kad nabaviš ring makni Asheara set ne treba ti i stavi Aughild set ?
Gamblaj ringove SoJ ti je must have...
Kako to da još nemaš na sebi nikakav dio DH seta ?!

Under construction je ;-)

Najcesce na elitama udarim Vengenace + 3 sentryja i stvarno rijetko imam problema pa da poginem na t2 i t3, ma koliko izgledao lik lose (smoke izvadi situaciju bude li gusto).

Taj roll na itemima je bio isti taj affiks samo losiji nego mi je nestalo crafting materijala i znam sta želim i cekam srecu da me pomazi ;-) 

RorG ganjam vec 2 mjeseca ali jbga nece.

Ma nece me generalno set itemi.

Sad to sve cini mi se izgleda malo bolje ali mi RoRG ring bas nuzno treba...

dmg je sad oko 940 K, 4 milje tughnesa, +59% fire dmg + 27% evasive fire + 22% strafe i + 15% sentry dmg to...ide jako lijepo do t3 preko toga - patnja

14 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Taj roll na itemima je bio isti taj affiks samo losiji nego mi je nestalo crafting materijala i znam sta želim i cekam srecu da me pomazi ;-) 

RorG ganjam vec 2 mjeseca ali jbga nece.

Ma nece me generalno set itemi.

sad cu stavit tinfoil hat.

ne vjerujem da ovo ima ikakve veze ali...

igram d3 od day 1. monka peglam od 1.03 patcha i drop me trolla do iznemoglosti. Cijelo vrijeme svima pada a meni nis. Dode RoS....nista al totalno nista...2 ili 3 legende u mjesec dana....

Rollam Crusadera...BAM...u 2 tjedna 100 legendi, slozio BS build, nakon 2.0.5. patcha u 2 tjedna sakupim full Ahkkan set.

frend to proba isto....s female crusaderom nista...totalno nista....rolla male crusadera....BAM....ima vise neg ja u kracem vremenu i sve sto crusaderu treba ima....od foote-a do FotF + full Ahkkan set.

isto je napravio na WD-u....isti rezultat.....

nevjerujem da ima ikakve veze ali eto.....probaj dic novog lika na 70, prebaci svu postojecu opremu na novog i probaj s nim...mozda ti se sreca okrene.....na bolje...

13 godina
neaktivan

Nego, koliko act 1 bountije u prosjeku vam je trebalo za RoRG prsten? Odradio sam ih baš mnogo i nista.

17 godina
Leopold_IV kaže...

Nego, koliko act 1 bountije u prosjeku vam je trebalo za RoRG prsten? Odradio sam ih baš mnogo i nista.

Imam INT, DEX i STR RRoG, osim ovog INT, ostala dva su jako loša.

U prosjeku mi je trebalo 70-ak bountya po prstenu. Najlakše u split bounty farm community, normal težina Act 1 (to se ionako najviše igra), 2-5 minuta po Horadric Cache-u.

Sretno.

13 godina
neaktivan

Thnx Test user. Vrijedi probanja samo fali vremena za sve, pogotovo sad kad je SP.

Ma pasti će na jesen nesto.

Kontam ostaviti DH ovakav kakav je i dici nekakvog WD-a.

Nebitno koji T level mogu igrati, važno je samo da se zabavljam dok to radim.

Strafe DH mi je najzabavniji od svih buildova koje sam do sada probao. Bas je nekako cool.

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Leopold_IV kaže...

Imam INT, DEX i STR RRoG, osim ovog INT, ostala dva su jako loša.

U prosjeku mi je trebalo 70-ak bountya po prstenu. Najlakše u split bounty farm community, normal težina Act 1 (to se ionako najviše igra), 2-5 minuta po Horadric Cache-u.

Sretno.

Nije ti ni ta losa...ja gubim po 20-ak min za t1 single bounty (ali zato barem ide xp i paragoni).

Na ovaj nacin sto ti kazes ce ici sigurno brze.

To je projekat za veceras izmedju 2 utakmice.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

I jos jedno pitanje. Koja je šansa za drop forgoten soula nakon kokanja rift guardiana i da li se povećava sa torment levelom.

Mozda negdje i pise na netu, pa ne zamjerite, pošto ne mogu pristupiti s posla tim stranicama pa da onda priupitam ovako.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ekipa, ako ima mjesta u BUG čoporu pozovite me.

Izletio sam nakon 10-ak dana neigranja jer sam bio na sluzbenom putu.

Spartacus#2244

0 0 hvala 0
17 godina
Leopold_IV kaže...

I jos jedno pitanje. Koja je šansa za drop forgoten soula nakon kokanja rift guardiana i da li se povećava sa torment levelom.

Mozda negdje i pise na netu, pa ne zamjerite, pošto ne mogu pristupiti s posla tim stranicama pa da onda priupitam ovako.

Nitko nema potvrđenu informaciju, ali djeluje da je vrlo slična drop šansi za Death' Breath od elita; a ta šansa je:

• Normal: 15% chance of Death's Breaths
  • Hard: 18% chance of Death's Breaths
  • Expert: 21% chance of Death's Breaths
  • Master: 25% chance of Death's Breaths
  • Torment 1: 31% chance of Death's Breaths
  • Torment 2: 37% chance of Death's Breaths
  • Torment 3: 44% chance of Death's Breaths
  • Torment 4: 53% chance of Death's Breaths
  • Torment 5: 64% chance of Death's Breaths
  • Torment 6: 77% chance of Death's Breaths

Ja igram sad T4 riftove u zadnje vrijeme, pa mi se čini da u prosjeku svaki drugi run mi padne Forgotten soul, tako da moguće da to je tu negdje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 9:51 (TomoR).
15 godina
protjeran
Sansa za f. soul se povecava sa tormentom a kolka je tocno nisam siguran.
Na T6 mi pada recimo 2 od 3 puta.
11 godina
neaktivan

Ma nebitno koliko je, nitko ne zna točne brojke, rokaj max torment lvl i šanse se povećavaju...

12 godina
neaktivan
Diablo 3
http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22400397

1 0 hvala 0
15 godina

Ladder dolazi, to je nešto novo.
Amo ekipa planirate li krenit ispočetka i igrat to ili nastavit igrat noramalno s likovima koje imate?

12 godina
1.Lovac kaže...

Ladder dolazi, to je nešto novo.
Amo ekipa planirate li krenit ispočetka i igrat to ili nastavit igrat noramalno s likovima koje imate?

Seasons mod igranja ću sigruno isprobati a koliko će me zadržati to ovisi o obećenju Blizz da će se na kraju sezone XP i Itemi prebaciti na "normalni" mod igranja..

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 23:30 (geothia).
16 godina
Diablo 3

Jel to RIP za RiF ili ce se moci ukljuciti u run i nakon sto je rift otvoren?

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ged kaže...

To je nejasno,ovako kad čitaš ispada da je RiF dead ali npr može bit da te runner pozove i kad hoćeš uc u rift naplati ti 1 key.Na kraju gledano i ste strane runner tu vise nema koristi,bolje mu se isplati da sam završi rift,po meni je ovo gotova prica i ne svida mi se to,opet se vraćamo ultra sporom farmanju shardsa.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22400397
16 godina
neaktivan
XSX kaže...
Ged kaže...

To je nejasno,ovako kad čitaš ispada da je RiF dead ali npr može bit da te runner pozove i kad hoćeš uc u rift naplati ti 1 key.Na kraju gledano i ste strane runner tu vise nema koristi,bolje mu se isplati da sam završi rift,po meni je ovo gotova prica i ne svida mi se to,opet se vraćamo ultra sporom farmanju shardsa.

RiF sa normalnim riftovima bi trebao ostati isti, ovo sve što je napisano je napisano za greater riftove.

13 godina
odjavljen
Dr. Zoidberg kaže...
RiF sa normalnim riftovima bi trebao ostati isti, ovo sve što je napisano je napisano za greater riftove.

Nisi do kraja pročitao patch notes:

"Some of the changes in Greater Rifts are also coming to regular Nephalem Rifts—like the way the completion bar will advance based on monster difficulty. In addition, we're slightly modifying the entry mechanism for all Rifts. All players will need to have a Rift Fragment in order to enter a Nephalem Rift; however, we’ve reduced the cost for entering a Nephalem Rift down to one Rift Fragment per character to compensate."

To valjda znaći da će ulaz u rift biti 1 rift fragment bez obzira koliko ljudi je u igri? Ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 6:56 (formula1live).
15 godina
neaktivan

taman sam digao ruke od monka i počeo rokati WD-a.. ova vijest me sad poprilično razveselila, to je ono što monku najviše nedostaje:

A major change is coming to Dexterity to benefit Demon Hunters and Monks. Each point of Dexterity will grant 1 point of Armor instead of Dodge chance.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
nine kaže...

taman sam digao ruke od monka i počeo rokati WD-a.. ova vijest me sad poprilično razveselila, to je ono što monku najviše nedostaje:

A major change is coming to Dexterity to benefit Demon Hunters and Monks. Each point of Dexterity will grant 1 point of Armor instead of Dodge chance.

Nakon 2 godine su priznali da je Monk od početka loše dizajniran. Pretpostavaljam da će usporedno s ovime ići i All res Passiv nerf kod monka. Logično rješenje da ne postane defanzivno OP u odnosu na barba.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
odjavljen
formula1live kaže...

To valjda znaći da će ulaz u rift biti 1 rift fragment bez obzira koliko ljudi je u igri? Ili?

Da, RiF je mrtav od zakrpe...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
Hexfire kaže...
nine kaže...

Nakon 2 godine su priznali da je Monk od početka loše dizajniran. Pretpostavaljam da će usporedno s ovime ići i All res Passiv nerf kod monka. Logično rješenje da ne postane defanzivno OP u odnosu na barba.

Da, OWE nestaje, ali bit će nešto slično:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13182188100#1

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

hah gle, funkcionirao je dobro dok je još bilo lifesteala.. sweeping wind je punio hp toliko jako da se slabo osjetio nedostatak armora. doduše STI je bio mandatory. owe prije nisam koristio, jer nije trebao ni neki extra resist, tako da nisam želio bacati passive na rese. bio sam stao na 470 all resa i nije mi trebalo više za mp10..

što se tiče dmg-a, dobro nagearani monk je ownao, ali ga je bilo puno teže nagearati nego recimo barba.

nerf STI-ja u RoS-u je jedna od tipičnih blizzardovskih gluposti, niti je opravdan niti ima smisla {#} trenutno jedan od najvećih problema je upravo toughness.. minimalno 2 passive skilla moraš baciti na tough., i opet je squishie monkey.. ali hajde sada će to popraviti na bolji način {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Nisi do kraja pročitao patch notes:

{#} ćorav

Hvala na ispravci :)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ovaj PTR cu zaobici.....

ne dam 18GB+ !!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ako nekom trebaju boćice za zdravlje nek mi se javi, čuvam ih bezveze, zauzimaju mi mjesto  :(

PS imam još opreme za vanila igrače pa javite se ako vas ima!!!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

Ako nekom trebaju boćice za zdravlje nek mi se javi, čuvam ih bezveze, zauzimaju mi mjesto  :(

PS imam još opreme za vanila igrače pa javite se ako vas ima!!!

e ako mozda imas neku opremu za wizarda,70. sam lvl ali imam samo 490k dmg-a :( tag mi je Mariich#2318

15 godina
kexzoR kaže...

e ako mozda imas neku opremu za wizarda,70. sam lvl ali imam samo 490k dmg-a :( tag mi je Mariich#2318

Nažalost sve rare iteme salvage ako su lvl 70

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ako kome trebaju Bracers

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice